Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (20 μέλη και 25 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.159
Πόντοι
2.356

Αυτός ο γιδοβοσκός έχει τον ανθρωποδιώκτη και με τίποτα δεν καταφέρνει να δυναμώσει. Τα ποσοστά της ΝΔ καταρρέουν, ο Τσίρυζα είναι μονοψήφιος, και τελικά όλο το κέρδος πάει σε Βελόπουλο, Λατινοπούλου, Ζωή κλπ. Αυτός και μόνος του να ήταν πάλι δεύτερος θα έβγαινε...
Μια χαρά. Πάλι ο σοφός λαός θα ψηφίσει γελοίους τύπου Νίκη, Βελόπουλο, Ζωή κ.λπ Περαστικά μας.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.650
Πόντοι
8.346
Εντελώς αντικειμενικά πάντως - να πούμε την αλήθεια - ότι το κίνημα αυτό με το "ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ" εξελίσσεται ξεκάθαρα σε μια προσπάθεια "Να ρίξουμε τον Μητσοτάκη". Καθόλου δεν μου είναι συμπαθής το τονίζω. Ως και αλαζόνας θα έλεγα - και αυτό μάλλον θα το πληρώσει... Ωστόσο οι "νέοι αγανακτισμένοι" το μόνο που θα καταφέρουν είναι ένα χάος. Κοιτάξτε εδώ οι επικίνδυνοι τι ζητάνε.

Ε κ αν σηκώσαμε κ ένα πλακάτ παραπάνω για τη δικαιοσύνη μη το παίρνεις κ σοβαρά. Άσε που δεν της έχουμε κ εμπιστοσύνη. Τον Μητσοτακη να ρίξουμε θελουμε. Ναι αυτόν που εκλέχθηκε νόμιμα με 41% ΜΕΤΑ τα Τεμπη. Χάος θέλουμε. Η κανονικότητα δεν ήταν ποτέ ευκαιρία. Κ καμιά καρέκλα. Αριστεροί είμαστε άλλωστε. Στην ανάγκη κ ακροδεξιοί. Μιλάμε για πλήρη εργαλειοποίηση και προσπάθεια να οδηγηθούμε στο χάος.

Όταν οι χαζοευαίσθητοι εδώ μέσα γίνετε λειτουργικά αλφαβητισμένοι θα καταλάβετε τι σημαίνει αυτό. Εύχομαι να πέσει και ο Μητσοτάκης και να πάμε σε ένα χάος - με άνοδο ξανά ανεργίας, κατακόρυφη πτώση της κάθε δραστηριότητας και να ξαναγυρίσουμε πίσω στο 2015. Αυτό επιδιώκουν πολλοί που στηρίζουν αυτά τα "κινήματα".

Να σας προλάβουμε λοιπόν: Μακάρι να πάμε σε χάος, σε διαρκείς εκλογές - και πραγματική ΞΑΝΑ ΚΡΙΣΗ. Για να μάθετε βιωματικά τι σημαίνει να ζητάτε "να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή" όπως φωνάζατε τις προάλλες. Θα γελάμε στην γωνία όταν και πάλι θα βγει κάποιος νέος "Μητσοτάκης" γιατί και οι 300 να παραιτηθούν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ. - όπως και ΕΓΙΝΕ μετά τα Τέμπη.

Εύχομαι καλά μυαλά.

Υ.Γ. Μην έρθει κανένας από τους γνωστούς να αντιπαρατεθεί δεν έχει νόημα. Την λογική παραθέτω. Δεν έχω με κανέναν κάτι προσωπικό εδώ μέσα.
Και δεν έχει και νόημα να αντιμάχομαι με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ούτε τα βασικά.

1738483441701.png
Οποιος ξεκιναει κατεβατο με την φράση "εντελώς αντικειμενικά" ξέρεις οτι μόνο αντικειμενικός δεν θα ειναι. Νόμος απαράβατος.

Ναι Αγγελικούλα μου, ολα ειναι μελι γαλα 6 χρόνια τώρα και αν φύγει ο χαζός θα έρθει το χαος. Τώρα είμαστε ζάχαρη. Που ολοι κερδοσκοπουν εις βάρος του Έλληνα πολίτη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.159
Πόντοι
2.356
Οποιος ξεκιναει κατεβατο με την φράση "εντελώς αντικειμενικά" ξέρεις οτι μόνο αντικειμενικός δεν θα ειναι. Νόμος απαράβατος.

Ναι Αγγελικούλα μου, ολα ειναι μελι γαλα 6 χρόνια τώρα και αν φύγει ο χαζός θα έρθει το χαος. Τώρα είμαστε ζάχαρη. Που ολοι κερδοσκοπουν εις βάρος του Έλληνα πολίτη.
Ετοιμάσου για νέο 2015.
Τώρα η λέξη ανεργία δεν υφίσταται.

Είσαι άλλος ένας οικονομικά και λειτουργικά αναλφάβητος.

Αφήστε τα γαυγίσματα ορισμένοι. Τώρα η οικονομία δεν έχει καμία σχέση με τα χρόνια του 2015.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.870
Πόντοι
4.546
Εντελώς αντικειμενικά πάντως - να πούμε την αλήθεια - ότι το κίνημα αυτό με το "ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ" εξελίσσεται ξεκάθαρα σε μια προσπάθεια "Να ρίξουμε τον Μητσοτάκη". Καθόλου δεν μου είναι συμπαθής το τονίζω. Ως και αλαζόνας θα έλεγα - και αυτό μάλλον θα το πληρώσει... Ωστόσο οι "νέοι αγανακτισμένοι" το μόνο που θα καταφέρουν είναι ένα χάος. Κοιτάξτε εδώ οι επικίνδυνοι τι ζητάνε.

Ε κ αν σηκώσαμε κ ένα πλακάτ παραπάνω για τη δικαιοσύνη μη το παίρνεις κ σοβαρά. Άσε που δεν της έχουμε κ εμπιστοσύνη. Τον Μητσοτακη να ρίξουμε θελουμε. Ναι αυτόν που εκλέχθηκε νόμιμα με 41% ΜΕΤΑ τα Τεμπη. Χάος θέλουμε. Η κανονικότητα δεν ήταν ποτέ ευκαιρία. Κ καμιά καρέκλα. Αριστεροί είμαστε άλλωστε. Στην ανάγκη κ ακροδεξιοί. Μιλάμε για πλήρη εργαλειοποίηση και προσπάθεια να οδηγηθούμε στο χάος.

Όταν οι χαζοευαίσθητοι εδώ μέσα γίνετε λειτουργικά αλφαβητισμένοι θα καταλάβετε τι σημαίνει αυτό. Εύχομαι να πέσει και ο Μητσοτάκης και να πάμε σε ένα χάος - με άνοδο ξανά ανεργίας, κατακόρυφη πτώση της κάθε δραστηριότητας και να ξαναγυρίσουμε πίσω στο 2015. Αυτό επιδιώκουν πολλοί που στηρίζουν αυτά τα "κινήματα".

Να σας προλάβουμε λοιπόν: Μακάρι να πάμε σε χάος, σε διαρκείς εκλογές - και πραγματική ΞΑΝΑ ΚΡΙΣΗ. Για να μάθετε βιωματικά τι σημαίνει να ζητάτε "να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή" όπως φωνάζατε τις προάλλες. Θα γελάμε στην γωνία όταν και πάλι θα βγει κάποιος νέος "Μητσοτάκης" γιατί και οι 300 να παραιτηθούν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ. - όπως και ΕΓΙΝΕ μετά τα Τέμπη.

Εύχομαι καλά μυαλά.

Υ.Γ. Μην έρθει κανένας από τους γνωστούς να αντιπαρατεθεί δεν έχει νόημα. Την λογική παραθέτω. Δεν έχω με κανέναν κάτι προσωπικό εδώ μέσα.
Και δεν έχει και νόημα να αντιμάχομαι με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ούτε τα βασικά.

1738483441701.png
Εγώ θέλω να τονίσω το σημείο που αναφέρεις πραγματική ξανά κρίση. Η κρίση του 10' δεν έχει τελειώσει, απλά έχει αλλάξει βιτρίνα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.650
Πόντοι
8.346
Ετοιμάσου για νέο 2015.

Αφήστε τα γαυγίσματα ορισμένοι. Τώρα η οικονομία δεν έχει καμία σχέση με τα χρόνια του 2015.
Καλά γύρνα πλευρό τώρα...
Το να ψηφίζεις ΝΔ , δικαίωμα σου. Το να προσπαθείς να περάσεις σε νοήμων ανθρώπους ότι όλο αυτό που βιώνουμε ειναι "κανονικότητα" , εε σαλτα και γαμησου Κυριακατικο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.159
Πόντοι
2.356
Είναι ξεκάθαρο ότι
Καλά γύρνα πλευρό τώρα...
Το να ψηφίζεις ΝΔ , δικαίωμα σου. Το να προσπαθείς να περάσεις σε νοήμων ανθρώπους ότι όλο αυτό που βιώνουμε ειναι "κανονικότητα" , εε σαλτα και γαμησου Κυριακατικο.
Να πας να γαμηθείς εσύ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.650
Πόντοι
8.346
Ετοιμάσου για νέο 2015.

Τραχανα, εγώ δν ξέρω καμία κυβέρνηση να μοιραζε κουπόνια στον λαο. γκεγκε?? Ουτε να εκανε χιλια δυο pass για να την βγάλει ο κοσμος. Αστο διαολο πρωι πρωι μαλακα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.159
Πόντοι
2.356
Εγώ θέλω να τονίσω το σημείο που αναφέρεις πραγματική ξανά κρίση. Η κρίση του 10' δεν έχει τελειώσει, απλά έχει αλλάξει βιτρίνα.
Δεν έχεις ζήσει μάλλον στο 2010 ή ήσουν παιδαρέλι αδερφέ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τραχανα, εγώ δν ξέρω καμία κυβέρνηση να μοιραζε κουπόνια στον λαο. γκεγκε?? Ουτε να εκανε χιλια δυο pass για να την βγάλει ο κοσμος. Αστο διαολο πρωι πρωι μαλακα
Μακάρι να είχαμε καλύτερη κυβέρνηση.
Τρέχα στις συγκεντρωσεις

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.161
Πόντοι
1.706
Τενεκές είσαι και φαίνεσαι.
Επειδή είσαι λειτουργικά αναλφάβητος εύχομαι να έχουμε πλήρη ακυβερνησία σε λίγους μήνες να θυμηθούμε τα παλιά του 2015 να δεις πόσα απίδια έχει ο σάκος. Αυτό θέλετε μερικοί. Δυστυχως όμως κάποιοι θα την πληρώσουμε εξαιτίας σας.
Ναι μου είναι αντιπαθής ο Μητσοτάκης αλλά αυτή τη στιγμή αυτόν έχουμε. Εσύ τι προτείνεις; Για πες ζωάδι; Τον Ηλία Κασιδιάρη ή μήπως τον Κουτσούμπα ή τον Βελόπουλο; Λέγε αγανακτισμένε. Πες μου.
Η χώρα δυστυχώς βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερο βούρκο και σκοτάδι σε σχέση με το 2015.
Σου απάντησα για το ποιον προτείνω, τον πρώτο τυχόντα που θα βρούμε στο δρόμο. Σίγουρα θα είναι καλύτερος του Μτσκ. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί χειρότερος του Μτσκ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.159
Πόντοι
2.356
Η χώρα δυστυχώς βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερο βούρκο και σκοτάδι σε σχέση με το 2015.
Σου απάντησα για το ποιον προτείνω, τον πρώτο τυχόντα που θα βρούμε στο δρόμο. Σίγουρα θα είναι καλύτερος του Μτσκ. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί χειρότερος του Μτσκ.
Αυτό το ξέρω. Έχεις δίκιο. Αλλά τι θέλετε; Ν απάμε σε ακυβερνησια;

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
765
Πόντοι
81
Ο Κυριάκος δεν πέφτει όσες εκλογές κ αν γίνουν..
Θα πάρει μαζί και τον ανδρουλατση και μια χαρά θα ξανακυβερνησουν..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.159
Πόντοι
2.356
Ο Κυριάκος δεν πέφτει όσες εκλογές κ αν γίνουν..
Θα πάρει μαζί και τον ανδρουλατση και μια χαρά θα ξανακυβερνησουν..
Ακριβώς αυτό.
ΟΙ πλατείες με οδήγησαν στα capital control. Εύχομαι να το ξαναζήσουμε για να μάθετε ορισμένοι. Καλή συνέχεια σε όλους και καλή Κυριακή. Τότε θα δείτε τι σημαίνει 2015

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.161
Πόντοι
1.706

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.650
Πόντοι
8.346

Τρέχα στις συγκεντρωσεις
Θα τρέξω αδερφούλη. Αλλά όχι για να πέσει ο Μητσοτάκης. Αλλα για δικαιοσύνη. Το αν τα εκανε σκατα ο Μητσοτάκης , πρόβλημα του. Αυτος πήρε τις αποφάσεις του ας δεχτεί και το αποτέλεσμα των πράξεών του.
Εσύ κάτσε καναπέ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.159
Πόντοι
2.356
Θα τρέξω αδερφούλη. Αλλά όχι για να πέσει ο Μητσοτάκης. Αλλα για δικαιοσύνη. Το αν τα εκανε σκατα ο Μητσοτάκης , πρόβλημα του. Αυτος πήρε τις αποφάσεις του ας δεχτεί και το αποτέλεσμα των πράξεών του.
Εσύ κάτσε καναπέ
Ωραίος. Καλά θα κάνεις. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε όταν θα μπούμε σε ακυβερνησία. Καλή Κυριακή!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.650
Πόντοι
8.346
Ωραίος. Καλά θα κάνεις. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε όταν θα μπούμε σε ακυβερνησία. Καλή Κυριακή!
Αυτα να λες στν εαυτό σου οταν το ρίχνεις στην κάλπη μπας και το πιστέψεις καποια στιγμή και ο ίδιος.
Καλή Κυριακή

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.870
Πόντοι
4.546

Τρέχα στις συγκεντρωσεις
Αν αναφέρεσαι στον περιορισμό κατανάλωση/ανάληψης χρήματος, στο γεγονός της πιθανής χρεωκοπείας, στις μαζικές απολύσεις και στα μαζικά λουκέτα, αυτά ήταν η επιφάνεια και τα άμεσα αποτελέσματα. Στον πυρήνα, δεν έχει τελειώσει η κρίση. Το ότι μάθαμε να ζούμε με τον άλβα ή βήτα τρόπο δεν αναιρεί το παραπάνω γεγονός.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.159
Πόντοι
2.356
Αυτα να λες στν εαυτό σου οταν το ρίχνεις στην κάλπη μπας και το πιστέψεις καποια στιγμή και ο ίδιος.
Καλή Κυριακή
Εγώ στη κάλπη έριχνα τον Θάνο Τζήμερο άσχετα αν και σε κάποια δεν συμφωνώ μαζί του. Τώρα όμως με τις εκλογές που θα ζητήσουν οι Τεμπολόγοι θα βγει μπει στη Βουλή μέχρι και ο Στέφανος Χίος και η Πάολα Ρεβενιώτη μαζί μς τον Βαρουφάκη και τον Ηλία Κασιδιάρη. Περαστικά μας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.159
Πόντοι
2.356
Αν αναφέρεσαι στον περιορισμό κατανάλωση/ανάληψης χρήματος, στο γεγονός της πιθανής χρεωκοπείας, στις μαζικές απολύσεις και στα μαζικά λουκέτα, αυτά ήταν η επιφάνεια και τα άμεσα αποτελέσματα. Στον πυρήνα, δεν έχει τελειώσει η κρίση. Το ότι μάθαμε να ζούμε με τον άλβα ή βήτα τρόπο δεν αναιρεί το παραπάνω γεγονός.
Τώρα απέχουμε πολύ από αυτό φίλε. Αυτό λέω τόση ώρα. Ναι είαμστε πίσω - αλλά τότε ήμασταν τραγικά. Δεν μιλάω κομματικά. Ας βγει ο Κουτσούμπας, δεν με ενδιαφέρει, εγώ θέλω να μην έχουμε αναμπουμπούλα. Αυτό το θέλουν οι μίζεροι και οι κλάψες που μια ζωή κλαίγονται αλλά πρώτοι εξασφαλίζονται.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.479
Πόντοι
786
τα δημόσια οικονομικά, οι τράπεζες και η ιδιωτική κατανάλωση είναι υγιέστερα
και έχουν μειωθεί οι συντάξεις
πχ οι δεητζήδες (οσετζήδες) συνταξιούχοι δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν αυτοκίνητο των 40.000

ε όχι, η κατάσταση θυμίζει 1980

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom