Νέα

Δεινόν τό γῆρας, οὐ γάρ ἔρχεται μόνον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα;
πρεπει να εισαι γενναιος...και να εκμεταλευεσαι ολο το χρονο που σου απομενει.Μου ειχε πει μια φορα μια φιλη ενος θειου μου αμερικανιδα.(γυρω στα 65-70) "ποτε να μη βαζεις το νουμερο της ηλικιας μπροστα σε οτι θες να κανεις.Και προσπαθησε να εισαι εκτος σπιτιου οσο μπορεις. η ζωη ειναι εξω"

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
το νήμα θα αποκτούσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν βρούμε ποιος κλώνος είναι η mantw.
Μέχρι τότε μια-ενας ακόμα που δεν έχει ζωή και προσπαθεί να τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον!
Γιατί απαραίτητα να είναι κλώνος?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
.Και προσπαθησε να εισαι εκτος σπιτιου οσο μπορεις. η ζωη ειναι εξω"
astegos-682x384.jpg

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
το νήμα θα αποκτούσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν βρούμε ποιος κλώνος είναι η mantw.
Μέχρι τότε μια-ενας ακόμα που δεν έχει ζωή και προσπαθεί να τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον!
Δεν είναι η wine? :think:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Το γήρας είναι η κατάρα των όμορφων. Έχουν πολλά να χάσουν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας. Έχω έναν τεράστιο ανυπέρβλητο ζωώδη φόβο απέναντι στα γηρατειά λόγω του αναπόφευκτου του. Πιστεύω πως είναι το πιο εξελιγμένο βασανιστήριο.... να κοιταζεσαι στον καθρέπτη και να βλέπεις μέρα με την μέρα να μαραίνεται η φρεσκάδα και η δροσιά της επιδερμίδας σου. Κοιτάζω στα μάτια του συντρόφου μου όταν με γδυνει και ψάχνω απογοήτευση στα μάτια του. Απογοήτευση για το σώμα μου.
Εσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα;
Δεν νομίζω ότι υπάρχει μόνο μια απάντηση σε αυτό το θέμα.
Πρώτα από όλα,σίγουρα η ομορφιά παρέρχεται με το πέρασμα των χρόνων καθώς δεν γίνεται να μείνουμε αναλλοίωτοι εμφανισιακά.Κατάρα θεωρώ ότι είναι μόνο για όσους στηρίζονται στην ομορφιά τους για επιτυχία σε διάφορα επίπεδα και δεν έχουν αναπτύξει κάποιο άλλο χαρακτηριστικό,επαναπαυόμενοι αποκλειστικά σε αυτήν.
Βέβαια αυτό δεν αναρεί ότι μπορείς να φροντίσεις την εμφάνιση σου όσο γίνεται και να διαθέτεις ένα εξωτερικό ελκυστικό πακέτο.Παράδειγμα γυναίκες άνω των 40,που κρατιούνται πολύ καλά.Όλο αυτό όμως προυποθέτει και αποδοχή της κατάστασης,δηλαδή αποδέχεσαι ότι ο χρόνος περνάει αλλά δεν το αφήνεις να σε καταβάλλει.
Όσο για τον σύντροφο σου,αν δεν του αρέσεις,πήγαινε για άλλα.
Αν φοβάμαι να αντιμετωπίσω τα γεράματα?Απολαμβάνω την νιότη μου προς το παρόν και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω πως κάποτε θα έρθουν και αυτά.

• Like
Αντιδράσεις: Mantw
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αλλαξα ροτα φιλε.
απο εδω και μπρος μονο μπαζα, χοντρες και γριες.
ε τοτε αυτη που τη κερασες σουβλακι για να τη διωξεις ποσο χειροτερη εναι απο αυτες τις κατηγοριες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:tooth: :tooth: :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αφου ετσι λεει η τυπισσα οτι ειναι πανω απο 120 κιλα...με ασπρες τριχες...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
ε τοτε αυτη που τη κερασες σουβλακι για να τη διωξεις ποσο χειροτερη εναι απο αυτες τις κατηγοριες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:tooth: :tooth: :tooth:
τοτε δεν ειχα αλλαξει ροτα.
τωρα αποφασισα να αλλαξω και να γινω και εγω μπαζογαμηκουλας.
μονο μπαζα απο δω και μπρος... ειχαν δικιο τελικα οι μπαζογαμηκοι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
λοιπον αγαπουλες, εχει αγωνα σημερα :mati:

Συνημμένα