Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (7 μέλη και 15 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.161
Πόντοι
2.306
Ενω αυτος που του φορεσε αλλο 1/4 περιπου του χρεους δεκαετιων σε μολις μια τετραετια τους εσωσε τυπε μου, ε;
Δεν υπαρχει πολιτικος που να «μεγαλωσε» την Ελλαδα απο την εποχη Βενιζελου (του Ελευθεριου για να μην παρεξηγουμαστε…)
Απλα βαλε στο. νου σου Χρηματιστηριο - Σημενς (Σημιτης) , Βατοπαιδι (Καραμανλης) , Λεφτα υπαρχουν (Γιωργος), Ζαππειο II (Σαμαρας) και πες μου εσυ ποσες αλλες επιλογες ειχε ο μεσος Ελληνας που εβλεπε την ζωη του να γκρεμιζετσι την ωρα που η ελιτ ειχε ηδη βγαλει τα λεφτα της στην Ελβετια.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.339
Πόντοι
3.715
Δεν υπαρχει πολιτικος που να «μεγαλωσε» την Ελλαδα απο την εποχη Βενιζελου (του Ελευθεριου για να μην παρεξηγουμαστε…)
Απλα βαλε στο. νου σου Χρηματιστηριο - Σημενς (Σημιτης) , Βατοπαιδι (Καραμανλης) , Λεφτα υπαρχουν (Γιωργος), Ζαππειο II (Σαμαρας) και πες μου εσυ ποσες αλλες επιλογες ειχε ο μεσος Ελληνας που εβλεπε την ζωη του να γκρεμιζετσι την ωρα που η ελιτ ειχε ηδη βγαλει τα λεφτα της στην Ελβετια.
η Ελλάδα μικραίνει λόγω λανθασμένου μεγαλοϊδεατισμού. Όταν αντιληφθεί ότι ο πολιτισμός κι η φιλοσοφία μας είναι πιο ισχυρά όπλα από τα πιο ισχυρά που κυκλοφορούν και θα κυκλοφορήσουν, τότε τα ξαναλέμε για την επέκταση και το στρατηγικό μας βάθος.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.458
Πόντοι
6.056
τώρα λες μπαρούφες και το ξέρεις

όταν από κοινού επωφελούνται από κοινού πρέπει να τρώνε πρόστιμο. Ο εργοδότης γλιτώνει ένσημα και ο εργαζόμενος αντί να παίρνει 35 καθαρά παίρνει 50 και γλιτώνει και την εφορία. και πολλές φορές επειδή εμφανίζει μικρό εισόδημα παίρνει επιδόματα και πολλές φορές παίρνει το επίδομα ανεργίας και δουλεύει και μαύρα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι στο απυρόβλητο αυτού του είδους η λαμογιά?
αν έπαιρνε ο εργαζόμενος 50 αντί 35 θα ήταν καλά....

30 κι αν θες λένε ....ένσημα 2 το μήνα.. στα καφέ κάνουν κ μειώσεις από τα συμφωνημένα...έβγαλες τιπς σου λένε

μου φαίνεται δεν έχεις καμία επαφή με όσα συμβαίνουνε....

Σκλαβενίτη οκέι είναι καλά , σε μικρομεσαίους τον πίνεις... ανεξέλεγκτες καταστάσεις..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.641
Πόντοι
3.656
αν έπαιρνε ο εργαζόμενος 50 αντί 35 θα ήταν καλά....

30 κι αν θες λένε ....ένσημα 2 το μήνα.. στα καφέ κάνουν κ μειώσεις από τα συμφωνημένα...έβγαλες τιπς σου λένε

μου φαίνεται δεν έχεις καμία επαφή με όσα συμβαίνουνε....

Σκλαβενίτη οκέι είναι καλά , σε μικρομεσαίους τον πίνεις... ανεξέλεγκτες καταστάσεις..
Όχι δεν θα ήταν καλά δεν θα πρέπει ποτέ κανένας να δουλεύει χωρίς ασφάλιση και κανένας εργοδότης να το προτείνει ή να το δέχεται.

Επειδή δουλειές σήμερα υπάρχουν αρκετές αν πας κάπου για δουλειά και σου πουν αυτές τις συνθήκες να μην πας και να τους κάνεις και καταγγελία.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.458
Πόντοι
6.056
Όχι δεν θα ήταν καλά δεν θα πρέπει ποτέ κανένας να δουλεύει χωρίς ασφάλιση και κανένας εργοδότης να το προτείνει ή να το δέχεται.

