Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Θα τον παίξεις για πάρτη μου;εγω καβλωσα παντως
ναι.
Θα τον παίξεις για πάρτη μου;εγω καβλωσα παντως
ναι.
Στειλε σε πμΛυπήσου το υπόλοιπο πληθυσμό του σάιτ...τι σου φταίνε;
Μουνάρα??εγω καβλωσα παντως
ναι.
περιμενω φωτο σεξυ.Θα τον παίξεις για πάρτη μου;
τωρα τελευταια η κοινοτητα του μπου ειναι απορροφημενη στην εξυχνιαση φονωνΘέμα που θα ταίριαζε άριστα σε μια κοινωνιολόγο.
Σωστός συναγωνιστή !!Την Καλησπερα μου Δεσποινης μου....εμεις δεν μεγαλωνουμε.....Ωριμαζουμε
Μόνο οταν σταματήσει να δουλεύει ο εγκέφαλος, τότε ναιΤο γήρας είναι η κατάρα των όμορφων. Έχουν πολλά να χάσουν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας. Έχω έναν τεράστιο ανυπέρβλητο ζωώδη φόβο απέναντι στα γηρατειά λόγω του αναπόφευκτου του. Πιστεύω πως είναι το πιο εξελιγμένο βασανιστήριο.... να κοιταζεσαι στον καθρέπτη και να βλέπεις μέρα με την μέρα να μαραίνεται η φρεσκάδα και η δροσιά της επιδερμίδας σου. Κοιτάζω στα μάτια του συντρόφου μου όταν με γδυνει και ψάχνω απογοήτευση στα μάτια του. Απογοήτευση για το σώμα μου.
Εσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα;
Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτάΛυπήσου το υπόλοιπο πληθυσμό του σάιτ...τι σου φταίνε;
Α μεσα επεσα? Μην χολοσκάς. Μην πεφτεις ψυχολογικα.Για μικρό το έχεις γιατί δεν έχεις στήθος
Νομιζω το νημα αρχισε να αποκτα μεγαλο ενδιαφερονΣταμάτησα να ζυγιζομαι μετά από 120 κιλά
Έλα τώρα. Στείλε μου pm, αλλα όχι καμια χοντρή του διαδικτύου. Δική σουΛυπήσου το υπόλοιπο πληθυσμό του σάιτ...τι σου φταίνε;
Αυτο φιλε το εχω φιλοσοφησει και πολυ ωριμα αποφασισα να βρω τροπο να μην γινω βαρος σε αλλουςαν φτασω στο σημειο να με ξεσκατιζουν και να με ταιζουν αλλοι,τοτε καλυτερα νεκρος
αν φτασεις εκει που σε εχει εγκαταλειψει πληρως το σωμα σου δε θα ειναι ευκολο να δωσεις το τελος μονος σουΑυτο φιλε το εχω φιλοσοφησει και πολυ ωριμα αποφασισα να βρω τροπο να μην γινω βαρος σε αλλους
εισαι φαλαινοθηρας τελικα ε?Νομιζω το νημα αρχισε να αποκτα μεγαλο ενδιαφερον
χρειάζεσαι ψυχολογική βοήθεια τότε!Νομίζω Πώς νοιώθω την κάθε άσπρη τρίχα να μπαίνει μέσα μου και να με τυλίγει από παντού σαν ιστός
θα στη φαει ο δικηγορος...θα γινει μαχη εδω μεσα για την ασπρομαλλουσα ορκαΈλα τώρα. Στείλε μου pm, αλλα όχι καμια χοντρή του διαδικτύου. Δική σου