papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
μαντω τι λεει, πως τη βρισκεις ?Να πας να εμβολιασθεις, δεν τις δινει σε ανεμβολιαστους
μαντω τι λεει, πως τη βρισκεις ?Να πας να εμβολιασθεις, δεν τις δινει σε ανεμβολιαστους
Δεν εχω εικονα, δεν εχω αποψημαντω τι λεει, πως τη βρισκεις ?
ε τοτε που το ξερεις οτι δε τις δινει σε ανεμβολιαστους ?Δεν εχω εικονα, δεν εχω αποψη
Θα πεις τιποτα σοβαρο ή να αφοσιωθω στην κολομπιανα?ε τοτε που το ξερεις οτι δε τις δινει σε ανεμβολιαστους ?
εσενα ρωτησα γιατι σε ειδα οτι γνωριζεις, συμφωνα με το κομεντ οτι δεν τις δινει, αρα ξερεις κατι.Θα πεις τιποτα σοβαρο ή να αφοσιωθω στην κολομπιανα?
ετσι μπραβω αστερι.....πιστευω οτι πηρες το κατι της παραπανω........Ναι μωρέ γιατί όταν ο Θεός μοίραζε μαλλιά ήμουν στην ουρά για βυζάρες
Περνάω φάσεις καμιά φορά. Κυρίως όταν συγκρίνω τις παλιές μου φώτο με τις πρόσφατεςΜεσα στην αισιοδοξια το γραπτό σου Νομίζεις οτι μόνο η εξωτερική ομορφιά υπάρχει στους ανθρώπους ? Αν ναι πάω πάσο, αν όχι όταν όταν κοιτάς τον συντροφό σου στα μάτια και αυτός αντίστοιχα, προσπάθησε να βρεις την ομορφιά που βρίσκεται μέσα σε αυτόν !
Έψαχνα εμβολιασμένο γιατί θέλω να υλοποιήσω μια φαντασίωσηΝα πας να εμβολιασθεις, δεν τις δινει σε ανεμβολιαστους
Για λέγε...Έψαχνα εμβολιασμένο γιατί θέλω να υλοποιήσω μια φαντασίωση
Κάποτε ήταν σφιχτές και στητές. Με το πέρασμα του χρόνου έπεσαν.κατι για βυζαρες ακουσα!!!
Να με συνοδεύσει σε swingers clubΓια λέγε...
Εμβολιασμένο ή μη,εσένα σε τιμώ δεόντωςεσενα ρωτησα γιατι σε ειδα οτι γνωριζεις, συμφωνα με το κομεντ οτι δεν τις δινει, αρα ξερεις κατι.
για πες λοιπον.
Πολύ καλά κάνεις και ψάχνεις την απογοήτευση στα μάτια του.Αν δεν ήσουν και στραβή θα την είχες δει κιόλας. ΜουστογριαΤο γήρας είναι η κατάρα των όμορφων. Έχουν πολλά να χάσουν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη μας. Έχω έναν τεράστιο ανυπέρβλητο ζωώδη φόβο απέναντι στα γηρατειά λόγω του αναπόφευκτου του. Πιστεύω πως είναι το πιο εξελιγμένο βασανιστήριο.... να κοιταζεσαι στον καθρέπτη και να βλέπεις μέρα με την μέρα να μαραίνεται η φρεσκάδα και η δροσιά της επιδερμίδας σου. Κοιτάζω στα μάτια του συντρόφου μου όταν με γδυνει και ψάχνω απογοήτευση στα μάτια του. Απογοήτευση για το σώμα μου.
Εσείς φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεράματα;
δε με πειθειςΚάποτε ήταν σφιχτές και στητές. Με το πέρασμα του χρόνου έπεσαν.
μη λες τετοια και θα χασεις τον αλεξ απο θαυμαστη!!!!Εμβολιασμένο ή μη,εσένα σε τιμώ δεόντως
Μη χάσω τον παπαφιλιψ από εραστή με νοιάζειδε με πειθεις
μη λες τετοια και θα χασεις τον αλεξ απο θαυμαστη!!!!
μερακλου!!!Μη χάσω τον παπαφιλιψ από εραστή με νοιάζει
αν νομιζεις οτι οι αντρες καταλαβαινουν την διαφορα και πολυ περισσοτερο τους χαλαει, εισαι πολυ γελασμενηΚάποτε ήταν σφιχτές και στητές. Με το πέρασμα του χρόνου έπεσαν.
Ναι μωρέ γιατί όταν ο Θεός μοίραζε μαλλιά ήμουν στην ουρά για βυζάρες
ετσι μπραβω αστερι.....πιστευω οτι πηρες το κατι της παραπανω........
τύπε τα γυαλιά σου μη ξεχασεις να βαλεις στο πάρτυΝα με συνοδεύσει σε swingers club