LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ναι μου τη θυμίζουν. Λογικά κοντά θα 'στε στην ηλικία.Αυτά που έγραψα σου θυμίζουν την Μαυρογενους;
Ναι μου τη θυμίζουν. Λογικά κοντά θα 'στε στην ηλικία.Αυτά που έγραψα σου θυμίζουν την Μαυρογενους;
Μπορει να παει γυμναστηριο,να κανει καποιο ηπιο προγραμμα η να κανει πεζοποριες με φιλους...με κουβερτουλα σναγκυ τηνε/τονε κοβω διπλα στο τζακι, μεσημερι σαββατου ενος χειμωνιατικου μηνα.
να κοιταει τα εφηβικα αλμπουμ και να κλαιει με μαυρο δακρυ, πινοντας τσαγακι βουνου και βουτωντας μπισκοτακια μιραντα (σκετα) κανοντας τα παπαρα, για να τα καταπινει πιο ανετα.
μηπως εχει ηδη καταληξει? ...λεω εγω τωρα.Θα καταληξει σε κανενα πλαστικο χειρουργο να την κανει μουμια κι επειτα σε ενα ψυχιατρο!
Λες φιλε;μηπως εχει ηδη καταληξει λεω εγω.... ????
απο τυχη ζουμε..δε ξερεις πλεον τι σου ξημερωνειΘα φτάσεις γιατί όχι
Δεσποινης μου...πολυ λιγος πληθυσμος εχει Ομορφια με τελεια χαρακτηριστικα προσωπο και σωματος....πολλους συμπαθητικους.....πολλους γοητευτικους....Τα σημαδια Γηρανσης που αναφερεις πιστεψε με προσφερουνε γοητεια... αν σε ρωταγανε τι θα ηθελες να εισαι???ενα τελειο Βοτσαλο η ενα Διαμαντι με ψεγαδια.....τι θα διαλεγες???Η ομορφιά είναι κάτι που φαίνεται σε όλους. Επίσης τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο σου, φαίνονται σε όλους. Όταν συνηθίζεις σε κάτι, σου κακοφαίνεται μετά η αλλαγή ως πρως το χειρότερο . Φαντάσου ένας άντρας προικισμένος από την φύση του, να φτάνει σε μια ηλικία 40 ας πούμε. Και μετά μέρα με την ημέρα το μόριο του να μικραίνει και και μικραίνει....ώσπου μα χαθεί εντελώς. Πώς θα αισθανόταν αυτός ο άντρας;
Ξέρω, ακραίο το παράδειγμα αλλά μόνο έτσι μπορω να το παρομοιασω
ΜπαΕσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα;
δε φαινεται με τετοιο ποστ παντως.Ας δωσει βαση στην ουσια...
Κι ας μαθει να εκτιμα τη ζωη σε καθε φαση της...
Κλασσικό παράδειγμα είναι οι άσπρες τρίχες στην κεφαλή. Πολλοί κάτω των 30 έχουν άσπρες τρίχες για διάφορους λόγους (άγχος, κληρονομικότητα), και παρόλα αυτά, τους προσδίδει άλλη χάρη στο παρουσιαστικό τους.Τα σημαδια Γηρανσης που αναφερεις πιστεψε με προσφερουνε γοητεια
ποσο εισαι τυπε αν επιτρεπεται?
Δεν είναι υπαρξιακός φόβος, του θανάτου κλπ. Είναι ο φόβος της απώλειας της ακμάδας και της νεότητας. Το λέω και για κάποιους συναγωνιστές που απαντούν από κάτω.Το γήρας είναι η κατάρα των όμορφων. Έχουν πολλά να χάσουν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας. Έχω έναν τεράστιο ανυπέρβλητο ζωώδη φόβο απέναντι στα γηρατειά λόγω του αναπόφευκτου του. Πιστεύω πως είναι το πιο εξελιγμένο βασανιστήριο.... να κοιταζεσαι στον καθρέπτη και να βλέπεις μέρα με την μέρα να μαραίνεται η φρεσκάδα και η δροσιά της επιδερμίδας σου. Κοιτάζω στα μάτια του συντρόφου μου όταν με γδυνει και ψάχνω απογοήτευση στα μάτια του. Απογοήτευση για το σώμα μου.
Εσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα;
Λίγες είναι οι περιπτώσεις όπου τα σημάδια του γήρατος κάθονται καλά και δίνει κιόλας παραπάνω πόντους, δλδ ρυτίδες και άσπρα μαλλιά, και συνήθως αυτοί ήταν από πριν γοητευτικοί.Κλασσικό παράδειγμα είναι οι άσπρες τρίχες στην κεφαλή. Πολλοί κάτω των 30 έχουν άσπρες τρίχες για διάφορους λόγους (άγχος, κληρονομικότητα), και παρόλα αυτά, τους προσδίδει άλλη χάρη στο παρουσιαστικό τους.
Ποτε δεν ειναι αργα να βαλει καποιος μυαλο...καλυτερο απο το να βαλει βυζια...δε φαινεται με τετοιο ποστ παντως.