Νέα

Δεινόν τό γῆρας, οὐ γάρ ἔρχεται μόνον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.481
Πόντοι
14.936
Δεν ψηφίζω κανέναν, πειράζει?
ναι δεν γινεται απολιτικ.μας ενδιαφερει αν ψηφιζεις και τι πιο πολυ αν τα καταπινεις η δινεις κωλο.
πρεπει να τοποθετηθεις πολιτικα οπωσδηποτε.

• Like
Αντιδράσεις: alpula
OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
ναι δεν γινεται απολιτικ.μας ενδιαφερει αν ψηφιζεις και τι πιο πολυ αν τα καταπινεις η δινεις κωλο.
πρεπει να τοποθετηθεις πολιτικα οπωσδηποτε.
Είπα να σας λυπηθώ και μην το αναφέρω πρωινές ώρες που είναι

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.481
Πόντοι
14.936
Είπα να σας λυπηθώ και μην το αναφέρω πρωινές ώρες που είναι
μη μας λυπασαι δωσε πονο.πες οτι γουσταρεις.εμεις εδω ειμαστε και ακουμε ειδικα για πολιτικη και σεξουαλικα γουστα ειμαστε ολο αυτια Μαντω.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Το γήρας είναι η κατάρα των όμορφων. Έχουν πολλά να χάσουν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας. Έχω έναν τεράστιο ανυπέρβλητο ζωώδη φόβο απέναντι στα γηρατειά λόγω του αναπόφευκτου του. Πιστεύω πως είναι το πιο εξελιγμένο βασανιστήριο.... να κοιταζεσαι στον καθρέπτη και να βλέπεις μέρα με την μέρα να μαραίνεται η φρεσκάδα και η δροσιά της επιδερμίδας σου. Κοιτάζω στα μάτια του συντρόφου μου όταν με γδυνει και ψάχνω απογοήτευση στα μάτια του. Απογοήτευση για το σώμα μου.
Εσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα;
Εμεις ειμαστε ασχημοι. Δεν μας νοιαζει :upsidedown:

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.150
Πόντοι
456
<<<<<<Το γήρας είναι η κατάρα των όμορφων. Έχουν πολλά να χάσουν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας. Έχω έναν τεράστιο ανυπέρβλητο ζωώδη φόβο απέναντι στα γηρατειά λόγω του αναπόφευκτου του. Πιστεύω πως είναι το πιο εξελιγμένο βασανιστήριο.... να κοιταζεσαι στον καθρέπτη και να βλέπεις μέρα με την μέρα να μαραίνεται η φρεσκάδα και η δροσιά της επιδερμίδας σου. Κοιτάζω στα μάτια του συντρόφου μου όταν με γδυνει και ψάχνω απογοήτευση στα μάτια του. Απογοήτευση για το σώμα μου.
Εσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα; >>>>

Φίλτατο ατομάκι (αναφέρομαι στον/στην συγγραφέα) τζάμπα προσπαθείς να τρολλάρεις τους χύστες του μπου.κομ με τέτοια ποσθ.
Δεν περνάνε εδώ τέτοια πράματα (κατά το "σε τούτα ΄δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει!")
Δοκίμασε στους ιδρυματικούς του phorum.com.gr
Mπας και έρχεσαι από κείθε???????!!!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
πιο πολυ εννοουσα απο το αν τα καταπινεις η δινεις κωλο.σορυ για το λαθος ειμαι ξενυχτης.
και οσοι ψηφιζουν πλεον,κωλο δινουν τυπε...και τα "καταπινουν" μαλιστα..αμασητα κιολας

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
<<<<<<Το γήρας είναι η κατάρα των όμορφων. Έχουν πολλά να χάσουν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας. Έχω έναν τεράστιο ανυπέρβλητο ζωώδη φόβο απέναντι στα γηρατειά λόγω του αναπόφευκτου του. Πιστεύω πως είναι το πιο εξελιγμένο βασανιστήριο.... να κοιταζεσαι στον καθρέπτη και να βλέπεις μέρα με την μέρα να μαραίνεται η φρεσκάδα και η δροσιά της επιδερμίδας σου. Κοιτάζω στα μάτια του συντρόφου μου όταν με γδυνει και ψάχνω απογοήτευση στα μάτια του. Απογοήτευση για το σώμα μου.
Εσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα; >>>>

Φίλτατο ατομάκι (αναφέρομαι στον/στην συγγραφέα) τζάμπα προσπαθείς να τρολλάρεις τους χύστες του μπου.κομ με τέτοια ποσθ.
Δεν περνάνε εδώ τέτοια πράματα (κατά το "σε τούτα ΄δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει!")
Δοκίμασε στους ιδρυματικούς του phorum.com.gr
Mπας και έρχεσαι από κείθε???????!!!!!!
Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη είναι

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.481
Πόντοι
14.936
και οσοι ψηφιζουν πλεον,κωλο δινουν τυπε...και τα "καταπινουν" μαλιστα..αμασητα κιολας
καλα προφανως και καταλαβαινεις οτι τρολαρω?δεν πιστευω να πιστεψες οτι το ελεγα σοβαρα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εμεις ειμαστε ασχημοι. Δεν μας νοιαζει :upsidedown:
ναι αλλα εγω ειμαι ωραιος...για ελα στη θεση μου ως νεος να σε καρφωνουν τα μικρα και τωρα να σου λενε "σεις" και "σας"..το κερατο μου :buck2: :buck2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλα προφανως και καταλαβαινεις οτι τρολαρω?δεν πιστευω να πιστεψες οτι το ελεγα σοβαρα?
το ξερω τυπε πλακα κανω και γω

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Η ομορφιά είναι κάτι που φαίνεται σε όλους. Επίσης τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο σου, φαίνονται σε όλους. Όταν συνηθίζεις σε κάτι, σου κακοφαίνεται μετά η αλλαγή ως πρως το χειρότερο . Φαντάσου ένας άντρας προικισμένος από την φύση του, να φτάνει σε μια ηλικία 40 ας πούμε. Και μετά μέρα με την ημέρα το μόριο του να μικραίνει και και μικραίνει....ώσπου μα χαθεί εντελώς. Πώς θα αισθανόταν αυτός ο άντρας;
Ξέρω, ακραίο το παράδειγμα αλλά μόνο έτσι μπορω να το παρομοιασω
Μπορείς να το παρομοιάσεις και με τους χρήστες αναβολικών , με το που τα σταματάνε πέφτουν απότομα με αποτέλεσμα συνήθως να πέφτει και η ψυχολογία τους , έτσι έχω ακούσει τουλάχιστον ... και μου φαίνεται και λογικό γιατί απο εκεί που είχες τούμπανο σώμα το χάνεις , και μάλιστα απότομα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Μέση ηλικία
Σταμάτησα να ζυγιζομαι μετά από 120 κιλά
Ύψος-φτάνω δε φτάνω να ανάψω θερμοσίφωνα για να κάνω μπάνιο. Μαλλιά αραιά με καραφλιτσα στη χωρίστρα, δόντια ένα εδώ άλλο παρ'εκει...να φανταστείς χωράει ένα τσιγάρο στα κενά ανάμεσα. Να συνεχίσω;
εγω καβλωσα παντως :bigdick:
ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom