Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (19 μέλη και 25 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.483
Πόντοι
26.141
Ναι ρε αλλα η Καρυστιανου ειναι χωρισμενη ρε....και ο ανδρας της ειναι δικηγορος!!!:confused:
Εντάξει αυτός τρολαρει ρε .... σού λέει βρήκα αγανακτισμένους και κάτσε να τους τρελάνω λίγο ....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.353
Πόντοι
6.256
Εντάξει αυτός τρολαρει ρε .... σού λέει βρήκα αγανακτισμένους και κάτσε να τους τρελάνω λίγο ....
Καλυτερα να ειναι απλα μαλακας γιατι τετοιο τρολαρισμα κανουν μονο τα καθυστερημενα....

• Like

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.113
Πόντοι
3.656

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.483
Πόντοι
26.141
Ό,τι πεις. Ο αλήτης ο Κούλης φταίει.

Στο μεταξύ, όλοι οι πραγματικοί υπαίτιοι είναι εκτός φυλακής με τις ευλογίες όσων κόπτονται για δικαιοσύνη.
Είπα εγώ αλήτη τον Κούλη ;;;;
Είπα εγώ αλήτη τον Κούλη ;;
Εγώ ίσα ίσα έχω μιλήσει μαζί του (2018) κ τον ξέρω προσωπικά ..κ στο methotel έχουμε βρεθεί κ συζητήσει έστω και λίγο .....κ είμαι αυτός που πιστεύει ότι είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός της χώρας

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.441
Πόντοι
4.895
Ντροπή σου ρε αρχιδι Πίπα.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που μιλάς έτσι για έναν χαροκαμένο πατέρα.

η αλήθεια είναι πως από την πιπα είναι αναμενόμενη τέτοια συμπεριφορά
αντιθέτως ο σαουλ με ξαφνιασε με τα εμοτικον που εβαλε για να σου "απαντήσει" στο σχετικό σου ποστ με τον πρωην της Καρυστινου
μαλλον ειχα σχηματίσει λαθος εικόνα για τον συγκεκριμενο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.483
Πόντοι
26.141
παρασκευή βράδυ είναι ο κόσμος το ρίχνει και λίγο έξω :confused:
Πήγα σε μπαλνταφαν κ με καύλωσε μια δασκάλα χορού ........λέω άντε να πάω σπίτι να μπω στο μπου κ να δω από αυνανοδουρα καμιά φωτό της τουνη να φτιαχτω

• Χαχα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.113
Πόντοι
3.656
Πήγα σε μπαλνταφαν κ με καύλωσε μια δασκάλα χορού ........λέω άντε να πάω σπίτι να μπω στο μπου κ να δω από αυνανοδουρα καμιά φωτό της τουνη να φτιαχτω
δεν είμαι τουνικός είμαι της σχολής παναγιώταρου :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.483
Πόντοι
26.141
Καλώς τα αρχιδια μας τα δυο
Καλώς τον μπιλαρο

• Χαχα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.353
Πόντοι
6.256
αντιθέτως ο σαουλ με ξαφνιασε με τα εμοτικον που εβαλε για να σου "απαντήσει" στο σχετικό σου ποστ με τον πρωην της Καρυστινου
Που σαι ρε Ουκρανομαχε!!!Ποτε θα μπουμε στη Μοσχα ρε τυπε;Αργουμε;:confused:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
274
Πόντοι
21
γεγονός είναι ότι τα επεισόδια που συμβαίνουν τακτικά σε κάθε μεγάλη διαδήλωση δεν οφείλονται σε κάποιο συντεταγμένο και επώνυμο μπλοκ, αυτό όμως δεν μας λέει τίποτα περισσότερο από το ότι δεν πυροδοτούνται -τα επεισόδια- από αυτά -τα επώνυμα μπλοκ δηλαδή-, καθώς τυχαίνει στην πορεία των επεισοδίων να λαβαίνουν μέρος και αυτά -όπως έχει γίνει πάμπολλες φορές, και μιλάω κυρίως για την εξωκοινοβουλευτική αριστερά χωρίς να προσμετρώ κάποιες φάπες που έπεσαν στα ματ από το μπλοκ του ρουβίκωνα, χαμηλά στο τέλος της πανεπιστημίου, μες στο ‘24, αν θυμάμαι σωστά.

έχουμε λοιπόν ένα πρώτο δεδομένο: τα επεισόδια ξεκινούν από ανώνυμες κάθε φορά ομάδες που δεν αναλαμβάνουν το αναμενόμενο -από εμάς- «θάρρος της γνώμης» τους, και έτσι όλα οδηγούν στον εξαναγκασμό της επέμβασης των ματ συνεπικουρίαι των ασφαλητών (που ως σωστοί απόγονοι των προγόνων τους βρίσκονται μέσα στο πλήθος υποδεικνύοντας έγκαιρα στα όργανα της τάξης τούς ταραξίες).

το δεύτερο δεδομένο, που είναι και αποφασιστικό καθώς στηρίζει όλη την προβοκατορολογία, είναι πως τα επεισόδια σημαίνουν την αρχή της λήξης των διαδηλώσεων, καθώς τα χημικά και η εκθηρίωση των ματ δεν καθιστούν απλώς επιβλαβή για την υγεία και επικίνδυνη για τη σωματική μας ακεραιότητα την παραμονή στον τόπο της διαδήλωσης, αλλά και απειλητική από πάνω, στην προοπτική της άμεσης σύλληψής μας από τα ματ.

φαίνεται λοιπόν με μια πρώτη, τυχαία ματιά ότι η παραμονή μας στη διαδήλωση εν εξελίξει των επεισοδίων καθιστά αυτοδίκαιη τη σύλληψή μας, ή τουλάχιστον δικαιολογημένη, καθότι τι δουλειά έχεις κύριε να παρευρίσκεσαι σε μια διαδήλωση όταν τα ματ αποφασίζουν να αφηνιάσουν; είσαι και φέρεσαι ως ύποπτος άρα προσπάθησε τώρα να αποδείξεις στον ανακριτή ότι δεν είσαι ελέφαντας, γαμημένο πηθίκι, όπως θα έλεγε κι ένας μπαστουνόμπατσος.

η ανωνυμία και το άκαιρο λοιπόν των ενεργειών είναι οι καθοριστικοί παράγοντες που στηρίζουν το αφήγημα της προβοκατορολογίας, καθώς μόνο σκοτεινά κέντρα που επιθυμούν τη διάλυση και τη σπίλωση των διαδηλώσεων θα τολμούσαν να δράσουν με τέτοιο πρόστυχο και ελεεινό τρόπο στους διαδηλωτές που κατεβαίνουν είτε συντεταγμένα κι επώνυμα, είτε ατομικά και ακηδεμόνευτα, άρα ανώνυμα και αυτοί -καθώς το παρόν που δίνουν, όσο βροντερό και να είναι, δεν δίνεται υπό τη σκέπη καμίας συλλογικότητας, κανενός φορέα συμφερόντων, αλλά εμπίπτει στη μεγάλη και ανώνυμη μάζα των ελλήνων πολιτών ή απλών διαδηλωτών.

η θέση μας λοιπόν είναι ευάλωτη από το αέναο άκαιρο της συγκυρίας, από την έφοδο των ματ, και κακορίζικη από την ανωνυμία των δρώντων που όντας σχεδόν πάντοτε μαυροφορεμένοι, δεν μπορούν να λογοδοτήσουν για το επαναλαμβανόμενο μοτίβο των πράξεών τους.

το ατυχές της συγκυρίας όμως, το γεγονός δλδ ότι ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι/ες ως σώμα διαδηλωτών για να αποτρέψουμε τη διάλυσή της, δεν μπορεί να οδηγεί ντε φάκτο στην ενοχοποίηση των «μαύρων». αυτοί, όποιοι κι αν είναι τέλος πάντων αυτοί που ντύνονται με μαύρα, αναδεικνύουν την αδυναμία μας, δεν τη δημιουργούν: εκτός κι αν δεχτούμε ότι είναι δουλειά μας να είμαστε πάντοτε οι αδύναμοι της υπόθεσης και το κράτος οφείλει να κάνει πιο σωστά τη δουλειά του, εξαρθρώνοντας αυτό το βρώμικο κύκλωμα -είτε πρόκειται για εξωκρατικούς, είτε για παρακρατικούς.

αν πάλι δεν είμαστε οι αδύναμοι της υπόθεσης, τότε ποιος θα μας γλιτώσει από το κράτος μεθαύριο, όταν εμείς, οι επώνυμοι και συντεταγμένοι , οι κόκκινοι ας πούμε, θα είμαστε έτοιμοι; μπορεί και τότε, όπως και τώρα, πάλι κάποιοι άλλοι να μην είναι έτοιμοι: δεν θα τους οδηγήσουμε ακόμα χειρότερα στις αρπάγες της επαναστατικής βίας; δεν θα παίζουν εκείνοι τότε το παιχνίδι της αντεπανάστασης;

αυτή τη φορά οι ανώνυμοι διαδηλωτές (καλοί και κακοί) θα είναι τα θύματα της επώνυμης, συντεταγμένης, κόκκινης τρομοκρατίας. βλέπουμε δλδ ότι η ανωνυμία μπορεί να είναι κακή αλλά δεν είναι εξ ορισμού μη χρήσιμη: θα χρησιμέψει κάποτε στους «καλούς» επώνυμους για να προβούν στις απαραίτητες εκκαθαρίσεις .

η (μη χρήσιμη) ανωνυμία και το ασύνταχτο παρών που δίνουν αυτές οι «ομάδες» δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά είτε από τον ιδιώτη μικροαστό που θέλει τη λαοθάλασσά του «ακομμάτιστη» (sic) -λες και θα κατορθώσει τον απόλυτο αυτοκαθορισμό και δεν θα καθορίζεται ως μάζα από αυτό ακριβώς το ακομμάτιστο, που στην ουσία του, και δεν εννοούμε κανένα βάθος εδώ, μιλάμε για την επιφάνεια, την πέτσα, το τομάρι, είναι αμιγώς φασιστικό-

είτε από τους «κόκκινους», επώνυμους και συντεταγμένους.
αυτή η αξίωση όμως, της απόλυτης και άνευ όρων επωνυμίας, είναι ο ορισμός του ολοκληρωτισμού. κανένας νόμος, κανένα σύνταγμα δεν μπορεί να μου επιβάλει να λειτουργήσω όπως θέλει και όπως χρειάζεται το κκε ή όποιος άλλος κομματικός φορέας. εγώ, κι όταν λέω εγώ αναφέρομαι στην εκάστοτε ατομικότητα, αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου απέναντι στο κράτος και δρω ανάλογα. δεν ζήτησα από καμία συλλογικότητα την ταυτότητα στη διαδήλωση, για να την αφήσω να ζητάει τη δική μου.

προκειμένου λοιπόν να στηριχτεί το αφήγημα της προβοκατορολογίας, πρέπει να βγει από τη μέση αυτή η ατομικότητα που δεν αποδέχεται ούτε την αξίωση της κόκκινης ασφαλήτικης νοοτροπίας, ούτε το άκαιρό της, που είναι ολοδικό της, ούτε την αδυναμία του άλλου «μέσου» διαδηλωτή (υπάρχει άλλος «μέσος»; εγώ νόμιζα ότι το ακομμάτιστο μας κάνει όλους σκέτο «μέσους»!). η ατομικότητα που εμπλέκεται στα επεισόδια επιχειρεί ξανά και ξανά για δεκαετίες τα ίδια, αλλά δεν συντρέχει καμία ολοκληρωτική αξίωση για διαφάνεια από τα πέρατα της οικουμένης ως την τελευταία κωλοτρυπίδα από τους μεν (είναι προβοκάτορες!), ενώ για τους δε δεν χρειάζεται να προσφύγουμε σε κανένα πρόσχημα: αυτοί απαιτούν τη συμμόρφωση με την πέτσα, την πρώτη στρώση σκέψης που σχηματίζεται στο πηχτό χυλό της συνείδησης, και αξιώνουν την ισοπέδωση του διαφορετικού. είναι κάτι που το βλέπουμε τόσο συχνά τον τελευταίο καιρό, μας αγκαλιάζει όλους τόσο πολύ, που δεν μπορούμε καλά καλά να το διακρίνουμε στις σωστές του διαστάσεις, που είναι πραγματικά ασύλληπτες.

το μόνο που παράγει αυτός ο τόπος πια είναι χαφιέδες, είτε πραγματικούς είτε κατά φαντασίαν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.113
Πόντοι
3.656
τα ιμότικονς (όπως έγραψα) δεν αφορούν τον πατέρα κανενός

αφορούν τον μπαρόκ που χρησιμοποιεί τον άνθρωπο για να δικαιολογήσει το σαθρό επιχείρημα του.

λες και είναι κολλητάρια και διαβάζει αυτός ανάμεσα από τις γραμμές...ξέρει τι εννοεί ο πατέρας αυτός όταν δεν συμφωνεί με την πρώην γυναίκα του

και έρχεται η κυρακατίνα να πάρει θέση. Ελπίζω τώρα να σχημάτισες την σωστή εικόνα :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
και μονο γιατι ξεφτιλιζει την μπολσεβικα της εκαλης, της αξιζει πρωθυπουργια :confused:
Τα ίδια λέγατε και για τον Αλ6 και μετά γίνατε κοψοχερακηδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εν τω μεταξύ η έκφραση εμπιστοσύνης της κ. Εισαγγελέως, τι σημαίνει; ΠΟΙΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ για τις δηλώσεις που έκανε σε βάρος της ιατροδικαστού;
Μα το έγραψα, τη σταρ των σοσιαλ.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
13.208
Πόντοι
6.166
SZKZ0yp0vM1kYqgYDnSJPKHc5GhAmlJKueEXt854k2U-podXHcnNbuEf1JlUkTxV3vSI3exrTNvRgw=s800-c-fcrop64=1,00000000ffffd14d-rw-nd-v1

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Είναι στην κρίση του ιατροδικαστή
Αν είναι σίγουρος ότι η υπόθεση έχει κλείσει τότε ασφαλώς κ τα καταστρέφουν σε μια μερα

Αλλιως τα κρατάνε 180 μέρες για τον τυπικό...
Εδώ είχανε τη μεγαλύτερη τραγωδία στην Ελλάδα με υπόνοιες παράνομου εύφλεκτου φορτίου κ με κατηγορίες κ αυτοί βιάστηκαν να καταστρέψουν τα αίματα σε 27 μέρες

Το μεγαλυτερο δυστύχημα στην Ελλάδα κ εσύ πας κ καταστρέφεις τα αίματα ;;;; Για το Θεό σου
Ώπα, αλλάζει το πράγμα, γιατί μέχρι τώρα κάποιοι γράφανε πως κρατιούνται πάντα και υποχρεωτικά για ένα εξάμηνο. Και να σου θυμίσω επίσης πως οι θεωρίες συνομωσίας περί "παράνομων" ξεκίνησαν ΠΟΛΥ καιρό μετά το συμβάν.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
957
Πόντοι
86
Το 13 που έκλεισε την ΕΡΤ ο Κούλης, ειμασταν στο Σύνταγμα και του βρίζαμε ότι έχει και δεν έχει..
Δεν δουλεύω εκεί, φίλο πήγα να στηρίξω..
Ξαφνικά εμφανίζονται κάτι πρεζόνια του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αρχίζουν να στριμώχνονται και να σπρώχνουν..
Ευκαιρία βρήκαν τα ΜΑΤ να αρχίσουν τα χημικά και να λήξει η διαμαρτυρία..

Θέλει πολύ προσοχή από κάτι τέτοιους καλοθεληταδες..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.353
Πόντοι
6.256
Ελεγα και εγω απο που εχει παρει τη κασσετουλα για τον Χιο ο Μπακαλης και ο καθε Μπακαλης....οριστε απο αυτον εδω τον μαλακα.

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Action24 «Πίσω από τις γραμμές» καθώς όταν, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, σύμφωνα με τα οποία η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών καταλογίζει στην κυβέρνηση προσπάθεια συγκάλυψης για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Η κοινωνία μπορεί να κινητοποιείται, αλλά η κοινωνία δεν έχει πάντα δίκιο. Η κοινωνία ήταν στο δρόμο για το μνημόνιο και οι ήταν οι “Αγανακτισμένοι” στο σύνταγμα και είχαν απλώσει κάτι σώβρακα εκεί και κάψανε και τους 4 – 5 στη Marfin. Είχαν δίκιο ή άδικο; Βλέπω τις δημοσκοπήσεις που λένε 80% συγκάλυψη… Ποια συγκάλυψη; Με προσβάλει εμένα αυτό το πράγμα» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Τι θα πουν ότι εγώ είμαι υπουργός μια κυβέρνησης που θέλει να συγκαλύψει το τι έγινε στα Τέμπη; Για ποιον λόγο να το κάνω αυτό; Φυσικά και δε φταίει η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση η οποία είναι εκτελεστική εξουσία. Δεν υπάρχει μπάζωμα. Η ουσία είναι πως δεν υπάρχει συγκάλυψη. Το λεγόμενο μπάζωμα το ξεκίνησε ο Χίος και ο Βελόπουλος και το υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚ».

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.772
Πόντοι
4.895
Είπα εγώ αλήτη τον Κούλη ;;;;
Είπα εγώ αλήτη τον Κούλη ;;
Εγώ ίσα ίσα έχω μιλήσει μαζί του (2018) κ τον ξέρω προσωπικά ..κ στο methotel έχουμε βρεθεί κ συζητήσει έστω και λίγο .....κ είμαι αυτός που πιστεύει ότι είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός της χώρας
ΟΚ, δεν είναι αλήτης.
Είναι λαθρέμπορος;
Είναι δολοφόνος του παιδιού της Εισαγγελέως;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom