Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.524
Πόντοι
3.656

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.869
Πόντοι
9.931
Και εκτός που ήξεραν ΚΑΙ αυτοί, έπαιζαν τη ζωή τους κορώνα γράμματα και, ΑΠ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ, αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν άθικτοι. Δίπλα σε τόσους τόνους ξυλολιο.
Σε τόσους τόνους που δεν χωράνε μεσα στο θάλαμο μηχανοδηγησης, εντάξει μπορεί να είχαν βάλει σχάρα οροφής:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506
Δεν είναι κρυφό το καθεστώς που επικρατεί εκεί ''στα χωριουδάκια σας''

με τόση προσπάθεια που καταβάλεις για να υπερασπιστείς τους γαλάζιους με κλειστά τα μάτια

κάνεις μπάμ.

Οπότε άντε να ψηφίσεις για να μην σταματήσει η ανάπτυξη :jerking:

αλλά τα ηθικά καλύτερα άσε τα στην άκρη. Αλλιώς να κάνουν έναν αναδρομικό έλεγχο όλων των ετών πως τα τρακτέρ έγιναν καγιέν.

Βοθροκοινωνία
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δε θα πάρεις ποτέ Καγιέν. Εγώ αντάλλαξα το Μασευ Φέργκιουσον για ένα S tiptronic :confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.524
Πόντοι
3.656
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δε θα πάρεις ποτέ Καγιέν. Εγώ αντάλλαξα το Μασευ Φέργκιουσον για ένα S tiptronic :confused::confused:
ότι και να πάρω σίγουρα δε θα είναι με τους τρόπους που τα έπαιρνε η φουρνιά σου.

τώρα τι θα πάρω και τι όχι...πατίνι μια χαρά είναι

δεν πα να αντάλλαξες και τις αγκινάρες με τις μελιτζάνες?? Τώρα τι μου φλεξάρεις όπως ο λάκης για να σου γράψω εγώ τα υπάρχοντα μου? :2funny:

Βοθροκοινωνία αυτό να θυμάσαι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.376
Πόντοι
12.756
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δε θα πάρεις ποτέ Καγιέν. Εγώ αντάλλαξα το Μασευ Φέργκιουσον για ένα S Tiptronic :confused::confused:

Καλησπεριζω μπραδε΄ρινι μου , μολις γυρισα , ειχα παει για πρωινο εξω και σε διαβάζω και σε χαιρομαι μπραδερ μου :rockon::rockon::rockon:
Μην σταματας να τους γαμάς :rockon::rockon::rockon:

Εκανα καφεδάκι και ειμαι ετοιμος να διαβάσω τα κομμουνιστικα τους μανιφεστα και το χυσιμο στην μαπα που θα τους ριξεις :rockon::rockon:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.103
Πόντοι
5.506
Καλησπεριζω μπραδε΄ρινι μου , μολις γυρισα , ειχα παει για πρωινο εξω και σε διαβάζω και σε χαιρομαι μπραδερ μου :rockon::rockon::rockon:

Εκανα καφεδάκι και ειμαι ετοιμος να διαβάσω τα κομμουνιστικα τους μανιφεστα και το χυσιμο στην μαπα που θα τους ριξεις :rockon::rockon:
τι πρωινο?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.376
Πόντοι
12.756
φθηνα την εβγαλες...:coffee::coffee::coffee:

δεν πηραμε πολλα , εχω παρει και περισσότερα :coffee:
Εχεις μπει μαυρη λιστα εσυ να ξέρεις :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

άρα 110 ήταν τζάμπα την έβγαλες :coffee:
130 + 20 τιπς , δεν τα υπολογιζω στο φαγητο τα τιπς , ειναι υπηρεσία , δεν πανε στον ιδιο λογαριασμο εξοδων

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.476
Πόντοι
216
δεν πηραμε πολλα , εχω παρει και περισσότερα :coffee:
Εχεις μπει μαυρη λιστα εσυ να ξέρεις :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

130 + 20 τιπς , δεν τα υπολογιζω στο φαγητο τα τιπς , ειναι υπηρεσία , δεν πανε στον ιδιο λογαριασμο εξοδων
γτ ρε μουνε;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.524
Πόντοι
3.656
αλλες φορες τους λεω να κοψουν , αλλα σημερα δεν ειπα :coffee:
Γενικά ομως ξεχωριστα , για να ξερει ο λογιστης
θελει προσοχη γιατι ο χατζηδακης παρακολουθει σαν γερακι πανω απο την αγορα να τσιμπησει τις δαπανες σου :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.052
Πόντοι
15.931

Προτιμάει την Χρυσή σαμπάνια

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom