Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.528
- Πόντοι
- 3.656
Δεν θα περιμένεις από τον Άδωνη να σου λύσει όλα τα προβλήματαTo προβλημα δηλαδη το εχουμε εμεις σαν διαβητικοι![]()
τι θες να καταπιεί και σπαθιά?
Δεν θα περιμένεις από τον Άδωνη να σου λύσει όλα τα προβλήματαTo προβλημα δηλαδη το εχουμε εμεις σαν διαβητικοι![]()
Τι αφηγημα βρε μαλακα. Ακόμα για αφηγηματα μιλατε?? Ο Θεός ο ιδιος θέλετε να κατέβει να σας πει οτι υπήρχε παρανομο φορτίο?? Ποιον οργανισμό θέλετε ακόμα να έρθει να σας το πει? Ποσες αποδείξεις θέλετε γαμω το ΜΟΥΝΙ που σας πεταξε![]()
Η φωτογραφία που ανέβασε ο πρόεδρος εργαζομένων της Hellenic Train - Δεν υπήρχε εύφλεκτο υλικό στο τρένο, αδύνατον να χωρέσουν 125 μπιτόνια στον θάλαμο
Όταν ερωτήθηκε αν στο πίσω κομμάτι της δεύτερης μηχανής υπάρχει περίπτωση να χώραγαν 2,5 τόνοι εύφλεκτου υλικού απάντησε «Ούτε μια στο εκατομμύριο»www.protothema.gr
Το νεο αφήγημα ειναι οτι το εύφλεκτο υλικο ηταν στο θάλαμο μηχανοδηγησης της μηχανής! Εκει μεσα το πολυ πολυ να ειχε καμια νταμιτζάνα τσίπουρο!
Εε τι μας κάνει.. είναι το κλασσικό, φτύνουν κ νομίζει οτι βρέχει.Ρε μαλάκες μας τρολάρει ο Κούλης;
![]()
Προκλητικός Μητσοτάκης: «Η Δημοκρατία μας απέδειξε τη δύναμή της» - Μίλησε για επαγγελματισμό της ΕΛΑΣ - Documento
Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είναι σε πανικό, διότι ο κόσμος τον θεωρεί πολιτικά ένοχο για τις πρακτικές της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών,www.documentonews.gr
"Καλημέρα σας. Η σημερινή μου ανάρτηση δεν θα αφορά στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες πρώτες σκέψεις για τα πρωτοφανή σε όγκο συλλαλητήρια με αφορμή την επέτειο των δύο ετών από την τραγωδία των Τεμπών. Αλλά και τη δημοσίευση, την περασμένη Πέμπτη, του πορίσματος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ.
Την Παρασκευή, η Δημοκρατία μας απέδειξε τη δύναμή της. Είναι ένδειξη μεγάλης κοινωνικής ευαισθησίας ότι τόσοι συμπατριώτες μας, κάθε ηλικίας, επέλεξαν να βρεθούν στους δρόμους και στις πλατείες και με τρόπο ειρηνικό να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.
Οι πολίτες, τόσο αυτοί που διαδήλωσαν όσο και εκείνοι που πένθησαν αθόρυβα, ζήτησαν τα αυτονόητα: Αλήθεια και Δικαιοσύνη για τα θύματα. Ένα κράτος που να λειτουργεί, ώστε να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία. Ασφαλείς και σύγχρονες συγκοινωνίες που να αξίζουν στη χώρα.
Δεν θα σταθώ στους λίγους που προσπάθησαν να αμαυρώσουν τη μνήμη των νεκρών. Η αστυνομία έκανε τη δουλειά της με επαγγελματισμό, αποτρέποντας μεγαλύτερα επεισόδια και επέκταση της βίας. Η πατρίδα μας δεν θέλει να επιστρέψει στο χρεοκοπημένο χθές με τις διχαστικές πάνω και κάτω πλατείες.
Η τραγωδία αυτή δεν ήταν απλώς μια φρικτή συγκυρία, ούτε μόνο το τραγικό αποτέλεσμα ανθρώπινων λαθών. Και το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ το επιβεβαίωσε. Γι’ αυτό και ακούγεται ηχηρό το αίτημα για περισσότερα και πιο γρήγορα βήματα μπροστά στη λειτουργία του Κράτους μας. Μία πρόοδος που δεν μπορεί να μείνει στα λόγια.
Για τη Δικαιοσύνη: Κάνω ξανά έκκληση να την εμπιστευθούμε και να της επιτρέψουμε να κάνει τη δουλειά της ανεπηρέαστα. Σε ένα Κράτος Δικαίου αυτή και μόνο έχει την ευθύνη, το κύρος και τη δυνατότητα να φωτίσει μια υπόθεση που τόσο μας πλήγωσε. Ούτε τα κόμματα, ούτε τα λαϊκά δικαστήρια…
Για τα Τρένα: Το πόρισμα αποκάλυψε μια κατάσταση πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε. Οι υποδομές μας οφείλουν να γίνουν σύγχρονες και ασφαλείς. Γιατί όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια δεν είναι αρκετά. Και το ξέρουμε.
Για το Κράτος συνολικά. Η Ελλάδα δεν μπορεί να λειτουργεί με ημίμετρα και αυτοσχεδιασμούς. Με ένα σύστημα που αντιδρά μόνο αφού έχει γίνει το κακό, που περιμένει τις κρίσεις για να κινητοποιηθεί. Η Πολιτεία έχει χρέος να προλαβαίνει, όχι να τρέχει πίσω από τις εξελίξεις. Μία ευθύνη συλλογική, όμως πριν απ’ όλα δική μου.
Πρόκειται για μια αναμέτρηση που δίνω εδώ και 21 χρόνια στην πολιτική μου διαδρομή. Ξέρω ότι δεν θα κερδίσω κάθε μάχη. Όμως, είμαι αποφασισμένος να κερδίσουμε τον πόλεμο.
Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε. Από το 112 μέχρι το gov.gr, από την εξυγίανση του ΕΦΚΑ μέχρι το νέο Κτηματολόγιο, από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής μέχρι τις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, έχουμε ξεπεράσει αντιστάσεις δείχνοντας στους πολίτες ότι ένα σύγχρονο κράτος που θα τους φροντίζει είναι εφικτό.
To νέο σύμβολο αυτής της μάχης πρέπει να γίνουν οι Ελληνικοί Σιδηρόδρομοι. Με σωστές υποδομές, νέους συρμούς, αυστηρούς κανόνες ασφαλείας που θα τηρούνται ευλαβικά. Θα χρειαστεί κάποιος χρόνος μέχρι το κυβερνητικό σχέδιο που ήδη ξεκίνησε να ολοκληρωθεί. Σίγουρα, όμως, ο πρώτος σταθμός του θα είναι μία άρτια και ασφαλής γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη έως το 2027. Και αυτό αποτελεί προσωπική δέσμευση.
Για να μην ξεχάσουμε τα Τέμπη. Αλλά και να μην τα ξαναζήσουμε ποτέ.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα. Καλή Σαρακοστή."
Έχουμε κι εδώ το δικαίωμα τύπεΤα Κράτη έχουν το μονοπώλιο της βίας .
Με σχετική εξαίρεση τις ΗΠΑ, όπου οι πολίτες επιτρέπεται από το Σύνταγμα
με τη δεύτερη τροποποίηση (second amendment)
του 1791 να οπλοφορούν, (για να μην γίνει δικτατορία - militia )
![]()
Second Amendment to the United States Constitution - Wikipedia
en.wikipedia.org
The Second Amendment (Amendment II) to the United States Constitution protects the right to keep and bear arms. It was ratified on December 15, 1791, along with nine other articles of the United States Bill of Rights.
The Second Amendment was based partially on the right to keep and bear arms in English common law and was influenced by the English Bill of Rights 1689. Sir William Blackstone described this right as an auxiliary right, supporting the natural rights of self-defense and resistance to oppression, and the civic duty to act in concert in defense of the stat
Madison wrote how a federal army could be kept in check by the militia, "a standing army ... would be opposed [by] militia."
Constitutional carry - Wikipedia
en.wikipedia.org
In the United States, the term constitutional carry, also called permitless carry,[1] unrestricted carry,[2] or Vermont carry,[3] refers to the legal public carrying of a handgun, either openly or concealed, without a license or permit.
αν μπει κάποιος στο σπίτι σου στις ΗΠΑ να σε ληστέψει,
μπορείς να τον πυροβολήσεις , αν είναι λογικό να φοβηθείς ότι θα σε σκοτώσει
ή θα σου προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη
![]()
No charges for Calif. man who shot and killed burglar
80-year-old man was justified in killing a burglar who falsely claimed she was pregnant and asked him not to shoot, LA County DA's office saidwww.police1.com
No charges for Calif. man who shot and killed burglar
January 27, 2015
“Thomas Greer is presumed to have held a reasonable fear of imminent peril of death or great bodily injury,” according to the report signed by Deputy District Attorney Janet Moore. “Greer exercised his legal and legitimate right of self-defense when he shot and killed Andrea Miller.”
Californians can use deadly force to protect themselves inside their homes if they feel they are in imminent danger.
στην Ελλάδα , δεν επιτρέπεται αυτό
και οι βρομά ληστεύουν ελεύθεροι τα σπίτια
ΔΕΝ υπάρχει επαρκής αστυνόμευση, ούτε δικαιοσύνη , ούτε τίποτα !
![]()
Όχι, δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη – Δεν υπάρχει καν Δικαιοσύνη!
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ,
σε προσωπικό επίπεδο.
για να επιβιώσεις
Αλλά πρέπει να ξεσηκωθούν οι πολίτες
το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα
είναι για να κονομάνε οι παρασιτικοί Ολιγάρχες
οι απατεώνες πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοι τους .
"Κλεισιμο του δρομου προς αποφυγη τοποθετησης τηλεοπτικων συνεργειων",ενδιαφερονΟχι ρε δν υπήρχε κεντρικός συντονισμός, ο καθένας έκανε ότι ήθελε.
Έβαλαν στο ζυγι και έθεσαν στο κοινό να διαλέξει μεταξύ του "συγκαλυψη" και "είμαστε ανίκανοι, δεν συντονισαμε τπτ ο καθένας έκανε οτι ήθελε και πιο σημαντικό δν ακολουθήσαμε τπτ απο το πρωτόκολλο έκτακτων αναγκών"
Τόση η τρεμουρα τους
Ποιος είπε ότι δεν έχουμε δημοκρατία?!? Ποιος"Κλεισιμο του δρομου προς αποφυγη τοποθετησης τηλεοπτικων συνεργειων",ενδιαφερον![]()
Σπυρο εσυ?Ενα αυτογραφο αν σου ειναι ευκολοΠοιος είπε ότι δεν έχουμε δημοκρατία?!? Ποιος
"Για τα έξοδα για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια".Σοβαρή ερώτηση: για ποιο λόγο μαζεύουν χρήματα;
Θα βρει καμία άλλη "κρυψώνα" ο έγκριτος κατα τα αλλά κύριος Λακαφωσης, εδώ παίζονται καριέρες.![]()
Η φωτογραφία που ανέβασε ο πρόεδρος εργαζομένων της Hellenic Train - Δεν υπήρχε εύφλεκτο υλικό στο τρένο, αδύνατον να χωρέσουν 125 μπιτόνια στον θάλαμο
Όταν ερωτήθηκε αν στο πίσω κομμάτι της δεύτερης μηχανής υπάρχει περίπτωση να χώραγαν 2,5 τόνοι εύφλεκτου υλικού απάντησε «Ούτε μια στο εκατομμύριο»www.protothema.gr
Το νεο αφήγημα ειναι οτι το εύφλεκτο υλικο ηταν στο θάλαμο μηχανοδηγησης της μηχανής! Εκει μεσα το πολυ πολυ να ειχε καμια νταμιτζάνα τσίπουρο!
Ναι ρε τύπε, μαλακια που δεν ήταν ανάμεσα στην πυροσβεστική-αστυνομια-ασφενοφορα-διασωστες και καμία κατοσταρια κάμερες-καμεραμαν-δημοσιογραφοι-γιουτιουμπερς-τικτοκερς να μας δείχνουν λάιβ καμμένα πτώματα και μέλη θυμάτων ..... φυμοσοι στιν αινυμαιροσι"Κλεισιμο του δρομου προς αποφυγη τοποθετησης τηλεοπτικων συνεργειων",ενδιαφερον![]()
Στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια μπορείς να πας όταν τελειώσουν τα εθνικά δικαστήρια, εξαντληθούν τα εσωτερικά ένδικα μέσα, και εκεί θα πας να πεις ότι παραβιάστηκε το δικαίωμά σου σε δίκαιη δίκη. Αυτό θα γίνει σε περίπου 15 χρόνια."Για τα έξοδα για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια".
Τον δίκασε η κυρία των πρωθυπουργό.αυτός βγήκε σήμερα και ανέλαβε την ευθύνη, το οποίο στη δική του γλώσσα σημαίνει ότι θα κυβερνάει ως το 27.
διαβάστε ένα ωραίο σχόλιο που αλίευσα στο φβ και που τα λέει όλα, ερμηνεύοντας το κυριακάτικο διάγγελμα αυτού του πούστη
--- ---
Καλημέρα σας. Η σημερινή μου ανάρτηση δυστυχώς δε θα αφορά τις μαλακίες που σας γράφω κάθε Κυριακή, γιατί είδα ότι δεν πιάνουν. Αναγκαστικά πρέπει να μιλήσω για τα Τέμπη. Αφού δεν σας πείσαμε να θρηνήσετε βουβά στα σπίτια σας, αφού δεν σας φοβίσαμε με τα ΜΑΤ και τις Αύρες, ούτε με τον Άδωνι και τον Βορίδη, ούτε με τον Στάθη τον Καλύβα, αφού λυσσάξατε να απεργήσετε παρά τις απειλές των αφεντικών, αφού ακόμη και τα μαγαζιά σας κλείσατε, κάποια μαλακία πρέπει να βρω να πω.
Θα πω αυτό: Την Παρασκευή, η Δημοκρατία μας απέδειξε τη δύναμή της. Μπορεί να σας λέγαμε πριν ότι θέλετε να αποσταθεροποιήσετε τη χώρα, αλλά τώρα θα σας γλείψουμε λίγο, είναι ένδειξη μεγάλης κοινωνικής ευαισθησίας ότι τόσοι συμπατριώτες μας, κάθε ηλικίας, επέλεξαν να βρεθούν στους δρόμους και στις πλατείες και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Εκφραστήκατε, φτάνει, σπίτια σας τώρα. Τηλεόραση.
Δεν θα ξεχάσω να γλείψω λίγο και τους νεοδημοκράτες που πένθησαν αθόρυβα, όπως τους το ζητήσαμε. Μπράβο στους λίγους θαρραλέους ψηφοφόρους μας, οι περισσότεροι είναι μετακλητοί. Και βέβαια με το να κάτσουν σπίτι τους, όπως τους είπαμε, γλίτωσαν από την αστυνομία, που έκανε τη δουλειά της με επαγγελματισμό, φροντίζοντας να θυμάστε πάντα ότι όποιος κατεβαίνει στο δρόμο τρώει ξύλο και δακρυγόνα μέχρι να βάλει μυαλό.
Δυστυχώς ο μαλάκας ο Σταϊκούρας δεν κατάφερε να βγει το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ έτσι όπως είχαμε πει. Είναι πολύ βόιδι και θα φάει σουτ στον ανασχηματισμό. Επιτροπή που τη φτιάξαμε εμείς, διορίσαμε πρόεδρο έναν φίλο της Ντόρας, και να βγαζει αυτό το πόρισμα; Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, θα τους περιποιηθώ κι αυτούς όπως τον Συνήγορο του Πολίτη και τον Ράμμο.
Τέλοσπάντων, το πόρισμα αυτό μου αποκάλυψε το χάλι των σιδηροδρόμων. Δεν το ήξερα πριν. Δεν μου είχε πει τίποτα, ούτε η διορισμένη από μένα διοίκηση του ΟΣΕ, ούτε ο Υπουργός, ούτε τα φιλαράκια του από τη Hellenic Train που τους έδινε 60 εκ το χρόνο για να περνάμε όλοι καλά.
Τώρα που τα ανακάλυψα όλα αυτά, όμως, θα τα φτιάξουμε τα τρένα. Μέχρι το 2027, θα έχουν γίνει όλα. Εννοείται ότι μέχρι το 2027 θα σας κυβερνάω εγώ, για να τα φτιάξω. Αν με ρίξετε, ποιος θα τα φτιάξει ρε πλέμπες; Έχω φτιάξει και το gov εγώ, ξέρω.
Επειδή αυτά σας τα έχω πει και δεν πιάσανε, θα πω και μια κουβέντα παραπάνω για να δείτε πόσο σας αφουγκράζομαι: Μία ευθύνη συλλογική, όμως πριν απ’ όλα δική μου. Το πα; Το πα. Φτάνει τώρα. Να μου έχετε εμπιστοσύνη κι όλα θα πάνε καλά.
Εκτός από μένα, εμπιστοσύνη θα πρέπει να έχετε και στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη που εγώ έχω διορίσει. Και που αναγκάστηκε να κρίνει χωρίς στοιχεία, όπως και ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ.
Τα ζώα οι δικοί μου, οι ερασιτέχνες, ξεμπάζωσαν αλλά άφησαν πίσω κάτι στοιχεία. Τι να κάνω κι εγώ, όλα μόνος μου να τα κάνω με τους άχρηστους που έμπλεξα; Τώρα θα δώσω τον Τριαντόπουλο για να μάθει άλλη φορά όταν τον στέλνω για λάτρα, να τα κάνει όλα λαμπίκο. Όχι να αφήνει ξυλόλια στις γωνίες. Ανοικοκύρευτος.
Πάντως, εσείς να έχετε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη γιατί αλλιώς θα γίνουμε ζούγκλα. Κι εγώ έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, ότι θα με δικαιώσει πλήρως, όπως έκανε με τις υποκλοπές, τη Greek Mafia, τον Καραϊβάζ, την Πύλο. Άλλωστε, πόσο θα αντέξετε ακόμη; Κάποια στιγμή θα κουραστείτε, θα σας έχω δώσει και κάνα επίδομα και θα τα ξεχάσετε όλα. Πρόκειται για μια αναμέτρηση που δίνω εδώ και 21 χρόνια στην πολιτική μου διαδρομή. Ξέρω ότι δεν θα κερδίσω κάθε μάχη. Όμως, είμαι αποφασισμένος να κερδίσω τον πόλεμο.
Καλή Σαρακοστή.
(το πραγματικό κυριακάτικο διάγγελμα του Πρωθυπουργού)
--- ---
το σχόλιο της Δήμητρας Κουτσούμπα
Νυφουλα έφαγες καμιά Παναγία σμρ?? Όχι εεε???Ναι ρε τύπε, μαλακια που δεν ήταν ανάμεσα στην πυροσβεστική-αστυνομια-ασφενοφορα-διασωστες και καμία κατοσταρια κάμερες-καμεραμαν-δημοσιογραφοι-γιουτιουμπερς-τικτοκερς να μας δείχνουν λάιβ καμμένα πτώματα και μέλη θυμάτων ..... φυμοσοι στιν αινυμαιροσι![]()