Επειδή δουλειές σήμερα υπάρχουν αρκετές αν πας κάπου για δουλειά και σου πουν αυτές τις συνθήκες να μην πας και να τους κάνεις και καταγγελία.
όπως τα λες είναι οι συνθήκες και λίγα λέμε ...
στα νησιά δουλεύουν κ αδήλωτοι .... αφού δεν υπάρχει έλεγχος κανένας ...
Γι αυτό στις καλές περιπτώσεις πχ στον Σκλαβενίτη σε βάζει ο βουλευτής υπουργός πλέον αφού στο δημόσιο υπάρχει ασεπ

Σίγουρα υπάρχουν κ περιπτώσεις που είναι εξαίρεση του κανόνα λόγω σωστών αφεντικών που σέβονται
Από το νόμο δεν έχει κάτι να περιμένει όποιος έχει ανάγκη εργασίας

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.641
Πόντοι
3.656
όπως τα λες είναι οι συνθήκες και λίγα λέμε ...
στα νησιά δουλεύουν κ αδήλωτοι .... αφού δεν υπάρχει έλεγχος κανένας ...
Γι αυτό στις καλές περιπτώσεις πχ στον Σκλαβενίτη σε βάζει ο βουλευτής υπουργός πλέον αφού στο δημόσιο υπάρχει ασεπ

Σίγουρα υπάρχουν κ περιπτώσεις που είναι εξαίρεση του κανόνα λόγω σωστών αφεντικών που σέβονται
Από το νόμο δεν έχει κάτι να περιμένει όποιος έχει ανάγκη εργασίας
εσύ παίρνεις ως παράδειγμα μόνο την εστίαση και τον τουρισμό που ξέρουμε όλοι πόσο μπαστουνόβλαχοι είναι οι επιχειρηματίες και ότι δαγκώνουν από τα πάντα. Εδώ σου σερβίρουν τα αποφάγια του άλλου στα ένσημα θα κολλήσουν?

Η αγορά όμως δεν είναι μόνο αυτά..είναι η παροχή υπηρεσιών, η μεταποίηση, η βιομηχανία, το λιανεμπόριο κτλπ.

Εγώ δεν ξέρω καμία σοβαρή (μικρή) εταιρεία και ξέρω πολλές....που να έχει αδήλωτους εργαζομένους....ή να κολλάει 2 ένσημα το μήνα.

Έχω ακούσει για περιπτώσεις που από κοινού ο εργαζόμενος με την εταιρεία αποφάσισαν να παίρνει πχ 700 + 200 μπλακ. Ο εργαζόμενος όχι απλά τα ήθελε έτσι αλλά τον βολεύει κιόλας...

ξέρω εργαζομένους που δουλεύουν ένα τρίμηνο και μετά θέλουν εικονική απόλυση και μπαίνουν ταμείο...και μετά ψάχνουν για εντελώς μαύρα....

όσο για τον τουρισμό....αν ο άλλος βγάζει μαύρα τιπς 80 ευρώ την ημέρα...για ρώτα τον αν θέλει φουλ ένσημα και να φορολογηθούν τα τιπς του...να δούμε τι θα σου πει...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.561
Πόντοι
6.056
Τώρα θέλεις ένα λαϊκ από αλεχάντρο να σε εμψυχώσει....
Οι εστεμμένοι , έχουν άλλο ειδικό βάρος.
Η Κλαούντια θα εκτιμούσε ιδιαίτερα ένα τέτοιο like.
Θα ήταν σαν να του δίνει το δαχτυλίδι . Να φορτσάρει να πάρει επιτέλους τον τίτλο που δικαιούται !

Barock Mr Malakas

Το έχει πελώρια ανάγκη.

Είναι ο μαλάκας, που άργησε 10 χρόνια, να πάρει τον τίτλο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.458
Πόντοι
6.056
εσύ παίρνεις ως παράδειγμα μόνο την εστίαση και τον τουρισμό που ξέρουμε όλοι πόσο μπαστουνόβλαχοι είναι οι επιχειρηματίες και ότι δαγκώνουν από τα πάντα. Εδώ σου σερβίρουν τα αποφάγια του άλλου στα ένσημα θα κολλήσουν?

Η αγορά όμως δεν είναι μόνο αυτά..είναι η παροχή υπηρεσιών, η μεταποίηση, η βιομηχανία, το λιανεμπόριο κτλπ.

Εγώ δεν ξέρω καμία σοβαρή (μικρή) εταιρεία και ξέρω πολλές....που να έχει αδήλωτους εργαζομένους....ή να κολλάει 2 ένσημα το μήνα.

Έχω ακούσει για περιπτώσεις που από κοινού ο εργαζόμενος με την εταιρεία αποφάσισαν να παίρνει πχ 700 + 200 μπλακ. Ο εργαζόμενος όχι απλά τα ήθελε έτσι αλλά τον βολεύει κιόλας...

ξέρω εργαζομένους που δουλεύουν ένα τρίμηνο και μετά θέλουν εικονική απόλυση και μπαίνουν ταμείο...και μετά ψάχνουν για εντελώς μαύρα....

όσο για τον τουρισμό....αν ο άλλος βγάζει μαύρα τιπς 80 ευρώ την ημέρα...για ρώτα τον αν θέλει φουλ ένσημα και να φορολογηθούν τα τιπς του...να δούμε τι θα σου πει...
στη βιομηχανία θα το γυρίσουμε ρε συ ?
ποιά βιομηχανία ? της γερμανίας ?

που κολλάνε τα ένσημα με τα τιπς ? και γιατί να φορολογηθούν τα τιπς ?
να πάει το αφεντικό που πουλάει 800 ευρώ τον κολιό να σερβίρει ... θα μας τρελάνεις απόψε μου φαίνεται

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.561
Πόντοι
6.056
Ναι σε σούπερ μάρκετ, είναι εξαιρετικά.
Να παραδίδεις για βασικό παραγγελίες κατ' οίκον .
Να ανεβάζεις στον τέταρτο .... παραγγελία 50€ νερά ετικέτας .... 1.50€ 6άδα με μπουκάλια του 1.5 .
Χωρίς τιπς. Οι σκατόγεροί εκεί δεν δίνουν τίπς.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.458
Πόντοι
6.056
Ναι σε σούπερ μάρκετ, είναι εξαιρετικά.
Να παραδίδεις για βασικό παραγγελίες κατ' οίκον .
Να ανεβάζεις στον τέταρτο .... παραγγελία 50€ νερά ετικέτας .... 1.50€ 6άδα με μπουκάλια του 1.5 .
Χωρίς τιπς. Οι σκατόγεροί εκεί δεν δίνουν τίπς.
είναι καλά διότι πάνε σερβιτόροι στην αθήνα και τους λένε βάλτε ένα χεράκι να είναι το μαγαζί καθαρό, πλύντε τις τουαλέτες πριν σχολάσετε ...

του κούλι το κωλοτρυπίδι γίνεται στα εργασιακά....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.641
Πόντοι
3.656
στη βιομηχανία θα το γυρίσουμε ρε συ ?
ποιά βιομηχανία ? της γερμανίας ?

που κολλάνε τα ένσημα με τα τιπς ? και γιατί να φορολογηθούν τα τιπς ?
να πάει το αφεντικό που πουλάει 800 ευρώ τον κολιό να σερβίρει ... θα μας τρελάνεις απόψε μου φαίνεται
ότι βιομηχανία υπάρχει...δεν είναι μόνο η βαριά βιομηχανία τι σημασία έχει?

δεν είπα ότι κολλάνε τα ένσημα με τα τιπς...είπα ότι ο εργαζόμενος κάνει γαργάρα τα ένσημα επειδή βγάζει 80 ευρώ τιπς.

τι λες σοβαρά να μην φορολογηθούν??? γιατί εισόδημα δεν είναι?? εγώ αν σου πουλήσω μια υπηρεσία χωρίς τιμολόγιο να το βαφτίσω τιπς??

αν θέλεις νομιμότητα να την θέλεις παντού....δηλαδή θα βγάλει ο άλλος 80 ευρώ την ημέρα μαύρα αφορολόγητα??? και εμένα μου ζητάς να ανεβάσω στο μαι ντάτα ακόμα τα 0.50??? σοβαρά?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.561
Πόντοι
6.056
Χωρίς ασανσέρ , έτσι ;
Οι γύφτοι που παραγγέλνουν νερά ετικέτας μένουν σε πέμπτο έκτο όροφο , χωρίς ασανσέρ
σκάλα πλάτους ενός μέτρου. Και να παρκάρεις και 200 μέτρα μακριά, να κορνάρουν ότι κλείνεις το δρόμο.

Δεν μιλάμε για άπλες πελάτες, που παραγγέλνουν πελεγκρίνο στην κηφισιά , που μπαίνει το βανάκι μέσα στην αυλή , τα βγάζει ο υπάλληλος με παλετοφόρο και τα βάζει σε ασανσέρ .... ή κουζίνα υπηρεσίας !!!!!!

Μιλάμε για δουλειά ... ramming speed ....

• Χαχα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.458
Πόντοι
6.056
ότι βιομηχανία υπάρχει...δεν είναι μόνο η βαριά βιομηχανία τι σημασία έχει?

δεν είπα ότι κολλάνε τα ένσημα με τα τιπς...είπα ότι ο εργαζόμενος κάνει γαργάρα τα ένσημα επειδή βγάζει 80 ευρώ τιπς.

τι λες σοβαρά να μην φορολογηθούν??? γιατί εισόδημα δεν είναι?? εγώ αν σου πουλήσω μια υπηρεσία χωρίς τιμολόγιο να το βαφτίσω τιπς??

αν θέλεις νομιμότητα να την θέλεις παντού....δηλαδή θα βγάλει ο άλλος 80 ευρώ την ημέρα μαύρα αφορολόγητα??? και εμένα μου ζητάς να ανεβάσω στο μαι ντάτα ακόμα τα 0.50??? σοβαρά?
θέλω ,γουστάρω και δίνω τιπς ...το καταλαβαίνεις ?

εσύ τα παράπονα σου στην κυβέρνηση , δεν σου φταίει ο φτωχότερος...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.561
Πόντοι
6.056

Κάνεις κουβέντα ... με το ροκφέλερ τζούνιορ του μπου.κομ ;;;;
Μεγάλος επιχειρηματίας !

painting-a-door-glossblack.gif

• Χαχα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.641
Πόντοι
3.656

ποιος φτωχότερος ρε μπρο???? αν βγάζει αυτός 80 ευρώ τιπς την ημέρα είναι πιο πλούσιος από σένα που πήγες να φας μια φορά :2funny:

και εγώ δίνω...και όταν πληρώνω με κάρτα επίσης βάζω...εκεί δεν φορολογούνται δηλαδή???

εσύ θες να φορολογηθεί ο επιχειρηματίας που θα σου πουλήσει 800 ευρώ το ψάρι...αλλά δεν σε νοιάζει που θα βγάλει ο άλλος 800 ευρώ σε 10 μέρες μαύρα....γιατί? επειδή η εργοδοσία είναι ο κακός και ο υπάλληλος είναι ο καημένος?

Και ο φτωχότερος επαγγελματίας που έρχεται σπίτι σου να σου κάνει σέρβις κάτι και παίρνει 50 ευρώ??? αυτός είναι αρχίδι που δεν κόβει??? και βγάζει λιγότερα από τον σερβιτόρο στο νησί???

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.458
Πόντοι
6.056
Μεγάλος επιχειρηματίας !
η πλάκα είναι ότι έχουν πειστεί πως χωρίς κούλη θα καταστραφούνε, θα έρθει η συντέλεια του κόσμου ..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.641
Πόντοι
3.656
Μεγάλος επιχειρηματίας !

painting-a-door-glossblack.gif
εσύ λάκη όταν παραγγέλνεις νερά ετικέτας δίνεις τιπς?

ή επειδή είναι ημι υπόγειο το "ιατρείο'' στην αχαρνών λες δεν κουράστηκε και τον αφήνεις έτσι?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.458
Πόντοι
6.056
ποιος φτωχότερος ρε μπρο???? αν βγάζει αυτός 80 ευρώ τιπς την ημέρα είναι πιο πλούσιος από σένα που πήγες να φας μια φορά :2funny:

και εγώ δίνω...και όταν πληρώνω με κάρτα επίσης βάζω...εκεί δεν φορολογούνται δηλαδή???

εσύ θες να φορολογηθεί ο επιχειρηματίας που θα σου πουλήσει 800 ευρώ το ψάρι...αλλά δεν σε νοιάζει που θα βγάλει ο άλλος 800 ευρώ σε 10 μέρες μαύρα....γιατί? επειδή η εργοδοσία είναι ο κακός και ο υπάλληλος είναι ο καημένος?

Και ο φτωχότερος επαγγελματίας που έρχεται σπίτι σου να σου κάνει σέρβις κάτι και παίρνει 50 ευρώ??? αυτός είναι αρχίδι που δεν κόβει??? και βγάζει λιγότερα από τον σερβιτόρο στο νησί???
δεν πας καλά μου φαίνεται ... ένα πιάτο ψάρι τη μέρα πουλάει ο ταβερνιάρης-εστιάτορας στα νησιά ?

στο σέρβις έρχεται και σου λέει 120 με απόδειξη , 80 χωρίς, του δίνεις πολύ σωστά 80

ποιό είναι το πρόβλημα σου με τους εργαζόμενους ? νομίζεις πως αν φορολογηθούν θα φτιάξει το συνταξιοδοτικό πχ ?
στη μαύρη τρύπα πέφτουν όλα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom