Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (12 μέλη και 40 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.634
Πόντοι
3.656
Εντελώς αντικειμενικά πάντως - να πούμε την αλήθεια - ότι το κίνημα αυτό με το "ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ" εξελίσσεται ξεκάθαρα σε μια προσπάθεια "Να ρίξουμε τον Μητσοτάκη". Καθόλου δεν μου είναι συμπαθής το τονίζω. Ως και αλαζόνας θα έλεγα - και αυτό μάλλον θα το πληρώσει... Ωστόσο οι "νέοι αγανακτισμένοι" το μόνο που θα καταφέρουν είναι ένα χάος. Κοιτάξτε εδώ οι επικίνδυνοι τι ζητάνε.

Ε κ αν σηκώσαμε κ ένα πλακάτ παραπάνω για τη δικαιοσύνη μη το παίρνεις κ σοβαρά. Άσε που δεν της έχουμε κ εμπιστοσύνη. Τον Μητσοτακη να ρίξουμε θελουμε. Ναι αυτόν που εκλέχθηκε νόμιμα με 41% ΜΕΤΑ τα Τεμπη. Χάος θέλουμε. Η κανονικότητα δεν ήταν ποτέ ευκαιρία. Κ καμιά καρέκλα. Αριστεροί είμαστε άλλωστε. Στην ανάγκη κ ακροδεξιοί. Μιλάμε για πλήρη εργαλειοποίηση και προσπάθεια να οδηγηθούμε στο χάος.

Όταν οι χαζοευαίσθητοι εδώ μέσα γίνετε λειτουργικά αλφαβητισμένοι θα καταλάβετε τι σημαίνει αυτό. Εύχομαι να πέσει και ο Μητσοτάκης και να πάμε σε ένα χάος - με άνοδο ξανά ανεργίας, κατακόρυφη πτώση της κάθε δραστηριότητας και να ξαναγυρίσουμε πίσω στο 2015. Αυτό επιδιώκουν πολλοί που στηρίζουν αυτά τα "κινήματα".

Να σας προλάβουμε λοιπόν: Μακάρι να πάμε σε χάος, σε διαρκείς εκλογές - και πραγματική ΞΑΝΑ ΚΡΙΣΗ. Για να μάθετε βιωματικά τι σημαίνει να ζητάτε "να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή" όπως φωνάζατε τις προάλλες. Θα γελάμε στην γωνία όταν και πάλι θα βγει κάποιος νέος "Μητσοτάκης" γιατί και οι 300 να παραιτηθούν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ. - όπως και ΕΓΙΝΕ μετά τα Τέμπη.

Εύχομαι καλά μυαλά.

Υ.Γ. Μην έρθει κανένας από τους γνωστούς να αντιπαρατεθεί δεν έχει νόημα. Την λογική παραθέτω. Δεν έχω με κανέναν κάτι προσωπικό εδώ μέσα.
Και δεν έχει και νόημα να αντιμάχομαι με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ούτε τα βασικά.

1738483441701.png
Άρα με λίγα λόγια μας λες ότι :

1. Δεν πήρες χαμπάρι ότι στις συγκεντρώσεις το 90% των ανθρώπων δεν είχαν πολιτικό πρόσημο και υιοθετείς την προπαγάνδα ότι ήταν όλοι αριστεροί και ακροδεξιοί...τσουβαλιάζοντας μάνες, παιδάκια, παππούδες και γιαγιάδες....φοιτητές..εργαζόμενους κτλπ στο τσουβάλι...πολύ δημοκρατικό...

2. Δεν έχεις καταλάβει τι έχει γίνει με το θέμα των τεμπών Η δεν σε ενδιαφέρει γιατί φοβάσαι μην χάσεις το μισθουλάκι σου....

3. Προτιμάς το χάος που ζεις σήμερα επειδή έχεις ένα μισθό άλλο το ότι δεν σου φτάνει να βγάλεις ούτε το 15ήμερο...

4. θεωρείς κακό να είναι κάποιος ευαίσθητος για τα τέμπη και τον λες και λειτουργικά αναλφάβητο....απλά το ''αναλφαβατησμένοι'' δεν είναι λέξη....:confused:

Στο τέλος τέλος μας λες ότι δεν θα έπρεπε να ενδιαφερόμαστε για να δικαιωθούν οι γονείς των παιδιών γιατί αυτό είναι κόντρα στο προσωπικό μας συμφέρον.

Μιλάμε για έπος

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.153
Πόντοι
2.356
Η χώρα δυστυχώς βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερο βούρκο και σκοτάδι σε σχέση με το 2015.
Σου απάντησα για το ποιον προτείνω, τον πρώτο τυχόντα που θα βρούμε στο δρόμο. Σίγουρα θα είναι καλύτερος του Μτσκ. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί χειρότερος του Μτσκ.
Βιωματικά θα το δούμε αυτό. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Μητσοτάκης μπροστά σε αυτά τα σούργελα που τον ανταγωνίζονται είναι ο καλύτερος. Και φουλ σοσιαλιστής καθώς μέχρι και επιδόματα μοιράζει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν μας "νταντέψαν" τύπε. Τις τράπεζές τους έσωσαν και μας δάνεισαν για να τους επιστρέψουμε αυτά που τους χρωστάγαμε με υποθήκη όλη την χώρα για τα επόμενα 99 χρόνια...
Ενώ έπρεπε να μας αφήσουν να μας πετάνε ελικόπετρα βοήθεια όπως έλεγε ο Σόιμπλε τότε.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.870
Πόντοι
4.546
Και ξαναλέω: Ο ΛΑΟΣ ψηφισε ΝΙΚΗ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και άλλα τέτοια γελοία κόμματα. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. Τζήμερο δεν ήθελε... τότε ας τα λουστεί. Μιας και θες να μιλήσουμε αμιγώς πολιτικά.
Και ξαναρωτάω γιατί δίνειςβτην εντύπωση ότι αποφεύγεις να απαντήσεις. Λες ότι τα υψηλά κόστη διαβίωσης δεν είναι θέμα κούλη. Όλοι το γνωρίζουμε ότι οι εταιρείες κερδοσκοπούν και υπάρχει τρελή αισχροκέρδεια εκεί έξω. Αν λοιπόν δεν ευθύνεται, έστω και σε ένα βαθμό, η κυβέρνηση που δεν πατάει πόδι αλλά σφυρίζει αδιάφορα, τότε ποιος φταίει? Ο πλυθωρισμός? Που το τόσο το έχουμε κάνει ΤΟΣΟ? Θα συμφωνήσω ότι την παρούσα περίοδο δεν έχουμε αντιπολίτευση και η ΝΔ παίζει μπάλα μόνη της....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.153
Πόντοι
2.356
Και ξαναρωτάω γιατί δίνειςβτην εντύπωση ότι αποφεύγεις να απαντήσεις. Λες ότι τα υψηλά κόστη διαβίωσης δεν είναι θέμα κούλη. Όλοι το γνωρίζουμε ότι οι εταιρείες κερδοσκοπούν και υπάρχει τρελή αισχροκέρδεια εκεί έξω. Αν λοιπόν δεν ευθύνεται, έστω και σε ένα βαθμό, η κυβέρνηση που δεν πατάει πόδι αλλά σφυρίζει αδιάφορα, τότε ποιος φταίει? Ο πλυθωρισμός? Που το τόσο το έχουμε κάνει ΤΟΣΟ? Θα συμφωνήσω ότι την παρούσα περίοδο δεν έχουμε αντιπολίτευση και η ΝΔ παίζει μπάλα μόνη της....
Αν ευθυνόταν δεν θα έδινε λύση ώστε να βγαίνει αίωνια πρωθυπουργός; Τι το συμφέρει να τον φτύνουν όλοι;

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.821
Πόντοι
6.166
Αν αύριο προκύψει ότι ούτε επικίνδυνο φορτίο υπήρξε, ούτε αλλοίωση στοιχείων των συνομιλιών, ποιός θα πληρώσει για όλες τις ανοησίες και τις θεωρίες συνομωσίας, που διακινήθηκαν;
Ποια θεωρία συνωμοσίας;;; Αυτά έλεγε και η Κούλα να τα κουκουλωσει και προχθές βγήκε σαν βρεγμένη γάτα να τα μπαλωσει γιατί ΟΛΟΙ ξέρουν κυρίως οι επιστήμονες οι ειδικοί μετά η πιάτσα της μαφίας ότι είχαν καβατσωσει ξυλολιο .Ο τηλεμπατσος μου δια φεύγει το όνομα του προχθές κατάλαβε πως διακινούνται οι διαλυτές από την μαφία

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.870
Πόντοι
5.506

1. Δεν πήρες χαμπάρι ότι στις συγκεντρώσεις το 90% των ανθρώπων δεν είχαν πολιτικό πρόσημο και υιοθετείς την προπαγάνδα ότι ήταν όλοι αριστεροί και ακροδεξιοί...τσουβαλιάζοντας μάνες, παιδάκια, παππούδες και γιαγιάδες....φοιτητές..εργαζόμενους κτλπ στο τσουβάλι...πολύ δημοκρατικό...

2. Δεν έχεις καταλάβει τι έχει γίνει με το θέμα των τεμπών Η δεν σε ενδιαφέρει γιατί φοβάσαι μην χάσεις το μισθουλάκι σου....

3. Προτιμάς το χάος που ζεις σήμερα επειδή έχεις ένα μισθό άλλο το ότι δεν σου φτάνει να βγάλεις ούτε το 15ήμερο...

4. θεωρείς κακό να είναι κάποιος ευαίσθητος για τα τέμπη και τον λες και λειτουργικά αναλφάβητο....απλά το ''αναλφαβατησμένοι'' δεν είναι λέξη....:confused:

Στο τέλος τέλος μας λες ότι δεν θα έπρεπε να ενδιαφερόμαστε για να δικαιωθούν οι γονείς των παιδιών γιατί αυτό είναι κόντρα στο προσωπικό μας συμφέρον.

Μιλάμε για έπος
ειναι τζιμανι ο πουστης....και θεωρει οτι ειναι και ο πιο εξυπνος εδω μεσα....κλασικη περιπτωση βλακα

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.153
Πόντοι
2.356
Ποια θεωρία συνωμοσίας;;; Αυτά έλεγε και η Κούλα να τα κουκουλωσει και προχθές βγήκε σαν βρεγμένη γάτα να τα μπαλωσει γιατί ΟΛΟΙ ξέρουν κυρίως οι επιστήμονες οι ειδικοί μετά οι πιάτσα της μαφίας ότι είχαν καβατσωσει ξυλολιο .Ο τηλεμπατσος μου δια φεύγει το όνομα του προχθές κατάλαβε πως διακινούνται οι διαλυτές από την μαφία
Υποθετική ερώτηση έκανα εγώ.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.718
Πόντοι
456
Εγώ θέλω να τονίσω το σημείο που αναφέρεις πραγματική ξανά κρίση. Η κρίση του 10' δεν έχει τελειώσει, απλά έχει αλλάξει βιτρίνα.
Είμαι ακριβώς της ίδιας γνώμης.
Απλά επειδή μεσολάβησε ένα πολύ δύσκολο 2015, πολλοί είδαν το 2019 ως πρόοδο, είμαστε μια χαρά τώρα.
Έχουμε πολύ κουπί ακόμα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.153
Πόντοι
2.356

Μιλάμε για έπος
Σαλάτα τα έχεις κάνει. Χαχαχα.
Καλή Κυριακή Γεσαούλ γεσαούλ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.814
Πόντοι
3.656
Αμέτρητες επιχειρήσεις έχουν ανοίξει, νέες. και γενικά υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία στην αγορά. Εγώ αυτό βλέπω γύρω μου. Καμία σχέση με το αίσχος που ήταν πριν.

Εγώ πάντως αυτό που έβλεπα πριν,το βλέπω και τώρα

Μεγάλο μέρος οικογενειών,χωρίς οικονομική στήριξη απ'τους γέρους τους,δεν την βγάζουν

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.153
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως αυτό που έβλεπα πριν,το βλέπω και τώρα

Μεγάλο μέρος οικογενειών,χωρίς οικονομική στήριξη απ'τους γέρους τους,δεν την βγάζουν
Ισχύει απόλυτα αυτό! Συμφωνώ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.634
Πόντοι
3.656
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.870
Πόντοι
5.506
αρα? να μεινει ο μητσοτακης.....
δεν το πιανω ρε σεις αυτο με την καμμια....

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.153
Πόντοι
2.356
εκεί βασίζεται η προπαγάνδα βούτυρο στο ψωμί τους
Αν έχω πετύχει να είμαι και ο πιο "έξυπνος" ή να το θεωρώ χαχαχα ε τι να πω. Καλή Κυριακή ΓελαςΟυλ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.634
Πόντοι
3.656
Σαλάτα τα έχεις κάνει. Χαχαχα.
Καλή Κυριακή Γεσαούλ γεσαούλ
Εγώ τα έχω κάνει σαλάτα ή εσύ που τσουβαλιάζεις και εθελοτυφλείς?

Δηλαδή τι έχεις να χάσεις αν αλλάξει η κυβέρνηση? θα απολυθείς??

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.153
Πόντοι
2.356

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.821
Πόντοι
6.166
Υποθετική ερώτηση έκανα εγώ.
Όταν βρίσκεις στοιχεία χώμα με ξυλολιο τώρα οι επιστήμονες της Γάνδης το ίδιο ισχυρίζονται τουλολιο και Ξυλολιο είχε η εμπορική δεν υπάρχουν ερώτηματα αλλά απαντήσεις στο πώς κάηκαν τα παιδιά.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.870
Πόντοι
5.506
και καταπληκτικο χιουμορ....αλλα ξεχασα ψηφιζει τζημερο αρα εχει χιουμορ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.153
Πόντοι
2.356
Εγώ τα έχω κάνει σαλάτα ή εσύ που τσουβαλιάζεις και εθελοτυφλείς?

Δηλαδή τι έχεις να χάσεις αν αλλάξει η κυβέρνηση? θα απολυθείς??
Δεν μιλάω για εμένα αδερφέ, δεν τελώ σε ιδιωτεία όπως άλλοι. Ούτε εσ'υ υποθέτω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όταν βρίσκεις στοιχεία χώμα με ξυλολιο τώρα οι επιστήμονες της Γάνδης το ίδιο ισχυρίζονται τουλολιο και Ξυλολιο είχε η εμπορική δεν υπάρχουν ερώτημα αλλά απαντήσεις στο πώς κάηκαν τα παιδιά.
Δεν ξέρω για Γάνδη και Μάνδη. Με αυτά θα ασχοληθούν οι αρχές. Υποθετική ερωτηση έκανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom