Χώσε κι άλλο!!!Βγήκε κάποιος να γράψει μια λογική διαφορετική άποψη, που απλά δε βολεύει το αφήγημα των ταξιτζήδων και έπεσαν τα γνωστά κοπρόσκυλα του σάιτ να του την πέσουν και αναγκάστηκε ο κακομοίρης να μαζέψει λίγο τη γνώμη του να μην τον τραμπουκισουν άλλο. Οι ευαισθητούληδες ξερόλες που σκούζουν και για ελλειψη δημοκρατίας από τον κουλη.
Γι αυτό πουστρακια θα πίνετε τα χυσια μου όπως τα πίνει και ο τεληςοσταλονες από τα τραβελια της Ηλιουπολης-Αργυρουπολης που σκατα ήταν θαμώνας και το καυχιόταν και μόνος του.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (11 μέλη και 21 επισκέπτες)
Ο τελευταίος από τους μεγάλους μαλάκες.
Μετά από αυτόν θα ακολουθήσουν τίποτε τριπιτσόλια της μαλακίας, σαν το σαούλ .
Περιμένει στη σειρά και ο Ακροατής τύπε, να μπει στο πάνθεον
Θα σκάσει μύτη με κάναν κλώνο και θα τα κάνει πουτάνα όλα, όπως μόνο αυτός ξέρει
ΤΙΤΑΝΑΣ, ΚΕΡΒΕΡΟΣ, ΠΕΛΩΡΙΟΣ!!!
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.547
- Πόντοι
- 6.056
Να χάσει τίτλο και από τον Ακροατή η Κλαούντια ;Περιμένει στη σειρά και ο Ακροατής τύπε, να μπει στο πάνθεον
Θα σκάσει μύτη με κάναν κλώνο και θα τα κάνει πουτάνα όλα, όπως μόνο αυτός ξέρει
ΤΙΤΑΝΑΣ, ΚΕΡΒΕΡΟΣ, ΠΕΛΩΡΙΟΣ!!!
Δυστυχισμένος Μαλάκας.
Μια ζωή Nr 2 Malakas θα είναι ο κατουρημένος στραπονιάρης σώγαμπρος ντιτζέη Ζήκος ;
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 456
ε δεν παλεύσαι, εγώ απλά διόρθωσα οτι δεν ισχύει το συγκεκριμένο που έγραψες δεν έκανα σχόλιο, και ούτε η ανθρώπινη ζωή έχει μικρότερη αξία όταν η χώρα έχει μεγαλύτερο πληθυσμό, όπως λες. βάλε μεμε οτι ήταν το μεγαλύτερο δυστύχημα όλων των εποχών παγκοσμίως για να ικανοποιηθεις,Θα πρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που για να στηρίξεις το τι έγινε στην Ελλάδα του 2023 προέβαλλες τι έγινε στην Γερμανία το 1999.
Η Ελλάδα λοιπόν έχασε 57 άτομα απ τα 10.000.000 πλυθησμο , η Γερμανία έχασε 100
απ τα 85.000.000 πλυθησμο,άρα πάλι για τον πουτσο είσαι...
Προσπάθησε καλύτερα προς Μπαγκλαντες αυτή την φορά ,εκεί ίσως κάτι βρεις να μας συγκρίνεις
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.167
- Πόντοι
- 1.706
Ρε τύπε ειλικρινά τώρα, πώς να σε πάρουμε στα σοβαρά όταν είσαι προσωπολάτρης αυτού εδώ του προσώπου;Βγήκε κάποιος να γράψει μια λογική διαφορετική άποψη, που απλά δε βολεύει το αφήγημα των ταξιτζήδων και έπεσαν τα γνωστά κοπρόσκυλα του σάιτ να του την πέσουν και αναγκάστηκε ο κακομοίρης να μαζέψει λίγο τη γνώμη του να μην τον τραμπουκισουν άλλο. Οι ευαισθητούληδες ξερόλες που σκούζουν και για ελλειψη δημοκρατίας από τον κουλη.
Γι αυτό πουστρακια θα πίνετε τα χυσια μου όπως τα πίνει και ο τεληςοσταλονες από τα τραβελια της Ηλιουπολης-Αργυρουπολης που σκατα ήταν θαμώνας και το καυχιόταν και μόνος του.
Ασυγκράτητος Μπάροκ!!!Τους το έτριψα στη μούρη τους ευαισθητούληδες και τόλμησαν να γράψουν και για φίμωση του Αλεξιαδη από τον....δαπιτη. Που ο αληταράς για να χαϊδέψει το πόπολο και να κάνει τυμβωρυχία έβγαλε πόρισμα για έρευνες, δίκασε και καταδίκασε όλη τη νδ ως δολοφόνους. Ο αληταράς της "δικαιοσύνης" Παπαγγελόπουλου, γνωστού και ως Ρασπουτιν από το στημένο "σκάνδαλο" Νοβαρτις.
ΥΓ Ετοιμάσου τώρα να λουστεις μπινελικια και 'σύ.
κινέζος φιλέλληνας
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
λέει ότι υποχρεούμαστε να αντισταθούμε με κάθε μέσο στην κατάλυση του πολιτεύματοςΛέει το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος να πάρουμε τα όπλα για να πέσει η κυβέρνηση;;;
άρα ναι, αυτό λέει
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.044
- Πόντοι
- 5.506
Αν είσαι κομμουνιστής το λέει στο καταστατικό.Λέει το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος να πάρουμε τα όπλα για να πέσει η κυβέρνηση;;;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.044
- Πόντοι
- 5.506
Πάλι άρχισες τα αφεντιλικια.Νομίζω αυτός που το ξεκίνησε αυτό ήταν ο αφέντης σου;
Αυτός έβγαλε την επόμενη του εγκλήματος των Τεμπων διάγγελμα όπου μίλαγε για ψεκασμενους που δεν συμφωνούν με τους ειδικούς του Κουλη
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.709
- Πόντοι
- 456
που το πας ακριβώς εσύ;
τι θες να μας πεις;
από την ημέρα που έγινε η έκρηξη μέχρι σήμερα αυτή η πληροφορία δεν έχει μπει που-θε-νά κι έχουν εμπλακεί πολύ έμπειροι επιστήμονες, μηχανικοί κι άνθρωποι με ιδιαίτερη γνώση.
αντιθέτως αυτό που έχει συμβεί είναι μια λυσσαλέα προσπάθεια απαξίωσης, αποσιώπησης, συγκάληψης, θελημένης άγνοιας πρωτοκόλλων, προπαγάνδας και συκοφάντησης...κι ο κατάλογος είναι μακρύς.
εδώ η εξέλιξη της έκρηξης ήταν όπως μια θερμοβαρική εκτόνωση, ταχύτατη, σύνηθες σε υψηλής πτητικότητας εξαιρετικά εύφλεκτα ρευστά με χαμηλό σημείο βρασμού. Το ντήζελ δεν ταιριάζει στο κάδρο. Λυπάμαι.
Αναρωτήσου γιατί δεν έχει μπει.
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 216
Όχι, αλλά τέλος πάντων.λέει ότι υποχρεούμαστε να αντισταθούμε με κάθε μέσο στην κατάλυση του πολιτεύματος
άρα ναι, αυτό λέει
Δηλαδή δεν μπορούμε να διώξουμε τον Κούλη, τον Άδωνη και τον Κικίλια με εκλογές και πρέπει να πάρουμε τα όπλα;
Δεν τους έχω για τόσο ικανούς.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.044
- Πόντοι
- 5.506
Φοβερή λογική. Άμα σου γράψει κανείς για Μανδρα-Ματι τώρα θα βγάλεις αφρούς.Θα πρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που για να στηρίξεις το τι έγινε στην Ελλάδα του 2023 προέβαλλες τι έγινε στην Γερμανία το 1999.
Η Ελλάδα λοιπόν έχασε 57 άτομα απ τα 10.000.000 πλυθησμο , η Γερμανία έχασε 100
απ τα 85.000.000 πλυθησμο,άρα πάλι για τον πουτσο είσαι...
Προσπάθησε καλύτερα προς Μπαγκλαντες αυτή την φορά ,εκεί ίσως κάτι βρεις να μας συγκρίνεις
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.709
- Πόντοι
- 456
ρε μπρο βασικά πράγματα γυμνασιού
δεν είπα ότι δεν παίρνει φωτιά είπα ότι είναι βραδύκαυστο και δεν κάνει έκρηξη τόσο εύκολα. Άλλο η καύση άλλο η έκρηξη.
Για να γίνει έκρηξη θέλει πολλές συνθήκες όπως πίεση και συγκεκριμένα καύσιμα...δεν κάνουν όλα....
και σου ξανά λέω αν το ντίζελ και η βενζίνη έκαναν εύκολα έκρηξη τότε θα είχες μπουμ μπουμ σε κάθε τρακάρισμα.
πλακα κανεις?
Ρε σεις συγκρούστηκαν δύο τραίνα χιλιάδων τόνων και μου λέτε πως πήρε φωτιά το πετρέλαιο;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.662
- Πόντοι
- 6.256
Είμαι τρύπιος και μπινες...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.044
- Πόντοι
- 5.506
Κάτι τέτοια αστροπελεκια ζουν ανάμεσα μας και αναρωτιούνται ακόμα για τα χάλια που έχει η χώρα.Όχι, αλλά τέλος πάντων.
Δηλαδή δεν μπορούμε να διώξουμε τον Κούλη, τον Άδωνη και τον Κικίλια με εκλογές και πρέπει να πάρουμε τα όπλα;
Δεν τους έχω για τόσο ικανούς.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.044
- Πόντοι
- 5.506
Με καμία 160 χλμ κινούνταν η επιβατική μάλιστα.Ρε σεις συγκρούστηκαν δύο τραίνα χιλιάδων τόνων και μου λέτε πως πήρε φωτιά το πετρέλαιο;
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.489
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε σκέφτεσαι το βράδυ αντί να κατέβεις Ομόνοια να κάνεις πυρ και κάλυψη ,βαρελάκια,κάλυψη απόκρυψη και μετά αγορά αλβανικης νταφου ,να κρατήσεις τα λεφτά και να ψάξεις ένα καλό γιατρό, λαμπρό επιστημών στην ψυχιατρική,μπας και σε βοήθησει....κρίμα είναι ρε αλάνι να πιστεύεις ότι υπάρχεις για κυβερνά ο μούλης.....μάλλον έχεις σύνδρομο Στοκχόλμης ...το καλό σενάριο...Αυτό το ξέρω. Έχεις δίκιο. Αλλά τι θέλετε; Ν απάμε σε ακυβερνησια;
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.489
- Πόντοι
- 2.606
Έχει χαλιά ρε μαλακές τελικά η χώρα....αποφασίστε....ο ένας γράφει μουλος ή χώρα ,εσύ χάλια η χώρα ,αλλά μουλος μέχρι να σβήσει ο ήλιος.....για συνεργαστείτε ρε μαλακές ...Κάτι τέτοια αστροπελεκια ζουν ανάμεσα μας και αναρωτιούνται ακόμα για τα χάλια που έχει η χώρα.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.709
- Πόντοι
- 456
Εμ αυτό λέω. Ρε σεις επιβεβαιώστε και κάποιος άλλος ότι η εμπορική ήταν ντιζελομηχανή.Με καμία 160 χλμ κινούνταν η επιβατική μάλιστα.
κινέζος φιλέλληνας
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
θα κάνω μια παρένθεση για να πω δυο πράγματα για κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση εδώ μέσα
όταν ένα μέλος παρουσιάζει κατ' επανάληψη ενοχλητική συμπεριφορά κι επιδεικνύει ασέβεια στους συνομιλητές του φροντίζω να κλείνω τα αυτιά και τα μάτια σε ό,τι λέει -και κάνει- προκειμένου
πρώτον, να μη του δίνω βήμα για να αναπαράγει την τοξική συμπεριφορά του, αφού αποδεδειγμένα αυτός είναι ο στόχος του -λειτουργώ δηλαδή αυτοπροστατευτικά
δεύτερον, να προφυλάσσω τα υπόλοιπα μέλη από όσα λέει και κάνει, καθότι εγώ μπορεί να αντέχω το σκαιώδες του φέρσιμο αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι δύναται να υποφέρει ο άλλος (άμα γουστάρω να τρέχω με εκατό δεν το κάνω μες στην πόλη, για να μη σκοτώσω κόσμο) - άρα εδώ λειτουργώ ας πούμε ηθικά
και τρίτον, που είναι και το σημαντικότερο κατ' εμέ, δείχνω ότι διατίθεμαι σε συνεργασία με τα άλλα μέλη να φτιάξουμε ένα καλύτερο νήμα, κρατώντας τους ανεπιθύμητους μακριά. η στάση αυτή είναι πολιτική
καθώς δείχνει ότι δεν περιμένουμε κάποιον αντμιν να κάνει τη δουλειά για εμάς, δεν χρειαζόμαστε έναν αντμιν για να πούμε δυο πράγματα μεταξύ μας, να τσακωθούμε, να φτάσουμε στα άκρα, να μη μιλιόμαστε πια -αλλά σεβόμενοι πάντα κάποιους στοιχειώδεις κανόνες
φαντάζομαι το ίδιο θα κάναμε σε ένα καφενείο άμα βρισκόμαστε όλοι μαζί
για ποιο λόγο ας πούμε να περιμένω έναν μτσκ για να μου επιβάλει κανόνες; εγώ άραγε δεν μπορώ να πειθαρχήσω στα αυτονόητα; εκτός και αν γουστάρω να έχω κάποιον ανάμεσα μας για να τον βρίζω και εγώ ολημερίς
δεν κάνω μάθημα σε κανέναν απλά τυχαίνει να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και το θέτω υπόψιν όλων στο νήμα - ο καθένας ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει
όταν ένα μέλος παρουσιάζει κατ' επανάληψη ενοχλητική συμπεριφορά κι επιδεικνύει ασέβεια στους συνομιλητές του φροντίζω να κλείνω τα αυτιά και τα μάτια σε ό,τι λέει -και κάνει- προκειμένου
πρώτον, να μη του δίνω βήμα για να αναπαράγει την τοξική συμπεριφορά του, αφού αποδεδειγμένα αυτός είναι ο στόχος του -λειτουργώ δηλαδή αυτοπροστατευτικά
δεύτερον, να προφυλάσσω τα υπόλοιπα μέλη από όσα λέει και κάνει, καθότι εγώ μπορεί να αντέχω το σκαιώδες του φέρσιμο αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι δύναται να υποφέρει ο άλλος (άμα γουστάρω να τρέχω με εκατό δεν το κάνω μες στην πόλη, για να μη σκοτώσω κόσμο) - άρα εδώ λειτουργώ ας πούμε ηθικά
και τρίτον, που είναι και το σημαντικότερο κατ' εμέ, δείχνω ότι διατίθεμαι σε συνεργασία με τα άλλα μέλη να φτιάξουμε ένα καλύτερο νήμα, κρατώντας τους ανεπιθύμητους μακριά. η στάση αυτή είναι πολιτική
καθώς δείχνει ότι δεν περιμένουμε κάποιον αντμιν να κάνει τη δουλειά για εμάς, δεν χρειαζόμαστε έναν αντμιν για να πούμε δυο πράγματα μεταξύ μας, να τσακωθούμε, να φτάσουμε στα άκρα, να μη μιλιόμαστε πια -αλλά σεβόμενοι πάντα κάποιους στοιχειώδεις κανόνες
φαντάζομαι το ίδιο θα κάναμε σε ένα καφενείο άμα βρισκόμαστε όλοι μαζί
για ποιο λόγο ας πούμε να περιμένω έναν μτσκ για να μου επιβάλει κανόνες; εγώ άραγε δεν μπορώ να πειθαρχήσω στα αυτονόητα; εκτός και αν γουστάρω να έχω κάποιον ανάμεσα μας για να τον βρίζω και εγώ ολημερίς
δεν κάνω μάθημα σε κανέναν απλά τυχαίνει να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και το θέτω υπόψιν όλων στο νήμα - ο καθένας ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 29K
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME