Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (12 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.709
Πόντοι
456
Δεν έχει γραφτεί πουθενά κάτι τέτοιο.

Γιατί δεν έχει γραφτεί; Έψαχνα όλο το νετ και δεν έβρισκα τι κωλομηχανές είχαν. Μέσω Cgtp το βρήκα. Ηλεκτροκίνητη η επιβατική, ντιζελοκίνητη η εμπορική. Καλό θα είναι να επιβεβαιωθεί όμως, μη κάνουμε τσάμπα τη συζήτηση.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.547
Πόντοι
6.056
Έχει χαλιά ρε μαλακές τελικά η χώρα....αποφασίστε....ο ένας γράφει μουλος ή χώρα ,εσύ χάλια η χώρα ,αλλά μουλος μέχρι να σβήσει ο ήλιος.....για συνεργαστείτε ρε μαλακές ...
Δεν συνεργάζονται τύπε.
Ο καθένας για την πάρτη του.
Για να σηκώσει το τρόπαιο .

Όλοι θέλουν να γίνουν
Mr Malakas

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
772
Πόντοι
81
Έλεγε στις ειδήσεις ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, ότι στα πρώτα βαγόνια που η εταιρεία λέει ότι είχαν φορτώσει λαμαρίνες, περίσσευαν τρία μέτρα..
οπότε χωραγανε μερικές παλέτοδεξαμενές..
Κάνουν λόγο για έξι, του τόνου..

• Like
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
133
Πόντοι
0
Όχι, αλλά τέλος πάντων.

Δηλαδή δεν μπορούμε να διώξουμε τον Κούλη, τον Άδωνη και τον Κικίλια με εκλογές και πρέπει να πάρουμε τα όπλα;
Δεν τους έχω για τόσο ικανούς.

άμα έχουμε κατάλυση του συντάγματος αυτό λέει, να πάρουμε τα όπλα

τώρα το αν έχουμε κατάλυση ή όχι καλύτερα να μην το συζητήσουμε, θα γίνουμε όλοι συνταγματολόγοι και δεν έχω καμία όρεξη να απέχω

σκέψου μόνο ότι ο τύπος έχει στήσει μία παράγκα από όπου παρακολουθεί με κοριό στρατηγούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες,

έχει υποκαταστήσει ευπ και δικαιοσύνη

λέγεται μητσοτάκης

• Like

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.489
Πόντοι
2.606
άμα έχουμε κατάλυση του συντάγματος αυτό λέει, να πάρουμε τα όπλα

τώρα το αν έχουμε κατάλυση ή όχι καλύτερα να μην το συζητήσουμε, θα γίνουμε όλοι συνταγματολόγοι και δεν έχω καμία όρεξη να απέχω

σκέψου μόνο ότι ο τύπος έχει στήσει μία παράγκα από όπου παρακολουθεί με κοριό στρατηγούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες,

έχει υποκαταστήσει ευπ και δικαιοσύνη

λέγεται μητσοτάκης
Τύπε σορυ που θα σου χαλάσω τις σκέψεις,αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, έτσι και τους αφήσεις χωρίς κινητό κάνα τετράωρο μάλλον θα σκεφτούν να κρατήσουν την ανάσα τους,όχι και να αρχίσουν τις βλαχομαγκιες.... αυτή τη στιγμή η κοινωνία είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης από όλες τις απόψεις....και κυρίως αντανακλαστικών.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.401
Πόντοι
12.756
Τυποι αν παρουμε τα οπλα εγω θα ειμαι στο διοικητήριο στην σουιτα της Μεγάλης Βρετανιας :coffee:
Και να περιφρουρησετε και το Κολωνακι , μην μπουν οι εχθροι
Το ξενοδοχειο αφήστε το πάνω μου , ΤΟ ΧΩ :coffee:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
133
Πόντοι
0
Τύπε σορυ που θα σου χαλάσω τις σκέψεις,αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, έτσι και τους αφήσεις χωρίς κινητό κάνα τετράωρο μάλλον θα σκεφτούν να κρατήσουν την ανάσα τους,όχι και να αρχίσουν τις βλαχομαγκιες.... αυτή τη στιγμή η κοινωνία είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης από όλες τις απόψεις....και κυρίως αντανακλαστικών.....
τι να σου πω, εγώ δεν κρατάω καθόλου καλάθι γι αυτά,
την περασμένη κυριακή άραγε περίμενε κανείς με σιγουριά την έκταση της ανταπόκρισης του κόσμου στο κάλεσμα των συγγενών;

• Like

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Τυποι αν παρουμε τα οπλα εγω θα ειμαι στο διοικητήριο στην σουιτα της Μεγάλης Βρετανιας :coffee:
Μονο μην ανεβεις στο ρουφ για κανενα ποτο, μπορει να κανει καμια στραβη βολη ο καταπελτης και θα φας την πετρα στο δοξα πατρι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.401
Πόντοι
12.756
Μονο μην ανεβεις στο ρουφ για κανενα ποτο, μπορει να κανει καμια στραβη βολη ο καταπελτης και θα φας την πετρα στο δοξα πατρι.

Το σκεφτηκα αυτο τυπε , θα παραγγελνω ρουμ-σερβις :coffee:

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
772
Πόντοι
81
Βασικά αν πάρουμε τα όπλα, θα σκοτωθούμε πρώτα μεταξύ μας..
Εγώ ας πούμε τις πρώτες εκατό σφαίρες τις έχω μελετημένες..
Γειτόνους, προϊσταμένους, κάτι τσεο πολυεθνικών..

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
133
Πόντοι
0
385534387_820151149861250_1296985163335024337_n.jpg

• Like

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.995
Πόντοι
3.656
@troubakhs ...
Σε βλεπω να μενεις πισω..ο βελουχιωτης εχει ζωστει τα φυσεκλικια και ροβολαει για το μετωπο στη σουιτα απεναντι απο τους οχτρους.....
κριμα κριμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom