Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Δεν το περίμενα να ριξεις τοσο ευκολα λευκη πετσέτα :coffee::coffee:
Ειχες δειξει σκληρό χαρακτήρα ..
Σε χάλασαν οι ρυζογκοφρέτες :coffee:
Να ξέρεις ότι δε θα μείνω πάνω από ακόμα 5 λεπτά, τζάμπα κανεις αυτό που πας να κανεις. :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.869
Πόντοι
12.756
Να ξέρεις ότι δε θα μείνω πάνω από ακόμα 5 λεπτά, τζάμπα κανεις αυτό που πας να κανεις. :tooth:

Να πας να ξεκουραστεις παλικάρι μου .. να πάρεις καμια ανάσα , καλά του γαμησες και σήμερα , ας τους να τους λείψεις και λιγο , μην τους γαμας συνέχεια και καλομαθαινουν μετά :coffee:

:rockon::rockon::rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.483
Πόντοι
26.141
Συγνώμη, ο άνθρωπος πεθαίνει μόνο από σπασίματα και αέρια;
Στο τρένο αυτό από το άλλο θα μπορούσε ;;
Αν το ξυλολιο εξατμίζεται εύκολα άρα μας δουλεύουν που το "εντόπισαν" ένα 6μηνο και βαααλε μετά και ψάχνουν τις δεξαμενές που δεν υπάρχουν.
Δεν γνωρίζω πόσο διαρκεί ένα ξυλολιο στην εξάτμιση του
Μπορεί 3-4 μήνες ..μπορεί εφτά μήνες μπορεί ένα μήνα
Ανάλογα το έδαφος ανάλογα τις καιρικές συνθήκες κ τη μορφή του υγρού
Λυπάμαι αλλά ελλιπή στοιχεία αλλάολις τα βρω θα έρθω κ θα σας ενημερώσω ...όφειλε όμως η κυβέρνηση να κράτηση όλο το χώρο σφραγισμένο πλην των φυτών γραμμών όπως γίνονται σε όλα τα δυστυχήματα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.113
Πόντοι
3.656
εγω παντως βλεπω οτι εχει επιχειρηματα και βαζει και στοιχεια γι αυτα που λεει , σε αντίθεση με εσενα που λες απλα μία άποψη :coffee:
εξήγησε στο μόγγολο ότι ο αγωγός είναι από 20 έως 70 bar σύμφωνα με το σαιτ της εναον και όχι αυτό που είπε ο Άδωνης ότι θα εξαυλωθεί όλη η Λάρισα σε παρακαλώ :coffee:

που 70bar είναι αρκετό...αλλά όχι για να εξαφανίσει μια πολή

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.869
Πόντοι
12.756

Λυπάμαι αλλά ελλιπή στοιχεία αλλάολις τα βρω θα έρθω κ θα σας ενημερώσω ...όφειλε όμως η κυβέρνηση να κράτηση όλο το χώρο σφραγισμένο πλην των φυτών γραμμών όπως γίνονται σε όλα τα δυστυχήματα

Ααααα :coffee:
τωρα δεν ξερεις , δεν εχεις στοιχεία , θα ενημερωθεις κτλ ...
Να πας να μελετησεις επειδη εμεινες μετεξεταστέος και να μας ξαναρθεις διαβασμένος :coffee::coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Τυπε αφού δεν γνωρίζεις από φορτώσεις τρένων
;;;
Καμιά σχέση δεν έχει ο μηχανοδηγός
Μόνο ο υπεύθυνος φόρτωσης εκφόρτωσης ή σταθμάρχης όπου δεν υπάρχει ,ο κλαρκατζης και υπεύθυνος κινήσεως ... ...

Τι σκατά όλοι υπάλληλισκοι είστε του κόμματος ...καμιά ιδέα από τρένα learjet και κότερα ;;:confused:
Δηλαδή μου λες πως είμαι εγώ τυχαίο παράδειγμα καπετάνιος σε ένα κότερο και δε γνωρίζω τι υπάρχει ανά πάσα στιγμή on board. :coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.483
Πόντοι
26.141
Ααααα :coffee:
τωρα δεν ξερεις , δεν εχεις στοιχεία , θα ενημερωθεις κτλ ...
Να πας να μελετησεις επειδη εμεινες μετεξεταστέος και να μας ξαναρθεις διαβασμένος :coffee::coffee:
Mιλω με Νταϊμα τώρα να μιυ δωσει στοιχεία στατιστικα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.869
Πόντοι
12.756
εξήγησε στο μόγγολο ότι ο αγωγός είναι από 20 έως 70 bar σύμφωνα με το σαιτ της εναον και όχι αυτό που είπε ο Άδωνης ότι θα εξαυλωθεί όλη η Λάρισα σε παρακαλώ :coffee:

που 70bar είναι αρκετό...αλλά όχι για να εξαφανίσει μια πολή

Δεν μπορει να ασχοληθει τωρα μαζι σου ο Κος ΜΠΑΡΟΚ , πάει προς ξεκουραση ..

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.552
Πόντοι
6.056

δεν αμφισβητείται η μεταφορά ξυλολίου

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
957
Πόντοι
86
Αφού έχεις το τηλέφωνο του, κ είσαι φίλος του, για ρώτα τον, ο τερης είναι ο πατέρας του; Και ο Κώστας είναι ανηψιος του ή αδερφός του;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.483
Πόντοι
26.141
Δηλαδή μου λες πως είμαι εγώ τυχαίο παράδειγμα καπετάνιος σε ένα κότερο και δε γνωρίζω τι υπάρχει ανά πάσα στιγμή on board. :coffee:
Στα καράβια ο καπετάνιος είναι υπεύθυνος φόρτωσης εκφόρτωσης
Στα τρένα όχι ...
Όλες οι υπογραφές είμαι ή του σταθμάρχη αν είμαι μικρός σταθμός ή του υπεύθυνου φόρτωσης εκφόρτωσης ή του υπεύθυνου κινήσεως

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Δλδ εννοείς δεν υπήρχε μανιτάρι κ έγινε από το RBF φρένων κ βαλβολινες υδραυλικών ;; Κ ότι έγιναν παράλειψεις από ανακριτή κ ιατροδικαστή κατά λάθος ;;;
Πάμε παλι

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-21, 18.48.17.png
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-21, 18.48.59.png

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.717
Πόντοι
2.606
Μλκια, έχεις δίκιο, έπρεπε ακόμα τα τρένα να είναι εκεί, με πιθανούς επιζώντες και θύματα από κάτω και κλειστή η κεντρική γραμμή της χώρας για να είναι όλα τυπικά εντάξει, στα μυαλά των ψεκασμένων. Το γιατί έπρεπε επειγόντως να αποκατασταθεί το σκηνικό ούτε περνάει από το μυαλό σας.
Ξέρουμε,από κάτω περνάνε λέει οι αγωγοί φυσικού αερίου και υπήρχε κι δυνος να ανατιναχθεί όλη η Λάρισα,ο κάμπος και η Βόρειος Αφρική.....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.483
Πόντοι
26.141
Αφού έχεις το τηλέφωνο του, κ είσαι φίλος του, για ρώτα τον, ο τερης είναι ο πατέρας του; Και ο Κώστας είναι ανηψιος του ή αδερφός του;
Το μόνο που ξερω είναι ότι ο εφοπλιστης νικολαιδης του γαμουσε τη γυναίκα

• Αγάπη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.113
Πόντοι
3.656
  • Χαχα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Αν εννοείς ότι τον έχει ματώσει όλη μέρα να γράφει ξεφτιλίκια και να κυνηγάει από πίσω όποιον γράφει για να τον νευριάσει και να του καταθέσει κουράδιασμα και να γίνει μαδομούνι τότε ναι έτσι είναι :coffee:
Εσύ τώρα κατάλαβες ότι με έχεις νευριάσει. Και θεωρείσαι και από τους έξυπνους της παρέας;; :2funny::2funny::2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.113
Πόντοι
3.656
Εσύ τώρα κατάλαβες ότι με έχεις νευριάσει. Και θεωρείσαι και από τους έξυπνους της παρέας;; :2funny::2funny::2funny:
Δεν μπορεί να είσαι τόσο χαζός ρε μλκ :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ούτε Ελληνικά καταλαβαίνεις γαμώ την τρέλα μου...τώρα θα μου πεις στο χωράφι όταν πήζατε τυρί....με ''τσμπρρρρρρ'' τα λέγατε....

Καημένο μόγγολο...νόμιζες ότι εννοώ να νευριάσεις εσύ? :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.552
Πόντοι
6.056

Stories