tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.866
- Πόντοι
- 6.056
Σκέτο στράπον ήθελε ; ή και χρυσό ντουζ ;Αφού σου απάντησα τώρα θα μου απαντήσεις και εσύ..η Έλενα σε στραποναριζε???
Σκέτο στράπον ήθελε ; ή και χρυσό ντουζ ;Αφού σου απάντησα τώρα θα μου απαντήσεις και εσύ..η Έλενα σε στραποναριζε???
Αει γαμησου μωρη απλυτη πουστρα που μιλας για στοιχειωδεις κανονες συζητησης ενω με εβρισες χωρις να σε βρισω. Στραβογαμημενη απο λαθροτην επόμενη που θα γράψεις ψεύδη για μένα θα φας άκυρο
ποτέ δεν κλάφτηκα για τις προτάσεις μου
ποτέ δεν μίλησα για ευγένεια αλλά για τήρηση των στοιχειωδών κανόνων σε μια συζήτηση
αυτό που δεν κάνεις εσύ
Αφού σου απάντησα τώρα θα μου απαντήσεις και εσύ..η Έλενα σε στραποναριζε???
Απο Nιγηρια ή Νιγηρα ηταν τελικα η θεια?στεναχωρηθηκε ο μπαροκ για τον γιαννο
φημες λενε οτι θα τον παρηγορησει η θεια απο την νιγηρια....
Το μεροκαματο να βγαινει, εστω απο καποια αργομισθιαπεριπου 10 ηλιθια ατομα σε ολη την ελλαδα αμφιβαλουν ακομα οτι τα "μπαζωσαν"ολα....
τα 2 απο αυτα εχουμε την τιμη να τα φιλοξενουμε στο σαι
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ο καϋμένος .... έχει πιστέψει ότι η στέρνα που έχει ο πεθερός Νο2 είναι δικιά του.
Καλά ο πρώτος , κατάντησε σαν αυτόν, δεν είχε μαντήλι να κλάψει όταν έφυγε .
Κοιμάται κάτω από το νεροχύτη και σκουπίζει τις στάλες που στάζει .
Η σταχτοπούτα του μπου.κομ .
Γραφεις ψεματακια οποτε μπαινεις σε κατηγορια τραβε-Λακησταλονε.Αφού σου απάντησα τώρα θα μου απαντήσεις και εσύ..η Έλενα σε στραποναριζε???
Σιγα το ιερο τοτεμ ρε μορτη. Κρατηστε την εκει στις επαλξεις και το νου σας μην την αρπαξει ο Φελοπουλος.όχι την πρόεδρο του απ, ο θεός ο ίδιος να κατέβει δεν θα τον σεβαστεί
όσο παραμένουν δημόσιοι λειτουργοί που αντί να δίνουν πρώτοι το παράδειγμα της χρηστότητας και της ευνομίας, κοιτούν να "φρονηματίσουν" τους πολίτες μιλώντας από θέση ισχύος -
ποια έχει τώρα τη μεγαλύτερη ισχύ;
η κλαπα ή η Καρυστιανού;
γιατί αν τολμήσουν όχι να την πειράξουν αλλά να την αγγίξουν απλώς, θα βουλιάξει η χώρα και το ξέρουν
Έτσι είναι οι εστεμμένοι τύπε.μέχρι τις 28 θα ασχολούμαστε με τι έβαλε στον κώλο του ο καθένας εδώ στο νήμα;
ανοίχτε ρε σεις ένα νέο με ανάλογο τίτλο, στραπονιάσματα, νταβατζιλίκια, μαδομούνι ... στο σωστό σάϊτ είμαστε.
Εδώ δεν έχει Οξυγόνο. Νησάφι πια. Έχασα την μπάλα.
Θα δουμε κανενα πικαπ ρε μορτη να μαθουμε και εμεις πως ειναι;; Καμια λαχανι χεστρα, κατι;;Έτσι είναι οι εστεμμένοι τύπε.
Όταν μπαίνει στο νήμα κοτζάμ Nr 2 Mr Malakas
αποδίδουμε τιμές.
Δεν βαρέθηκες να εξηγείς στους τύπους ότι φταίει ο σταθμάρχης και η Μαλαματίνα του ;;!Θα δουμε κανενα πικαπ ρε μορτη να μαθουμε και εμεις πως ειναι;; Καμια λαχανι χεστρα, κατι;;
Ειδες να βαρεθηκε ο λακης να είναι μαλακας;;Δεν βαρέθηκες να εξηγείς στους τύπους ότι φταίει ο σταθμάρχης και η Μαλαματίνα του ;;!![]()
Άστο Λάκη ...δεν σκότωσε αυτός τα παιδιά στα Τέμπη αλλά εκείνος ο μέθυσος ο σταθμάρχης ....Ειδες να βαρεθηκε ο λακης να είναι μαλακας;;
Ο Κουλης τα σκοτωσε, καρκινο στον κουλη.Άστο Λάκη ...δεν σκότωσε αυτός τα παιδιά στα Τέμπη αλλά εκείνος ο μέθυσος ο σταθμάρχης ....
Όχι ρε καρκίνους μην εύχεσαι σε κανενανΟ Κουλης τα σκοτωσε, καρκινο στον κουλη.
Πρεπει να μπω στο κλιμα του μπου, μην ειμαι παριας, ενταξει, δεν ευχομαι καρκινο αλλα αν τυχον του ρθει, κακο ψοφο.Όχι ρε καρκίνους μην εύχεσαι σε κανεναν
Τωρα κανουν παρτυ στο νημα του Γιαννου, ειναι ανθρωπιστες και ευαισθητοι τα παιδιαΕίναι μαλακοα αν έχεις ευχηθεί καρκίνο στον Μητσοτάκη
Έχει δίκιο ο μπαρόκ σε αυτό το κομμάτι
Να μην εύχεσαι ψοφο σε κανένα κ ούτε στον ΜητσοτάκηΠρεπει να μπω στο κλιμα του μπου, μην ειμαι παριας, ενταξει, δεν ευχομαι καρκινο αλλα αν τυχον του ρθει, κακο ψοφο.
Νομιζω πως τωρα το εθεσα σωστοτερα.![]()