ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.640
- Πόντοι
- 456
υγεία!
Πάνω απ' όλα.
υγεία!
Πριν το 15 ήταν κερδοφόρα δηλαδή;O Συριζα τον χρεωκοπησε
Και εσένα το σπίτι σου στο χώμα του Ελληνικού λαού πατάει αλλά το οικόπεδο δικό σου το θεωρείς δεν το μοιράζεσαι με τον ελληνικό λαό.Για να γίνουν επενδύσεις πού τύπε; Ό,τι υπάρχει πα΄νω από το κεφάλι σου και κα΄τω από αυτό, είναι της ΔΕΗ, είναι του ελληνικού λαού. Ό,τι φράγμα υπα΄ρχει και ό,τι βουνό σκάβεται είναι του ελληνικού λαού. Σε τι ακριβώς επένδυσαν οι ιδιώτες; Πείτε μου ηλικίες για να μην κουραζόμαστε άδικα.
Και εσένα το σπίτι σου στο χώμα του Ελληνικού λαού πατάει αλλά το οικόπεδο δικό σου το θεωρείς δεν το μοιράζεσαι με τον ελληνικό λαό.
Ενώ εσύ μιλάς σοβαρά.Δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά λες μαλακίες. Τράβα πιες ένα ποτό και τα λέμε τη Δευτέρα.
Όχι δεν λέω εγώ μαλακίες εσυ δεν ξέρεις τι σημαίνει επένδυση και πως λειτουργεί.Δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά λες μαλακίες. Τράβα πιες ένα ποτό και τα λέμε τη Δευτέρα.
Ενώ εσύ μιλάς σοβαρά.
Όχι δεν λέω εγώ μαλακίες εσυ δεν ξέρεις τι σημαίνει επένδυση και πως λειτουργεί.
Του Ελληνικού λαού είναι τα πάντα και τίποτα. Είναι μια γενική έννοια.
Όπως είπα και παραπάνω η ΔΕΗ έκανε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Σημαίνει ότι κάποιοι έβαλαν εκατομμύρια η δισεκατομμύρια για να αγοράσουν την πλειοψηφία μιας χρεοκοπημένης εταιρείας να την αναδιαρθρώσουν και να βγάλουν κέρδους.
Αν αγόραζαν μόνο το εμπορικο σήμα θα την είχαν αφήσει να κλείσει. Εγβ είπα τι εννοώ για πες μας και εσυ τι εννοείς με το «όλα είναι του Ελληνικού λαού»;
Είπα το σημαντικό είναι το γιατί πτώχευσε. Αφού πτώχευσε δεν υπάρχει γυρισμός.
Η ΔΕΗ από το 2001 είναι στο χρηματιστήριο. Είναι ανώνυμη εταιρεία.Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, σε ποιανού κεφάλαιο τύπε; Άστο, με κάνεις και γελάω βραδιάτικα, να είσαι καλά.
Η ΔΕΗ από το 2001 είναι στο χρηματιστήριο. Είναι ανώνυμη εταιρεία.
Τα είπα 2 σελίδες πίσω.Τα ποσοστά του δημοσίου ξέχασες να μας πεις. Άστο σου λεώ, λες μαλακίες, πήγαινε πιες ένα ποτό (5) και τα λέμε τη Δευτέρα με υγεία.
Τα είπα 2 σελίδες πίσω.
34%
Δεν θα σε παρακαλάω να πεις τι εννοείς. Αν είσαι από αυτούς που πετάνε εξυπνάδες αλλά δεν βγάζουν ποτέ νόημα δεν κανω τέτοιες συζητήσεις.
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις και αφού δεν θες η δεν εχεις κάποιο ειρμό δεν κανω άλλο συζήτηση.
Δεν ξέρω τι ποσοστό είχε το δημόσιο φαντάζομαι το 100% αφού ήταν δημόσιος φορέας. Η το πλειοψηφικό.Τύπε, αρχίζεις και με κουράζεις. Όταν μπήκε η ΔΕΗ στο χρηματιστήριο, το 2001, τι ποσοστό είχε το δημόσιο; και τι εννοείς πτώχευσε η ΔΕΗ; Αλλά πριν από όλα πες μου σε παρακαλώ την ηλικία σου, χωρίς πλάκα.
Δεν ξέρω τι ποσοστό είχε το δημόσιο φαντάζομαι το 100% αφού ήταν δημόσιος φορέας. Η το πλειοψηφικό.
Πτώχευσε σημαίνει ότι είχε 300 εκατομμύρια ζημιές. Την οδήγησαν να πτωχεύσει φυσικά δεν πήγε εκεί από μόνη της. Τώρα πως γίνεται ένα μονοπώλιο να καταφέρει μα πτωχεύσει είναι άλλο θέμα. Θα φταίει και ο Ελληνικός λαός που δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς επειδή δεν το έκοβαν ποτέ.
Δεν σου λέω καμία ηλικία αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω μην απαντάς.
Η Ελλάδα είναι απόδειξη ότι πτωχεύουν αν θέλουν κάποιοι.Τύπε, τα μονοπώλια δεν πτωχεύουν. Μην μου πεις ηλικία, κατάλαβα.
Η Ελλάδα είναι απόδειξη ότι πτωχεύουν αν θέλουν κάποιοι.
Δεν έχω συζήτηση γιατί δεν λέμε τιποτα μόνο θεωρίες.
τα λαναροχαρτα έδωσαν πολύ μαρούλιΘυμήστε μου και τις σκαλωσιές, Βιοσώλ τις έλεγαν;
τρομερή επένδυση μην το γελάςΩραια επενδυση.. Η δεη σου δινει το ρευμα και σου δινει και την συσκεθη που καιει το ρευμα