barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.044
- Πόντοι
- 5.506
Δεν έχει γραφτεί πουθενά κάτι τέτοιο.Εμ αυτό λέω. Ρε σεις επιβεβαιώστε και κάποιος άλλος ότι η εμπορική ήταν ντιζελομηχανή.
Δεν έχει γραφτεί πουθενά κάτι τέτοιο.Εμ αυτό λέω. Ρε σεις επιβεβαιώστε και κάποιος άλλος ότι η εμπορική ήταν ντιζελομηχανή.
ΜαΦοβερή λογική. Άμα σου γράψει κανείς για Μανδρα-Ματι τώρα θα βγάλεις αφρούς.
Δεν έχει γραφτεί πουθενά κάτι τέτοιο.
Ενώ όταν είσαι φασίστας λέει πάνε στην εκκλησία να κάνεις προσευχή!Αν είσαι κομμουνιστής το λέει στο καταστατικό.
Ρωτα τα χρυσαυγουλα, δεν ξέρω απ αυτά.Ενώ όταν είσαι φασίστας λέει πάνε στην εκκλησία να κάνεις προσευχή!
Δεν συνεργάζονται τύπε.Έχει χαλιά ρε μαλακές τελικά η χώρα....αποφασίστε....ο ένας γράφει μουλος ή χώρα ,εσύ χάλια η χώρα ,αλλά μουλος μέχρι να σβήσει ο ήλιος.....για συνεργαστείτε ρε μαλακές ...
Όχι, αλλά τέλος πάντων.
Δηλαδή δεν μπορούμε να διώξουμε τον Κούλη, τον Άδωνη και τον Κικίλια με εκλογές και πρέπει να πάρουμε τα όπλα;
Δεν τους έχω για τόσο ικανούς.
άμα έχουμε κατάλυση του συντάγματος αυτό λέει, να πάρουμε τα όπλα
Τύπε σορυ που θα σου χαλάσω τις σκέψεις,αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, έτσι και τους αφήσεις χωρίς κινητό κάνα τετράωρο μάλλον θα σκεφτούν να κρατήσουν την ανάσα τους,όχι και να αρχίσουν τις βλαχομαγκιες.... αυτή τη στιγμή η κοινωνία είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης από όλες τις απόψεις....και κυρίως αντανακλαστικών.....άμα έχουμε κατάλυση του συντάγματος αυτό λέει, να πάρουμε τα όπλα
τώρα το αν έχουμε κατάλυση ή όχι καλύτερα να μην το συζητήσουμε, θα γίνουμε όλοι συνταγματολόγοι και δεν έχω καμία όρεξη να απέχω
σκέψου μόνο ότι ο τύπος έχει στήσει μία παράγκα από όπου παρακολουθεί με κοριό στρατηγούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες,
έχει υποκαταστήσει ευπ και δικαιοσύνη
λέγεται μητσοτάκης
τι να σου πω, εγώ δεν κρατάω καθόλου καλάθι γι αυτά,Τύπε σορυ που θα σου χαλάσω τις σκέψεις,αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, έτσι και τους αφήσεις χωρίς κινητό κάνα τετράωρο μάλλον θα σκεφτούν να κρατήσουν την ανάσα τους,όχι και να αρχίσουν τις βλαχομαγκιες.... αυτή τη στιγμή η κοινωνία είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης από όλες τις απόψεις....και κυρίως αντανακλαστικών.....
Μονο μην ανεβεις στο ρουφ για κανενα ποτο, μπορει να κανει καμια στραβη βολη ο καταπελτης και θα φας την πετρα στο δοξα πατρι.Τυποι αν παρουμε τα οπλα εγω θα ειμαι στο διοικητήριο στην σουιτα της Μεγάλης Βρετανιας
Και να περιφρουρησετε και το Κολωνακι , μην μπουν οι εχθροι
Το ξενοδοχειο αφήστε το πάνω μου , ΤΟ ΧΩ
Μονο μην ανεβεις στο ρουφ για κανενα ποτο, μπορει να κανει καμια στραβη βολη ο καταπελτης και θα φας την πετρα στο δοξα πατρι.
Τυποι αν παρουμε τα οπλα εγω θα ειμαι στο διοικητήριο στην σουιτα της Μεγάλης Βρετανιας
Και να περιφρουρησετε και το Κολωνακι , μην μπουν οι εχθροι
Το ξενοδοχειο αφήστε το πάνω μου , ΤΟ ΧΩ
Α εσύ είσαι σκληρός καργιολης τελικά.
Τώρα θέλεις ένα λαϊκ από αλεχάντρο να σε εμψυχώσει....Το σκεφτηκα αυτο τυπε , θα παραγγελνω ρουμ-σερβις