Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.603
- Πόντοι
- 3.656
υπάρχει ένας κοινός παρανομαστήςΗ ζωή ρόδα είναι και γυρίζει. Πριν καιρό ήταν Ζαν εναντίων όλων, τώρα είναι μπαρόκ εναντίων όλων....ρε πως τα φέρνει η μοίρα....
υπάρχει ένας κοινός παρανομαστήςΗ ζωή ρόδα είναι και γυρίζει. Πριν καιρό ήταν Ζαν εναντίων όλων, τώρα είναι μπαρόκ εναντίων όλων....ρε πως τα φέρνει η μοίρα....
ειναι τοσο ξεκαθαρη η απαντηση δλδ?Δεν είμαι γιατρός, απλή λογική.
ε, και;Εκτός αν ανοίξει την κάνουλα με τα λεφτά
Πχ δώρα δημοσίων υπαλλήλων κτλ
Έχει μεγάλο πλεόνασμα
Μέσα όλοι όσοι έδωσαν τις εντολές αυτές, για εμένα. Από αυτούς που έσκαψαν μέχρι Υπουργούς και Πρωθυπουργούς. Αυτό θα γινόταν σε μια Δημοκρατία. Εμείς έχουμε Απολυταρχία, Οικογενειοκρατία, και Κράτος Μαφία.Τι θα γίνει αραγε με αυτό το θέμα
ειναι τοσο ξεκαθαρη η απαντηση δλδ?
μαλιστα...αρα το 81% των ελληνων τζαμπα πιαστηκαν μαλακεςΠιστεύω ναι, και απορώ γιατί δεν έχει κάνει κανείς σχετική αναφορά, εξ όσων γνωρίζω πάντα.
μαλιστα...αρα το 81% των ελληνων τζαμπα πιαστηκαν μαλακες
Δυστυχώς....Μέσα όλοι όσοι έδωσαν τις εντολές αυτές, για εμένα. Από αυτούς που έσκαψαν μέχρι Υπουργούς και Πρωθυπουργούς. Αυτό θα γινόταν σε μια Δημοκρατία. Εμείς έχουμε Απολυταρχία, Οικογενειοκρατία, και Κράτος Μαφία.
τοτε μπορει να εχουμε καποια ελπιδα....αληθεια υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν τηλεοραση ακομα ρε φιλε?Δεν βγαίνει στην τηλεόραση το 81% των Ελλήνων.
τοτε μπορει να εχουμε καποια ελπιδα....αληθεια υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν τηλεοραση ακομα ρε φιλε?
αδιαφορο μου ειναι....Καλό είναι να έχουμε ανοιχτές τις κεραίες μας, λίγο απ' όλα χρειάζεται. Το γνώριζες ότι η εμπορική αμαξοστοιχία κινούταν με υγρά καύσιμα;
αδιαφορο μου ειναι....
εγω δεν ειμαι ειδικος....μπορει οχι μπορει και ναι....Δεν το συσχετίζεις με την έκρηξη;
Καλό είναι να έχουμε ανοιχτές τις κεραίες μας, λίγο απ' όλα χρειάζεται. Το γνώριζες ότι η εμπορική αμαξοστοιχία κινούταν με υγρά καύσιμα;