troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.830
- Πόντοι
- 5.506
ειμαστε ο πιο φαπας λαος των βαλκανιων,,,,
χρόνια στο φέουδό τους, το Γελλάντα. Και δεν τους άγγιξε τίποτε, ποτέ.αυτη η εταιρεια ρε φιλε, οπου κακο και το ονομα της μεσα…γκαντεμηδες
Δεν ειναι χαζοι να εκτεθουν οι αλλοι οι μαφιοζοι δεν εχουν να χασουν τιποτε εκει εμπλεκονται ομως πολλοι παραγοντες κρατικοι λειτουργοι, πολιτικοι ,ιδιωτες ,δικηγοροι κυβερνητικοι κλπ εκει το μεγαλυτερο μεριδιο σημερα ειναι που πηγαινει ;;;; οεοναι αυτοι ειναι κυριοι....αλλο η μαφια
Μπορεί να παραμείνει η χώρα σε τέτοιο χάλι ;η μιζερια και η κακομοιρια του ελληνα ειναι οτι αν φυγει ο μητσοτακης τι θα κανουμε
η πραγματική μιζέρια είναι ότι όποιος έρθει θα πιάσει τα συμφέροντα από εκεί που τα άφησε ο μητσοτάκηςη μιζερια και η κακομοιρια του ελληνα ειναι οτι αν φυγει ο μητσοτακης τι θα κανουμε
Ο Λακαφωσης ειχε πει ειναι σαν τα τρολει παιρνουν ρευμα απο πανω με κεραιεςΓια να μη διαβάζουμε κουταμαρες, οι μηχανές ήταν όλες ηλεκτροκίνητες Siemens της σειράς Η120. H γνωστή Siemens HellasSpriner. Η 120-12 ήταν της επιβατικής και οι 120-22 και 120-23 ήταν της εμπορικής. Ολική καταστροφή και για τις τρεις.
Τι να τους κάνουμε τους ειδικούς.. βάλτε δυο τρένα να συγκρουστούν για να μάθουμεΑπόδειξη για τους υδρογονάνθρακες από χημικούς μηχανικούς και ηλεκτρολόγους μηχανολόγους.
Κάποιες άκρες είχε φαίνεται ο Βελόπουλος στη Ν.Δ. και κάποιος του το σφύριξε από την πρώτη μέρα.
δεν θελω να το πιστευω αυτο σαουλ...ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι το αποστημα καποτε σπαει....αν δεν το πιστευουμε τοτε ας μην μιλαμε παμε μπαλα.πρωιναδικα και μαστερ σεφη πραγματική μιζέρια είναι ότι όποιος έρθει θα πιάσει τα συμφέροντα από εκεί που τα άφησε ο μητσοτάκης
γιατί όποιος δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει δεν θα έρθει ποτέ εκεί...με τον έναν ή τ ον άλλο τρόπο θα φύγει από τη μέση.
η ιστορία του λαθραίου καυσίμου...είναι μια γεύση για το ποιος κυβερνάει την χώρα πραγματικά...
Εγω δεν εγραψα για κομμουνιοστες να μην δυναμιτισω το κλιμα
Εξου και κουρεμα,αλλιως θα ητο ξυρισμαΤο ¨κούρεμα" πάντως των καταθέσεων στην Κύπρο, νεοφιλελέ το έκαναν.
Χωρις προθεση για προσωπικη αντιπαραθεση με κανεναν εδω μεσα.
Εχω 2 αποριες:
Ολοι αυτοι που εχουν "παραπλανησει" τον πρωθυπουργο,
εισαγγελεας που δεν μαζεψε αρχικα τα στοιχεια,
Αστυνομικοι που δεν περιφρουρισανε τον χωρο
Πυροσβεστες που δεν εκαναν σωστη πραγματογνομωσυνη
Τελωνοφυλακες και σταθμαρχες που ΠΙΘΑΝΟΝ (με το πιθανον εκφραζω την επιφυλαξη μου) επετρεψαν και επεβλεψαν την ΠΙΘΑΝΗ φορτωση στην εμπορικη αμαξοστοιχια παρανομου φορτιου
Εταιρια σεκιουριτι που ηταν υπευθυνη για τις καμερες απο οπου περασε η εμπορικη αμαξοστοιχια.
Αστυνομικοι και υπηρεσιες που δεν τηρησαν πρωτοκολα αμμεσου συλλογης ολων των στοιχειων
Απορια νο. 1 : Ολους αυτους εξακολουθουμε να τους πληρωνουμε;
2: Αν ολα αυτα ειχαν γινει τους πρωτους 5 μηνες, το εκλογικο αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο;
Επαναλαμβανω: Ηρεμα ρωταω, χωρις προθεση να αντιπαρατεθω προσωπικα με κανεναν.
ΟΧΙΠεριμένετε λογική απάντηση;
δυστυχως...ειμαστε μοιρολατρες κακομοιρηδες βαλκανιοι.....οι τελευταιοι φοβομαστε μην χασουμε τον μητσοτακη....που 6 χρονια τωρα βλεπουμε ποσο καλυτερη εχει κανει την ζωη μας...Χωρις προθεση για προσωπικη αντιπαραθεση με κανεναν εδω μεσα.
Εχω 2 αποριες:
Ολοι αυτοι που εχουν "παραπλανησει" τον πρωθυπουργο,
εισαγγελεας που δεν μαζεψε αρχικα τα στοιχεια,
Αστυνομικοι που δεν περιφρουρισανε τον χωρο
Πυροσβεστες που δεν εκαναν σωστη πραγματογνομωσυνη
Τελωνοφυλακες και σταθμαρχες που ΠΙΘΑΝΟΝ (με το πιθανον εκφραζω την επιφυλαξη μου) επετρεψαν και επεβλεψαν την ΠΙΘΑΝΗ φορτωση στην εμπορικη αμαξοστοιχια παρανομου φορτιου
Εταιρια σεκιουριτι που ηταν υπευθυνη για τις καμερες απο οπου περασε η εμπορικη αμαξοστοιχια.
Αστυνομικοι και υπηρεσιες που δεν τηρησαν πρωτοκολα αμμεσου συλλογης ολων των στοιχειων
Απορια νο. 1 : Ολους αυτους εξακολουθουμε να τους πληρωνουμε;
2: Αν ολα αυτα ειχαν γινει τους πρωτους 5 μηνες, το εκλογικο αποτελεσμα θα ηταν το ιδιο;
δυστυχώς έτσι είναι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.δεν θελω να το πιστευω αυτο σαουλ...ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι το αποστημα καποτε σπαει....αν δεν το πιστευουμε τοτε ας μην μιλαμε παμε μπαλα.πρωιναδικα και μαστερ σεφ
Αν δεν το αλλαξεις εσυ και ο Τρουμπακης, περιμενεις απο κατι κωλο-γερους σαν και εμενα να το αλλαξουν;;;;δυστυχώς έτσι είναι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.
Κύκλος είναι....η διαφθορά σπάει με θυσίες ανθρώπων...και η κοινωνία που "έρχεται στα ίσια της'' μετά ξανά πάει στην διαφθορά.
αυτό συμβαίνει από τις αρχές της ιστορίας μέχρι σήμερα....τώρα θα αλλάξει?
Nαι αλλα εσυ εχεις πειρα σε αυτα,προλαβες και την Γαλλικη επαναστασηΑν δεν το αλλαξεις εσυ και ο Τρουμπακης, περιμενεις απο κατι κωλο-γερους σαν και εμενα να το αλλαξουν;;;;
εσενα θελουμε....αμα πας και εσυ με τον αυτια την γαμησαμεΑν δεν το αλλαξεις εσυ και ο Τρουμπακης, περιμενεις απο κατι κωλο-γερους σαν και εμενα να το αλλαξουν;;;;
Να μη ρωτάς γέρο .Χωρις προθεση για προσωπικη αντιπαραθεση με κανεναν εδω μεσα.
Εχω 2 αποριες: