FrankyGoesToHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Για το πρώτο, φάε λίγο σημερινή τρόικα να πειστείς:
Διακοπή παραλαβής αιτήσεων
[size=11pt]«Παγώνουν» μέχρι το τέλος του 2010 τα δανειοδοτικά προγράμματα του ΟΕΚ[/size]
από το in.gr
Ήσουν δικαιούχος (δηλ. μη προνομιούχος) για δάνειο ή επιδότηση τόκων δανείου από τον ΟΕΚ και περίμενες να πάρεις σπιτάκι? Ε, ξέχνα το! ;)
[size=11pt]Ευγενικό... τελεσίγραφο [/size]
Σε... ορθοπεταλιά 70 ημερών υποχρεώνεται η κυβέρνηση και ειδικά τα οικονομικό επιτελείο, μετά το ελάχιστα συγκεκαλυμμένο τελεσίγραφο που εμπεριέχεται στην πρώτη επίσημη έκθεση της τρόικας μετά την υπαγωγή της Ελλάδας στο καθεστώς της επιτήρησης από το ΔΝΤ, την Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
...................................
Προειδοποιούν ωστόσο πως αν άλλα μέτρα- απελευθέρωση υπηρεσιών και κλειστών επαγγελμάτων, απελευθέρωση της ενέργειας, μείωση της ζήτησης- δεν φέρουν αποτέλεσμα, τότε η κυβέρνηση θα πρέπει να φροντίσει η ίδια να τιθασεύσει το «τέρας» (σ.σ. υπονοώντας την παρέμβαση στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα).
από www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4587675]tanea.gr[/color[/URL]]
θέλεις και άλλα δηλαδή για να πειστείς?
Πες μου, αν είναι να βάλω και άλλα! Πήρα στη τύχη από ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ειδησεογραφία!
Δεν καταλαβαίνεις ότι απλά βαδίζουν με σχέδιο???
είναι δυνατόν να βάζεις μαζί τη μείωση της ζήτησης, την απελευθέρωση των επαγγελμάτων και την αύξηση της τιμής του ρεύματος?!?!?!
είναι αντιφατικά από τη φύση τους!!!!!
Και έχεις και το θράσσος να απειλείς από πάνω!! (προφανώς στη Τρόικα πάει αυτό)
καλά όλα αυτά αλλά σ'αυτά που έγραψα δεν μου απάντησες...και για να μην μπερδευόμαστε ΝΑΤΑ..:
μμμ οκ ...και πως ακριβώς πιέζεται την Τρόϊκα κοβοντας σε μας το ρεύμα? Διότι το πρόβλημά μου είναι το ότι θα κόψετε το ρεύμα σε μένα ΟΧΙ στην τρόικα... το πρόβλημά μου είναι ότι θα προσπαθήσετε να πιέσεται μία κατάσταση γυρνώντας εμένα στο 1800. Και αυτό δεν είμαι διατεθιμένος να το ανεχτώ! όχι τουλάχιστον χωρίς να έχω πειστεί ότι έχω κάποιο όφελος.
Αναρωτιέμαι μάλιστα μήπως τελικά ο λόγος των αντιδράσεων των ΔΕΗτζήδων είναι όντως καθαρά προσωπικός... διότι αν η ΔΕΗ πουλήσει το 40% των μονάδων λιγνίτη τότε (λέω εγώ!!) τι θα τους κάνει τόσους ΔΕΗτζήδες... ή μήπως θα πάνε πακέτο με τις μονάδες παραγωγής με τις αποδοχές που έχουν?
και από την άλλη...μήπως τελικά είναι καλύτερα να πάρουν το 40% κάποιοι τρίτοι (λέω εγω και πάλι?... δεν ξέρω!)
Μήπως τελικά οι απειλές για κινητοποιήσεις γίνονται όντως γιατί τρίζουν κάποιες ΔΕΗτζήδικες καρέκλες?
...και κάτι ακόμα.... εκείνο για το οποίο κόπτεται η Τρόικα είναι η απελευθέρωση της αγοράς της ενέργειας στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι στον χορό θα μπούνε και ιδιώτες... που σημαίνει με την σειρά του ότι όταν οι ΔΕΗτζήδες για χάρη των προσωπικών τους συμφερόντων θα πηγαίνουν να κατεβάσουν τους διακόπτες, οι πελάτες θα την κάνουν με ελαφρά από την ΔΕΗ.....ΑΡΑ τέρμα η τεράστια εξουσία τους...και για να είμαι ειλικρινής αυτό μου αρέσει! Δεν πιστεύω ότι μια κοινωνία μπορεί να πάει μπροστά χωρίς την αναίρεση συντεχνιακών διακιωμάτων που είναι ενάντια στην ζωή των υπολοίπων πολιτών.
...όπως επίσης μου αρέσει και το ότι χρεώσεις ΕΡΤ και δημοτικών τελών δεν θα μπαίνουν πλέον στους λογαριασμούς της ΔΕΗ διότι δεν θα μπαίνουν και στους λογαριασμούς των ιδιωτών!
ΕΧΤRΑ INFO: ο σημερινός τύπος μιλά για άρση του 70μέρου και μετάθεση της προθεσμιακής ημερομηνίας στα τέλη του Δεκέμβρη
ΥΓ: SORRY για την καθυστέρηση αλλά ήμουν offline