Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (20 μέλη και 36 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.238
Πόντοι
2.356
Ωραία, να το γνωρίζουμε τότε. Η εμπορική αμαξοστοιχία κινούταν με υγρά καύσιμα (ντιζελομηχανή).
Όχι, ρε συ! Και το έκρυψαν από τον Πρωθυπουργό; Κι αυτός νομίζει ότι και οι δύο μηχανές ήταν ηλεκτροκινητες; Κι ότι λαμπαδιασαν τα έλαια σιλικόνης;

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.822
Πόντοι
5.506
Όχι, ρε συ! Και το έκρυψαν από τον Πρωθυπουργό; Κι αυτός νομίζει ότι και οι δύο μηχανές ήταν ηλεκτροκινητες; Κι ότι λαμπαδιασαν τα έλαια σιλικόνης;
τον εχουν γαμησει στην παραπλανηση τον καημενο

• Like
Αντιδράσεις: resp

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.112
Πόντοι
2.306
Ωραία, να το γνωρίζουμε τότε. Η εμπορική αμαξοστοιχία κινούταν με υγρά καύσιμα (ντιζελομηχανή).
Αν λοιπον ηταν ντιζελομηχανη (δεν ξερω ειλικρινως) αυτο σημαινει οτι εξηγειται η μπαλα φωτιας απο τα υγρα καυσιμα της ντιζελομηχανης?
Αυτο δεν το εχει ισχυριστει κανεις μεχρι τωρα και φανταζομαι για ευνοητους λογους διοτι θα εκτιθονταν.
Για «ελαια σιλικονης» ακουσαμε και η θεωρια καταρριφθηκε παταγωδως.
Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να μας πεις εδω

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.698
Πόντοι
456
εγω δεν ειμαι ειδικος....μπορει οχι μπορει και ναι....
μου φαινετε λιγο υποπτο 2 χρονια μετα η απαντηση να ειναι τοσο απλη,να εχουν γινει τοσα πολλα και τελικα να εσκασε το καρβουνο...

Δεν θέλουν απλές απαντήσεις. Οι μεν, δικηγόροι/αντιπολίτευση θέλουν να διαιωνίζεται η κατάσταση για οικονομικούς/πολιτικούς λόγους αντίστοιχα, οι δε κυβερνώντες να ρίξουν το μπαλάκι των ευθυνών αλλού (λαθρέμποροι, κακός ΟΣΕ hellinic train κοκ)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.603
Πόντοι
3.656
Καλό είναι να έχουμε ανοιχτές τις κεραίες μας, λίγο απ' όλα χρειάζεται. Το γνώριζες ότι η εμπορική αμαξοστοιχία κινούταν με υγρά καύσιμα;
Και ποιος είπε ότι το ντίζελ όταν γίνεται σύγκρουση κάνει έκρηξη? Ιδιαίτερα το ντίζελ είναι βραδύκαυστο...

αλλά αν ήταν έτσι θα είχαν δώσει την εξήγηση από την αρχή...τα σαίνια της προπαγάνδας

πόσες φορές βλέπεις έκρηξη (κατά την σύγκρουση) οχημάτων? σχεδόν ποτέ...πάντα παίρνει φωτιά μετά..

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.698
Πόντοι
456
Αν λοιπον ηταν ντιζελομηχανη (δεν ξερω ειλικρινως) αυτο σημαινει οτι εξηγειται η μπαλα φωτιας απο τα υγρα καυσιμα της ντιζελομηχανης?
Αυτο δεν το εχει ισχυριστει κανεις μεχρι τωρα και φανταζομαι για ευνοητους λογους διοτι θα εκτιθονταν.
Για «ελαια σιλικονης» ακουσαμε και η θεωρια καταρριφθηκε παταγωδως.
Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να μας πεις εδω

Ξέρεις που το έμαθα φίλε; Στο chatgtp, ψάχνωντας να βρω την αιτία της έκρηξης. Μέρες τώρα προσπαθώ στο διαδίκτυο να βρω πως κινούνταν οι συγκεκριμένες αμαξοστοιχίες και δεν το βρήκα πουθενά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και ποιος είπε ότι το ντίζελ όταν γίνεται σύγκρουση κάνει έκρηξη? Ιδιαίτερα το ντίζελ είναι βραδύκαυστο...

αλλά αν ήταν έτσι θα είχαν δώσει την εξήγηση από την αρχή...τα σαίνια της προπαγάνδας

πόσες φορές βλέπεις έκρηξη (κατά την σύγκρουση) οχημάτων? σχεδόν ποτέ...πάντα παίρνει φωτιά μετά..

Είπες μαλακία.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.698
Πόντοι
456

Η επιβατική ήταν ηλεκτροκίνητη, η εμπορική με υγρά καύσιμα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.112
Πόντοι
2.306
Δεν θέλουν απλές απαντήσεις. Οι μεν, δικηγόροι/αντιπολίτευση θέλουν να διαιωνίζεται η κατάσταση για οικονομικούς/πολιτικούς λόγους αντίστοιχα, οι δε κυβερνώντες να ρίξουν το μπαλάκι των ευθυνών αλλού (λαθρέμποροι, κακός ΟΣΕ hellinic train κοκ)
Τυπε αν ηταν τα καυσιμα της (υποτιθεμενης) ντιζελομηχανης η αιτια του λαμπαδιασματος φανταζομαι οτι πρωτοι που θα ειχαν τρεξει να το χρησιμοποιησουν θα ηταν οι κυβερνητικοι και η Hellenic train που τωρα «παιζουν το κεφαλι τους» για συγκαλυψη, κρυμμενα φορτια κλπ.
θεωρω οτι αν επαιζε ακομη και τραβηγμενα το εν λογω σεναριο θα το ειχαμε ακουσει απο τη πρωτη μερα συνεχως, κυριως απο ΟΣΕ και Hellenic train.
αΝομιζω οτι η θεωρια δεν ευσταθει και αποδεικνυεται πανηγυρικα εσφαλμενη γι’ αυτο δεν την χρησιμοποιουν.
Απλη λογικη, οπως ειπες.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.698
Πόντοι
456
Τυπε αν ηταν τα καυσιμα της ντιζελομηχανης η αιτια του λαμπαδιασματος φανταζομαι οτι πρωτοι που θα ειχαν τρεξει να το χρησιμοποιησουν θα ηταν οι κυβερνητικοι και η Hellenic train που τωρα «παιζουν το κεφαλι τους» για συγκαλυψη, κρυμμενα φορτια κλπ.
θεωρω οτι αν επαιζε ακομη και τραβηγμενα το εν λογω σεναριο θα το ειχαμε ακουσει απο τη πρωτη μερα συνεχως, κυριως απο ΟΣΕ και Hellenic train.
αΝομιζω οτι η θεωρια δεν ευσταθει και αποδεικνυεται πανηγυρικα εσφαλμενη γι’ αυτο δεν την χρησιμοποιουν.
Απλη λογικη, οπως ειπες.

Για βρες κάπου επίσημα πως κινούνταν τα δύο τραίνα. Να δούμε μήπως η ΑΙ κάνει λα΄θος.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.112
Πόντοι
2.306
Για βρες κάπου επίσημα πως κινούνταν τα δύο τραίνα. Να δούμε μήπως η ΑΙ κάνει λα΄θος.
Δεν ξερω που να το βρω και δεν ειμαι και ειδικος επιτ του θεματος και ειμαι βεβαιος οτι αυτοι που ειναι δουλεια τους θα το εχουν ψαξει ενδελεχως.
με το chatgpt εχουμε τσακωθει γιατι ειναι γαυρος:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Α-Ω

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.238
Πόντοι
2.356
Η επιβατική ήταν ηλεκτροκίνητη, η εμπορική με υγρά καύσιμα.
Κοίτα να δεις που κι εγώ την πάτησα σαν τον Κυριάκο. Διάβασα ότι και οι δύο ειχαν ηλεκτρομηχανες της Siemens, της σειράς 120 και το πίστεψα να σου πω την αλήθεια.
Έλα μου όμως που η συγκλονιστική σου αποκαλύψη αλλάζει τα δεδομένα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.112
Πόντοι
2.306
Κοίτα να δεις που κι εγώ την πάτησα σαν τον Κυριάκο. Διάβασα ότι και οι δύο ειχαν ηλεκτρομηχανες της Siemens, της σειράς 120 και το πίστεψα να σου πω την αλήθεια.
Έλα μου όμως που η συγκλονιστική σου αποκαλύψη αλλάζει τα δεδομένα.
Ιδου και η απαντησις, ανθρακες ο θησαυρος

• Like
Αντιδράσεις: resp

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.369
Πόντοι
6.056
Ρε αμα φυγει ο Μητσοτακης ποιος θα μας εχει τελευταιους στην αγοραστικη δυναμη?,
1ους στην ακρίβεια,
1ους στην διαφθορα,
τελευταιους στην ελευθερια του λογου;
Ποιος θ αυξησει κιαλλο το χρεος της ΝΔ κ το δημοσιο χρεος;
Με ποιον αλλον θα πληρωνουμε το ακριβοτερο ρευμα κ ενοικιο στην ΕΕ;
Μπορει να ρθουν οι καλικαντζαροι να μας παρουν τα σπιτια:undecided::confused::confused::confused:

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.698
Πόντοι
456
Δεν ξερω που να το βρω και δεν ειμαι και ειδικος επιτ του θεματος και ειμαι βεβαιος οτι αυτοι που ειναι δουλεια τους θα το εχουν ψαξει ενδελεχως.
με το chatgpt εχουμε τσακωθει γιατι ειναι γαυρος:confused:

Βρήκα τη λύση. Ούτε τους μεν τους ενδιαφέρει, ούτε τους δε, μόνο τους χαροκαμένους. Ας αποδοθεί καθαρή η ευθύνη, χωρίς λαθρέμπορους, εξωγήινους, φαντάσματα κ.ο.κ. Θα σας πω το τέλος αύριο για να μην χάνεται τον χρόνο σας.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.112
Πόντοι
2.306
Βρήκα τη λύση. Ούτε τους μεν τους ενδιαφέρει, ούτε τους δε, μόνο τους χαροκαμένους. Ας αποδοθεί καθαρή η ευθύνη, χωρίς λαθρέμπορους, εξωγήινους, φαντάσματα κ.ο.κ. Θα σας πω το τέλος αύριο για να μην χάνεται τον χρόνο σας.
Σε περιμενουμε. Τι ωρα βγαινεις και σε ποιο καναλι?

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.822
Πόντοι
5.506
ενταξει καταλαβα.....
σε ευχαριστω για την κουβεντα αλλα εχουμε διαφορετικη αποψη
Μπορει να ρθουν οι καλικαντζαροι να μας παρουν τα σπιτια:undecided::confused::confused::confused:
αυτο το κανει και ομητσοτακης ...δεν χρειαζομαστε ξενους καλκατζαραιους :tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom