Νέα

ΔΕΗ....Βολεμένοι εργατορουφιάνοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekfrastikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
+1, στο σχόλιο του περσόνα για το νομοσχέδιο.

Να συνεχίσω το συλλογισμό μου:

Έρχεται η τρόικα και με βάζει να αυξήσω το ΦΠΑ 4 μονάδες, να αυξήσω τα καύσιμα 40%, και να βάλω έκτακτη εισφορά 10% στα κέρδη φέτος και άλλο τόσο του χρόνου.

Ο πληθωρισμός πετάει στο 6%!!

Και ξανάρχεται η τρόικα και "ανησυχεί" για τον πληθωρισμό και με βάζει να τον μειώσω!!

Η απάντηση θα έπρεπε να είναι:

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, πάλι καλά που δεν έχει πάει στο 10%!!! ΦΑΚ ΓΙΟΥ!

μα είπαμε.
το ζητούμενο δεν είναι η Ελλάς αλλά οι παρελθοντικές επενδύσεις. η ελλάς δε χρεοκοπεί όχι γιατί κινδυνεύει το ευρώ (μια χαρα θα γαμούσαν και θα δερναν τα γαλλογερμανικά προιόντα με ισοτομία κατά 40% υποτιμημένη).
κουμάντο κάνουν τα μεγαλολαμόγιο των τραπεζικών πολυεθνικών.
πρώτα παίρνουμε πίσω τα κεφάλαια.
μετά σας γράφουμε στα ριπαπα μας δηλώνοντας ότι μόνοι σας δεν καταφέρατε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας με μέτρα αντιαναπτυξιακά που ΕΜΕΙΣ σας επιβάλαμε.
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

γαμάει τι σχέδιο διάσωσης.
μου θυμίζει εντολές μάνατζερς σε πολυεθνική.
δεν κάνεις τίποτα εάν δεν πάρεις το ΟΚ από μένα.
ΟΚ.
μετά απο 3 χρόνια;
γιατί δεν έχεις γκρόουθ;
μα δε με αφήσατε να εργαστώ ελεύθερα χωρίς απρούβαλ
λυπάμαι αποτύχατε.
απολύεστε.

κορυφαίο σχέδιο.
ΣΑΤΑΝΙΚ.
και ο μάνατζερ σώζει τη δουλειά του (στα νούμερα και στο μάνατζμεντ είναι αμείλικτος) και το κοστ ριντάκσιον σκίμ που επεβλήθη φορτώθηκε στο μαλάκα που ήταν υποχρεωμένος να το εφρμόσει.

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
ΩΠ! εδώ θα τα χαλάσουμε!  :) :) :)

Καταρχήν θεωρείς το μνημόνιο και τις υποχρεώσεις που απορεουν από αυτό σαν νόμιμες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Στη συνέχεια θεωρείς δεδομένο ότι πρέπει να κάνουμε "οτιδήποτε, μια και είναι οι δανειστές μας". Ούτε και αυτό είναι δεδομένο, ο Π. Οικονόμου το έθεσε καλά χτες όταν είπε: "Αν οποιοσδήποτε κύριος της τρόικας διανοηθεί να θέσει θέματα τα οποία δεν έχουν σχέση με το μνημόνιο, όπως ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, πρέπει να χαρακτηριστεί πάραυτα persona non grata (όχι ο δικός μας :) :) ), να τα μαζέψει και να μην τον ξαναδούμε!"

Όμως στο "η μόνη λύση είναι να πετύχουμε", που λες συμφωνούμε απόλυτα!!

Αλλά δεν πιστεύω ούτε στο ελάχιστο ότι η επιτυχία αυτή θα έρθει μέσα από τις ενέργειες που μας υπαγορεύουν. Και μάλιστα, επειδή οι ενέργειες αυτές που μας υποχρεώνουν είναι τόσο αλλοπρόσαλλες και αντικρουόμενες, υποψιάζομαι όλο και περισσότερο, ότι στόχος τους είναι να μην πετύχουμε!!

όσον αφορά το αν το μνημόνιο είναι ή όχι νόμιμο αυτό δεν είμαι νομικός για να το αποφασίσω (και ΜΟΝΟ ένας νομικός μπορεί να έχει σοβαρή άποψη επί του θέματος). Την δεδομένη χρονική στιγμή το νομικό status του μνημονίου είναι "νόμιμο" και κατά συνέπεια αυτό ακολουθώ.... ναι δυστυχώς σε κάποια πράγματα που δεν γνωρίζω ακολουθώ αυτούς που γνωρίζουν με τον κίνδυνο να θεωρηθώ πρόβατο...

Τώρα όσον αφορά την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω ότι στο μνημόνιο δεν αναφέρεται πουθενά (to the best of my knowledge...δεν τόχω διαβάσει τόσο εξονυχιστικά) κάποια απαίτηση περί ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ αλλά στην σελίδα 59 ορίζεται ο Σεπτέμβρης του 2010 (σήμερα μαθαίνουμε από τον τύπο ότι δόθηκε παράταση έως Δεκέμβρη του 2010) ως προθεσμία για την "απελευθέρωση της χονδρικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και έναρξη του εξορθολογισμού των τιμολογίων για τους καταναλωτές"

www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/datastore/ca/4a/db/ca4adb5f44b22c68aff898e47ba1da428aacf791/application/pdf/sn_kyrwtikoimf_2010_06_04_B.pdf]http://www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/datastore/ca/4a/db/ca4adb5f44b22c68aff898e47ba1da428aacf791/application/pdf/sn_kyrwtikoimf_2010_06_04_B.pdf[/url]

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
διαφωνώ με ποιά αποφαση?
αυτή που εφάρμοσε χωρίς δημοψήφισμα ο αντιπρόσωπος του 44% που προεκλογικά μοίραζε αυξήσεις και χρήματα και ανάπτυξη και αποπληθωρισμό και πράσινη ανάπτυξη;
τι διάλογο ακριβώς θέλεις να κάνουμε σε τέτοιο επίπεδο;

Ενα άκρως ανιστυνταγματικό νομοσχέδιο δεν τέθηκε καν σε αποδοχή των 2/3 της βουλής.
από τους 160 δε εκλεγμένους βουλευτές οι 3 διαφώνησαν και διεγράφησαν. Ποιοί; αυτοί που δεν ήθελαν να αθετηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις.
χοντρικά το 3% στους 160 είναι 0,75% στο 45%, ήτοι 50 χιλιάρια ψηφοφόροι περίπου. Φαντάζομαι ότι εάν η ψηφοφορία δεν ήταν ονομαστικη πιθανώς το 150 να εθεωρείτο ουτοπία.

αυτό θέλω να μου εξηγήσεις.

Από πότε χρειάζεται δημοψήφισμα για να περάσει σχέδιο νόμου?

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
μα εκεί είναι το μυστικό.
οι αλλοπρόσαλλες επιλογές να οδηγήσουν σε αδιέξοδα τύπου τα ξεπουλάμε όλα για να επιβιώσουμε, αφού εν τω μεταξύ οι δανειστές έχουν εξασφαλίσει το κεφάλαιο που είχαν καταθέσει παλαιότερα.

Είναι ηλίοιυ φαεινότερο ότι την ανάπτυξη την γράφουν στα παπάρια τους γιατί σε 3 χρόνια δε θέλουν να σώσουν την Ελλάδα αλλά μεγάλο μέρος αυτών που επένδυσαν σε παρελθόντα έτη.
Κοινώς πέρνουμε αυτά που σας δώσαμε και σύρετε να γαμηθείτε.
Και ο εμβρόντητος μαλάκας θα μείνει πάλι να διαμαρτύρεται μετά από 4 χρόνια ότι ο κυβερνήτης του τόπου έταξε σωστηρία μέσα μνημονιακού μονοδρόμου.

δεν υπάρχει συζήτηση. ο φράνκυ έχει λάθος νικ. Περισσότερο του ταιριάζει το Holly DOES HOLLYWOOD.
Χαλάρωσε ... δεν σου μίλησα έτσι εγώ.
κι αν θυμώνεις λύστο μόνος σου...
αν δεν αντέχεις να ολοκληρώσεις μια συζήτηση χωρίς προσωπικές επιθέσεις τότε δεν αξίζεις να σε ακούνε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ορίστε;

για το αν ο λαός θα παραχωρήσει τα εθνικά του δικαιώματα σε επιτροπή ξένων τι ακριβώς προβλέπεται;
προφανώς εάν θα έχουμε προεδρικη, ή βασιλευομένη δημοκρατία ήταν κρισιμότερο ερώτημα και από αυτό της χρεοκοπίας/εθνικής κυριαρχίας.
μάστα.
λαμπρά μυαλά.
λαμπρός λαός.
καλή Λαμπρή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χαλάρωσε ... δεν σου μίλησα έτσι εγώ.
κι αν θυμώνεις λύστο μόνος σου...
αν δεν αντέχεις να ολοκληρώσεις μια συζήτηση χωρίς προσωπικές επιθέσεις τότε δεν αξίζεις να σε ακούνε!
ποιά ακριβώς είναι η προσωπική επίθεση;
γράφεις ή δε γράφεις να κάτσουμε τώρα να τα φάμε;
σε τι σε χαλάει το HOLLY DOES HOLLYWOOD?
τι διαφορετικό επί της ουσίας ενστερνίζεσαι από την αποδοχή του πιπώματος;
πολύ ευαίσθητος στα λόγια και πολύ αναίσθητος στην ουσία....
κάτι σαν τους μαλάκες τους πολιτικούς....
βαρύγδουπες δηλώσεις περί δημοκρατίας από τους αυτοκλητους σοδομιστές της.
τέλος διαλόγου.

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
ορίστε;

για το αν ο λαός θα παραχωρήσει τα εθνικά του δικαιώματα σε επιτροπή ξένων τι ακριβώς προβλέπεται;
προφανώς εάν θα έχουμε προεδρικη, ή βασιλευομένη δημοκρατία ήταν κρισιμότερο ερώτημα και από αυτό της χρεοκοπίας/εθνικής κυριαρχίας.
μάστα.
λαμπρά μυαλά.
λαμπρός λαός.
καλή Λαμπρή.

Σε ποια εθνικά δικαιώματα αναφέρεσαι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε ποια εθνικά δικαιώματα αναφέρεσαι?
ρε μουνάβι όταν έβγαινε ο πρωθυπουργός της χώρας και δήλωνε
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ σε ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ?
ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
όσον αφορά το αν το μνημόνιο είναι ή όχι νόμιμο αυτό δεν είμαι νομικός για να το αποφασίσω (και ΜΟΝΟ ένας νομικός μπορεί να έχει σοβαρή άποψη επί του θέματος). Την δεδομένη χρονική στιγμή το νομικό status του μνημονίου είναι "νόμιμο" και κατά συνέπεια αυτό ακολουθώ.... ναι δυστυχώς σε κάποια πράγματα που δεν γνωρίζω ακολουθώ αυτούς που γνωρίζουν με τον κίνδυνο να θεωρηθώ πρόβατο...

Τώρα όσον αφορά την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω ότι στο μνημόνιο δεν αναφέρεται πουθενά (to the best of my knowledge...δεν τόχω διαβάσει τόσο εξονυχιστικά) κάποια απαίτηση περί ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ αλλά στην σελίδα 59 ορίζεται ο Σεπτέμβρης του 2010 (σήμερα μαθαίνουμε από τον τύπο ότι δόθηκε παράταση έως Δεκέμβρη του 2010) ως προθεσμία για την "απελευθέρωση της χονδρικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και έναρξη του εξορθολογισμού των τιμολογίων για τους καταναλωτές"

www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/datastore/ca/4a/db/ca4adb5f44b22c68aff898e47ba1da428aacf791/application/pdf/sn_kyrwtikoimf_2010_06_04_B.pdf]http://www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/datastore/ca/4a/db/ca4adb5f44b22c68aff898e47ba1da428aacf791/application/pdf/sn_kyrwtikoimf_2010_06_04_B.pdf[/url]

Διευκρίνηση: Αναφέρομαι σε πολιτική νομιμοποίηση. Νομικά πρέπει να είναι ΟΚ. Ας μην δικαιώνουμε όμως το Βουλγαράκη (ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό).

Και βέβαια όπου "εξορθολογισμός", γράψε "αύξηση". Για να έχουμε περιθώριο κέρδους εμείς οι εναλλακτικοί πάροχοι ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και για να τελειώνουμε με την παπαριά του HOLLY, ή FRANKY, ή JUNKY.

η δημόσια αποδοχή του πρωθυπουργού της χώρας ότι κινδυνευει η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ, αντιμετωπίζεται με συνοπτικές διαδικασίες, με νομοσχέδιο EXPRESS που απαιτεί ΑΠΛΗ πλειοψηφία της ΒΟΥΛΗΣ.

για την τοποθέτηση της ΓΛΑΣΤΡΑΣ βεβαίως στο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ απαιτείται η ευρύτερη συναίνεση των αντιπροσώπων του ΛΑΟΥ.

μετά διαμαρρύρεστε αρχιδάκια για τους τρομοκράτες που εκτελούν τα δεξιά χέρια των Υπουργών "Προστασίας" του Πολίτη.

Συρετε και ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ λοιπόν.
πίπες θα λέτε, πούτσες θα τρώτε.
Τόσο απλό είναι.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Η προσωπική μου ένσταση συμπίπτει με αυτη του Καστανίδη.

Από τη στιγμή που έχεις εκλεγεί με συγκεκριμένο πλάνο, επιχειρηματολογία και υποσχέσεις για την ελλάδα και τους έλληνες, στη συνέχεια εξαναγκάζεσαι από τα πράγματα να μην το εφαρμόσεις αλλά αντ'αυτού να εφαρμόσεις κάτι τελείως διαφορετικό εκχωρόντας μάλιστα την εθνική σου κυριαρχία (κτά δήλωση ΓΑΠ), τότε η μόνη νομιμοποίηηση που υπάρχει είναι ο ελληνας πολίτης. να το εγκρίνει και να προχωρήσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Από τη στιγμή που έχεις εκλεγεί με συγκεκριμένο πλάνο, επιχειρηματολογία και υποσχέσεις για την ελλάδα και τους έλληνες, στη συνέχεια εξαναγκάζεσαι από τα πράγματα να μην το εφαρμόσεις αλλά αντ'αυτού να εφαρμόσεις κάτι τελείως διαφορετικό εκχωρόντας μάλιστα την εθνική σου κυριαρχία (κτά δήλωση ΓΑΠ), τότε η μόνη νομιμοποίηηση που υπάρχει είναι ο ελληνας πολίτης. να το εγκρίνει και να προχωρήσεις.
εσύ πιστεύεις ότι εάν θεωρούσε πώς θα πάρει το 50% + 1 δε θα το είχε πράξει;

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
ποιά ακριβώς είναι η προσωπική επίθεση;
γράφεις ή δε γράφεις να κάτσουμε τώρα να τα φάμε;
σε τι σε χαλάει το HOLLY DOES HOLLYWOOD?
τι διαφορετικό επί της ουσίας ενστερνίζεσαι από την αποδοχή του πιπώματος;
πολύ ευαίσθητος στα λόγια και πολύ αναίσθητος στην ουσία....
κάτι σαν τους μαλάκες τους πολιτικούς....
βαρύγδουπες δηλώσεις περί δημοκρατίας από τους αυτοκλητους σοδομιστές της.
τέλος διαλόγου.

Μου θύμωσες καλούδι μου? Δεν πειράζει ...ξυδάκι..  ξέρεις εσυ!
personanongrata! και καλά!! ψευδώνυμο αρνητικού περιεχομένου για να υποδηλώσουμε την επαναστατικότητα μας έναντι χχμμμ γενικώς ...
αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!! χρησιμοποιούμε διεθνείς διπλωματικούς δημοσιοσχεσίτικους όρους έτσι ώστε ο ακροατής να τυφλωθεί από την σημαντικότητα μας... αλλά και ταυτόχρονα από την καλλιτεχνική μας υπόσταση...

ΕΥΓΕ μικρό μου...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
εσύ πιστεύεις ότι εάν θεωρούσε πώς θα πάρει το 50% + 1 δε θα το είχε πράξει;

μα όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι "ο ελληνικός λαός μπορεί να υποφέρει αλλά στηρίζει τα μέτρα!"

έτσι δεν μας λένε τα κανάλια?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μου θύμωσες καλούδι μου? Δεν πειράζει ...ξυδάκι..  ξέρεις εσυ!
personanongrata! και καλά!! ψευδώνυμο αρνητικού περιεχομένου για να υποδηλώσουμε την επαναστατικότητα μας έναντι χχμμμ γενικώς ...
αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!! χρησιμοποιούμε διεθνείς διπλωματικούς δημοσιοσχεσίτικους όρους έτσι ώστε ο ακροατής να τυφλωθεί από την σημαντικότητα μας... αλλά και ταυτόχρονα από την καλλιτεχνική μας υπόσταση...
ΕΥΓΕ μικρό μου...

απάντηση επί της ουσίας αλά ΑΔΩΝΙΣ.
αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε ρε κουνάβι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι "ο ελληνικός λαός μπορεί να υποφέρει αλλά στηρίζει τα μέτρα!"

έτσι δεν μας λένε τα κανάλια?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φίλος, σε μια χώρα όπου νομοσχέδιο που κατατίθεται περί χρεοκοπίας της χώρας από ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ υπερψηφίζεται σύσσωμο και από την ακροδεξιά (ανεξαρτήτως εάν εγώ είμαι υπέρ ή κατά του νομοσχεδιου) δηλεί ευθαρσώς και ποικιλλοτρόπως ότι κάτι δεν πάει καλά και με το λαό και με το πολιτικό σύστημα που χρησιμοποιεί. και είναι πασιφανές πως τέτοιο νομοσχέδιο με τέτοιου είδους συναινέσεις είναι καταδικασμένο σε αποτυχία.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρε μουνάβι όταν έβγαινε ο πρωθυπουργός της χώρας και δήλωνε
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ σε ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ?
ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ?
ενω τωρα δηλαδη διεσωθη η περιβοητη αυτη Εθνικη κυριαρχια??

ρε τι πινετε και δε μπορειτε να καταλαβετε τα προφανη γαμω την τρελα μου μεσα?

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Διευκρίνηση: Αναφέρομαι σε πολιτική νομιμοποίηση. Νομικά πρέπει να είναι ΟΚ. Ας μην δικαιώνουμε όμως το Βουλγαράκη (ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό).

Και βέβαια όπου "εξορθολογισμός", γράψε "αύξηση". Για να έχουμε περιθώριο κέρδους εμείς οι εναλλακτικοί πάροχοι

Θα συμφωνήσω μαζί σου για τους λόγους που το θέτεις. Πλάνο, επιχειρηματολογία δεσμεύσεις... αλλά όχι κυριαρχικά δικαιώματα. Είναι θέμα ηθικής και πολιτικής δεοντολογίας αλλά όχι νομικά μεμπτό. αυτό όμως νομίζω ότι δεν μπορεί να γυρίσει πίσω το ποτάμι. Δεν μπορούμε δηλαδή να αποσύρουμε την υπογραφή του μνημονίου προτάσοντας μια τέτοια πρόφαση. Σαν συνέπεια ...ακολουθούμε το μνημόνιο...
έχουμε βέβαια ένα κρατούμενο για τους διοικούντες!!!

Τώρα όσον αφορά το εξορθολογισμός=αύξηση εδώ τα πράγματα νομίζω ότι είναι απλά...Θα πρέπει να παλαίψουμε αναφορικά με την ερμηνεία του όρου μια και τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα.θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε μια αντιμετώπιση της μορφής  εξορθολογισμός=μείωση δοθείσης της οικονομικής κατάστασης των εργαζομένων της χώρας (αστείο? ίσως! αλλά ορθολογικό) με λίγα λόγια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ασάφεια του όρου για το δικό μας συμφέρον

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
απάντηση επί της ουσίας αλά ΑΔΩΝΙΣ.
αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε ρε κουνάβι.
Αναφέρθηκες στο ψευδώνυμο μου; ....αναφέρθηκα στο δικό σου!...
τον καραγκιόζη τι τον αναφέρεις?
αν θέλεις επί της ουσίας απαντήσεις να μιλάς όπως σου μιλάνε! ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ο Τίπος όμως, εκ πεποιθήσεως φιλελεύθερος και άνθρωπος της αγοράς ακούγεται σαν τη Παπαρήγα!!

Ποιάς αγοράς;

Της λαχαναγοράς, της κρεαταγοράς ή της ψαραγοράς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom