Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (11 μέλη και 21 επισκέπτες)

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
620
Πόντοι
86
Βγήκε κάποιος να γράψει μια λογική διαφορετική άποψη, που απλά δε βολεύει το αφήγημα των ταξιτζήδων και έπεσαν τα γνωστά κοπρόσκυλα του σάιτ να του την πέσουν και αναγκάστηκε ο κακομοίρης να μαζέψει λίγο τη γνώμη του να μην τον τραμπουκισουν άλλο. Οι ευαισθητούληδες ξερόλες που σκούζουν και για ελλειψη δημοκρατίας από τον κουλη.

Γι αυτό πουστρακια θα πίνετε τα χυσια μου όπως τα πίνει και ο τεληςοσταλονες από τα τραβελια της Ηλιουπολης-Αργυρουπολης που σκατα ήταν θαμώνας και το καυχιόταν και μόνος του.
Χώσε κι άλλο!!!

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.252
Πόντοι
216
Ο τελευταίος από τους μεγάλους μαλάκες.
Μετά από αυτόν θα ακολουθήσουν τίποτε τριπιτσόλια της μαλακίας, σαν το σαούλ .

Περιμένει στη σειρά και ο Ακροατής τύπε, να μπει στο πάνθεον

Θα σκάσει μύτη με κάναν κλώνο και θα τα κάνει πουτάνα όλα, όπως μόνο αυτός ξέρει

ΤΙΤΑΝΑΣ, ΚΕΡΒΕΡΟΣ, ΠΕΛΩΡΙΟΣ!!!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.547
Πόντοι
6.056
Περιμένει στη σειρά και ο Ακροατής τύπε, να μπει στο πάνθεον

Θα σκάσει μύτη με κάναν κλώνο και θα τα κάνει πουτάνα όλα, όπως μόνο αυτός ξέρει

ΤΙΤΑΝΑΣ, ΚΕΡΒΕΡΟΣ, ΠΕΛΩΡΙΟΣ!!!
Να χάσει τίτλο και από τον Ακροατή η Κλαούντια ;
Δυστυχισμένος Μαλάκας.

Μια ζωή Nr 2 Malakas θα είναι ο κατουρημένος στραπονιάρης σώγαμπρος ντιτζέη Ζήκος ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.099
Πόντοι
456
Θα πρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που για να στηρίξεις το τι έγινε στην Ελλάδα του 2023 προέβαλλες τι έγινε στην Γερμανία το 1999.

Η Ελλάδα λοιπόν έχασε 57 άτομα απ τα 10.000.000 πλυθησμο , η Γερμανία έχασε 100
απ τα 85.000.000 πλυθησμο,άρα πάλι για τον πουτσο είσαι...

Προσπάθησε καλύτερα προς Μπαγκλαντες αυτή την φορά ,εκεί ίσως κάτι βρεις να μας συγκρίνεις
ε δεν παλεύσαι, εγώ απλά διόρθωσα οτι δεν ισχύει το συγκεκριμένο που έγραψες δεν έκανα σχόλιο, και ούτε η ανθρώπινη ζωή έχει μικρότερη αξία όταν η χώρα έχει μεγαλύτερο πληθυσμό, όπως λες. βάλε μεμε οτι ήταν το μεγαλύτερο δυστύχημα όλων των εποχών παγκοσμίως για να ικανοποιηθεις,

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.167
Πόντοι
1.706
Βγήκε κάποιος να γράψει μια λογική διαφορετική άποψη, που απλά δε βολεύει το αφήγημα των ταξιτζήδων και έπεσαν τα γνωστά κοπρόσκυλα του σάιτ να του την πέσουν και αναγκάστηκε ο κακομοίρης να μαζέψει λίγο τη γνώμη του να μην τον τραμπουκισουν άλλο. Οι ευαισθητούληδες ξερόλες που σκούζουν και για ελλειψη δημοκρατίας από τον κουλη.

Γι αυτό πουστρακια θα πίνετε τα χυσια μου όπως τα πίνει και ο τεληςοσταλονες από τα τραβελια της Ηλιουπολης-Αργυρουπολης που σκατα ήταν θαμώνας και το καυχιόταν και μόνος του.
Ρε τύπε ειλικρινά τώρα, πώς να σε πάρουμε στα σοβαρά όταν είσαι προσωπολάτρης αυτού εδώ του προσώπου;:confused:
1738524525940.jpeg

1738524545379.jpeg

1738524566217.jpeg

1738524591614.jpeg

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
620
Πόντοι
86
Τους το έτριψα στη μούρη τους ευαισθητούληδες και τόλμησαν να γράψουν και για φίμωση του Αλεξιαδη από τον....δαπιτη. Που ο αληταράς για να χαϊδέψει το πόπολο και να κάνει τυμβωρυχία έβγαλε πόρισμα για έρευνες, δίκασε και καταδίκασε όλη τη νδ ως δολοφόνους. Ο αληταράς της "δικαιοσύνης" Παπαγγελόπουλου, γνωστού και ως Ρασπουτιν από το στημένο "σκάνδαλο" Νοβαρτις.

ΥΓ Ετοιμάσου τώρα να λουστεις μπινελικια και 'σύ.
Ασυγκράτητος Μπάροκ!!!

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
133
Πόντοι
0
Λέει το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος να πάρουμε τα όπλα για να πέσει η κυβέρνηση;;;
λέει ότι υποχρεούμαστε να αντισταθούμε με κάθε μέσο στην κατάλυση του πολιτεύματος

άρα ναι, αυτό λέει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Νομίζω αυτός που το ξεκίνησε αυτό ήταν ο αφέντης σου;

Αυτός έβγαλε την επόμενη του εγκλήματος των Τεμπων διάγγελμα όπου μίλαγε για ψεκασμενους που δεν συμφωνούν με τους ειδικούς του Κουλη
Πάλι άρχισες τα αφεντιλικια.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.709
Πόντοι
456
που το πας ακριβώς εσύ;
τι θες να μας πεις;
από την ημέρα που έγινε η έκρηξη μέχρι σήμερα αυτή η πληροφορία δεν έχει μπει που-θε-νά κι έχουν εμπλακεί πολύ έμπειροι επιστήμονες, μηχανικοί κι άνθρωποι με ιδιαίτερη γνώση.
αντιθέτως αυτό που έχει συμβεί είναι μια λυσσαλέα προσπάθεια απαξίωσης, αποσιώπησης, συγκάληψης, θελημένης άγνοιας πρωτοκόλλων, προπαγάνδας και συκοφάντησης...κι ο κατάλογος είναι μακρύς.

εδώ η εξέλιξη της έκρηξης ήταν όπως μια θερμοβαρική εκτόνωση, ταχύτατη, σύνηθες σε υψηλής πτητικότητας εξαιρετικά εύφλεκτα ρευστά με χαμηλό σημείο βρασμού. Το ντήζελ δεν ταιριάζει στο κάδρο. Λυπάμαι.

Αναρωτήσου γιατί δεν έχει μπει.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.953
Πόντοι
216
λέει ότι υποχρεούμαστε να αντισταθούμε με κάθε μέσο στην κατάλυση του πολιτεύματος

άρα ναι, αυτό λέει
Όχι, αλλά τέλος πάντων.

Δηλαδή δεν μπορούμε να διώξουμε τον Κούλη, τον Άδωνη και τον Κικίλια με εκλογές και πρέπει να πάρουμε τα όπλα;
Δεν τους έχω για τόσο ικανούς.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Θα πρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που για να στηρίξεις το τι έγινε στην Ελλάδα του 2023 προέβαλλες τι έγινε στην Γερμανία το 1999.

Η Ελλάδα λοιπόν έχασε 57 άτομα απ τα 10.000.000 πλυθησμο , η Γερμανία έχασε 100
απ τα 85.000.000 πλυθησμο,άρα πάλι για τον πουτσο είσαι...

Προσπάθησε καλύτερα προς Μπαγκλαντες αυτή την φορά ,εκεί ίσως κάτι βρεις να μας συγκρίνεις
Φοβερή λογική. Άμα σου γράψει κανείς για Μανδρα-Ματι τώρα θα βγάλεις αφρούς.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.709
Πόντοι
456
ρε μπρο βασικά πράγματα γυμνασιού

δεν είπα ότι δεν παίρνει φωτιά είπα ότι είναι βραδύκαυστο και δεν κάνει έκρηξη τόσο εύκολα. Άλλο η καύση άλλο η έκρηξη.

Για να γίνει έκρηξη θέλει πολλές συνθήκες όπως πίεση και συγκεκριμένα καύσιμα...δεν κάνουν όλα....

και σου ξανά λέω αν το ντίζελ και η βενζίνη έκαναν εύκολα έκρηξη τότε θα είχες μπουμ μπουμ σε κάθε τρακάρισμα.

Ρε σεις συγκρούστηκαν δύο τραίνα χιλιάδων τόνων και μου λέτε πως πήρε φωτιά το πετρέλαιο; :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Όχι, αλλά τέλος πάντων.

Δηλαδή δεν μπορούμε να διώξουμε τον Κούλη, τον Άδωνη και τον Κικίλια με εκλογές και πρέπει να πάρουμε τα όπλα;
Δεν τους έχω για τόσο ικανούς.
Κάτι τέτοια αστροπελεκια ζουν ανάμεσα μας και αναρωτιούνται ακόμα για τα χάλια που έχει η χώρα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.489
Πόντοι
2.606
Αυτό το ξέρω. Έχεις δίκιο. Αλλά τι θέλετε; Ν απάμε σε ακυβερνησια;
Τύπε σκέφτεσαι το βράδυ αντί να κατέβεις Ομόνοια να κάνεις πυρ και κάλυψη ,βαρελάκια,κάλυψη απόκρυψη και μετά αγορά αλβανικης νταφου ,να κρατήσεις τα λεφτά και να ψάξεις ένα καλό γιατρό, λαμπρό επιστημών στην ψυχιατρική,μπας και σε βοήθησει....κρίμα είναι ρε αλάνι να πιστεύεις ότι υπάρχεις για κυβερνά ο μούλης.....μάλλον έχεις σύνδρομο Στοκχόλμης ...το καλό σενάριο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.489
Πόντοι
2.606
Κάτι τέτοια αστροπελεκια ζουν ανάμεσα μας και αναρωτιούνται ακόμα για τα χάλια που έχει η χώρα.
Έχει χαλιά ρε μαλακές τελικά η χώρα....αποφασίστε....ο ένας γράφει μουλος ή χώρα ,εσύ χάλια η χώρα ,αλλά μουλος μέχρι να σβήσει ο ήλιος.....για συνεργαστείτε ρε μαλακές ...

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
133
Πόντοι
0
θα κάνω μια παρένθεση για να πω δυο πράγματα για κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση εδώ μέσα

όταν ένα μέλος παρουσιάζει κατ' επανάληψη ενοχλητική συμπεριφορά κι επιδεικνύει ασέβεια στους συνομιλητές του φροντίζω να κλείνω τα αυτιά και τα μάτια σε ό,τι λέει -και κάνει- προκειμένου

πρώτον, να μη του δίνω βήμα για να αναπαράγει την τοξική συμπεριφορά του, αφού αποδεδειγμένα αυτός είναι ο στόχος του -λειτουργώ δηλαδή αυτοπροστατευτικά

δεύτερον, να προφυλάσσω τα υπόλοιπα μέλη από όσα λέει και κάνει, καθότι εγώ μπορεί να αντέχω το σκαιώδες του φέρσιμο αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι δύναται να υποφέρει ο άλλος (άμα γουστάρω να τρέχω με εκατό δεν το κάνω μες στην πόλη, για να μη σκοτώσω κόσμο) - άρα εδώ λειτουργώ ας πούμε ηθικά

και τρίτον, που είναι και το σημαντικότερο κατ' εμέ, δείχνω ότι διατίθεμαι σε συνεργασία με τα άλλα μέλη να φτιάξουμε ένα καλύτερο νήμα, κρατώντας τους ανεπιθύμητους μακριά. η στάση αυτή είναι πολιτική

καθώς δείχνει ότι δεν περιμένουμε κάποιον αντμιν να κάνει τη δουλειά για εμάς, δεν χρειαζόμαστε έναν αντμιν για να πούμε δυο πράγματα μεταξύ μας, να τσακωθούμε, να φτάσουμε στα άκρα, να μη μιλιόμαστε πια -αλλά σεβόμενοι πάντα κάποιους στοιχειώδεις κανόνες

φαντάζομαι το ίδιο θα κάναμε σε ένα καφενείο άμα βρισκόμαστε όλοι μαζί

για ποιο λόγο ας πούμε να περιμένω έναν μτσκ για να μου επιβάλει κανόνες; εγώ άραγε δεν μπορώ να πειθαρχήσω στα αυτονόητα; εκτός και αν γουστάρω να έχω κάποιον ανάμεσα μας για να τον βρίζω και εγώ ολημερίς

δεν κάνω μάθημα σε κανέναν απλά τυχαίνει να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και το θέτω υπόψιν όλων στο νήμα - ο καθένας ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom