Νέα

ΔΕΗ....Βολεμένοι εργατορουφιάνοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekfrastikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αρνεισε να δεις την πραγματικοτητα,,,,αρνεισε να δεις οτι γεννιουντε ανθρωποι που δεν εχουν δικαιωμα στην δουλεια (ενω εσυ εχεις) και δεν εχουν σπιτι να κοιμηθουν μιας και οχι δουλεια οχι λεφτα για νοικι (ενω εσυ εχεις )
φυσικα θες την δυστυχια των αλλων μιας και με αυτα πο λες δειχνεις οτι συμφωνεις με ενα συστημα που κανοντας πλουσιοτερους τους πλουσιος κανει πιο δυστυχισμενους και φτωχους τους φτωχους...
θες κοσμο πλουσιων και φτωχων σε αντιθεση με εμενα...
στασου αντρικια και υποστηριξε την θεση σου και μην κανεις δακρυβρεχτες κωλοτουμπες και καλα οτι δεν θες την δυστυχια των αλλων

ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...
οσο θα θελεις ταξικο χασμα θα θελεις δυστυχισμενους ανθρωπους και φτωχα φτωχομπινεδιαρικα κρατη....
τα υπολοιπα ειναι πιπες...
φιλικα  ;) ;).

OΚ, πάω πάσο...
Αφού έχεις κληρονομικό χάρισμα και κατάλαβες και τι σκέφτομαι ενδόμυχα, τί άλλο να πω...
Καλή συνέχεια και κόψε τον πολύ Ξανθόπουλο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
OΚ, πάω πάσο...
Αφού έχεις κληρονομικό χάρισμα και κατάλαβες και τι σκέφτομαι ενδόμυχα, τί άλλο να πω...
θα κοψω τον ξανθοπουλο αλλα θελω να μου πεις κατι...θες η δεν θες ταξεις...θες η δεν θες πλουσιους και φτωχους;;;;
και πες μου και κατι αλλο...
να απολυθουν οι αποτυχημενοι που τα ξυνουν και τους ταιζεις εσυ....
και εκει στην ανεργια που ειναι τι θα κανουν;;;δεν θα ειναι δυστυχισμενοι;;; :2funny: :2funny:
ανεργια....ανεργια... :think: :think:να υποθεσω οτι κατι σου θυμιζει αυτη η λεξη;;;
να υποθεσω οτι ειναι περιπου συνωνυνο με την λεξη δυστυχια - δυστυχισμενος κατι το οποιο απευχεσαι;;; :2funny: :2funny: :2funny:
αστο ρε μεγαλε....μπορει να ειναι κουτση και ασχημη αλλα εχει ενα κακο συνηθειο....
παει παντα μπροστα... ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δυστυχως σαυτο τον τοπο, "εμεις οι δεξιοι" πρεπει να δουλευουμε σκληρα για να βγαζουμε τα προς το ζην καθως ουτε κομματοσκυλα ειμαστε, ουτε ανηκουμε στις απο το κρατος επιδοτουμενες εκλεκτες επαγγελματικες κατηγοριες ουτε διαθετουμε τις περιουσιες και τον απλετο χρονο "εσας των αριστερων"...
τον κακό σου τον καιρό ηλίθιε.
μεγάλωσα σε δεξιά οικογένεια δούλευα ως φοιτητής, δεν ζήτησα ποτέ τίποτα από κανένα κόμμα και η μόνη μου σχέση με το δημόσιο είναι πώς πάντα πλήρωνα τις μαλακίες ηλιθίων σαν και σένα.

βεβαια καποιο αλλο φασιστακι (βλ.ισιος) θα μπορουσε να προσθεσει οτι καθως κινουμαστε στα πλαισια της νομιμοτητας (αφου δε μας νταντευει κανεις οπως εσας τους αριστερους) η μονη νομιμη αντιδραση που διαθετουμε ειναι η ριψη της ψηφου μας στις εκαστοτε εκλογες.....
ρίξε ακόμα μια μαλακία πιό χρήσιμη είναι

Εσεις οι "αριστεροι" που ταχετε λυμενα τα οικ. σας προοβληματα και χαιρετε και της πολιτικης ασυλιας της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ κυβερνησης,για πειτε μου πως γινεται να οργανωνεστε, να πολιορκειτε την Αθηνα, να κλεινετε δρομους και λιμανια και αεροδρομια, οι πιο ακραιοι δε να καιτε και να πετροβολατε τα παντα απαξ και μαθετε πως ενας Πακιστανος σκονταψε και στραμπουληξε το ποδι του, αλλα μπροστα στο γαμησι που τρωνε οι ιδεολογικα "προστατευομενοι σας" εργαζομενοι, να κανετε την παπια?
τίποτα από όσα προανέφερες δεν έχω κάνει ηλίθιε.
θα μπορούσα κάλλιστα όμως να σου φυτέψω μια σφαίρα στο δόξα πατρί να μη διαβάζω τα καραγκιοζιλίκια που γράφεις τόσο καιρό.
Η Λ Ι Θ Ι Ε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
OΚ, πάω πάσο...
και δεν τα σκεφτεσαι ενδομυχα...
τα εχεις πολλες φορες γραψει εδω...αν ειναι δυνατον!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
θα κοψω τον ξανθοπουλο αλλα θελω να μου πεις κατι...θες η δεν θες ταξεις...θες η δεν θες πλουσιους και φτωχους;;;;
και πες μου και κατι αλλο...
να απολυθουν οι αποτυχημενοι που τα ξυνουν και τους ταιζεις εσυ....
και εκει στην ανεργια που ειναι τι θα κανουν;;;δεν θα ειναι δυστυχισμενοι;;; :2funny: :2funny:
ανεργια....ανεργια... :think: :think:να υποθεσω οτι κατι σου θυμιζει αυτη η λεξη;;;
να υποθεσω οτι ειναι περιπου συνωνυνο με την λεξη δυστυχια - δυστυχισμενος κατι το οποιο απευχεσαι;;; :2funny: :2funny: :2funny:
αστο ρε μεγαλε....μπορει να ειναι κουτση και ασχημη αλλα εχει ενα κακο συνηθειο....
παει παντα μπροστα... ;) ;) ;)

Η ύπαρξη τάξεων είναι αναπόφευκτη...
Κάποιος είναι εξυπνότερος, ικανότερος, πιο δουλευταράς, πιο κοινωνικός, την έχει μεγαλύτερη...
Το ζήτημα σε μια κοινωνία είναι όποιος έχει τα προσόντα να ξεπερνά τους όποιους ταξικούς φραγμούς και να έχει τη μοίρα που του αξίζει...
Όποια κοινωνία το έχει πετύχει, έχει πάει μπροστά...
Όποια κοινωνία είτε προσπάθησε να καταργήσει τις τάξεις είτε παρεμπόδιζε το δυναμικό κομμάτι της και του φόρτωνε σαββούρα, κατέρρευσε...

Και στην τελική, γιατί λες σε εμένα να συντηρώ τον τεμπέλη και δεν λες στον τεμπέλη να δουλέψει; Η τεμπελιά στην τελική είναι επιλογή και πρέπει να δεχόμαστε το τίμημα των επιλογών μας, ανδρίκια που λες και εσύ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάποιος είναι εξυπνότερος, ικανότερος, πιο δουλευταράς, πιο κοινωνικός, την έχει μεγαλύτερη...
έχω όλα τα παραπάνω από την πλειοψηφία αυτών με τους οποίους συμφωνάς, το ξέρεις και παρόλ αυτά πάλι διαφωνώ μαζί σου.
γιατί;
γιατί συν όλα τα παραπάνω δεν υπήρξα ποτέ μου κομπλεξικό γιουσουφάκι.
κάνε τις αναγωγές σου.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Η ύπαρξη τάξεων είναι αναπόφευκτη...
Το ζήτημα σε μια κοινωνία είναι όποιος έχει τα προσόντα να ξεπερνά τους όποιους ταξικούς φραγμούς και να έχει τη μοίρα που του αξίζει...
Όποια κοινωνία το έχει πετύχει, έχει πάει μπροστά...
Όποια κοινωνία είτε προσπάθησε να καταργήσει τις τάξεις είτε παρεμπόδιζε το δυναμικό κομμάτι της και του φόρτωνε σαββούρα, κατέρρευσε...

Και στην τελική, γιατί λες σε εμένα να συντηρώ τον τεμπέλη(ανεργο) και δεν λες στον τεμπέλη(ανεργο) να δουλέψει; Η τεμπελιά(ανεργια) στην τελική είναι επιλογή και πρέπει να δεχόμαστε το τίμημα των επιλογών μας, ανδρίκια που λες και εσύ...
μην κανεις τον χαζο...δεν μιλαω για τεμπελη...μιλαω για ανεργο...
κανε μου τη χαρη να αντικαταστησεις στο ποστ που εκανες το τεμπελη με το ανεργος και θα δεις οτι θα διαγραψεις το ποστ κατευθειαν... ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κανε μου τη χαρη να αντικαταστησεις στο ποστ που εκανες το τεμπελη με το ανεργος και θα δεις οτι θα διαγραψεις το ποστ κατευθειαν... ;)
δε χρειάζεται να διαγράψει τίποτα.
θα αυτοδιαγραφεί από μόνος του όταν διαπιστώσει πού τον οδηγούν αυτοί που υπερασπίζεται.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τον κακό σου τον καιρό ηλίθιε.
μεγάλωσα σε δεξιά οικογένεια δούλευα ως φοιτητής, δεν ζήτησα ποτέ τίποτα από κανένα κόμμα και η μόνη μου σχέση με το δημόσιο είναι πώς πάντα πλήρωνα τις μαλακίες ηλιθίων σαν και σένα.

Δηλαδη με εχεις κοψει για ΔΥ παπαρακο?

ρίξε ακόμα μια μαλακία πιό χρήσιμη είναι

Η δικια σου παντως αποτι βλεπω δεν πετυχε...

τίποτα από όσα προανέφερες δεν έχω κάνει ηλίθιε.

Δηλαδή αρχιδια επαναστατης εισαι και του λογου σου, ακριβως σαν εμας που κατηγορεις...

θα μπορούσα κάλλιστα όμως να σου φυτέψω μια σφαίρα στο δόξα πατρί να μη διαβάζω τα καραγκιοζιλίκια που γράφεις τόσο καιρό.
Η Λ Ι Θ Ι Ε.

καλα τι γινεται ρε παιδια? ολοι οπλοφορειτε τελως παντων? Τοση μαγκια μαζεμενη σε ενα σαϊτ, απορω ωρες ωρες πως δεν κρασαρουν οι σερβερς....

Ακου και κατι τελευταιο καραγκιοζακο γιατι εχει καταντησει αηδια η φιγουρομανια που σας εχει πιασει το τελευταιο διαστημα...

οπως ενα πραγματικο αρσενικο δε χρειαζεται να διαλαλει οτι δεν ειναι πουστης, γιατι δεν νιωθει καν την αναγκη να το αποδειξει, αντιστοιχα ενας αληθινος αρχιδατος μαγκας δεν μπαινει καν στον κοπο να προσπαθησει να αποδειξει οτι ειναι σταληθεια μαγκας!
Σεις ηθελα ναξερα, που και καλα εχετε φαει τη νυχτα με το κουταλι, τις ιδιες μαλακιες κανετε και στην πραγματικη σας ζωη? Δε τη βλεπω να διαρκει και πολυ αν συνεχισετε τα φλωριλικια...

με αντιλαμβανεσαι παπαρακο?

αντε γεια τωρα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
έχω όλα τα παραπάνω από την πλειοψηφία αυτών με τους οποίους συμφωνάς, το ξέρεις και παρόλ αυτά πάλι διαφωνώ μαζί σου.
γιατί;
γιατί συν όλα τα παραπάνω δεν υπήρξα ποτέ μου κομπλεξικό γιουσουφάκι.
κάνε τις αναγωγές σου.

Να δεχτώ ότι είσαι εξυπνότερος, ικανότερος, πιο δουλευταράς, πιο κοινωνικός..
Το ότι την έχεις μεγαλύτερη, από πού προκύπτει;
'Η, όπως θα έλεγε και ο ππ, πηγούλα;  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Εγώ πάλι μιλάω για τεμπέληδες...Αν η τεμπελιά ή η ανικανότητα έχει ως συνέπεια την ανεργία δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Και ουδέποτε απόκλεισα το κράτος πρόνοια για αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη, όποτε μην μου αποδίδεις πράγματα που δεν είπα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Να δεχτώ ότι είσαι εξυπνότερος, ικανότερος, πιο δουλευταράς, πιο κοινωνικός..
Το ότι την έχεις μεγαλύτερη, από πού προκύπτει;
'Η, όπως θα έλεγε και ο ππ, πηγούλα;  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Εγώ πάλι μιλάω για τεμπέληδες...Αν η τεμπελιά ή η ανικανότητα έχει ως συνέπεια την ανεργία δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Και ουδέποτε απόκλεισα το κράτος πρόνοια για αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη, όποτε μην μου αποδίδεις πράγματα που δεν είπα.
σου αποδιδω οτι οταν υπερασπιζεσαι (και το κανεις) με βδελυγμια ενα συστημα το οποιο προαγει την φτωχια αυξανοντας παραλληλα τα μεγαλα κεφαλαια
(ακουγονται ξυλινα λογια αλλα δεν φταιω εγω αν τα χρησιμοποιει κατα βουληση ο καθε πικραμενος στην προσπαθεια  του  να εξοικονομησει ψηφους) δεν μπορεις να λες οτι δεν σου αρεσει να βλεπεις την δυστυχια...αφου στην ουσια επικροτεις τον μηχανισμο που την παραγει - προαγει...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
σου αποδιδω οτι οταν υπερασπιζεσαι (και το κανεις) με βδελυγμια ενα συστημα το οποιο προαγει την φτωχια αυξανοντας παραλληλα τα μεγαλα κεφαλαια
(ακουγονται ξυλινα λογια αλλα δεν φταιω εγω αν τα χρησιμοποιει κατα βουληση ο καθε πικραμενος στην προσπαθεια  του  να εξοικονομησει ψηφους) δεν μπορεις να λες οτι δεν σου αρεσει να βλεπεις την δυστυχια...αφου στην ουσια επικροτεις τον μηχανισμο που την παραγει - προαγει...

Άσε τώρα αυτά...
Εδώ έχουμε θέμα...
Ο Ανεπιθύμητος ισχυρίστηκε εμμέσως ότι την έχει μεγαλύτερη (από ποιον τώρα δεν ξέρω) και ακόμη δεν το έχει τεκμηριώσει και εσύ μου μιλάς για τάξεις και ιστορίες!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Άσε τώρα αυτά...
Εδώ έχουμε θέμα...
Ο Ανεπιθύμητος ισχυρίστηκε εμμέσως ότι την έχει μεγαλύτερη (από ποιον τώρα δεν ξέρω) και ακόμη δεν το έχει τεκμηριώσει και εσύ μου μιλάς για τάξεις και ιστορίες!
χαχαχαχαχαχαχα...σωστα...ηθελα να το θιξω αλλα με προλαβες....και δεν εχω δει συμμετοχη σε αναλογα θρεντ....κρυφο ταλεντο ειναι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Άσε τώρα αυτά...
Εδώ έχουμε θέμα...

απο μενα. οταν τον ρωτησα να τον γαμησω η να με γαμησει μουπε καλυτερα να τον γαμησω εγω γιατι την εχω μικρη, ενω αυτος θα με πονεσει  :boobies:
ετσι ειναι οι σωστοι φιλοι  :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
απο μενα. οταν τον ρωτησα να τον γαμησω η να με γαμησει μουπε καλυτερα να τον γαμησω εγω γιατι την εχω μικρη, ενω αυτος θα με πονεσει  :boobies:
ετσι ειναι οι σωστοι φιλοι  :grin:

Είναι και αλτρουιστής το πουλάκι μου...
Θυσία θα γίνει για τους άλλους!
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είναι και αλτρουιστής το πουλάκι μου...
Θυσία θα γίνει για τους άλλους!
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ειπαμεεεεεεεεεεε δεν ειναι κομπλεξικο γιουσουφακι. θα φαει τη μικρη για να μη φαω εγω τη μεγαλη.  :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
η  πουτανα η δεη να πουληθει ολοκληρη ακομα και αυριο το πρωι αν ειναι δυνατο.οσο για τα πουσταρια τους δεητζιδες να πανε να γαμηθουν,αν δεν τους αρεσει να σηκωθουν και να φυγουν,και οχι να απειλουν με μπλακ αουτ.περνει ο δεητζης ο καριολης 2-3 χιλιαρικα το μηνα,δεν πληρωσε ρευμα στη ζωη του ποτε,και εχει και παραπονο.ας παει να δουλεψει ο μαλακας ηλεκτρολογος στο ελευθερο επαγγελμα,για να βγαλει 2-3 χιλιαρικα θα πρεπει να του γινει το μουνι πηγαδι,και οχι  που ξυνει τα αρχιδια του κατω απο μια κολονα και πληρωνετε.

οσο περι φτωχιας και τα σχετικα,στα αρχιδια μου για τους φτωχους.οι περισσοτεροι φτωχοι στην ελλαδα ειναι απο καζινο,στοιχημα,κουμαρια,πουτανες,μπουζουκια,και δανεια απο τραπεζες,που φαγανε σε μαλακιες,ας προσεχαν οι μαλακες ολοι αυτοι.
για ολους η ιδια μερα ξημερωνει.

Επισκέπτης
η  πουτανα η δεη να πουληθει ολοκληρη ακομα και αυριο το πρωι αν ειναι δυνατο.οσο για τα πουσταρια τους δεητζιδες να πανε να γαμηθουν,αν δεν τους αρεσει να σηκωθουν και να φυγουν,και οχι να απειλουν με μπλακ αουτ.περνει ο δεητζης ο καριολης 2-3 χιλιαρικα το μηνα,δεν πληρωσε ρευμα στη ζωη του ποτε,και εχει και παραπανω.ας παει να δουλεψει ο μαλακας ηλεκτρολογος στο ελευθερο επαγγελμα,για να βγαλει 2-3 χιλιαρικα θα πρεπει να του γινει το μουνι πηγαδι,και οχι το που ξυνει τα αρχιδια του κατω απο μια κολονα και πληρωνετε.

οσο περι φτωχιας και τα σχετικα,στα αρχιδια μου για τους φτωχους.οι περισσοτεροι φτωχοι στην ελλαδα ειναι απο καζινο,στοιχημα,κουμαρια,πουτανες,μπουζουκια,και δανεια απο τραπεζες,που φαγανε σε μαλακιες,ας προσεχαν οι μαλακες ολοι αυτοι.
για ολους η ιδια μερα ξημερωνει.
Π.Α.ΜΕ.;;; :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οπως ενα πραγματικο αρσενικο δε χρειαζεται να διαλαλει οτι δεν ειναι πουστης, γιατι δεν νιωθει καν την αναγκη να το αποδειξει, αντιστοιχα ενας αληθινος αρχιδατος μαγκας δεν μπαινει καν στον κοπο να προσπαθησει να αποδειξει οτι ειναι σταληθεια μαγκας!

με αντιλαμβανεσαι παπαρακο?

αντε γεια τωρα
πες μας ρε πραγματικό αρσενικό για  τις λευκορωσσίδες μουνάρες που γαμάς και άσε τα άλλα.
γιατί το πραγματικό αρσενικό πρέπει να ποστάρει τα μέρη που γαμάει.

χου ρε.
νούμερο.
άντε γειά μπακ.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Οχι φιλε τυπε, αγνε υπερασπιστη του καραμανλισμου :grin: :grin:.......απλα τρεχουμε χωρις μπαλα συνεχως.......

Καλό είναι αυτό...πρεσσάρουμε και καλύπτουμε τους χώρους με σκοπό να "κλέψουμε" την μπάλλα. :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom