Εντελώς αντικειμενικά πάντως - να πούμε την αλήθεια - ότι το κίνημα αυτό με το "ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ" εξελίσσεται ξεκάθαρα σε μια προσπάθεια "Να ρίξουμε τον Μητσοτάκη". Καθόλου δεν μου είναι συμπαθής το τονίζω. Ως και αλαζόνας θα έλεγα - και αυτό μάλλον θα το πληρώσει... Ωστόσο οι "νέοι αγανακτισμένοι" το μόνο που θα καταφέρουν είναι ένα χάος. Κοιτάξτε εδώ οι επικίνδυνοι τι ζητάνε.
Ε κ αν σηκώσαμε κ ένα πλακάτ παραπάνω για τη δικαιοσύνη μη το παίρνεις κ σοβαρά. Άσε που δεν της έχουμε κ εμπιστοσύνη. Τον Μητσοτακη να ρίξουμε θελουμε. Ναι αυτόν που εκλέχθηκε νόμιμα με 41% ΜΕΤΑ τα Τεμπη. Χάος θέλουμε. Η κανονικότητα δεν ήταν ποτέ ευκαιρία. Κ καμιά καρέκλα. Αριστεροί είμαστε άλλωστε. Στην ανάγκη κ ακροδεξιοί. Μιλάμε για πλήρη εργαλειοποίηση και προσπάθεια να οδηγηθούμε στο χάος.
Όταν οι χαζοευαίσθητοι εδώ μέσα γίνετε λειτουργικά αλφαβητισμένοι θα καταλάβετε τι σημαίνει αυτό. Εύχομαι να πέσει και ο Μητσοτάκης και να πάμε σε ένα χάος - με άνοδο ξανά ανεργίας, κατακόρυφη πτώση της κάθε δραστηριότητας και να ξαναγυρίσουμε πίσω στο 2015. Αυτό επιδιώκουν πολλοί που στηρίζουν αυτά τα "κινήματα".
Να σας προλάβουμε λοιπόν: Μακάρι να πάμε σε χάος, σε διαρκείς εκλογές - και πραγματική ΞΑΝΑ ΚΡΙΣΗ. Για να μάθετε βιωματικά τι σημαίνει να ζητάτε "να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή" όπως φωνάζατε τις προάλλες. Θα γελάμε στην γωνία όταν και πάλι θα βγει κάποιος νέος "Μητσοτάκης" γιατί και οι 300 να παραιτηθούν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ. - όπως και ΕΓΙΝΕ μετά τα Τέμπη.
Εύχομαι καλά μυαλά.
Υ.Γ. Μην έρθει κανένας από τους γνωστούς να αντιπαρατεθεί δεν έχει νόημα. Την λογική παραθέτω. Δεν έχω με κανέναν κάτι προσωπικό εδώ μέσα.
Και δεν έχει και νόημα να αντιμάχομαι με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ούτε τα βασικά.