Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
957
Πόντοι
86
Τους ξέρουμε τους δεξιούς 30 χρόνια τώρα, δεν περιμέναμε τον βελό ή τον καθένα..

Η διαφορά μας είναι ότι εσείς το Μάτι το χρησιμοποιήσατε για να πάρετε την εξουσία, ενώ εμείς θέλουμε να μπει ο Αχιλλέας μέσα που μας κουνάγε το δάχτυλο στην βουλή δύο μέρες πριν..

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.772
Πόντοι
4.895
Τυπε αφού δεν γνωρίζεις από φορτώσεις τρένων
;;;
Καμιά σχέση δεν έχει ο μηχανοδηγός
Μόνο ο υπεύθυνος φόρτωσης εκφόρτωσης ή σταθμάρχης όπου δεν υπάρχει ,ο κλαρκατζης και υπεύθυνος κινήσεως ... ...

Τι σκατά όλοι υπάλληλισκοι είστε του κόμματος ...καμιά ιδέα από τρένα learjet και κότερα ;;:confused:
Ευτυχώς που δε γνωρίζω από τρένα ενώ εσύ είσαι ειδήμων της ιατροδικαστικής.
Δλδ δεν ήξεραν οι μηχανοδηγοί αλλά ήξερε ο πρωθυπουργός στο Μαξίμου. Πολύ λογικό μου ακούγεται.

• Like
Αντιδράσεις: barock

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.486
Πόντοι
26.141
Να σου πω τι πιστεύω εγώ.
Μέσα στο χαμό της διερευνησης των αιτιών της σύγκρουσης και των θανάτων, δε φαίνεται λογικό ο ανακριτής το πρώτο που σκέφτηκε να ήταν η καταστροφή των δειγμάτων αυτών. Σιγά το χώρο που έπιαναν στην τελική 57 φιαλίδια.
Βάλε και την ιατροδικαστή που αποφάσισε ως αιτία θανάτου για όλους τη σύγκρουση, χωρίς να δίνει επαρκείς εξηγήσεις γιατί το έκανε. Και αν το έκανε αυτοβούλως.
Οπότε δημιουργούν χώρο για αμφισβήτηση των ενεργειών τους από τους συγγενείς των θυμάτων.
Δλδ εννοείς δεν υπήρχε μανιτάρι κ έγινε από το RBF φρένων κ βαλβολινες υδραυλικών ;; Κ ότι έγιναν παράλειψεις από ανακριτή κ ιατροδικαστή κατά λάθος ;;;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Μπραδερινι μην ξεχνάμε οτι και ο δικος μας ο Αδωνις ελεγε ναπουμε για αγωγους που περνανε απο κατω και θα ανατιναζόταν ολη η Λαρισσα :coffee::coffee:

Τον ξεκανες τον Σαουλ , εσπασε σαν 5χρονο που του πηρες το κολατσιό :rockon::rockon::rockon:
Όντως το είπε. ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. Αντιγράφω από το ντοκουμέντο ΣΑΣ για να μη φανεί φιλοκουλικο μέσο.

Το Documento ύστερα από επιτόπια έρευνα, επικοινωνία με τοπογράφους μηχανικούς και χημικούς μηχανικούς κατέληξε ότι ο αγωγός υψηλής πίεσης πράγματι περνάει κοντά από το σημείο όπου συγκρούστηκαν τα δύο τρένα, αλλά επ’ ουδενί κάτω από τις γραμμές. Ο αγωγός φυσικού αερίου βρίσκεται παράλληλα με τις γραμμές του τρένου, δυτικά της παράπλευρης της εθνικής οδού και εκτείνεται μέχρι τα ανατολικά όρια του οικισμού της Αιγάνης και η κάθετη απόστασή του από τις γραμμές είναι περίπου 100 μέτρα.

Τι μας λέει ο ποιητής;

Αγωγός αερίου υψηλής πίεσης ΟΝΤΩΣ υπάρχει.
Κοντά στο σημείο.
Δυτικά των γραμμών παράλληλα με αυτές.
Περίπου στα 100 μέτρα.

Εκεί περίπου δηλαδή που κατέληξαν τα τρένα μετά τη σύγκρουση, αν όχι 100 σίγουρα 30-40 μέτρα φαίνονται μακρυά από τη γραμμή τα συντρίμμια. Κανείς δεν είπε να μπαζωθούν οι γραμμές του τρένου για να στηθούν οι γερανοί.

Μέχρι και το ντοκουμέντο, πάνω στη βλακεία τους, επιβεβαιώνει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.113
Πόντοι
3.656
ναι αλλά σε πάει αιμα :zfuck::zfuck::zfuck:
Αν εννοείς ότι τον έχει ματώσει όλη μέρα να γράφει ξεφτιλίκια και να κυνηγάει από πίσω όποιον γράφει για να τον νευριάσει και να του καταθέσει κουράδιασμα και να γίνει μαδομούνι τότε ναι έτσι είναι :coffee:

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.552
Πόντοι
6.056
δε φαίνεται λογικό ο ανακριτής το πρώτο που σκέφτηκε να ήταν η καταστροφή των δειγμάτων αυτών. Σιγά το χώρο που έπιαναν στην τελική 57 φιαλίδια.
έτσι ακριβώς !!!

εξαφανίστε αποδεικτικά στοιχεία- τεκμήρια να μπαζωθεί -κλείσει η υπόθεση ,
οι συγγενείς θα κλαψουν, θα παρηγορηθούν στην εκκλησία και όλα καλά
Υπολόγισαν λάθος

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.577
Πόντοι
2.356
Δλδ εννοείς δεν υπήρχε μανιτάρι κ έγινε από το RBF φρένων κ βαλβολινες υδραυλικών ;; Κ ότι έγιναν παράλειψεις από ανακριτή κ ιατροδικαστή κατά λάθος ;;;
Τίποτα δεν εννοώ. Τι με πέρασες, νυφουλα;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.717
Πόντοι
2.606
@LION-974
Εδώ κανένα καλαμπόκι πλημμύριζει πχ τον Ιούλιο κ πρέπει να κρατάμε μάρτυρες στο ίδιο χωράφι μέχρι και την επόμενη χρονιά ώστε να έρθουν του έλγα εκτιμητές κ να πιστοποιήσουν τη ζημιά για να δώσουν 100-200 ευρώ κ εδώ χάθηκαν 57 ζωές κ εξαφάνισαν όλα τα στοιχεία
Σύμπτωση...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.869
Πόντοι
12.756
Αν εννοείς ότι τον έχει ματώσει όλη μέρα να γράφει ξεφτιλίκια και να κυνηγάει από πίσω όποιον γράφει για να τον νευριάσει και να του καταθέσει κουράδιασμα και να γίνει μαδομούνι τότε ναι έτσι είναι :coffee:

εγω παντως βλεπω οτι εχει επιχειρηματα και βαζει και στοιχεια γι αυτα που λεει , σε αντίθεση με εσενα που λες απλα μία άποψη :coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.486
Πόντοι
26.141
Φυσικά, όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι προσωπικές επιθέσεις.
Εσείς τις ξεκίνησες λέγοντας ότι είμαι ιατροδικαστης .
Άμα σου πω ότι στο κινητό μου έχω το τηλ του Κούλη θα χύσεις πάνω σου ;

• Like

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
1 από τη στιγμή που είδε πτώματα που δεν έχουν σπάσει πλευρά πόδια κεφάλια κ πέθαναν από αέρια πρέπει κ οφείλει ο ιατροδικαστής να ερευνήσει από τι αέρια ήταν ..μπορεί μπογιές μπορεί από καύσιμη ύλη μπορεί από οτιδήποτε ώστε πχ να βγάλει πόρισμα ότι πνίγηκαν από μπογιές άρα τα επόμενα βαγόνια να βελτιωθούν με καλύτερες μπογιές που δεν καίγονται ώστε να σωθούν στο μελλον άνθρωποι ή πχ πνίγηκαν από αέρια από την καύση των πλαστικών τρένων ώστε να βάλουν οι εταιρίες καλύτερα υλικά ...
Έτσι εξελίσσονται τα τρένα αεροπλάνα στην ποιότητα τους τόσα χρόνια

2 το ξυλολιο εξατμίζεται εύκολα

Σειρά σου τώρα να γράψεις :confused:
Συγνώμη, ο άνθρωπος πεθαίνει μόνο από σπασίματα και αέρια;

Αν το ξυλολιο εξατμίζεται εύκολα άρα μας δουλεύουν που το "εντόπισαν" ένα 6μηνο και βαααλε μετά και ψάχνουν τις δεξαμενές που δεν υπάρχουν.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.869
Πόντοι
12.756
Φυσικά, όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι προσωπικές επιθέσεις.

τα λεει και ο Νταιμας αυτα , ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ , , οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα ξεκιναει το βρίσιμο :coffee::coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: resp

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.486
Πόντοι
26.141
εγω παντως βλεπω οτι εχει επιχειρηματα και βαζει και στοιχεια γι αυτα που λεει , σε αντίθεση με εσενα που λες απλα μία άποψη :coffee:
Αν σου δωθεί με ανάθεση ο διαγωνισμός σε ποιον σκέφτεσαι να κάνεις απευθείας στέψη ;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.772
Πόντοι
4.895
Εσείς τις ξεκίνησες λέγοντας ότι είμαι ιατροδικαστης .
Άμα σου πω ότι στο κινητό μου έχω το τηλ του Κούλη θα χύσεις πάνω σου ;
Σε κατανοώ, η έλλειψη λογικών επιχειρημάτων εκεί οδηγεί.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.717
Πόντοι
2.606
Ναι ρε αλλα η Καρυστιανου ειναι χωρισμενη ρε....και ο ανδρας της ειναι δικηγορος!!!:confused:
Κάποιο μουνοπανο έγραψε ότι λέει είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών της ...του γαμας ότι έχει και δεν έχει του γαμημενου επιτόπου.....πόσο ψεύτες και χυσοδοχεια είναι οι αληταραδες.....πόσο άρρωστοι παλιοπουστες,το ψέμα το έχουν στην άκρη της γλώσσας ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Εδώ εσύ πίστεψες τον Άδωνη και τον Κυριάκο που μετά από 2 χρόνια ήρθαν και σου είπαν ότι ''αυτά ήξεραν αυτά είπαν''

Πάρε τον πούλο τώρα και μην με ξανά παραθέσεις για τα κουτσομπολίκια σου.

Έμαθες τον άνθρωπο εσύ τον ήξερες και από χτες. Νομικοί είναι και όσοι μιλάνε για συγκάλυψη ΜΠΟΥΦΟ.

Βάλε το αφήγημα στον κώλο μαζί με τις μελιτζάνες

Εσύ ασχολείσαι με το τι γράφεις εσύ εγώ σου είπα για τα κουτσομπολίστικα έχω μόνο μια απάντηση : :piss:
-KOMIKS.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom