Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.929
- Πόντοι
- 3.556
Υπάρχει ήδη θρεντ, προτείνω να συγχωνευτεί
ναι δεν γινεται απολιτικ.μας ενδιαφερει αν ψηφιζεις και τι πιο πολυ αν τα καταπινεις η δινεις κωλο.Δεν ψηφίζω κανέναν, πειράζει?
πιο πολυ εννοουσα απο το αν τα καταπινεις η δινεις κωλο.σορυ για το λαθος ειμαι ξενυχτης.Δεν ψηφίζω κανέναν, πειράζει?
Είπα να σας λυπηθώ και μην το αναφέρω πρωινές ώρες που είναιναι δεν γινεται απολιτικ.μας ενδιαφερει αν ψηφιζεις και τι πιο πολυ αν τα καταπινεις η δινεις κωλο.
πρεπει να τοποθετηθεις πολιτικα οπωσδηποτε.
μη μας λυπασαι δωσε πονο.πες οτι γουσταρεις.εμεις εδω ειμαστε και ακουμε ειδικα για πολιτικη και σεξουαλικα γουστα ειμαστε ολο αυτια Μαντω.Είπα να σας λυπηθώ και μην το αναφέρω πρωινές ώρες που είναι
Εμεις ειμαστε ασχημοι. Δεν μας νοιαζειΤο γήρας είναι η κατάρα των όμορφων. Έχουν πολλά να χάσουν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας. Έχω έναν τεράστιο ανυπέρβλητο ζωώδη φόβο απέναντι στα γηρατειά λόγω του αναπόφευκτου του. Πιστεύω πως είναι το πιο εξελιγμένο βασανιστήριο.... να κοιταζεσαι στον καθρέπτη και να βλέπεις μέρα με την μέρα να μαραίνεται η φρεσκάδα και η δροσιά της επιδερμίδας σου. Κοιτάζω στα μάτια του συντρόφου μου όταν με γδυνει και ψάχνω απογοήτευση στα μάτια του. Απογοήτευση για το σώμα μου.
Εσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα;
και οσοι ψηφιζουν πλεον,κωλο δινουν τυπε...και τα "καταπινουν" μαλιστα..αμασητα κιολαςπιο πολυ εννοουσα απο το αν τα καταπινεις η δινεις κωλο.σορυ για το λαθος ειμαι ξενυχτης.
Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη είναι<<<<<<Το γήρας είναι η κατάρα των όμορφων. Έχουν πολλά να χάσουν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας. Έχω έναν τεράστιο ανυπέρβλητο ζωώδη φόβο απέναντι στα γηρατειά λόγω του αναπόφευκτου του. Πιστεύω πως είναι το πιο εξελιγμένο βασανιστήριο.... να κοιταζεσαι στον καθρέπτη και να βλέπεις μέρα με την μέρα να μαραίνεται η φρεσκάδα και η δροσιά της επιδερμίδας σου. Κοιτάζω στα μάτια του συντρόφου μου όταν με γδυνει και ψάχνω απογοήτευση στα μάτια του. Απογοήτευση για το σώμα μου.
Εσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα; >>>>
Φίλτατο ατομάκι (αναφέρομαι στον/στην συγγραφέα) τζάμπα προσπαθείς να τρολλάρεις τους χύστες του μπου.κομ με τέτοια ποσθ.
Δεν περνάνε εδώ τέτοια πράματα (κατά το "σε τούτα ΄δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει!")
Δοκίμασε στους ιδρυματικούς του phorum.com.gr
Mπας και έρχεσαι από κείθε???????!!!!!!
καλα προφανως και καταλαβαινεις οτι τρολαρω?δεν πιστευω να πιστεψες οτι το ελεγα σοβαρα?και οσοι ψηφιζουν πλεον,κωλο δινουν τυπε...και τα "καταπινουν" μαλιστα..αμασητα κιολας
ναι αλλα εγω ειμαι ωραιος...για ελα στη θεση μου ως νεος να σε καρφωνουν τα μικρα και τωρα να σου λενε "σεις" και "σας"..το κερατο μουΕμεις ειμαστε ασχημοι. Δεν μας νοιαζει
το ξερω τυπε πλακα κανω και γωκαλα προφανως και καταλαβαινεις οτι τρολαρω?δεν πιστευω να πιστεψες οτι το ελεγα σοβαρα?
Να τις φτύνεις τις τρίχες.Νομίζω Πώς νοιώθω την κάθε άσπρη τρίχα να μπαίνει μέσα μου και να με τυλίγει από παντού σαν ιστός
ΥπερβολέςΝομίζω Πώς νοιώθω την κάθε άσπρη τρίχα να μπαίνει μέσα μου και να με τυλίγει από παντού σαν ιστός
γυρνατο σε τουλουμπες τοτε... απο αυτες που ΔΕΝ παχαινουνΔεν τρώω έτοιμα μπισκοτάκια, παχαίνουν.
Μπορείς να το παρομοιάσεις και με τους χρήστες αναβολικών , με το που τα σταματάνε πέφτουν απότομα με αποτέλεσμα συνήθως να πέφτει και η ψυχολογία τους , έτσι έχω ακούσει τουλάχιστον ... και μου φαίνεται και λογικό γιατί απο εκεί που είχες τούμπανο σώμα το χάνεις , και μάλιστα απότομα.Η ομορφιά είναι κάτι που φαίνεται σε όλους. Επίσης τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο σου, φαίνονται σε όλους. Όταν συνηθίζεις σε κάτι, σου κακοφαίνεται μετά η αλλαγή ως πρως το χειρότερο . Φαντάσου ένας άντρας προικισμένος από την φύση του, να φτάνει σε μια ηλικία 40 ας πούμε. Και μετά μέρα με την ημέρα το μόριο του να μικραίνει και και μικραίνει....ώσπου μα χαθεί εντελώς. Πώς θα αισθανόταν αυτός ο άντρας;
Ξέρω, ακραίο το παράδειγμα αλλά μόνο έτσι μπορω να το παρομοιασω
εγω καβλωσα παντωςΜέση ηλικία
Σταμάτησα να ζυγιζομαι μετά από 120 κιλά
Ύψος-φτάνω δε φτάνω να ανάψω θερμοσίφωνα για να κάνω μπάνιο. Μαλλιά αραιά με καραφλιτσα στη χωρίστρα, δόντια ένα εδώ άλλο παρ'εκει...να φανταστείς χωράει ένα τσιγάρο στα κενά ανάμεσα. Να συνεχίσω;
Κι αδιαμαρτυρητα.και οσοι ψηφιζουν πλεον,κωλο δινουν τυπε...και τα "καταπινουν" μαλιστα..αμασητα κιολας
Λυπήσου το υπόλοιπο πληθυσμό του σάιτ...τι σου φταίνε;Γεια σου Μωρακι. Παιζει φωτό σου;