paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
ποιος τον γαμει αυτονΔε θέλω να χαρούν κάποια άτομα όπως ο @RETRO(2) γι'αυτό δεν το κάνω
πετα ενα βυζι να γινει εδω πανηγυρι
ποιος τον γαμει αυτονΔε θέλω να χαρούν κάποια άτομα όπως ο @RETRO(2) γι'αυτό δεν το κάνω
Ακόμα και γράφεις χωρίς κανόνες. Νομίζειςναι το πιστευω γιαυτο και δεν φοβαμαι το θανατο ζω χωρις κανονες
Θες να κάνουμε το αντρόγυνο? Εγώ να καθαρίζω το σπίτι και εσύ να φέρνεις τα λεφτά.Τα φοράω καμιά φορά. Μ'αρέσουν παιχνίδια ρόλων
Τίμια πρόταση. Μετά θα σε κυνηγάω να με γλείψεις ;Θες να κάνουμε το αντρόγυνο? Εγώ να καθαρίζω το σπίτι και εσύ να φέρνεις τα λεφτά.
Ναι, αλλά θα έχω πονοκέφαλο.Τίμια πρόταση. Μετά θα σε κυνηγάω να με γλείψεις ;
Depon max. Να το πάρεις πριν γυρίσω σπίτι με ορεξούλεςΝαι, αλλά θα έχω πονοκέφαλο.
εσυ Γλυκια μου μενεις στον χρονο αναλλοίωτη ,μην σκεφτεσαι τέτοια! εισαι μαγεία
Ότι πει η κολώνα του σπιτιού μου!Depon max. Να το πάρεις πριν γυρίσω σπίτι με ορεξούλες
Είμαι σεμνή . Το μόνο που θα έκανα είναι να μισανοιξω τα πόδια μου και να σηκώσω λίγο το φόρεμα μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξέρω τι βιβλία διαβάζεις αλλά το πιστεύεις πραγματικά;
Λες να μην το σκέφτομαι...άσε, η ζωή περνά κάπου δίπλα μου. Και αποκλειστικά εγώ ευθύνομαι γι'αυτό.ωραία λοιπόν από την κούνια στο τάφο Μαντώ
Όλοι θα πεθάνουμε. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, μας φέρνει πιο κοντά στο θάνατο, ωστόσο παραμένει ο μεγαλύτερος φόβος στη ζωή μας. Δεν ήρθε η ώρα να κατανοήσουμε βαθύτερα αυτό το σημαντικό και αναπόφευκτο γεγονός;
Ο θάνατος είναι πάντα κοντά. Είναι σχεδόν σαν τη σκιά σου. Μπορεί να το γνωρίζεις, μπορεί να μην το γνωρίζεις, αλλά σε ακολουθεί από την πρώτη στιγμή της ζωής σου μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο θάνατος είναι μια διαδικασία όπως η ζωή είναι μια διαδικασία, και είναι σχεδόν μαζί, σαν δύο τροχοί ενός καροτσιού. Η ζωή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς θάνατο. ούτε ο θάνατος μπορεί να υπάρξει χωρίς ζωή.
Το μυαλό μας έχει μια τρελή επιθυμία: θέλουμε μόνο ζωή και όχι θάνατο. Δεν κοιτάμε την υπαρξιακή αλήθεια, προσκολλούμαστε πάντα στη δική μας τρελή επιθυμία. Κάθε επιθυμία που έρχεται σε αντίθεση με τη φύση είναι τρελή. Και αυτή η επιθυμία υπάρχει σχεδόν σε κάθε ζωντανό πλάσμα.
Η ζωή είναι η ενεργός δύναμη και ο θάνατος η ανενεργή δύναμη. Η ζωή είναι ο θετικός ηλεκτρισμός και ο θάνατος είναι ο αρνητικός ηλεκτρισμός, αλλά δεν μπορούν να διαχωριστούν.
Όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν ότι ο θάνατος είναι δυνατός ανά πάσα στιγμή - την επόμενη στιγμή και μπορεί να λείπεις. Αυτή η συνειδητοποίηση θα σε βοηθήσει να ζήσεις αυτή τη στιγμή όσο το δυνατόν πιο βαθιά, γιατί ο θάνατος μπορεί να σου κόψει τις ρίζες χωρίς να σας ενημερώσει, χωρίς καμία προηγούμενη ένδειξη «έρχομαι». Απλώς έρχεται. Ξέρεις μόνο πότε έχει συμβεί. Δεν είναι όμως η μεγαλύτερη δυστυχία. Η μεγαλύτερη δυστυχία είναι όταν υπήρχε η ευκαιρία και η ευκαιρία, δεν έζησες - συνέχισες να αναβάλλεις.
Η ζωή είναι μια ευκαιρία. Ο θάνατος είναι το τέλος του σχοινιού. Αν καταλαβαίνεις τον θάνατο, η ζωή σου θα γίνει έντονη και ολοκληρωτική. Αντί όμως να καταλάβεις τον θάνατο, σε καταβάλλει. Ως εκ τούτου, η καρδιά αρχίζει να τρέμει από φόβο. Ο φόβος δεν πρόκειται να βοηθήσει καθόλου, ο φόβος θα θολώσει ακόμα περισσότερο το μυαλό σου. Ποτέ δεν υπήρξε κατανόηση από φόβο.
Έτσι, όποτε νιώθεις φόβο, είναι μια τεράστια ευκαιρία να καταλάβεις ότι η ζωή είναι στιγμιαία.
Να φανταστώ κάτι τέτοιο ονειρεύεσαι,το ψάχνεις απεγνωσμένα και δεν το βρίσκεις; νομίζω κάπου στη Συγγρού συχνάζουν. Κάνε μια βόλτα
ειναι μια αρχη αυτο να αναγνωριζεις πως ευθυνεσαι εσυ γιαυτο, καλη συνεχεια ωρα για νυχτερινη εξοδοΛες να μην το σκέφτομαι...άσε, η ζωή περνά κάπου δίπλα μου. Και αποκλειστικά εγώ ευθύνομαι γι'αυτό.
Να φανταστώ κάτι τέτοιο ονειρεύεσαι,το ψάχνεις απεγνωσμένα και δεν το βρίσκεις; νομίζω κάπου στη Συγγρού συχνάζουν. Κάνε μια βόλτα
Σκέφτομαι να τον ψιλοπάρω...Και δεν εννοώ τον ύπνο! Βγαίνω και εγώ!
Όμορφα να περάσεις!ειναι μια αρχη αυτο να αναγνωριζεις πως ευθυνεσαι εσυ γιαυτο, καλη συνεχεια ωρα για νυχτερινη εξοδο
Μια ζωή την έχουμε.Θα πρότεινα να μην ασχολέισθαι με τον θάνατο , δεν έχει νοήμα , και πάνω από όλα όχι πως περνάει η ζωή αλλά πως τα περνάτε στην ζωή σας! Κάντε οτι σας κάνει κέφι ,περάστε καλά και γράψτε τα όλα στα παλαιότερα των υποδημάτων σας !!
Σκέφτομαι να τον ψιλοπάρω...Και δεν εννοώ τον ύπνο! Βγαίνω και εγώ!
οταν πεθανεις θα αλλαξεις γνωμηναι το πιστευω γιαυτο και δεν φοβαμαι το θανατο ζω χωρις κανονες