Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.594
- Πόντοι
- 3.656
όχι οι γαλάζιοι την μελιτζάνα την προτιμούν ωμήγκουρμεδια αφρος μελιτζαναςετοιμος για το μαστερ σεφ
![]()

όχι οι γαλάζιοι την μελιτζάνα την προτιμούν ωμήγκουρμεδια αφρος μελιτζαναςετοιμος για το μαστερ σεφ
![]()
Για ανθρωπομορφα αρχιδια σαν και σενα λεει τιποτα;στον πρόλογο του βιβλίου "ο κομισάριος και ο γιόγκι" του κέσ(τ)λερ γράφει ότι
κάθε χρόνο θυμώνω με το πόσο ανόητος ήμουν την προηγούμενη χρονιά
και ποιο να ψηφισεισ για πεσ.που ειναι ο ενασ χοιρωτεροσ απ τον αλλον.και οπωσ θα διαπηστωσεσ μονο δημοκρατια δεν εχουμε.δε συμφωνώ, ο καλός κι ενεργός πολίτης είναι αυτός που παίρνει μέρος στα κοινά, ξεκινά από το τοπικό επίπεδο και προχωράει με έντονη παρουσία. Η εναπόθεση της εκπροσώπησης σε άλλους πάντα ενέχει τον κίνδυνο της εξουσιομανίας, της διαστροφής των ρόλων και της ικανοποίησης προσωπικών κι όχι συλλογικών αναγκών.
Το καθεστώς θέλει τον πολίτη έξω από τον ρόλο του δραστήριου, τον θέλει ψυχαγωγημένο, αποχαυνωμένο, τηλεθεατή, φορολογούμενο καταναλωτή κι ασθενή, σιωπηλό, υποτακτικό, υπάκουο και παθητικό. Για αυτό το λόγο κι όταν ο πολίτης εξασκεί τα συνταγματικά κατωχυρωμένα του δικαιώματα, συναθροίζεται, φωνάζει, αντιδρά, τότε το καθεστώς με καμία νομιμοποίηση αλλά προφάσεις μόνο, για να ικανοποιήσει την διατήρησή του στην θέση ισχύος, στέλνει πρώτα τα γεράκια της ενημέρωσης που παραπληροφορούν, τρομοκρατούν, απειλού, διαστρεβλώνουν και κατόπιν τα ένστολα κι ένοπλα τρομοκρατικά δημόσια τάγματα μηχανοκίνητα και-ή πεζά να τρομοκρατήσουν με τη σειρά τους και να εξασκήσουν πάσης φύσεως βία στον πολίτη.
η αποχή ποτέ δε θα είναι συλλογική ώστε να διαλυθούν τα κόμματα. Δες το από εδώ μέσα που είναι μικρογραφία με πολλούς ανεγκέφαλους ψυχοπαθείς. Η ψήφος έχει νόημα σε μία δημοκρατία όταν εξασφαλίζεται η πολυφωνία, όχι όταν θάβεται και μένει μόνο μια προσυνεννοημένη κλίκα, με έντονο νεποτισμό (τα ίδια γαμημένα επώνυμα), πότε αντιπάλων αλλά υπό της τάβλας του τραπεζιού κολλητών με ίδιο στόχο.
ποιά καριόλα από όλες εκεί μέσα ζητάει να φύγει το άρθρο 86; όλοι το ψήφισαν σχεδόν...(;!)
ο μπινές που το συνέλαβε, το επεξεργάστηκε κι είναι ο αυτουργός είναι ο Μπέννιιιηηη, αυτή η βοιδοκεφαλή που θέλει γδάρσιμο.
εγώ θέλω ο υπάλληλος που θα επιλέξω να υποστηρίξω για να με υπηρετήσει και να με υποστηρίξει, να μου εξασφαλίσει ότι δε θα κινδυνεύω τουλάχιστον από βασικές υποδομές όπως της υγείας, μεταφορών, παιδείας, στρατό, να εξυγιάνει το ρόλο της αστυνομίας, δικαιοσύνης, δημοσίου τομέα ευρύτερα, αναγκαίες αλλαγές για την λειτουργία του έθνους, τώρα,... αλλά και μετά γιατί έρχονται και παιδιά που είναι το μέλλον.
Τον τίτλο του Άλεξ71, γιατί δεν τον αναφέρεις ;Ναι
εχει την εγκριση απο Αλεξ71
![]()
Αυτοί οι υπάλληλοι γενικά .... παντού καμαρώνουν για τα βιβλία που αγοράζουν από τα σούπερ μάρκετ ...Για ανθρωπομορφα αρχιδια σαν και σενα λεει τιποτα;
μπαμπινιωτη μηπως να σε στειλω στον μπαροκ που γουσταρει βαρβατα αγοριακαι ποιο να ψηφισεισ για πεσ.που ειναι ο ενασ χοιρωτεροσ απ τον αλλον.και οπωσ θα διαπηστωσεσ μονο δημοκρατια δεν εχουμε.
τουρκοπιασμα θα λυσω το γκεκα και θα σε παρει στο κυνηγιμπαμπινιωτη μηπως να σε στειλω στον μπαροκ που γουσταρει βαρβατα αγορια
θα βαλεις και την γκλιτσα στην πλατη και ολα καλα...ετσι και αλλιως το ψαρι το ψηνει και απο τις 2 πλευρεςτουρκοπιασμα θα λυσω το γκεκα και θα σε παρει στο κυνηγι![]()
αα οοχι στην πλατη θα βαλω το μουσταρδι με τισ κοκκινεσ βουλεσ να σου το φερω.να το εχεισ παρεα το ξαδερφακι σουθα βαλεις και την γκλιτσα στην πλατη και ολα καλα...ετσι και αλλιως το ψαρι το ψηνει και απο τις 2 πλευρες
κανουν αλαξοκωλιεσ ολλοι μαζι.η στεφανια,ο ταιλορ τειλορ πωσ τον λενε και ο σκυλοσδεν μας εχει ξεκαθαρισει ο σκυλος σε πιο φυλο ανηκει
ο σκυλος μου ειναι![]()
λες ο καρβελας να εχει δικιο![]()
Και οι τραυματιοφορεις τυπε να λογοδοτησουν....ειμαι σιγουρος οτι αρπαζανε κανενα οργανο στη ζουλα οταν πηγαινανε τους δολοφονημενους στα νεκροτομεια.Α, να συμπληρώσω στα τσουτσεκια που διαβάζουν και βλασφημουν τους νεκρούς
Μόνο ΕΝΑΣ εγκληματίας έχει παραδόσει σε δύο διαφορετικά εγκλήματα τους νεκρούς σε σακούλες
Στον μεν covid οι δολοφονημενοι μπαίνανε σε σακούλες (δεν εχει πέσει ακόμα στην αντίληψή μου εάν κουκούλωσαν με αυτό τον τρόπο και εμπόριο μελών του σώματος) και στο έγκλημα των Τεμπών
Σε όλες τις υπόλοιπες δολοφονίες οι νεκροί κηδεύτηκαν κανονικά.
Για αυτά πρέπει να δικαστεί ο αρχηγός της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Κυπριακος Μητσοτάκης και οι γιατροί, και οι αστυνομικοί.
Αυτά είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ
Και ας πει ότι παραμύθι θέλει το κάθε τσουτσεκι παραφωνο της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της Ν.Δ.
Μιλάς για τον covid, για τα τραίνα,ή τρολαρεις;Και οι τραυματιοφορεις τυπε να λογοδοτησουν....ειμαι σιγουρος οτι αρπαζανε κανενα οργανο στη ζουλα οταν πηγαινανε τους δολοφονημενους στα νεκροτομεια.
Για τον κοβιντ βεβαια...στα τρενα καρβουνο γινανε οι ανθρωποι τι εμποριο οργανων να κανουν.Μιλάς για τον covid, για τα τραίνα,ή τρολαρεις;
Διότι με αυτά δεν παίζουμε.
Μα, αυτό κάμεις....προτάσεις ενώ εισαι διευθυντης ντελιβερας που δεν μας λες για τους ΟΣΕτζιδες, κομματοσκυλακι γουφ γουφΣου προτείνω να ανοίξεις συζήτηση με τον ζανκλοντ και τον μπαρόκ
είστε στο ίδιο μήκος κύματος
S
ΓΑΜΑΕΙ ο ΧιοςΝαι σόρρυ φίλε. Στο άλλο παιδί ήθελα να απαντήσω αλλά δεν έβρισκα το αρχικό ποστ. Αυτός ήταν ο πρώτος που είπε για λαθρεμπόριο καυσίμων, ελληνική μαφία και το ξυλολιο τώρα. Για την δολοφονία του Καραιβαζ επισης. Εγώ αυτά ξέρω...
πες μας εσυ για τον οσετζη που σκοτωθηκε στο τροχαιο στο λαγονησιΜα, αυτό κάμεις....προτάσεις ενώ εισαι διευθυντης ντελιβερας που δεν μας λες για τους ΟΣΕτζιδες, κομματοσκυλακι γουφ γουφ
Π
Δεν κάνεις ούτε για κλώνοςΜα, αυτό κάμεις....προτάσεις ενώ εισαι διευθυντης ντελιβερας που δεν μας λες για τους ΟΣΕτζιδες, κομματοσκυλακι γουφ γουφ
Π
Σε μια τεράστια απάτη, πολλοί κερδίζουν. Και να μην ξεχνάμε ότι ο Νόθος, εμπλέκεται και στα χαμένα παιδιά (αδενοχρωμιο) και στη λίστα Επσταιν.Για τον κοβιντ βεβαια...στα τρενα καρβουνο γινανε οι ανθρωποι τι εμποριο οργανων να κανουν.