Όχι, ρε συ! Και το έκρυψαν από τον Πρωθυπουργό; Κι αυτός νομίζει ότι και οι δύο μηχανές ήταν ηλεκτροκινητες; Κι ότι λαμπαδιασαν τα έλαια σιλικόνης;Ωραία, να το γνωρίζουμε τότε. Η εμπορική αμαξοστοιχία κινούταν με υγρά καύσιμα (ντιζελομηχανή).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (20 μέλη και 36 επισκέπτες)
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.822
- Πόντοι
- 5.506
τον εχουν γαμησει στην παραπλανηση τον καημενοΌχι, ρε συ! Και το έκρυψαν από τον Πρωθυπουργό; Κι αυτός νομίζει ότι και οι δύο μηχανές ήταν ηλεκτροκινητες; Κι ότι λαμπαδιασαν τα έλαια σιλικόνης;
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.800
- Πόντοι
- 6.166
ΕΔΩ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΙΑΛΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.112
- Πόντοι
- 2.306
Αν λοιπον ηταν ντιζελομηχανη (δεν ξερω ειλικρινως) αυτο σημαινει οτι εξηγειται η μπαλα φωτιας απο τα υγρα καυσιμα της ντιζελομηχανης?Ωραία, να το γνωρίζουμε τότε. Η εμπορική αμαξοστοιχία κινούταν με υγρά καύσιμα (ντιζελομηχανή).
Αυτο δεν το εχει ισχυριστει κανεις μεχρι τωρα και φανταζομαι για ευνοητους λογους διοτι θα εκτιθονταν.
Για «ελαια σιλικονης» ακουσαμε και η θεωρια καταρριφθηκε παταγωδως.
Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να μας πεις εδω
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 456
εγω δεν ειμαι ειδικος....μπορει οχι μπορει και ναι....
μου φαινετε λιγο υποπτο 2 χρονια μετα η απαντηση να ειναι τοσο απλη,να εχουν γινει τοσα πολλα και τελικα να εσκασε το καρβουνο...
Δεν θέλουν απλές απαντήσεις. Οι μεν, δικηγόροι/αντιπολίτευση θέλουν να διαιωνίζεται η κατάσταση για οικονομικούς/πολιτικούς λόγους αντίστοιχα, οι δε κυβερνώντες να ρίξουν το μπαλάκι των ευθυνών αλλού (λαθρέμποροι, κακός ΟΣΕ hellinic train κοκ)
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.603
- Πόντοι
- 3.656
Και ποιος είπε ότι το ντίζελ όταν γίνεται σύγκρουση κάνει έκρηξη? Ιδιαίτερα το ντίζελ είναι βραδύκαυστο...Καλό είναι να έχουμε ανοιχτές τις κεραίες μας, λίγο απ' όλα χρειάζεται. Το γνώριζες ότι η εμπορική αμαξοστοιχία κινούταν με υγρά καύσιμα;
αλλά αν ήταν έτσι θα είχαν δώσει την εξήγηση από την αρχή...τα σαίνια της προπαγάνδας
πόσες φορές βλέπεις έκρηξη (κατά την σύγκρουση) οχημάτων? σχεδόν ποτέ...πάντα παίρνει φωτιά μετά..
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.013
- Πόντοι
- 7.046
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 456
Αν λοιπον ηταν ντιζελομηχανη (δεν ξερω ειλικρινως) αυτο σημαινει οτι εξηγειται η μπαλα φωτιας απο τα υγρα καυσιμα της ντιζελομηχανης?
Αυτο δεν το εχει ισχυριστει κανεις μεχρι τωρα και φανταζομαι για ευνοητους λογους διοτι θα εκτιθονταν.
Για «ελαια σιλικονης» ακουσαμε και η θεωρια καταρριφθηκε παταγωδως.
Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να μας πεις εδω
Ξέρεις που το έμαθα φίλε; Στο chatgtp, ψάχνωντας να βρω την αιτία της έκρηξης. Μέρες τώρα προσπαθώ στο διαδίκτυο να βρω πως κινούνταν οι συγκεκριμένες αμαξοστοιχίες και δεν το βρήκα πουθενά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ποιος είπε ότι το ντίζελ όταν γίνεται σύγκρουση κάνει έκρηξη? Ιδιαίτερα το ντίζελ είναι βραδύκαυστο...
αλλά αν ήταν έτσι θα είχαν δώσει την εξήγηση από την αρχή...τα σαίνια της προπαγάνδας
πόσες φορές βλέπεις έκρηξη (κατά την σύγκρουση) οχημάτων? σχεδόν ποτέ...πάντα παίρνει φωτιά μετά..
Είπες μαλακία.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 456
Όχι, ρε συ! Και το έκρυψαν από τον Πρωθυπουργό; Κι αυτός νομίζει ότι και οι δύο μηχανές ήταν ηλεκτροκινητες; Κι ότι λαμπαδιασαν τα έλαια σιλικόνης;
Η επιβατική ήταν ηλεκτροκίνητη, η εμπορική με υγρά καύσιμα.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.112
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε αν ηταν τα καυσιμα της (υποτιθεμενης) ντιζελομηχανης η αιτια του λαμπαδιασματος φανταζομαι οτι πρωτοι που θα ειχαν τρεξει να το χρησιμοποιησουν θα ηταν οι κυβερνητικοι και η Hellenic train που τωρα «παιζουν το κεφαλι τους» για συγκαλυψη, κρυμμενα φορτια κλπ.Δεν θέλουν απλές απαντήσεις. Οι μεν, δικηγόροι/αντιπολίτευση θέλουν να διαιωνίζεται η κατάσταση για οικονομικούς/πολιτικούς λόγους αντίστοιχα, οι δε κυβερνώντες να ρίξουν το μπαλάκι των ευθυνών αλλού (λαθρέμποροι, κακός ΟΣΕ hellinic train κοκ)
θεωρω οτι αν επαιζε ακομη και τραβηγμενα το εν λογω σεναριο θα το ειχαμε ακουσει απο τη πρωτη μερα συνεχως, κυριως απο ΟΣΕ και Hellenic train.
αΝομιζω οτι η θεωρια δεν ευσταθει και αποδεικνυεται πανηγυρικα εσφαλμενη γι’ αυτο δεν την χρησιμοποιουν.
Απλη λογικη, οπως ειπες.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 456
Τυπε αν ηταν τα καυσιμα της ντιζελομηχανης η αιτια του λαμπαδιασματος φανταζομαι οτι πρωτοι που θα ειχαν τρεξει να το χρησιμοποιησουν θα ηταν οι κυβερνητικοι και η Hellenic train που τωρα «παιζουν το κεφαλι τους» για συγκαλυψη, κρυμμενα φορτια κλπ.
θεωρω οτι αν επαιζε ακομη και τραβηγμενα το εν λογω σεναριο θα το ειχαμε ακουσει απο τη πρωτη μερα συνεχως, κυριως απο ΟΣΕ και Hellenic train.
αΝομιζω οτι η θεωρια δεν ευσταθει και αποδεικνυεται πανηγυρικα εσφαλμενη γι’ αυτο δεν την χρησιμοποιουν.
Απλη λογικη, οπως ειπες.
Για βρες κάπου επίσημα πως κινούνταν τα δύο τραίνα. Να δούμε μήπως η ΑΙ κάνει λα΄θος.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.603
- Πόντοι
- 3.656
Γιατί?Είπες μαλακία.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.112
- Πόντοι
- 2.306
Δεν ξερω που να το βρω και δεν ειμαι και ειδικος επιτ του θεματος και ειμαι βεβαιος οτι αυτοι που ειναι δουλεια τους θα το εχουν ψαξει ενδελεχως.Για βρες κάπου επίσημα πως κινούνταν τα δύο τραίνα. Να δούμε μήπως η ΑΙ κάνει λα΄θος.
με το chatgpt εχουμε τσακωθει γιατι ειναι γαυρος
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 456
Γιατί?
Βάλε δες βίντεο πως ανατινάζονται οι Νιγηριανοί κλέβοντας πετρέλαιο από βυτιοφόρα.
Κοίτα να δεις που κι εγώ την πάτησα σαν τον Κυριάκο. Διάβασα ότι και οι δύο ειχαν ηλεκτρομηχανες της Siemens, της σειράς 120 και το πίστεψα να σου πω την αλήθεια.Η επιβατική ήταν ηλεκτροκίνητη, η εμπορική με υγρά καύσιμα.
Έλα μου όμως που η συγκλονιστική σου αποκαλύψη αλλάζει τα δεδομένα.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.112
- Πόντοι
- 2.306
Ιδου και η απαντησις, ανθρακες ο θησαυροςΚοίτα να δεις που κι εγώ την πάτησα σαν τον Κυριάκο. Διάβασα ότι και οι δύο ειχαν ηλεκτρομηχανες της Siemens, της σειράς 120 και το πίστεψα να σου πω την αλήθεια.
Έλα μου όμως που η συγκλονιστική σου αποκαλύψη αλλάζει τα δεδομένα.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.369
- Πόντοι
- 6.056
Μπορει να ρθουν οι καλικαντζαροι να μας παρουν τα σπιτιαΡε αμα φυγει ο Μητσοτακης ποιος θα μας εχει τελευταιους στην αγοραστικη δυναμη?,
1ους στην ακρίβεια,
1ους στην διαφθορα,
τελευταιους στην ελευθερια του λογου;
Ποιος θ αυξησει κιαλλο το χρεος της ΝΔ κ το δημοσιο χρεος;
Με ποιον αλλον θα πληρωνουμε το ακριβοτερο ρευμα κ ενοικιο στην ΕΕ;
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 456
Δεν ξερω που να το βρω και δεν ειμαι και ειδικος επιτ του θεματος και ειμαι βεβαιος οτι αυτοι που ειναι δουλεια τους θα το εχουν ψαξει ενδελεχως.
με το chatgpt εχουμε τσακωθει γιατι ειναι γαυρος
Βρήκα τη λύση. Ούτε τους μεν τους ενδιαφέρει, ούτε τους δε, μόνο τους χαροκαμένους. Ας αποδοθεί καθαρή η ευθύνη, χωρίς λαθρέμπορους, εξωγήινους, φαντάσματα κ.ο.κ. Θα σας πω το τέλος αύριο για να μην χάνεται τον χρόνο σας.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.112
- Πόντοι
- 2.306
Σε περιμενουμε. Τι ωρα βγαινεις και σε ποιο καναλι?Βρήκα τη λύση. Ούτε τους μεν τους ενδιαφέρει, ούτε τους δε, μόνο τους χαροκαμένους. Ας αποδοθεί καθαρή η ευθύνη, χωρίς λαθρέμπορους, εξωγήινους, φαντάσματα κ.ο.κ. Θα σας πω το τέλος αύριο για να μην χάνεται τον χρόνο σας.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.822
- Πόντοι
- 5.506
ενταξει καταλαβα.....Δεν θέλουν απλές απαντήσεις. Οι μεν, δικηγόροι/αντιπολίτευση θέλουν να διαιωνίζεται η κατάσταση για οικονομικούς/πολιτικούς λόγους αντίστοιχα, οι δε κυβερνώντες να ρίξουν το μπαλάκι των ευθυνών αλλού (λαθρέμποροι, κακός ΟΣΕ hellinic train κοκ)
σε ευχαριστω για την κουβεντα αλλα εχουμε διαφορετικη αποψη
αυτο το κανει και ομητσοτακης ...δεν χρειαζομαστε ξενους καλκατζαραιουςΜπορει να ρθουν οι καλικαντζαροι να μας παρουν τα σπιτια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 29K