Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 222K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (9 μέλη και 27 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.918
Πόντοι
6.256
στον πρόλογο του βιβλίου "ο κομισάριος και ο γιόγκι" του κέσ(τ)λερ γράφει ότι
κάθε χρόνο θυμώνω με το πόσο ανόητος ήμουν την προηγούμενη χρονιά
Για ανθρωπομορφα αρχιδια σαν και σενα λεει τιποτα;

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.756
Πόντοι
1.056
δε συμφωνώ, ο καλός κι ενεργός πολίτης είναι αυτός που παίρνει μέρος στα κοινά, ξεκινά από το τοπικό επίπεδο και προχωράει με έντονη παρουσία. Η εναπόθεση της εκπροσώπησης σε άλλους πάντα ενέχει τον κίνδυνο της εξουσιομανίας, της διαστροφής των ρόλων και της ικανοποίησης προσωπικών κι όχι συλλογικών αναγκών.
Το καθεστώς θέλει τον πολίτη έξω από τον ρόλο του δραστήριου, τον θέλει ψυχαγωγημένο, αποχαυνωμένο, τηλεθεατή, φορολογούμενο καταναλωτή κι ασθενή, σιωπηλό, υποτακτικό, υπάκουο και παθητικό. Για αυτό το λόγο κι όταν ο πολίτης εξασκεί τα συνταγματικά κατωχυρωμένα του δικαιώματα, συναθροίζεται, φωνάζει, αντιδρά, τότε το καθεστώς με καμία νομιμοποίηση αλλά προφάσεις μόνο, για να ικανοποιήσει την διατήρησή του στην θέση ισχύος, στέλνει πρώτα τα γεράκια της ενημέρωσης που παραπληροφορούν, τρομοκρατούν, απειλού, διαστρεβλώνουν και κατόπιν τα ένστολα κι ένοπλα τρομοκρατικά δημόσια τάγματα μηχανοκίνητα και-ή πεζά να τρομοκρατήσουν με τη σειρά τους και να εξασκήσουν πάσης φύσεως βία στον πολίτη.

η αποχή ποτέ δε θα είναι συλλογική ώστε να διαλυθούν τα κόμματα. Δες το από εδώ μέσα που είναι μικρογραφία με πολλούς ανεγκέφαλους ψυχοπαθείς. Η ψήφος έχει νόημα σε μία δημοκρατία όταν εξασφαλίζεται η πολυφωνία, όχι όταν θάβεται και μένει μόνο μια προσυνεννοημένη κλίκα, με έντονο νεποτισμό (τα ίδια γαμημένα επώνυμα), πότε αντιπάλων αλλά υπό της τάβλας του τραπεζιού κολλητών με ίδιο στόχο.

ποιά καριόλα από όλες εκεί μέσα ζητάει να φύγει το άρθρο 86; όλοι το ψήφισαν σχεδόν...(;!)
ο μπινές που το συνέλαβε, το επεξεργάστηκε κι είναι ο αυτουργός είναι ο Μπέννιιιηηη, αυτή η βοιδοκεφαλή που θέλει γδάρσιμο.

εγώ θέλω ο υπάλληλος που θα επιλέξω να υποστηρίξω για να με υπηρετήσει και να με υποστηρίξει, να μου εξασφαλίσει ότι δε θα κινδυνεύω τουλάχιστον από βασικές υποδομές όπως της υγείας, μεταφορών, παιδείας, στρατό, να εξυγιάνει το ρόλο της αστυνομίας, δικαιοσύνης, δημοσίου τομέα ευρύτερα, αναγκαίες αλλαγές για την λειτουργία του έθνους, τώρα,... αλλά και μετά γιατί έρχονται και παιδιά που είναι το μέλλον.
και ποιο να ψηφισεισ για πεσ.που ειναι ο ενασ χοιρωτεροσ απ τον αλλον.και οπωσ θα διαπηστωσεσ μονο δημοκρατια δεν εχουμε.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.385
Πόντοι
6.056
Ναι
εχει την εγκριση απο Αλεξ71 :coffee:

vector-approved-stamp-isolated-white-29840749.jpg
Τον τίτλο του Άλεξ71, γιατί δεν τον αναφέρεις ;
Οι τίτλοι στο μπου.κομ ισχύουν .
Και για τον Άλεξ ... και για το μπραδερίνι σου ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για ανθρωπομορφα αρχιδια σαν και σενα λεει τιποτα;
Αυτοί οι υπάλληλοι γενικά .... παντού καμαρώνουν για τα βιβλία που αγοράζουν από τα σούπερ μάρκετ ...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.236
Πόντοι
15.931
και ποιο να ψηφισεισ για πεσ.που ειναι ο ενασ χοιρωτεροσ απ τον αλλον.και οπωσ θα διαπηστωσεσ μονο δημοκρατια δεν εχουμε.
μπαμπινιωτη μηπως να σε στειλω στον μπαροκ που γουσταρει βαρβατα αγορια

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.756
Πόντοι
1.056

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.236
Πόντοι
15.931

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.756
Πόντοι
1.056
θα βαλεις και την γκλιτσα στην πλατη και ολα καλα...ετσι και αλλιως το ψαρι το ψηνει και απο τις 2 πλευρες
αα οοχι στην πλατη θα βαλω το μουσταρδι με τισ κοκκινεσ βουλεσ να σου το φερω.να το εχεισ παρεα το ξαδερφακι σου:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.756
Πόντοι
1.056
δεν μας εχει ξεκαθαρισει ο σκυλος σε πιο φυλο ανηκει :wink:
ο σκυλος μου ειναι
:gay:

λες ο καρβελας να εχει δικιο:think:
κανουν αλαξοκωλιεσ ολλοι μαζι.η στεφανια,ο ταιλορ τειλορ πωσ τον λενε και ο σκυλοσ:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.238
Πόντοι
6.955
Α, να συμπληρώσω στα τσουτσεκια που διαβάζουν και βλασφημουν τους νεκρούς

Μόνο ΕΝΑΣ εγκληματίας έχει παραδόσει σε δύο διαφορετικά εγκλήματα τους νεκρούς σε σακούλες

Στον μεν covid οι δολοφονημενοι μπαίνανε σε σακούλες (δεν εχει πέσει ακόμα στην αντίληψή μου εάν κουκούλωσαν με αυτό τον τρόπο και εμπόριο μελών του σώματος) και στο έγκλημα των Τεμπών

Σε όλες τις υπόλοιπες δολοφονίες οι νεκροί κηδεύτηκαν κανονικά.

Για αυτά πρέπει να δικαστεί ο αρχηγός της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Κυπριακος Μητσοτάκης και οι γιατροί, και οι αστυνομικοί.

Αυτά είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ

Και ας πει ότι παραμύθι θέλει το κάθε τσουτσεκι παραφωνο της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της Ν.Δ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.918
Πόντοι
6.256
Α, να συμπληρώσω στα τσουτσεκια που διαβάζουν και βλασφημουν τους νεκρούς

Μόνο ΕΝΑΣ εγκληματίας έχει παραδόσει σε δύο διαφορετικά εγκλήματα τους νεκρούς σε σακούλες

Στον μεν covid οι δολοφονημενοι μπαίνανε σε σακούλες (δεν εχει πέσει ακόμα στην αντίληψή μου εάν κουκούλωσαν με αυτό τον τρόπο και εμπόριο μελών του σώματος) και στο έγκλημα των Τεμπών

Σε όλες τις υπόλοιπες δολοφονίες οι νεκροί κηδεύτηκαν κανονικά.

Για αυτά πρέπει να δικαστεί ο αρχηγός της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Κυπριακος Μητσοτάκης και οι γιατροί, και οι αστυνομικοί.

Αυτά είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ

Και ας πει ότι παραμύθι θέλει το κάθε τσουτσεκι παραφωνο της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της Ν.Δ.
Και οι τραυματιοφορεις τυπε να λογοδοτησουν....ειμαι σιγουρος οτι αρπαζανε κανενα οργανο στη ζουλα οταν πηγαινανε τους δολοφονημενους στα νεκροτομεια.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.238
Πόντοι
6.955
Και οι τραυματιοφορεις τυπε να λογοδοτησουν....ειμαι σιγουρος οτι αρπαζανε κανενα οργανο στη ζουλα οταν πηγαινανε τους δολοφονημενους στα νεκροτομεια.
Μιλάς για τον covid, για τα τραίνα,ή τρολαρεις;
Διότι με αυτά δεν παίζουμε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.918
Πόντοι
6.256
Μιλάς για τον covid, για τα τραίνα,ή τρολαρεις;
Διότι με αυτά δεν παίζουμε.
Για τον κοβιντ βεβαια...στα τρενα καρβουνο γινανε οι ανθρωποι τι εμποριο οργανων να κανουν.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.060
Πόντοι
4.655
Σου προτείνω να ανοίξεις συζήτηση με τον ζανκλοντ και τον μπαρόκ

είστε στο ίδιο μήκος κύματος

S
Μα, αυτό κάμεις....προτάσεις ενώ εισαι διευθυντης ντελιβερας που δεν μας λες για τους ΟΣΕτζιδες, κομματοσκυλακι γουφ γουφ

Π

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.051
Πόντοι
206
Ναι σόρρυ φίλε. Στο άλλο παιδί ήθελα να απαντήσω αλλά δεν έβρισκα το αρχικό ποστ. Αυτός ήταν ο πρώτος που είπε για λαθρεμπόριο καυσίμων, ελληνική μαφία και το ξυλολιο τώρα. Για την δολοφονία του Καραιβαζ επισης. Εγώ αυτά ξέρω...
ΓΑΜΑΕΙ ο Χιος:rockon:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.236
Πόντοι
15.931
Μα, αυτό κάμεις....προτάσεις ενώ εισαι διευθυντης ντελιβερας που δεν μας λες για τους ΟΣΕτζιδες, κομματοσκυλακι γουφ γουφ

Π
πες μας εσυ για τον οσετζη που σκοτωθηκε στο τροχαιο στο λαγονησι

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.525
Πόντοι
216
Χάρτης τρένων σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Η Ελλάδα έχει μία μόνο γραμμή και δε μπόρεσαν να την κρατήσουν ασφαλή οι άχρηστοι

482671325_18351032803177097_8774373374592690136_n.jpg

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.238
Πόντοι
6.955
Για τον κοβιντ βεβαια...στα τρενα καρβουνο γινανε οι ανθρωποι τι εμποριο οργανων να κανουν.
Σε μια τεράστια απάτη, πολλοί κερδίζουν. Και να μην ξεχνάμε ότι ο Νόθος, εμπλέκεται και στα χαμένα παιδιά (αδενοχρωμιο) και στη λίστα Επσταιν.
Όλα αυτά τα εγκλήματα δεν είναι κοινά εγκλήματα, δεν είναι πχ ένας Τσοχατζόπουλος που θα βγάλει μερικά εκατομμύρια από μίζες.

Είναι εγκλήματα που κάνει μόνος ένας ψυχοπαθής και μόνος ως τέτοιον πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom