Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.261
Πόντοι
25.467
Εγώ θα σας πάω πιό πίσω. Όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δηλώνει πως δεν γνωρίζει ποιός κάνει υποκλοπές και γιατί, και άσχετα με τα πορίσματα δεν έχει πάρει τα κεφάλια των συνεργατών του που ήταν επιφορτισμένοι με αυτό το αντικείμενο, δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν.

Ή ότι δεν κάνει για πρωθυπουργός, ή ότι είναι αναμεμειγμένος. -

Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.499
Πόντοι
6.056
Nαι αλλα εσυ εχεις πειρα σε αυτα,προλαβες και την Γαλλικη επανασταση:confused::confused::confused::hi:
Αυτουνού, του αρκεί που έφυγε η χούντα ..............
Τώρα δεν έχει πρόβλημα
1738441459852.jpeg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.606
Πόντοι
3.656
Αν δεν το αλλαξεις εσυ και ο Τρουμπακης, περιμενεις απο κατι κωλο-γερους σαν και εμενα να το αλλαξουν;;;;
είναι πολύ μεγάλη κουβέντα αυτή

δεν είναι απλό πράγμα και ενώ είναι κάτι συλλογικό ξεκινάει από ατομικό. Να σου εξηγήσω τι εννοώ :

Όσο καλές προθέσεις και να έχω εγώ και ο τρουμπάκης δεν μπορούμε να αλλάξουμε (ουσιαστικά) τίποτα μόνοι μας.

Το σύνολο του κόσμου μπορεί να οργίζεται, να φωνάζει, να δείχνει αγανακτισμένο...αλλά σε συλλογικές ριζικές αλλαγές δεν προχωρά ποτέ διότι περιέχουν ρίσκο και για θέματα που δεν αφορούν προσωπικά τον καθένα λίγοι παίρνουν αυτό το ρίσκο.

Οπότε προκειμένου να ζήσουν σε μια ακυβέρνητη χώρα και αφού δεν υπάρχει καμία φυσιολογική επιλογή πάνε και το ρίχνουν στους ίδιους και τους ίδιους για να εξασφαλίσουν την μιζέρια που έχουν μάθει να διαχειρίζονται.

Ακόμα και εγώ και ο τρουμπάκης που έχουμε καλές προθέσεις αν μας έβαζες να πάρουμε μια τέτοια απόφαση δεν ξέρεις πως θα λειτουργούσαμε.

Σε όλη την ιστορία καθεστώτα έχουν πέσει και έχουν αντικατασταθεί από άλλα...στο τέλος η διαφθορά πάντα κερδίζει διότι οι άνθρωποι δεν είμαστε ικανοί να δούμε πολύ πέρα από τη μύτη μας. Και γιαυτό είναι τόσο λίγοι που τόλμησαν να θυσιαστούν για το κοινό καλό.

Με πιο λίγα λόγια...η πραγματικότητα είναι ότι ο λαός μπορεί να αλλάξει την κατάσταση συλλογικά μέσα σε 1 βδομάδα. Αλλά δεν θέλει ούτε να προσπαθήσει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.030
Πόντοι
19.795
Να μη ρωτάς γέρο .
Σου αρκεί που δεν έχεις χούντα, να φοβάσαι τους χωροφύλακες.
Και διώχθηκαν οι Γλύξμπουργκ .
Και οι φυλλάδες , δεν επιτρέπουν Στο Νικόλαο , να γράψει στο προσκλητήριο του Γάμου ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ.

Για το ψηφιακό πελατολόγιο , είσαι έτοιμος ;

170811-ginat-pipe-england-mn-1450_copy.jpg

hp-ap-3-grease-500x500.jpg
Δεν μου εχεις πει ομως, με ποιο κομμα ειναι υποψηφιοι οι χωροφυλακες που θα με σωσουν και ποιο ειναι το προγραμμα τους;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.030
Πόντοι
19.795
Εγώ θα σας πάω πιό πίσω. Όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δηλώνει πως δεν γνωρίζει ποιός κάνει υποκλοπές και γιατί, και άσχετα με τα πορίσματα δεν έχει πάρει τα κεφάλια των συνεργατών του που ήταν επιφορτισμένοι με αυτό το αντικείμενο, δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν.

Οποιο και απο τα 2 ανωτερω που αναφερετε και αν ισχυει, ειναι εξισου επικινδυνος.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.369
Πόντοι
6.056
εσενα θελουμε....αμα πας και εσυ με τον αυτια την γαμησαμε
Kαλο παιδι ο Γιωργης,τον ειχα παρει τηλεφωνο στην εκπομπη πριν μια 20ετια,να μου λυσει κατι αποριες που ειχα για τα ενσημα, λιγο πριν βγω στην συνταξη:coffee::coffee::confused::confused::confused:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.730
Πόντοι
206

Αφού λένε ότι παρακολουθούσε ακόμα και την ίδια του την αδερφή! Άσε μας ρε φίλε, περιττά τα επιχειρήματα μπροστά στα αυτονόητα...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.030
Πόντοι
19.795
Kαλο παιδι ο Γιωργης,τον ειχα παρει τηλεφωνο στην εκπομπη πριν μια 20ετια,να μου λυσει κατι αποριες που ειχα για τα ενσημα, λιγο πριν βγω στην συνταξη:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Σειρουλα και εσυ;;;;;;:confused:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.830
Πόντοι
5.506
Οποιο και απο τα 2 ανωτερω που αναφερετε και αν ισχυει, ειναι εξισου επικινδυνος.
γραψε μου την βιλα στην σαντορινη πριν σκασει το κολουμπο ρε παππουλη μου...
ηθικοι ανθρωποι ειμαστε σχεδον ολοι που γεννηθηκαμε σε μια πανεμορφη χωρα που εχει καρμα να γενναει τραγωδιες

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.937
Πόντοι
496

Η και τα 2.
Το ενα δεν αποκλειει το αλλο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.030
Πόντοι
19.795
γραψε μου την βιλα στην σαντορινη πριν σκασει το κολουμπο ρε παππουλη μου...
ηθικοι ανθρωποι ειμαστε σχεδον ολοι που γεννηθηκαμε σε μια πανεμορφη χωρα που εχει καρμα να γενναει τραγωδιες
Εσυ φταις ρε μλκσμνο. Που ανοιξες αυτο το νημα και πας να ριξεις την κυβερνηση. Το διαβασε ο κυριος Κυριακος και σου λεει , ως εδω ητανε, πρεπει να ολοκληρωσω το εργο μου.
1738442790375.jpeg

• Χαχα
Αντιδράσεις: Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.331
Πόντοι
3.715
Μπορεί να παραμείνει η χώρα σε τέτοιο χάλι ;
ή θα μου πεις ότι φοβούνται και χειρότερα ;;;

Εγώ πάλι πιστεύω ότι ΑΝ ΦΥΓΕΙ , ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ.
Ούτε τα ίδια σκατά γίνεται , ούτε χειρότερα.
Μόνο καλύτερα.
φίλε μου
ο παλιάτσος είναι για έξοδο. Μαριονέτα είναι, άλλοι κουνάνε τα νήματα.
τα ίδια νήματα θα κουνήσουν και για τους άλλους.
Χρειάζονται άσπιλοι με ανώτερα ιδανικά να τρέξουν τη χώρα.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.830
Πόντοι
5.506
Εσυ φταις ρε μλκσμνο. Που ανοιξες αυτο το νημα και πας να ριξεις την κυβερνηση. Το διαβασε ο κυριος Κυριακος και σου λεει , ως εδω ητανε, πρεπει να ολοκληρωσω το εργο μου.
1738442790375.jpeg
πουλαμε βιλα παμε ταιλανδη? να ανοιξουμε καφε? εγω θα δουλευω εσυ ταμειο μονο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.030
Πόντοι
19.795
Με πιο λίγα λόγια...η πραγματικότητα είναι ότι ο λαός μπορεί να αλλάξει την κατάσταση συλλογικά μέσα σε 1 βδομάδα. Αλλά δεν θέλει ούτε να προσπαθήσει.
Eιδες ομως με την συγκεντρωση της Κυριακης τους πηγε το σκατο στην καλτσα. Τα καναλια για ποτε εξαφανησαν Πορτοσαλτες και Γεωργιαδηδες και παιζουν πρωτο θεμα Τεμπη, μετα απο 2 χρονια μουγκαφον.
Ο κοσμος τωρα καταλαβαινει την δυναμη του, βλεπει και αυτα που γινονται στην Σερβια.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.830
Πόντοι
5.506
Eιδες ομως με την συγκεντρωση της Κυριακης τους πηγε το σκατο στην καλτσα. Τα καναλια για ποτε εξαφανησαν Πορτοσαλτες και Γεωργιαδηδες και παιζουν πρωτο θεμα Τεμπη, μετα απο 2 χρονια μουγκαφον.
Ο κοσμος τωρα καταλαβαινει την δυναμη του, βλεπει και αυτα που γινονται στην Σερβια.
ετσι...στην ελλαδα πολλα χρονια τωρα μας ευνουχισαν ....νομιζαμε οτι δεν μπορει να αλλαξει κατι αν δεν το πει η τηλεοραση....
καΙ ΞΑΦΝΙΚΑ αντι να ειναι η κουβεντα οτι θα ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΑΣΟΥΛΑ ρε μαλακες....η κουβεντα ειναι οτι θελουμε να ζουμε σε μια δικαιη δημοκρατικη χωρα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.606
Πόντοι
3.656
Το είδα και συμφωνώ....αλλά το θέμα είναι ότι αυτή η αντίληψη δεν περνάει ποτέ στις κάλπες....

και την μόνη φορά που πέρασε και βγήκε ο σύριζα ο λαός το μετάνιωσε πικρά....

αν η ψήφος είναι πραγματικά αντιπροσωπευτική θα πρέπει στις επόμενες εκλογές η νδ να πατώσει.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.238
Πόντοι
2.356
Τούτος δω, ο ελεγκτής φορτίου, την άλλαξε την κατάθεση στον εισαγγελέα. Και ξαφνικά κενό στον έλεγχο της αμαξοστοιχίας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.030
Πόντοι
19.795
Το είδα και συμφωνώ....αλλά το θέμα είναι ότι αυτή η αντίληψη δεν περνάει ποτέ στις κάλπες....

και την μόνη φορά που πέρασε και βγήκε ο σύριζα ο λαός το μετάνιωσε πικρά....

αν η ψήφος είναι πραγματικά αντιπροσωπευτική θα πρέπει στις επόμενες εκλογές η νδ να πατώσει.
Αν η ψηφος ηταν πραγματικα αντιπροσωπευτικη, ενα κομμα ακομα και με 1% θα επρεπε να βγαζει 3 βουλευτες. Στα παπαριαμας αν δεν εβγαινε αυτοδυναμη κυβερνηση, ισως αυτο να ηταν και η μονη σωτηρια αυτου του τοπου.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.614
Πόντοι
8.346
Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να το φορτώσει σε όλους τους άλλους. Λες και οι αλλοι ειναι μαλακες και θα κάτσουν να την φάνε. Τώρα που θα αρχίσουν ολοι να κελαηδανε, θα έχει πολύ γελιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom