paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.284
- Πόντοι
- 10.336
Θανεειν πεπρωται απατσι
και καπου εδω τελειωνουν ολα,Καλησπερα Μαντω, ειμαι ο Αλεξανδρος.
θα διαφωνησω. Η πλειοψηφια φοβαται περισσοτερο την ψυχικη της εξαφανιση στο χαος του συμπαντος, δεν ειναι τυχαιο οτι οι γεροι στρεφονται μαζικα προς την εκκλησια. Η σωματικη παρακμη απλα σου θυμιζει το αναποφευκτο, δεν πιστευω οτι μια ρυτιδα θα σε πανικοβαλει περισσοτερο απο την αντιληψη της ματαιοτητας της υπαρξης, ειδικα οταν καποιος (κυριως νεοτερος σε ηλικια) δεν εχει καποιον θεο να στραφει για "βοηθεια".Δεν είναι υπαρξιακός φόβος, του θανάτου κλπ. Είναι ο φόβος της απώλειας της ακμάδας και της νεότητας. Το λέω και για κάποιους συναγωνιστές που απαντούν από κάτω.
Πολλοί άνθρωποι, αν και δε φοβουνται το θάνατο, φθείρονται, "τρελαίνονται" στη θέα του ώριμου σώματος. Και στην ιδέα ότι θα συνεχίσει να γίνεται αυτή η αλλαγή.
Τώρα με την εξοικείωση και τα ψηφιακά μέσα, δεν είναι λίγοι αυτοί που τραβάνε φωτος τον εαυτό τους για να τον συγκρίνουν και να θαυμάσουν τον παλιό.
Συνοπτικά, είναι γνώρισμα του βαθιά νάρκισσου χαρακτήρα.
Το έχω και εγώ.
Μπορώ να σε καταλάβω.
Πολλές φορές φρίττω όταν βλέπω ακόμα και κάποιον να γερνάει. Είναι σαν καθρέφτης μου.
Το δουλεύεις μόνος σου και αντιμετωπίζεις με οποιο τρόπο μπορείς.
my name is bond...james bondκαι καπου εδω τελειωνουν ολα,
Ποιον πονο της μωρε?my name is bond...james bond
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εδω η γυναικα λεει το πονο της και αλλοι κανουν καμακι...
40 ειναι? αμα ειναι τοσο τι το κανει θεμα?Ποιον πονο της μωρε?
Επεσε λιγο το βυζι στα 40 και το κανει θεμα?
δεν μας δινει στοιχεια ομως μην μας βγει καμια μπαλοτσα.Ποιον πονο της μωρε?
Απόλυτα κατανοητά όσα λες. Και εύστοχα. Αλλά δεν έγραψα τίποτα για πλειοψηφία/περισσότερους.θα διαφωνησω. Η πλειοψηφια φοβαται περισσοτερο την ψυχικη της εξαφανιση στο χαος του συμπαντος, δεν ειναι τυχαιο οτι οι γεροι στρεφονται μαζικα προς την εκκλησια. Η σωματικη παρακμη απλα σου θυμιζει το αναποφευκτο, δεν πιστευω οτι μια ρυτιδα θα σε πανικοβαλει περισσοτερο απο την αντιληψη της ματαιοτητας της υπαρξης, ειδικα οταν καποιος (κυριως νεοτερος σε ηλικια) δεν εχει καποιον θεο να στραφει για "βοηθεια".
Μαντω μην μασας με τις ηλικιες.καθε ηλικια εχει την ομορφια της και μπορει να ακουστει χιλιοπαιγμενο αλλα το πιστευωΗ ομορφιά είναι κάτι που φαίνεται σε όλους. Επίσης τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο σου, φαίνονται σε όλους. Όταν συνηθίζεις σε κάτι, σου κακοφαίνεται μετά η αλλαγή ως πρως το χειρότερο . Φαντάσου ένας άντρας προικισμένος από την φύση του, να φτάνει σε μια ηλικία 40 ας πούμε. Και μετά μέρα με την ημέρα το μόριο του να μικραίνει και και μικραίνει....ώσπου μα χαθεί εντελώς. Πώς θα αισθανόταν αυτός ο άντρας;
Ξέρω, ακραίο το παράδειγμα αλλά μόνο έτσι μπορω να το παρομοιασω
Δεν τρώω έτοιμα μπισκοτάκια, παχαίνουν.με κουβερτουλα σναγκυ τηνε/τονε κοβω διπλα στο τζακι, μεσημερι σαββατου ενος χειμωνιατικου μηνα.
να κοιταει τα εφηβικα αλμπουμ και να κλαιει με μαυρο δακρυ, πινοντας τσαγακι βουνου και βουτωντας μπισκοτακια μιραντα (σκετα) κανοντας τα παπαρα, για να τα καταπινει πιο ανετα.
Για την ώρα δεν έχω τέτοιες ανησυχίες. Πρέπει να αναθρέψω τα παιδιά , να τους μάθωθα διαφωνησω. Η πλειοψηφια φοβαται περισσοτερο την ψυχικη της εξαφανιση στο χαος του συμπαντος, δεν ειναι τυχαιο οτι οι γεροι στρεφονται μαζικα προς την εκκλησια. Η σωματικη παρακμη απλα σου θυμιζει το αναποφευκτο, δεν πιστευω οτι μια ρυτιδα θα σε πανικοβαλει περισσοτερο απο την αντιληψη της ματαιοτητας της υπαρξης, ειδικα οταν καποιος (κυριως νεοτερος σε ηλικια) δεν εχει καποιον θεο να στραφει για "βοηθεια".
Ψυχούλα είσαιΛες φιλε;
Μακαρι οχι...
Ας κανουμε οτι μπορουμε να την αποτρεψουμε...
Γιατι κι εκεινη ανθρωπος ειναι,ψυχουλα εχει και μπορει να νοιωθει καπως οταν κοιταζεται στον καθρεφτη...
Εν μερει την καταλαβαινω...
Ας δωσει βαση στην ουσια...
Κι ας μαθει να εκτιμα τη ζωη σε καθε φαση της...
Δεν είπα ότι είμαι αψεγάδιαστη. Μακράν απέχω. Γοητεία προσθέτει η ωριμότητα της σκέψης που αποκτάς, όχι μια καινούρια ρυτίδα στο πρόσωπο...Δεσποινης μου...πολυ λιγος πληθυσμος εχει Ομορφια με τελεια χαρακτηριστικα προσωπο και σωματος....πολλους συμπαθητικους.....πολλους γοητευτικους....Τα σημαδια Γηρανσης που αναφερεις πιστεψε με προσφερουνε γοητεια... αν σε ρωταγανε τι θα ηθελες να εισαι???ενα τελειο Βοτσαλο η ενα Διαμαντι με ψεγαδια.....τι θα διαλεγες???
Για την ώρα δεν έχω τέτοιες ανησυχίες. Πρέπει να αναθρέψω τα παιδιά μου,να τα βοηθήσω να σταθούν στα πόδια τους.θα διαφωνησω. Η πλειοψηφια φοβαται περισσοτερο την ψυχικη της εξαφανιση στο χαος του συμπαντος, δεν ειναι τυχαιο οτι οι γεροι στρεφονται μαζικα προς την εκκλησια. Η σωματικη παρακμη απλα σου θυμιζει το αναποφευκτο, δεν πιστευω οτι μια ρυτιδα θα σε πανικοβαλει περισσοτερο απο την αντιληψη της ματαιοτητας της υπαρξης, ειδικα οταν καποιος (κυριως νεοτερος σε ηλικια) δεν εχει καποιον θεο να στραφει για "βοηθεια".
Να σου πω,, από τώρα σα μανεκέν με βλέπω.....για φέρετρο όμωςΜπορει να παει γυμναστηριο,να κανει καποιο ηπιο προγραμμα η να κανει πεζοποριες με φιλους...
Να εξασκησει καποιο χομπι της
Να γνωρισει καποιον ανθρωπο που να τη γουσταρει και να την κανει να αισθανεται πανεμορφη!Αυτο δεν εχει ηλικια!
Αν ομως ζητα να καυλωνει τους ανδρες και να επιβεβαιωνεται τοτε τον πουλο φιλε
Θα καταληξει σε κανενα πλαστικο χειρουργο να την κανει μουμια κι επειτα σε ενα ψυχιατρο!
Καλημέρα ΑλέξανδρεΚαλησπερα Μαντω, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Νομίζω Πώς νοιώθω την κάθε άσπρη τρίχα να μπαίνει μέσα μου και να με τυλίγει από παντού σαν ιστόςΚλασσικό παράδειγμα είναι οι άσπρες τρίχες στην κεφαλή. Πολλοί κάτω των 30 έχουν άσπρες τρίχες για διάφορους λόγους (άγχος, κληρονομικότητα), και παρόλα αυτά, τους προσδίδει άλλη χάρη στο παρουσιαστικό τους.
Μέση ηλικίαγια δωσε ινφο
ηλικια
υψος βαρος
κλ κλπ
Για μικρό το έχεις γιατί δεν έχεις στήθοςΠοιον πονο της μωρε?
ΠΑΣΟΚ εχεις ψηφισει?Μέση ηλικία
Σταμάτησα να ζυγιζομαι μετά από 120 κιλά
Ύψος-φτάνω δε φτάνω να ανάψω θερμοσίφωνα για να κάνω μπάνιο. Μαλλιά αραιά με καραφλιτσα στη χωρίστρα, δόντια ένα εδώ άλλο παρ'εκει...να φανταστείς χωράει ένα τσιγάρο στα κενά ανάμεσα. Να συνεχίσω;
Δεν ψηφίζω κανέναν, πειράζει?ΠΑΣΟΚ εχεις ψηφισει?
αλλιως αμα τα καταπινεις και δινεις κωλο ενταξει εισαι