Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (11 μέλη και 31 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.606
Πόντοι
3.656
Αν η ψηφος ηταν πραγματικα αντιπροσωπευτικη, ενα κομμα ακομα και με 1% θα επρεπε να βγαζει 3 βουλευτες. Στα παπαριαμας αν δεν εβγαινε αυτοδυναμη κυβερνηση, ισως αυτο να ηταν και η μονη σωτηρια αυτου του τοπου.
Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ.

Θα έπρεπε να μπαίνουν στην βουλή όλες οι φωνές και η ενισχυμένη αναλογική να πάει στα σκουπίδια.

Αν δεν βγαίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν φταίει το σύστημα αλλά ο λαός που δεν συμφωνεί...ας τα βρει να συμφωνήσει.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.830
Πόντοι
5.506
Αν η ψηφος ηταν πραγματικα αντιπροσωπευτικη, ενα κομμα ακομα και με 1% θα επρεπε να βγαζει 3 βουλευτες. Στα παπαριαμας αν δεν εβγαινε αυτοδυναμη κυβερνηση, ισως αυτο να ηταν και η μονη σωτηρια αυτου του τοπου.
ετσι παππου μου....πολλα πρεπει να α΄άξουν στην μιζερη αυτη χωρα....
φαντασου αν δεν ειχαν βγει χιλιαδες κοσμος εξω η κουβεντα θα ηταν ποσο ομορφη ειναι η λεκανατζου τασουλα....
να θυμισω αυτες της μερες ψηφιζουν για τον ν1 πολιτη της χωρας....ψηφιζουν εναν κλοουν γιατι ο κοσμος εδειξε τι τον ενδιαφερει....που ειναι η ν1 πολιτης αυτης της χωρας 2 χρονια τωρα? γιατι πρεπει να πληρωνουμε αχρηστους? ενω κατα κυβερνητικη εντολη υπαρχει ατομικη ευθηνη?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.030
Πόντοι
19.795
Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να το φορτώσει σε όλους τους άλλους. Λες και οι αλλοι ειναι μαλακες και θα κάτσουν να την φάνε. Τώρα που θα αρχίσουν ολοι να κελαηδανε, θα έχει πολύ γελιο
Μπορει, αν και χωρις κοινωνικη ενσυνειδηση, να ειναι πανεξυπνος (οι περισσοτεροι αυτιστικοι εναι πολυ εξυπνοι) και να εχει πολυ καλο επιτελειο και συμβουλους, αλλα εχει ενα ελλατωμα που θα του στοιχισει τελικα. Ειναι ναρκισσος, ως εκ τουτου θα αρνηθει οποιαδηποτε ευθυνη και θα προσπαθησει να θυσιασει ακομα και τον πιο στενο του συνεργατη προκειμενου να μην λερωθει αυτος, οποτε πιστευω οτι θα βρεθει καποιος που θα τον δωσει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
Εσυ φταις ρε μλκσμνο. Που ανοιξες αυτο το νημα και πας να ριξεις την κυβερνηση. Το διαβασε ο κυριος Κυριακος και σου λεει , ως εδω ητανε, πρεπει να ολοκληρωσω το εργο μου.
1738442790375.jpeg
Αυτός πίσω από το μαλακά είναι σαν τον βολκανο φτυστος....

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.558
Πόντοι
10.446
Ακριβώς αυτό πιστεύω και εγώ.

Θα έπρεπε να μπαίνουν στην βουλή όλες οι φωνές και η ενισχυμένη αναλογική να πάει στα σκουπίδια.

Αν δεν βγαίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν φταίει το σύστημα αλλά ο λαός που δεν συμφωνεί...ας τα βρει να συμφωνήσει.
Καλο! Εδω ρε συ δεν συμφωνουμε ουτε για μια θεση παρκινγκ, θα τα βρουμε για κατι τοσο σοβαρο οσο το μελλον μας?... Τρωγομαστε με το παραμικρο απο την εποχη Σπαρτης Αθηνας.....για τον πουτσο ημαστε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
-Ιάκωβος και Δημήτρης Μελισσανίδης με την Αegean Oil...
-Motor Oil της οικογένειας Βαρδινογιάννη...
-HelleniQ Energy και πρώην Πετρολα/ΕΚΟ/ΕΛΠΕ...του Λάτση...
-ΕΛΙΝΟΙΛ του Σπύρου Καρνέση...
Διύλιση, διάθεση και εμπόριο πετρελαιοειδών στην Ελλάδα, αυτοί οι 4... μόνο.
Ας βρει η "πολύπαθη" δικαιοσύνη ποιος εισήγαγε ξυλολιο και τολουολιο Γενάρη και Φλεβάρη του 2023 από τον Προμαχώνα.
Και θα καταλάβουμε γιατί καλύπτεται από τη πρώτη στιγμή...
Αλλά και γιατί πουλήθηκε ξαφνικά η ΑΕΚ(λέω εγώ τώρα).
Και γιατί το MEGA CHANNEL συμφερόντων του συγκεκριμένου εφοπλιστή που έχει διαρκή κόντρα με τον ένα από τους παραπάνω (δεν τον θέλει στον Πειραιά), αποκαλύπτει συνεχώς στοιχεία που δεν έχουν αναφερθεί ξανά (μαρτυρίες αστυνομικών,κατάσχεση 25.000 λίτρων ξυλολιου στα σύνορα...)
Ψάξτε και την εταιρεία που τα γραφεία της στον Πειραιά ανατινάχτηκαν...

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.830
Πόντοι
5.506
Ψάξτε και την εταιρεία που τα γραφεία της στον Πειραιά ανατινάχτηκαν...
στον περαια ειμαστε πεντακαθαροι....μενουμε στο μπουρδελο σας ακομα για συναισθηματικους λογους....οταν φυγουμε θα πεινασετε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
Απόδειξη για τους υδρογονάνθρακες από χημικούς μηχανικούς και ηλεκτρολόγους μηχανολόγους.

Κάποιες άκρες είχε φαίνεται ο Βελόπουλος στη Ν.Δ. και κάποιος του το σφύριξε από την πρώτη μέρα.
Λογικά είχε πρόσβαση στο σωστό βίντεο από την σύγκρουση...όλοι οι υπόλοιποι τον πρώτο καιρό βλέπαμε συνέχεια ένα βίντεο κακής ανάλυσης θολό από μακριά που έδειχνε μια λάμψη απλώς...το βίντεο που κυκλοφορεί όμως την έκρηξη είναι κατατοπιστικότατο...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.030
Πόντοι
19.795
στον περαια ειμαστε πεντακαθαροι....μενουμε στο μπουρδελο σας ακομα για συναισθηματικους λογους....οταν φυγουμε θα πεινασετε
Που θα πατε ρε; Στο..........Νοτινγχαμ;;:grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
Δεν ήταν του γαύρου εκτός και αν έχετε μεταφορική κοντέινερ...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.499
Πόντοι
6.056
Δεν μου εχεις πει ομως, με ποιο κομμα ειναι υποψηφιοι οι χωροφυλακες που θα με σωσουν και ποιο ειναι το προγραμμα τους;
Σου έχω πει , ότι πρέπει να φας ακόμη τόση πούτσα, που όχι το μαγαζί να κλείσεις, αλλά να μην έχεις ίντερνετ να γράφεις για την καταπίεση που είχες φάει στο νηπιαγωγείο από τους χωροφύλακες ...

Αν σου επέβαλαν για λόγους υγείας και τη δίαιτα των κουλάκων της ουκρανίας , από τον πατερούλη,
ακόμη καλύτερα.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.830
Πόντοι
5.506

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.363
Πόντοι
12.756
Eιδες ομως με την συγκεντρωση της Κυριακης τους πηγε το σκατο στην καλτσα. Τα καναλια για ποτε εξαφανησαν Πορτοσαλτες και Γεωργιαδηδες και παιζουν πρωτο θεμα Τεμπη, μετα απο 2 χρονια μουγκαφον.
Ο κοσμος τωρα καταλαβαινει την δυναμη του, βλεπει και αυτα που γινονται στην Σερβια.

ηταν ανοιχτα τα μαγαζια και ειχε και καλο καιρο ... ειχε και εκπτωσεις
Αμα ηταν κανα 3ημερο θα σου ελεγα εγω ποιος θα ηταν κατω :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom