Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (17 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.962
Πόντοι
6.256
δεν ξέρουν τι βλακεία να πουν γιατί αυτοί που δουλεύουν στα χωράφια στα χωριά ζουν 10 φορές καλύτερα από τον τυπά που που παίρνει 800 ευρώ στην Αθήνα.

Και είπαμε ότι δεν ζεις με τον βασικό αλλά όχι ότι δεν υπάρχουν και τεμπέληδες...ξαφνικά βγάλαμε τον ''μανόλο'' με το ξυρισμένο κεφάλι και την κοτσίδα από την γκράβα που η ζωή του είναι ο μπάφος και τα στριμς....και δεν ξυπνάει πριν τις 12.00 ότι είναι επιστήμονας underpaid :confused:
Ρε μαλακα ειλικρινα εσυ εχεις δουλεψει οχι στα χωραφια αλλα εστω σε καποια χειρωνακτικη εργασια;:2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.637
Πόντοι
3.656
Ρε μαλακα ειλικρινα εσυ εχεις δουλεψει οχι στα χωραφια αλλα εστω σε καποια χειρωνακτικη εργασια;:2funny:
Σε τι διαφωνείς μαν?

Δεν υπάρχουν στην ζωή τεμπέληδες??? όλοι οι εργαζόμενοι στην χώρα είναι τοπ και overqualified???

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.015
Πόντοι
1.106
Καλά εσύ είσαι γνωστός τενεκές. Από τη μια μας λες ότι δεν γουστάρεις το Μητσοτάκη, από την άλλη μας λες «Μητσοτάκης ή χάος». Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο δίλημμα, έξω στο δρόμο να βγεις και να πιάσεις τον πρώτο τυχαίο και να τον βάλεις πρωθυπουργό καλύτερα από τον ζαβοαλήθωρο θα τα πάει.
Tι χάος να υπαρχει. Την Ελλαδα την κυβερνούν αλλοι χρονια τωρα
Το ΔΝΤ σήμερα ζηταει να μπει ΦΠΑ σε ενοίκια, πωλησεις ακινήτων, άνθρωπινων οργάνων κλπ

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.962
Πόντοι
6.256
Σε τι διαφωνείς μαν?

Δεν υπάρχουν στην ζωή τεμπέληδες??? όλοι οι εργαζόμενοι στην χώρα είναι τοπ και overqualified???
Μια χαρα υπαρχουν τεμπεληδες....αλλα αυτες οι μαλακιες που γραφετε για αυστηρα 8ωρα και μεροκαματα 80 ευρω και οτι τη περνανε ζαχαρη οσοι δουλευουν στα χωραφια ειναι για γελια.

Καλα εδω ο αλλος πριν ελεγε οτι 4 μηνες μαζευουν ελιες....τι να περιμενεις.

• Like

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.637
Πόντοι
3.656
Μια χαρα υπαρχουν τεμπεληδες....αλλα αυτες οι μαλακιες που γραφετε για αυστηρα 8ωρα και μεροκαματα 80 ευρω και οτι τη περνανε ζαχαρη οσοι δουλευουν στα χωραφια ειναι για γελια.

Καλα εδω ο αλλος πριν ελεγε οτι 4 μηνες μαζευουν ελιες....τι να περιμενεις.
ούτε ζάχαρη είπα ούτε τίποτα.

είπα ότι παίρνουν 60 με 70 μεροκάματο και η δουλειά είναι 8-9 ώρες. Και ότι αυτοί που μένουν στα χωριά και παίρνουν αυτά τα λεφτά είναι καλύτερα από αυτούς που μένουν στην Αθήνα με 700 ευρώ.

Προφανώς όποιος δουλεύει στα χωράφια δεν είναι τεμπέλης.

έχω κάνει χειρονακτική εργασία πολύ περισσότερη από όση θα κάνεις ως γιατρός στην ζωή σου. Και την εκτιμώ και την πληρώνω κιόλας όπως πρέπει.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.962
Πόντοι
6.256
ούτε ζάχαρη είπα ούτε τίποτα.

είπα ότι παίρνουν 60 με 70 μεροκάματο και η δουλειά είναι 8-9 ώρες. Και ότι αυτοί που μένουν στα χωριά και παίρνουν αυτά τα λεφτά είναι καλύτερα από αυτούς που μένουν στην Αθήνα με 700 ευρώ.

Προφανώς όποιος δουλεύει στα χωράφια δεν είναι τεμπέλης.

έχω κάνει χειρονακτική εργασία πολύ περισσότερη από όση θα κάνεις ως γιατρός στην ζωή σου. Και την εκτιμώ και την πληρώνω κιόλας όπως πρέπει.
Οποιος εχει μαζεψει ελιες εστω μια φορα στη ζωη του ξερει πολυ καλα οτι το ωραριο ειναι ξεκινας τα χαραματα και τελειωνεις με τη δυση του ηλιου καθε μερα μεχρι να τελειωσεις τη δουλεια...ολα τα αλλα ειναι μαλακιες που ειτε λετε απο τη κεφαλα σας ειτε σας τα ταιζουν διαφοροι και τα αναπαραγετε.

• Like

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.311
Πόντοι
2.306
εδω τωρα τα πραγματα αρχιζουν και γινονται συγκεκριμενα, αφου και διεθνεις επιστημονικες ομαδες παιρνουν θεση.
Να δουμε αν στγκροτουνται ποινικες ευθυνες για Καραμανλη που προετρεπε τον κοσμο να χρησιμοποιει τα ασφαλη τραινα, που πλεον ειναι σχεδον βεβαιοτητα οτι μετεφεραν λαθραια ευφλεκτα φορτια.
και επεται συνεχεια….
Ποινικες ευθυνες για την διαχειριση του ατυχηματος (μπαζωμα κλπ) μπορουν να σταθουν αν αποδειχθει η μεταφορα του λαθραιου φορτιου?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.394
Πόντοι
6.056
Τον προσβάλεις τύπε.
Πως μιλάς έτσι ;
Ποτέ δεν τον έχει βρέξει .
Μια ζωή στο χειροκίνητο δουλεύει .
giphy.gif

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.637
Πόντοι
3.656
Οποιος εχει μαζεψει ελιες εστω μια φορα στη ζωη του ξερει πολυ καλα οτι το ωραριο ειναι ξεκινας τα χαραματα και τελειωνεις με τη δυση του ηλιου καθε μερα μεχρι να τελειωσεις τη δουλεια...ολα τα αλλα ειναι μαλακιες που ειτε λετε απο τη κεφαλα σας ειτε σας τα ταιζουν διαφοροι και τα αναπαραγετε.
δηλαδή πόσες ώρες είναι η δουλειά τύπε?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.311
Πόντοι
2.306
10 ωρες και βαλε τυπε....ποτε μαζευουν τις ελιες ξερεις;
τυπε ολοι ξερουμε πτι οι ελιες βγαινουν σε βαζακια, πας στο χωραφι και παιρνεις παλετες με το κλαρκ…μη μας μπερδευεις

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.637
Πόντοι
3.656
10 ωρες και βαλε τυπε....ποτε μαζευουν τις ελιες ξερεις;
όχι δεν ξέρω ούτε έχω μαζέψει και ποτέ.

Εσύ δεν είπες αυτό εσύ ρώτησες αν έχω κάνει ποτέ χειρωνακτικές δουλειές.

Εγώ είπα 8-9 ώρες εσύ λες 10....ο λάκης είπε 13 ώρες...δηλαδή από τις 6 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ...με φακό τις μαζεύουν δηλαδή...

δε καταλαβαίνω που διαφωνείς?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.960
Πόντοι
496
Καλά εσύ είσαι γνωστός τενεκές. Από τη μια μας λες ότι δεν γουστάρεις το Μητσοτάκη, από την άλλη μας λες «Μητσοτάκης ή χάος». Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο δίλημμα, έξω στο δρόμο να βγεις και να πιάσεις τον πρώτο τυχαίο και να τον βάλεις πρωθυπουργό καλύτερα από τον ζαβοαλήθωρο θα τα πάει.
Εννοειται προτιμουμε χαος, ασυζητητι.
Ψευτοδιλημματα γαλαζιων κομματοσκυλων.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.311
Πόντοι
2.306

Εγώ είπα 8-9 ώρες εσύ λες 10....ο λάκης είπε 13 ώρες...δηλαδή από τις 6 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ...με φακό τις μαζεύουν δηλαδή...

Εξαρταται ποσες ωρες δουλευουν οι Πακιστανοι σου τυπε…συνηθως στο σκοταδι ζοριζονται….

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.835
Πόντοι
2.356
Ναι ρε τύπε. Και έχουμε μαζέψει και ξέρουμε τι είναι. Και δεν ισχυρίζομαι ότι και αυτά τα 70-80 είναι πολλά στην σημερινή Ελλάδα. Απλά δεν μπορώ να διαβάζω μαλακίες για 25-30-35 που αμολάνε μερικοί εδώ που την μόνη ελιά που έχουν δει είναι αυτή στα πεζοδρόμια της Αθήνας...
Δεν υπάρχει μεροκάματο στα χωράφια κάτω από 50.
Σε κάτι δουλειές τύπου σπαράγγια που δεν ξεπερνά κάποιος το τρίωρο δίνουν 20-30 ευρώ και δεν πατάει ψυχή.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.090
Πόντοι
206
Παιδιά επικρατεί μεγάλη φτώχεια εκεί έξω.Η χωρα σέρνεται οικονομικά.

Διευθυντές σούπερ μάρκετ μου λένε απίστευτα πράγματα για τους καταναλωτές.
Ζητούν πχ τυρί τριμμένο ενάμιση ευρώ,ελιές δύο ευρώ.κρεας μέχρι 3,4 ευρώ.

Ο τζίρος τους έχει πέσει στο μισό.

Δεν είναι τυχαίο ότι μας έχουν ξεπεράσει σε βιοτικό επίπεδο χώρες όπως Βουλγαρία ,Λετονία,Ρουμανία.

Τι να λέμε τώρα.Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης στηρίζει μεγαλοεπιχειρηματίες,μεγάλο ξενοδόχους,μεγάλο βιομηχάνους και έχει αφήσει τον απλό πολίτη στη μοιρα και την φτώχεια καταδεικνύει ότι ως πολιτικός είναι αποτυχημένος,λίγος και επικίνδυνος.

Δεν θα αναφερθώ για το επιτελείο του που αποτελείται από χουντικα αποβρασματα όπως Γεωργιάδη,Πλεύρη και Βορίδη ή για τα Τέμπη που είναι απόλυτα υπεύθυνος για το Κουκουλωμα της υπόθεσης.

Τον θεωρώ αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Εσκομπάρ ωχριά μπροστά του.
Η 12άδα Σημιτικών ΠΑΣΟΚων δεν σε χαλάει ;
Ο Κούλης τους ξεπέρασε αυτούς στην διαπλοκή.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.962
Πόντοι
6.256

Ειναι ξεκαθαρο τι λεω τυπε....εχει παρει ολοι και πιπιλατε τη καραμελα οτι ολοι οι Ελληνες ειναι τεμπεληδες και δεν πανε να δουλεψουν στα χωραφια παρολο που τους χρυσοπληρωνουν.Καταρχην τωρα εχουν ανεβει τα μεροκαματα και αυτο γιατι ολα αυτα τα χρονια δεν πηγαινανε και οι αλλοδαποι δεν πανε ουτε αυτοι πλεον οι Αλβανοι δηλαδη...

Γιαυτο ολοι αυτοι οι ελαιοπαραγωγοι που αισχροκερδουν ειδικα επι Μητσοτακη θελουν ο μαλακας να τους φερει Πακιστανους και αλλους δουλους για εργατικα χερια....

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.536
Πόντοι
216
βέβαια ποτέ δεν ζούσε καλά ο ανειδίκευτος....τώρα βέβαια δεν επιβιώνει

Πριν το 90-95 ζούσε καλά ο ανειδίκευτος. Ένα σπίτι και συχνά και ένα εξοχικό τα έκανε άνετα στα 20-30 χρόνια δουλειάς και χωρίς να δουλεύει η γυναίκα. Συν ότι σπούδαζε παιδιά. Βέβαια τότε τα οικόπεδα άξιζαν όσο μία τηλεόραση και όχι...500Κ που κοστίζουν σήμερα

Επίσης πολλές δουλειές που φαίνονται θέσεις ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥ πρακτικά δεν είναι. Άμα μάθεις μια δουλειά και μείνεις χρόνια, συχνά είσαι αναντικατάστατος. Ειδίκευση δεν είναι μόνο να μάθεις προχωρημένη Μηχανική, Νομική, Βιολογία, κλπ ειδίκευση είναι και να ξέρεις πχ το πελατολόγιο, τις διαδικασίες, τα κατατόπια μίας επιχείρησης

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.394
Πόντοι
6.056
Ο Κούλης τους ξεπέρασε αυτούς στην διαπλοκή.
Εϊναι εξέλιξη του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ.
Αξιοποιεί τη νέα τεχνολογία και μέσα.
Και την αυξημένη μαλακία σήμερα.
Και τον εθισμό του κόσμου στην τρισάθλια ζωή, στα σκατά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom