όταν απλά μέλη του μπου πιάνονται με τη γίδα στην πλάτη εδώ μέσα και όχι μόνο δεν αισθάνονται την ανάγκη να αναγνωρίσουν το λάθος τους αλλά κάνουν πως δεν συμβαίνει τίποτα,
φανταστείτε το ήθος των κυβερνώντων και των κρατικών αξιωματούχων που αποδεδειγμένα καταπατούν κάθε αρχή νομιμότητας και παραβιάζουν το σύνταγμα.
κι επειδή μας πρήζουν για τη βία και την ακυβερνησία, να υπενθυμίσουμε στους νενέκους ότι το σύνταγμα δεν παραχωρήθηκε από καμιά αρχή νομιμότητας στον λαό αλλά επειδή αυτός πήρε τα όπλα.
τα όπλα λοιπόν υποχρεούται να πάρει και σήμερα ο λαός σύμφωνα με την ακροτελεύτια διάταξη του συντάγματος, και αν χρειαστεί αυτό θα κάνει.
δεν του παραχώρησε κανένας μτσκ το σύνταγμα, με τα όπλα το κέρδισε, και αν χρειαστεί θα το επανακτήσει με αυτά.
άντε νενέκοι γιατί πολύ θάρρος έχετε εδώ μέσα στο μπου
Εαν καποιος μπορει να ριξει τον κουλη ειναι οι ιδιοι μεσα στη νδ.Οι δικοι του.Κανενας αλλος.
Αυτοι μπορουν αν θελουν με το "ρε συ καλα τρωμε,πινουμε αλλα παει να χαλασει η φαση και ελα να το σωσουμε οσο ειναι καιρος..δεν θα τρως με ολοχρυσα κουταλια αλλα και με χρυσα καλα σου ειναι,κατσε λιγο στο πλαϊ μπας και συνεχισουμε να μασαμε τωρα που οι αλλοι εχουν διαλυσει"...
Ο κουλης βεβαια μπορει ανετα να πει "ρε μαλακες,τα εχω γαμησει ολα τους εκαψα,τους επνιξα,τους σκοτωσα και τους εχω παραμυθιασει τοσο πολυ που ακομα και ετσι εχω 30% και τον γιδοβοσκο στο χερι αν μου χρειαστει..."
Και μην ξεχνας και το αλλο...Ο κουλης ειναι το ατομο που εχει παγιωσει στο κεφαλι του την αποψη "εγω ειμαι και κανενας αλλος"...καισαρας φαση..
Αντε τωρα εσυ και ξεμπερδεψε με τετοιο τυπο....