Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (11 μέλη και 22 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.489
Πόντοι
2.606
τι να σου πω, εγώ δεν κρατάω καθόλου καλάθι γι αυτά,
την περασμένη κυριακή άραγε περίμενε κανείς με σιγουριά την έκταση της ανταπόκρισης του κόσμου στο κάλεσμα των συγγενών;
Το μόνο καλό της περασμένης Κυριακής είναι ότι εστάλη μνμ στους συγγενείς των θυμάτων που σηκώνουν τεράστιο σταυρό μαρτυρίου ότι δεν τους έχουμε ξεχάσει,όπως έλεγε η κωλοτρυπιδα Άδωνης....το κακό είναι πως οι δουλειές αυτες περισσότερο ως μέσο αποσυμπίεσης λειτουργούν πάρα πίεσης....στο μπουρδελισταν είναι πιασμένοι όλοι ....πολιτικοί,μπάτσοι ,δικαστες,ΜΜΕ.....δεν θα βρεθεί άκρη,μόλις βρουν αυτοφωρακια να βολεύει θα του τα φορτώσουν και γεια σας....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.439
Πόντοι
6.056
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ κ.λπ. υπάρχουν πολλοί γύρω μας, είναι ο ορισμός του ραγιά. Δυστυχώς 400 χρόνια σκατοτουρκιάς δε φεύγει εύκολα.
τύπε είναι γνωστά τα χούγια τους άλλωστε δεν το κρύβουν τι είναι , συνήθισαν να στήνονται στα 4 και τους έγινε πάθος

Στο θέμα του νήματος ,
είναι ξάστερα δολοφόνοι και παλιόμουνα, βγάλανε έναν ολόκληρο λαό συνωμότες ,φαντασιόπληκτους ..τους γονείς ότι τα παίρνουν
Είναι ανήθικοι ,όχι με την έννοια του μπουρδελιάρη, είναι ανήθικοι στη ψυχή μέχρι το μεδούλι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.638
Πόντοι
3.656
δεν ζητάει κανένας κ πουθενά άδεια παραμονής λέμε ...
ανεξαρτήτως αυτού , όλοι έχουνε !!!

Η επιθεώρηση την μόνη δουλειά που κάνει είναι να κάθεται και να σε δουλεύει....

όχι ο εργαζόμενος δεν πρέπει να τρώει πρόστιμο εκτός αν εργάζεται σε κράτος που δεν είναι μπανανία...
Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι κανείς εντελώς λάθος.

Γιατί φίλε μου δεν πρέπει να τρώει πρόστιμο ο εργαζόμενος; Όταν δέχεται να παίρνει τα μισά λεφτά μαύρα για να μην του τα κρατάει η εφορία ή ακόμα και όταν είναι στο ταμείο και δουλεύει τελείως μαύρα;

Μόνο οι εργοδότες είναι κακοί;;;

Εγω αν εσύ δουλεύεις μαύρα θα φάω 10Κ εσύ γιατί να μη φας αφού επωφελήθηκες;

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
620
Πόντοι
86
σκέψου μόνο ότι ο τύπος έχει στήσει μία παράγκα από όπου παρακολουθεί με κοριό στρατηγούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες,

έχει υποκαταστήσει ευπ και δικαιοσύνη

λέγεται μητσοτάκης
Που είναι οι αποδείξεις για όλα αυτά; χειροπιαστά πράγματα θέλει ο λαός. Δεν τον υποστηρίζω αλλά δεν βλέπω να παθαίνει τίποτα.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
133
Πόντοι
0
Το μόνο καλό της περασμένης Κυριακής είναι ότι εστάλη μνμ στους συγγενείς των θυμάτων που σηκώνουν τεράστιο σταυρό μαρτυρίου ότι δεν τους έχουμε ξεχάσει,όπως έλεγε η κωλοτρυπιδα Άδωνης....το κακό είναι πως οι δουλειές αυτες περισσότερο ως μέσο αποσυμπίεσης λειτουργούν πάρα πίεσης....στο μπουρδελισταν είναι πιασμένοι όλοι ....πολιτικοί,μπάτσοι ,δικαστες,ΜΜΕ.....δεν θα βρεθεί άκρη,μόλις βρουν αυτοφωρακια να βολεύει θα του τα φορτώσουν και γεια σας....
εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος και δεν το λέω για παρηγοριά
οι τύποι έχουν ανοίξει τους ασκούς του αιόλου

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.439
Πόντοι
6.056
Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι κανείς εντελώς λάθος.

Γιατί φίλε μου δεν πρέπει να τρώει πρόστιμο ο εργαζόμενος; Όταν δέχεται να παίρνει τα μισά λεφτά μαύρα για να μην του τα κρατάει η εφορία ή ακόμα και όταν είναι στο ταμείο και δουλεύει τελείως μαύρα;

Μόνο οι εργοδότες είναι κακοί;;;

Εγω αν εσύ δουλεύεις μαύρα θα φάω 10Κ εσύ γιατί να μη φας αφού επωφελήθηκες;
ο εργαζόμενος με το ζόρι πληρώνεται μαύρα ?
το αφεντικό του τα δίνει ...

και το αφεντικό καλά κάνει ... στην τρύπα του Κούλη όζοντος πάνε εισφορές φόροι και χαράτσια

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
133
Πόντοι
0
Που είναι οι αποδείξεις για όλα αυτά; χειροπιαστά πράγματα θέλει ο λαός. Δεν τον υποστηρίζω αλλά δεν βλέπω να παθαίνει τίποτα.
μη μασάς παίρνοντας παράδειγμα από τους τηλεεισαγγελείς
εσύ χρειάζεσαι αποδείξεις για να πειστείς ότι ο βούρκος στον οποίο ζούμε έχει υπογραφή μητσοτάκης;

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
620
Πόντοι
86
μη μασάς παίρνοντας παράδειγμα από τους τηλεεισαγγελείς
εσύ χρειάζεσαι αποδείξεις για να πειστείς ότι ο βούρκος στον οποίο ζούμε έχει υπογραφή μητσοτάκης;
Αυτή η απάντηση δεν καλύπτει κανέναν. Χωρίς αποδείξεις δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα και άρα δεν υπάρχει δική. Ο νόμος το λέει. Όχι εγώ. Εγώ περιμένω ακόμα να πάει μέσα ο Τσιπρας που έχει δεσμεύσει την χώρα 99 χρόνια και έβγαινε κι έλεγε εγγυώμαι. Έπρεπε να είναι μέσα όπως κι άλλοι. Ο Μητσοτάκης κυβερνάει και θα συνεχίσει να κυβερνάει διότι έχει εγκεφαλικα αναπηρους αντιπάλους.

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
145
Πόντοι
1
τα mail και τα like δεν τρωγονται. εμενα αν μου εστελνε mail ο Μητσοτάκης μετά απο δύο χρόνια να μου πει πόσο λυπάται που το άλλο τρένο είχε νέφτια και βενζινες και κάηκε το παιδί μου, ενώ πριν με έλεγε ψεκασμένο και συνωμοσιόλόγο, θα του έστελνα και εγώ mail ότι μέχρι να πεθάνω θα προσπαθώ να πάρω εκδικηση για αυτή την κορροιδία.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
133
Πόντοι
0
Αυτή η απάντηση δεν καλύπτει κανέναν. Χωρίς αποδείξεις δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα και άρα δεν υπάρχει δική. Ο νόμος το λέει. Όχι εγώ. Εγώ περιμένω ακόμα να πάει μέσα ο Τσιπρας που έχει δεσμεύσει την χώρα 99 χρόνια και έβγαινε κι έλεγε εγγυώμαι. Έπρεπε να είναι μέσα όπως κι άλλοι. Ο Μητσοτάκης κυβερνάει και θα συνεχίσει να κυβερνάει διότι έχει εγκεφαλικα αναπηρους αντιπάλους.
εσύ δλδ περιμένεις απόφαση δικαστηρίου για να πάρει ο λαος τα όπλα;
αν θες να ακούσεις τα νέα η ετυμηγορία έχει βγει
η δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
620
Πόντοι
86
εσύ δλδ περιμένεις απόφαση δικαστηρίου για να πάρει ο λαος τα όπλα;
αν θες να ακούσεις τα νέα η ετυμηγορία έχει βγει
η δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη
Σιγά μην πάρει αυτός ο λαός τα όπλα. Ποια ετυμηγορία έχει βγει; του Τσίπρα ή και των δύο τους οπως κι άλλων; έχουν γίνει παρα πολλα, να ξέρουμε δηλαδή να πάρουμε ποπ κορν.

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
133
Πόντοι
0
Σιγά μην πάρει αυτός ο λαός τα όπλα. Ποια ετυμηγορία έχει βγει; του Τσίπρα ή και των δύο τους οπως κι άλλων; έχουν γίνει παρα πολλα, να ξέρουμε δηλαδή να πάρουμε ποπ κορν.
εσύ άμα θες πάρε ποπ κορν

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.252
Πόντοι
216
Είχαμε Αλβανούς στη δούλεψη το 1991 και για πολλά επόμενα χρόνια σε αγροτική δουλειά. Στέγη και φαγητό όλα δωρεάν. Τα έξοδα τους ήταν κανένα παντελόνι από το παζάρι και καμιά μπαταρία για το ρολόι/ραδιόφωνο, κάθε έξι μήνες. Σήμερα ίσως έχουν και την κάρτα για το κινητό.

Ακόμα και αν δεν είναι δωρεάν το φαγητό (στέγαση στην επαρχία αποκλείεταιι να πληρώσει Πακιστανός) να είσαι σίγουρος ότι θα τη βγάλει με 3 τσουβάλια ρύζι-φασόλια-μακαρόνια και μερικά μπαχάρια όλο το μήνα.

Το 2000 σε συζήτηση, ένας Αλβανός μου είπε πως η δασκάλα γυναίκα του έπαιρνε 80 ευρώ μισθό. Αυτοί έπαιρναν 600-800 τότε, δηλαδή 10πλάσιο μισθό δασκάλας της χώρας τους. Κάποιοι καλοί έπιαναν τα 1100-1200 από τότε
Επάνω στην κουβέντα που είχαμε νωρίτερα σήμερα, κατά σύμπτωση έβλεπα πριν λίγο το παρακάτω βίντεο της αξιέπαινης αυτής κοπέλας.

Απλή, λιτή, ταπεινή, περήφανη

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.439
Πόντοι
6.056
Φοβήθηκαν με το παράδειγμα του Ψαριανού και αρχίζουν να το γυρίζουν κανάλια και δημοσιοκαφροι
όλη η λούμπεν αληταρία ,οι ηλίθιοι, τα τρωκτικά, οι ψυχανώμαλοι οπισθογεμείς, οι γραφικοί πλαισιώνουν τον θίασο κούλη

Αυτός ο τατσόπουλος που εξαφανίστηκε ? πως δεν τον έβαλαν μαζί με τον Άδωνη να παραληρεί ?

τσογλαναρία.png

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.337
Πόντοι
3.715
κι εγκεφαλικά ανάπηρους ψηφοφόρους υποστηρικτές που με ένα καθρεφτάκι πουλάνε και τη μάνα τους

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.638
Πόντοι
3.656
ο εργαζόμενος με το ζόρι πληρώνεται μαύρα ?
το αφεντικό του τα δίνει ...

και το αφεντικό καλά κάνει ... στην τρύπα του Κούλη όζοντος πάνε εισφορές φόροι και χαράτσια
τώρα λες μπαρούφες και το ξέρεις

όταν από κοινού επωφελούνται από κοινού πρέπει να τρώνε πρόστιμο. Ο εργοδότης γλιτώνει ένσημα και ο εργαζόμενος αντί να παίρνει 35 καθαρά παίρνει 50 και γλιτώνει και την εφορία. και πολλές φορές επειδή εμφανίζει μικρό εισόδημα παίρνει επιδόματα και πολλές φορές παίρνει το επίδομα ανεργίας και δουλεύει και μαύρα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι στο απυρόβλητο αυτού του είδους η λαμογιά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom