Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (8 μέλη και 21 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.483
Πόντοι
26.141
Και οι μαλακές οι Σερραίοι που είτε ψήφισαν τον Αχιλλέα, είτε πήγαν παραλία..
Κωστάκης Αχιλλέας ήταν όλες οι ελπίδες μας σε ένας τους καραμανιλκους να ξαναβγαλουμε οι με όνομα Καραμανλή
Τα κολοτρενα κ ο.μεθυστακας σταθμάρχης μάς το χάλασαν τα όνειρα :cry:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.113
Πόντοι
3.656
Ενώ δουλειά σας είναι να κάνετε την Καρυστιανου εθνική ηρωίδα και τιμητή των πάντων. Και φαπ ήρθε η πρώτη από την εισαγγελέα. Το ότι δεν της έχει εμπιστοσύνη ούτε ο πρώην άντρας της, πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού, νομικός στο επάγγελμα και απ ότι λέγεται έχων την επιμέλεια του θύματος δε σου λέει κάτι ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ, όχι επειδή είστε "άνθρωποι" και δεν "κατινιαζετε".

Αιντε ρε υποκριτές.
Εσύ μωρή κυρακατίνα που ξέρεις τι της έχει και τι δεν της έχει αυτός? Επειδή διάβασες μια δήλωση του? Τον ήξερες και από χτες ή είστε φιλαράκια?

Ξέρεις και γιατί έχει την επιμέλεια ΚΥΡΑΚΑΤΙΝΑ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΠΑΠΑΡΑ.

Άντε να πεις σε κανέναν άλλον αυτές τις μαλακίες εγώ αρκετά σιχάθηκα.

Τα θέλει ο κώλος σου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.869
Πόντοι
12.756
Δεν λυγίζει ο Μπαροκ , ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ :rockon::rockon::rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ μωρή κυρακατίνα που ξέρεις τι της έχει και τι δεν της έχει αυτός? Επειδή διάβασες μια δήλωση του? Τον ήξερες και από χτες ή είστε φιλαράκια?

Τα θέλει ο κώλος σου

Τι εγινε τυπε μου ;;; :coffee:

Σε εσπασε σαν κλαράκι ο Μπαροκ ; :coffee::coffee:

@celebre για καμ του δωθε :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Γιατί πολλοί είχαν κατάγματα ενώ πολλοί άλλοι όχι κ πέθαναν από εισπνοή αερίων .. .
Έπρεπε να καθίσει κ να δει τι αέρια ήταν αυτά....
57 νεκροί κ το μεγαλύτερο δυστύχημα της χώρας
Δηλαδή μετά από όλο αυτό το χάος το θέμα ήταν να μάθουν ένας προς ένας πως πέθανε. Και αυτά τα αέρια που υπονοούνται πως ανέπνευσαν ήταν καλά και σώνει ξυλολιο, δεν υπήρχε κάτι άλλο τοξικό που έκαιγε εκείνη την ώρα από μπογιές και βαφές του τρένου, μέχρι τα υγρά των μετασχηματιστών του τρένου, μέχρι οτιδήποτε.

Ακόμα μια φορά, το γαμημενο το ξυλολιο σε εκείνο το 1 στρέμμα με το αμμοχάλικο πήγε και κρύφτηκε και δε μπορούν να το εντοπίσουν; Μετά από τόσα μέτρα μανιτάρι;; Και αν είναι εκεί, δε βρίσκεται ανάμεσα στα πετραδάκια;; Γιατί κάποιοι ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ που σας έχουν κάνει ερευνητακους και τα μυαλά σαπουνάδα έλεγαν μέχρι και για ασφαλτόστρωση.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.772
Πόντοι
4.895
Δηλαδή μετά από όλο αυτό το χάος το θέμα ήταν να μάθουν ένας προς ένας πως πέθανε. Και αυτά τα αέρια που υπονοούνται πως ανέπνευσαν ήταν καλά και σώνει ξυλολιο, δεν υπήρχε κάτι άλλο τοξικό που έκαιγε εκείνη την ώρα από μπογιές και βαφές του τρένου, μέχρι τα υγρά των μετασχηματιστών του τρένου, μέχρι οτιδήποτε.

Ακόμα μια φορά, το γαμημενο το ξυλολιο σε εκείνο το 1 στρέμμα με το αμμοχάλικο πήγε και κρύφτηκε και δε μπορούν να το εντοπίσουν; Μετά από τόσα μέτρα μανιτάρι;; Και αν είναι εκεί, δε βρίσκεται ανάμεσα στα πετραδάκια;; Γιατί κάποιοι ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ που σας έχουν κάνει ερευνητακους και τα μυαλά σαπουνάδα έλεγαν μέχρι και για ασφαλτόστρωση.
Ήταν ξυλόλιο από λαθρέμπορο κολλητό του Κούλη τον οποίο και καλύπτει.

Εν τω μεταξύ, κανένας δεν έχει τη στοιχειώδη αντίληψη να κατανοήσει ότι το σενάριο του λαθρεμπορίου και του ξυλολίου εμπλέκει και υπαλλήλους του σιδηροδρόμου και ίσως και τους νεκρούς μηχανοδηγούς της εμπορικής.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.869
Πόντοι
12.756

Μπραδερινι μην ξεχνάμε οτι και ο δικος μας ο Αδωνις ελεγε ναπουμε για αγωγους που περνανε απο κατω και θα ανατιναζόταν ολη η Λαρισσα :coffee::coffee:

Τον ξεκανες τον Σαουλ , εσπασε σαν 5χρονο που του πηρες το κολατσιό :rockon::rockon::rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506

Τα θέλει ο κώλος σου
Εδώ ρε κεφάλα πιστεύεις με κλειστά τα μάτια τις μαλακιες του Βελόπουλου, του Χίου και της Κωνσταντοπουλου και ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ και θα μου υποδείξεις εμένα τι θα διαβάσω και ποιον θα πιστέψω; Χαζοκερκελέ που ο άλλος την ξέρει μισή ζωή, ο άνθρωπος είναι νομικός και όχι απλά δεν τη στηρίζει σε αυτά που κάνει, την αποφεύγει κιόλας. Και εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με τι γράφω εγώ.

Είπαμε, ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ.&-

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.869
Πόντοι
12.756
Εδώ ρε κεφάλα πιστεύεις με κλειστά τα μάτια τις μαλακιες του Βελόπουλου, του Χίου και της Κωνσταντοπουλου και ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ και θα μου υποδείξεις εμένα τι θα διαβάσω και ποιον θα πιστέψω; Χαζοκερκελέ που ο άλλος την ξέρει μισή ζωή, ο άνθρωπος είναι νομικός και όχι απλά δεν τη στηρίζει σε αυτά που κάνει, την αποφεύγει κιόλας. Και εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με τι γράφω εγώ.

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.168
Πόντοι
3.656
Μπραδερινι μην ξεχνάμε οτι και ο δικος μας ο Αδωνις ελεγε ναπουμε για αγωγους που περνανε απο κατω και θα ανατιναζόταν ολη η Λαρισσα :coffee::coffee:

Τον ξεκανες τον Σαουλ , εσπασε σαν 5χρονο που του πηρες το κολατσιό :rockon::rockon::rockon:
ρυζογκοφρετα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Δεν λυγίζει ο Μπαροκ , ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ :rockon::rockon::rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι εγινε τυπε μου ;;; :coffee:

Σε εσπασε σαν κλαράκι ο Μπαροκ ; :coffee::coffee:

@celebre για καμ του δωθε :coffee:
Τι να λυγισω Μωρ μλκ και 'σύ με τα ψεκια, τους έχει κάνει ο κηραλοιφης και η θεόμουρλη ζόμπι, πέντε-δεκα μαλακές είναι σαν το ανέκδοτο με τον Πόντιο που λέει ότι ΟΙ ΑΛΛΟΙ πάνε ανάποδα στην εθνική οδό. Και μόλις του στριμώξεις λίγο αρχίζει η κασέτα, στραπον, χατζη, κλαουντια, τεας......

Αυτός είναι από τους εύκολους απλά δεν κόβει ούτε με βαλε, είναι σαν εκείνα τα λεωφορεία με φυσούνα, δε στρίβει ούτε σε αεροδιάδρομο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.483
Πόντοι
26.141

1 από τη στιγμή που είδε πτώματα που δεν έχουν σπάσει πλευρά πόδια κεφάλια κ πέθαναν από αέρια πρέπει κ οφείλει ο ιατροδικαστής να ερευνήσει από τι αέρια ήταν ..μπορεί μπογιές μπορεί από καύσιμη ύλη μπορεί από οτιδήποτε ώστε πχ να βγάλει πόρισμα ότι πνίγηκαν από μπογιές άρα τα επόμενα βαγόνια να βελτιωθούν με καλύτερες μπογιές που δεν καίγονται ώστε να σωθούν στο μελλον άνθρωποι ή πχ πνίγηκαν από αέρια από την καύση των πλαστικών τρένων ώστε να βάλουν οι εταιρίες καλύτερα υλικά ...
Έτσι εξελίσσονται τα τρένα αεροπλάνα στην ποιότητα τους τόσα χρόνια

2 το ξυλολιο εξατμίζεται εύκολα

Σειρά σου τώρα να γράψεις :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.113
Πόντοι
3.656

Εδώ εσύ πίστεψες τον Άδωνη και τον Κυριάκο που μετά από 2 χρόνια ήρθαν και σου είπαν ότι ''αυτά ήξεραν αυτά είπαν''

Πάρε τον πούλο τώρα και μην με ξανά παραθέσεις για τα κουτσομπολίκια σου.

Έμαθες τον άνθρωπο εσύ τον ήξερες και από χτες. Νομικοί είναι και όσοι μιλάνε για συγκάλυψη ΜΠΟΥΦΟ.

Βάλε το αφήγημα στον κώλο μαζί με τις μελιτζάνες

Εσύ ασχολείσαι με το τι γράφεις εσύ εγώ σου είπα για τα κουτσομπολίστικα έχω μόνο μια απάντηση : :piss:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.869
Πόντοι
12.756
Τι να λυγισω Μωρ μλκ και 'σύ με τα ψεκια, τους έχει κάνει ο κηραλοιφης και η θεόμουρλη ζόμπι, πέντε-δεκα μαλακές είναι σαν το ανέκδοτο με τον Πόντιο που λέει ότι ΟΙ ΑΛΛΟΙ πάνε ανάποδα στην εθνική οδό. Και μόλις του στριμώξεις λίγο αρχίζει η κασέτα, στραπον, χατζη, κλαουντια, τεας......

Αυτός είναι από τους εύκολους απλά δεν κόβει ούτε με βαλε, είναι σαν εκείνα τα λεωφορεία με φυσούνα, δε στρίβει ούτε σε αεροδιάδρομο.

Και τον ειχα για σκληρό καρυδι τον Σαουλ :undecided::undecided::undecided:
Κρίμα :undecided::undecided::undecided:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506

Εν τω μεταξύ, κανένας δεν έχει τη στοιχειώδη αντίληψη να κατανοήσει ότι το σενάριο του λαθρεμπορίου και του ξυλολίου εμπλέκει και πιθανότατα ΜΟΝΟ υπαλλήλους του σιδηροδρόμου και ίσως και τους νεκρούς μηχανοδηγούς της εμπορικής.
Το εσιαξα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.869
Πόντοι
12.756
Εδώ εσύ πίστεψες τον Άδωνη και τον Κυριάκο που μετά από 2 χρόνια ήρθαν και σου είπαν ότι ''αυτά ήξεραν αυτά είπαν''

Πάρε τον πούλο τώρα και μην με ξανά παραθέσεις για τα κουτσομπολίκια σου.

Έμαθες τον άνθρωπο εσύ τον ήξερες και από χτες. Νομικοί είναι και όσοι μιλάνε για συγκάλυψη ΜΠΟΥΦΟ.

Βάλε το αφήγημα στον κώλο μαζί με τις μελιτζάνες

Εσύ ασχολείσαι με το τι γράφεις εσύ εγώ σου είπα για τα κουτσομπολίστικα έχω μόνο μια απάντηση : :piss:

Δεν το περίμενα να ριξεις τοσο ευκολα λευκη πετσέτα :coffee::coffee:
Ειχες δειξει σκληρό χαρακτήρα ..
Σε χάλασαν οι ρυζογκοφρέτες :coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.577
Πόντοι
2.356
Γιατί όταν είδαν το μανιτάρι σαν της Χιροσίμα έπεσαν τηλέφωνα από το γνωστό διυλιστήριο κ είπε ....ή θα σιωοησετε το θέμα ή θα σας γαμησω κ παχτωσω κ θα βγάλω στη φόρα ότι σαωδινω χρήματα για προεκλογικό αγώνα

Αμέσως η κυβέρνηση έκανε το παν για να μπαλωσει τουλάχιστον την παράνομη διακίνηση χρησιμοποιώντας ανακριτές εισαγγελείς κ ιατροδικαστές

Όχι για το μπάλωμα που είναι η έλλειψη ασφάλειας σιδηροδρόμων ,,σε αυτό ανέλαβε η πολιτική ασυλία κ οι μουφαδενιες εξεταστικές επιτροπές
Να σου πω τι πιστεύω εγώ.
Μέσα στο χαμό της διερευνησης των αιτιών της σύγκρουσης και των θανάτων, δε φαίνεται λογικό ο ανακριτής το πρώτο που σκέφτηκε να ήταν η καταστροφή των δειγμάτων αυτών. Σιγά το χώρο που έπιαναν στην τελική 57 φιαλίδια.
Βάλε και την ιατροδικαστή που αποφάσισε ως αιτία θανάτου για όλους τη σύγκρουση, χωρίς να δίνει επαρκείς εξηγήσεις γιατί το έκανε. Και αν το έκανε αυτοβούλως.
Οπότε δημιουργούν χώρο για αμφισβήτηση των ενεργειών τους από τους συγγενείς των θυμάτων.

• Like

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.483
Πόντοι
26.141

Εν τω μεταξύ, κανένας δεν έχει τη στοιχειώδη αντίληψη να κατανοήσει ότι το σενάριο του λαθρεμπορίου και του ξυλολίου εμπλέκει και υπαλλήλους του σιδηροδρόμου και ίσως και τους νεκρούς μηχανοδηγούς της εμπορικής.
Τυπε αφού δεν γνωρίζεις από φορτώσεις τρένων
;;;
Καμιά σχέση δεν έχει ο μηχανοδηγός
Μόνο ο υπεύθυνος φόρτωσης εκφόρτωσης ή σταθμάρχης όπου δεν υπάρχει ,ο κλαρκατζης και υπεύθυνος κινήσεως ... ...

Τι σκατά όλοι υπάλληλισκοι είστε του κόμματος ...καμιά ιδέα από τρένα learjet και κότερα ;;:confused:

• Χαχα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.113
Πόντοι
3.656
Δεν το περίμενα να ριξεις τοσο ευκολα λευκη πετσέτα :coffee::coffee:
Ειχες δειξει σκληρό χαρακτήρα ..
Σε χάλασαν οι ρυζογκοφρέτες :coffee:
Αφού κατά βάθος ψοφάει για σκουπίδιασμα κάνει ότι μπορεί τα ιμότικον με το κατούρημα είναι η ξεκούραση του :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom