Νέα

Δεινόν τό γῆρας, οὐ γάρ ἔρχεται μόνον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
με κουβερτουλα σναγκυ τηνε/τονε κοβω διπλα στο τζακι, μεσημερι σαββατου ενος χειμωνιατικου μηνα.
να κοιταει τα εφηβικα αλμπουμ και να κλαιει με μαυρο δακρυ, πινοντας τσαγακι βουνου και βουτωντας μπισκοτακια μιραντα (σκετα) κανοντας τα παπαρα, για να τα καταπινει πιο ανετα.
Μπορει να παει γυμναστηριο,να κανει καποιο ηπιο προγραμμα η να κανει πεζοποριες με φιλους...
Να εξασκησει καποιο χομπι της
Να γνωρισει καποιον ανθρωπο που να τη γουσταρει και να την κανει να αισθανεται πανεμορφη!Αυτο δεν εχει ηλικια!
Αν ομως ζητα να καυλωνει τους ανδρες και να επιβεβαιωνεται τοτε τον πουλο φιλε
Θα καταληξει σε κανενα πλαστικο χειρουργο να την κανει μουμια κι επειτα σε ενα ψυχιατρο!

Giacomo Casanova

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Κριτικές
48
Like
2.276
Πόντοι
5.190
Σε κάποια ηλικία και μετά συμβιβάζεσαι..... το προσπερνάς κατά κάποιο τρόπο. Πλέον είναι σχετικά εύκολο να καλοδιατηρηθείς (διατροφή κ σωματική άσκηση, ψυχολογία κτλπ). Εξάλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, οι άνω των 65 ετών κάτοικοι αυτού του πλανήτη ξεπέρασαν σε αριθμό τους κάτω από 5 ετών δηλαδή το new normal θα είναι όσο πάει και μεγαλύτερες ηλικίες, στον δυτικό τουλάχιστον κόσμο. (αφήνουμε εκτός Κίνες- Αφρικές και Νότια Αμερική). Όμως για να μην σε πιάνει κατάθλιψη και μελαγχολία για τα αναπόφευκτα (εξ[ όσων μας έχουν μάθει οι γονείς μας), ψάξε το για Longevity.... David Sinclair, Aubrey de gray και άλλοι 10 που έχουν βάλει σκοπό την αθανασία ή τα νεανικά "γερατιά" .......... (αδόκιμος όρος, τα γερατιά, στην προκειμένη περίπτωση). Αυτά......

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
μηπως εχει ηδη καταληξει λεω εγω.... ????
Λες φιλε;
Μακαρι οχι...
Ας κανουμε οτι μπορουμε να την αποτρεψουμε...
Γιατι κι εκεινη ανθρωπος ειναι,ψυχουλα εχει και μπορει να νοιωθει καπως οταν κοιταζεται στον καθρεφτη...
Εν μερει την καταλαβαινω...
Ας δωσει βαση στην ουσια...
Κι ας μαθει να εκτιμα τη ζωη σε καθε φαση της...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Η ομορφιά είναι κάτι που φαίνεται σε όλους. Επίσης τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο σου, φαίνονται σε όλους. Όταν συνηθίζεις σε κάτι, σου κακοφαίνεται μετά η αλλαγή ως πρως το χειρότερο . Φαντάσου ένας άντρας προικισμένος από την φύση του, να φτάνει σε μια ηλικία 40 ας πούμε. Και μετά μέρα με την ημέρα το μόριο του να μικραίνει και και μικραίνει....ώσπου μα χαθεί εντελώς. Πώς θα αισθανόταν αυτός ο άντρας;
Ξέρω, ακραίο το παράδειγμα αλλά μόνο έτσι μπορω να το παρομοιασω
Δεσποινης μου...πολυ λιγος πληθυσμος εχει Ομορφια με τελεια χαρακτηριστικα προσωπο και σωματος....πολλους συμπαθητικους.....πολλους γοητευτικους....Τα σημαδια Γηρανσης που αναφερεις πιστεψε με προσφερουνε γοητεια... αν σε ρωταγανε τι θα ηθελες να εισαι???ενα τελειο Βοτσαλο η ενα Διαμαντι με ψεγαδια.....τι θα διαλεγες???

• Like
Αντιδράσεις: Mantw

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Τα σημαδια Γηρανσης που αναφερεις πιστεψε με προσφερουνε γοητεια
Κλασσικό παράδειγμα είναι οι άσπρες τρίχες στην κεφαλή. Πολλοί κάτω των 30 έχουν άσπρες τρίχες για διάφορους λόγους (άγχος, κληρονομικότητα), και παρόλα αυτά, τους προσδίδει άλλη χάρη στο παρουσιαστικό τους.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.216
Πόντοι
20.686
Αν το καλοσκεφτείς και δεις ότι αυτοί που γερασανε είναι τυχεροί,γιατί κάποιοι δεν καταφέραμε να γεράσουν,τότε ίσως δεις τα πράγματα διαφορετικά.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Το γήρας είναι η κατάρα των όμορφων. Έχουν πολλά να χάσουν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας. Έχω έναν τεράστιο ανυπέρβλητο ζωώδη φόβο απέναντι στα γηρατειά λόγω του αναπόφευκτου του. Πιστεύω πως είναι το πιο εξελιγμένο βασανιστήριο.... να κοιταζεσαι στον καθρέπτη και να βλέπεις μέρα με την μέρα να μαραίνεται η φρεσκάδα και η δροσιά της επιδερμίδας σου. Κοιτάζω στα μάτια του συντρόφου μου όταν με γδυνει και ψάχνω απογοήτευση στα μάτια του. Απογοήτευση για το σώμα μου.
Εσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα;
Δεν είναι υπαρξιακός φόβος, του θανάτου κλπ. Είναι ο φόβος της απώλειας της ακμάδας και της νεότητας. Το λέω και για κάποιους συναγωνιστές που απαντούν από κάτω.
Πολλοί άνθρωποι, αν και δε φοβουνται το θάνατο, φθείρονται, "τρελαίνονται" στη θέα του ώριμου σώματος. Και στην ιδέα ότι θα συνεχίσει να γίνεται αυτή η αλλαγή.
Τώρα με την εξοικείωση και τα ψηφιακά μέσα, δεν είναι λίγοι αυτοί που τραβάνε φωτος τον εαυτό τους για να τον συγκρίνουν και να θαυμάσουν τον παλιό.
Συνοπτικά, είναι γνώρισμα του βαθιά νάρκισσου χαρακτήρα.
Το έχω και εγώ. :rockon:
Μπορώ να σε καταλάβω.
Πολλές φορές φρίττω όταν βλέπω ακόμα και κάποιον να γερνάει. Είναι σαν καθρέφτης μου.
Το δουλεύεις μόνος σου και αντιμετωπίζεις με οποιο τρόπο μπορείς.

• Like

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
για δωσε ινφο
ηλικια
υψος βαρος
κλ κλπ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Κλασσικό παράδειγμα είναι οι άσπρες τρίχες στην κεφαλή. Πολλοί κάτω των 30 έχουν άσπρες τρίχες για διάφορους λόγους (άγχος, κληρονομικότητα), και παρόλα αυτά, τους προσδίδει άλλη χάρη στο παρουσιαστικό τους.
Λίγες είναι οι περιπτώσεις όπου τα σημάδια του γήρατος κάθονται καλά και δίνει κιόλας παραπάνω πόντους, δλδ ρυτίδες και άσπρα μαλλιά, και συνήθως αυτοί ήταν από πριν γοητευτικοί.
Καλά, για φαλάκρα δεν το συζητάμε καν. Εκεί δεν κάθεται καλά σε κανέναν. Και μην πείτε για jason statham, bruce willis κλπ. Ακόμα κι αυτοί πιο νέοι με μαλλιά ήταν καλύτεροι.

• Like

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Έχω περάσει τα 40 και ως ομορφόπαιδο βιώνω τις ίδιες ανασφάλειες μαζί σας.

Πρόσφατα έχω ξεκινήσει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες σε κέντρα αποκατάστασης όπως , Glamour, YourAngel κ.α.

Παράλληλα δε επισκεπτομαι χώρους ευεξίας, χαλάρωσης και μασάζ.

Αισθάνομαι καλύτερα. Θα το παλέψω.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Παιδια ξερει κανεις που πηγε η Ελενη μια αδυνατη μιφλο γκιλφ που δουλευε Διδυμου 27;
Καστανη συχνα φοραγε ζαρτιερες ηταν και στο Ελλης
Ηταν προφεσορα στο τσιμπουκι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom