Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
πρόσεχε τι γραφεις γιατι οταν σε ξεφτιλισει και αυτην δεν θα μπορεις να τα μαζέψεις μετάχοντρουλα η μαντω
πρόσεχε τι γραφεις γιατι οταν σε ξεφτιλισει και αυτην δεν θα μπορεις να τα μαζέψεις μετάχοντρουλα η μαντω
οταν την πηδηξω αγρια θα γραφω αλλα μεταπρόσεχε τι γραφεις γιατι οταν σε ξεφτιλισει και αυτην δεν θα μπορεις να τα μαζέψεις μετά
καλη τυχη τυπε , θα την χρειαστειςοταν την πηδηξω αγρια θα γραφω αλλα μετα
καλη τυχη τυπε , θα την χρειαστεις
δωσε πληροφοριεςκαλη τυχη τυπε , θα την χρειαστεις
εσυ θα μας πεις τυπεδωσε πληροφοριες
εχω χασει την μαντω τι παιζει ?
ναι αν με αφησειεσυ θα μας πεις τυπε
Καλησπέρα Μαντώ, είμαι ο LION7, φίλος του Αλέξανδρου
Τι τραβατε κι εσεις οι ωραιοιναι αλλα εγω ειμαι ωραιος...για ελα στη θεση μου ως νεος να σε καρφωνουν τα μικρα και τωρα να σου λενε "σεις" και "σας"..το κερατο μου
Σπέσιαλ;
πανταΣπέσιαλ;
απο ποιον εχω κουκλε χαιρετισματα?απο ποια ψυχη?και ποια ψυχη να παρω τηλεφωνο?Την Καλησπερα μου Δεσποινης μου....εμεις δεν μεγαλωνουμε.....Ωριμαζουμε
Το γήρας είναι η κατάρα των όμορφων. Έχουν πολλά να χάσουν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας. Έχω έναν τεράστιο ανυπέρβλητο ζωώδη φόβο απέναντι στα γηρατειά λόγω του αναπόφευκτου του. Πιστεύω πως είναι το πιο εξελιγμένο βασανιστήριο.... να κοιταζεσαι στον καθρέπτη και να βλέπεις μέρα με την μέρα να μαραίνεται η φρεσκάδα και η δροσιά της επιδερμίδας σου. Κοιτάζω στα μάτια του συντρόφου μου όταν με γδυνει και ψάχνω απογοήτευση στα μάτια του. Απογοήτευση για το σώμα μου.
Εσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα;
Ναι μωρέ γιατί όταν ο Θεός μοίραζε μαλλιά ήμουν στην ουρά για βυζάρεςεχεις κανει καραφλα τυπε;
Μεσα στην αισιοδοξια το γραπτό σου Νομίζεις οτι μόνο η εξωτερική ομορφιά υπάρχει στους ανθρώπους ? Αν ναι πάω πάσο, αν όχι όταν όταν κοιτάς τον συντροφό σου στα μάτια και αυτός αντίστοιχα, προσπάθησε να βρεις την ομορφιά που βρίσκεται μέσα σε αυτόν !Το γήρας είναι η κατάρα των όμορφων. Έχουν πολλά να χάσουν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας. Έχω έναν τεράστιο ανυπέρβλητο ζωώδη φόβο απέναντι στα γηρατειά λόγω του αναπόφευκτου του. Πιστεύω πως είναι το πιο εξελιγμένο βασανιστήριο.... να κοιταζεσαι στον καθρέπτη και να βλέπεις μέρα με την μέρα να μαραίνεται η φρεσκάδα και η δροσιά της επιδερμίδας σου. Κοιτάζω στα μάτια του συντρόφου μου όταν με γδυνει και ψάχνω απογοήτευση στα μάτια του. Απογοήτευση για το σώμα μου.
Εσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα;
κατι για βυζαρες ακουσα!!!Ναι μωρέ γιατί όταν ο Θεός μοίραζε μαλλιά ήμουν στην ουρά για βυζάρες
Να πας να εμβολιασθεις, δεν τις δινει σε ανεμβολιαστουςκατι για βυζαρες ακουσα!!!
εχω μουφα πιστοποιητικο τυπεΝα πας να εμβολιασθεις, δεν τις δινει σε ανεμβολιαστους
Οκ θα ενημερωθουν αυτοι που πρεπειεχω μουφα πιστοποιητικο τυπε
αδικια ειναι τυπε! ας ενημερωθουν ολοιΟκ θα ενημερωθουν αυτοι που πρεπει