Επισκέπτης
Εμπιστεύομαι περισότερο Μπαμπη, αλλά μάλλον λείπει διακοπές!
Άσε εγώ αν δε δω Όλγα-Πρετεντέρη παθαίνω στερητικό.
Τώρα που λείπει έχει χαθεί η αλήθεια και η αντικειμενικότητα απ'την τηλεόραση..
Εμπιστεύομαι περισότερο Μπαμπη, αλλά μάλλον λείπει διακοπές!
παντως η αφισα με τους ινβεηντερς γαμησε, μην εχεις παραπονο
το σπίτι που έχω το πήρα μετά από την απόριψη της αίτησης από τον ΟΕΚ...
εφόσον λοιπόν έχω δικό μου σπίτι γιατί να πληρώνω ΟΕΚ (γύρω στα 2% του μισθού μου τον μηνα παρέα με τον εργοδότη μου)
Μήπως έχουμε χάσει τη μπάλα?
...τα αυτονοητα...δεν ειχε αλλη επιλογη...
εγω αυτο που ξερω, ειναι πως αν αυτα τα μετρα τολμουσαν εστω να τα ψελλισουν,οχι να τα εφαρμοσουν με τετοιο φασιστικο τροπο,δεξιες κυβερνησεις, θα εμπαιναν πυρκαγιες ακομη και στο πεδιο του αρεως, θα εξοστρακιζονταν καμια 10αρια σφαιρες αστυνομικων, θα σκιζοντουσαν 5-6 κορανια, και οι αντιδρασεις των αριστερων θα ηταν τετοιες που θα θυμιζαν εμφυλιο!
προς το παρον, οι μονες σοβαρες αντιδρασεις ηταν αυτες για την πιθανοτητα υποβιβασμου του ηρακλη...
τυχαιο?
δε νομιζω....
γιατί εσείς οι δεξιοί δεν αντιδράτε ποτέ;
ποιό το πρόβλημα;
λοβοτομή;
βόλεμα;
λαμογιά;
πουστιά;
παρασιτισμός;
τι απ όλα ή όλα μαζί;
δυστυχως σαυτο τον τοπο, "εμεις οι δεξιοι" πρεπει να δουλευουμε σκληρα για να βγαζουμε τα προς το ζην καθως ουτε κομματοσκυλα ειμαστε, ουτε ανηκουμε στις απο το κρατος επιδοτουμενες εκλεκτες επαγγελματικες κατηγοριες ουτε διαθετουμε τις περιουσιες και τον απλετο χρονο "εσας των αριστερων"...γιατί εσείς οι δεξιοί δεν αντιδράτε ποτέ;
ποιό το πρόβλημα;
λοβοτομή;
βόλεμα;
λαμογιά;
πουστιά;
παρασιτισμός;
τι απ όλα ή όλα μαζί;
είναι ωραία η θέα στο πανόραμα;
την αλλάζεις με μια σύνταξη 400ευρώ εφ όρου ζωής για 2 πόδια;
νταξ είμεθα συνειδητοποιημένοι μαλάκες, αρκεί να μπορούμε να διακρίνουμε τον σταρχιδισμό απ την ανηθικότητα.
τελικα δεν μπορω να καταλαβω τι θελεις;;;Δεν μας γουστάρει, για αυτό πούτσο και ξύλο στον ΟΕΚ,ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, έχει χτίσει τη μισή αλβανία, αφού με τους διάτρητους μηχανισμούς του, οι αλβανοί που τελικά μάλλον είναι οι μόνοι που δικαιούνται δάνεια οεκ, έχουν βγάλει ουκ ολίγα κεφάλαια έξω- κεφάλαια που πλήρωναν όλα αυτά τα χρόνια έλληνες εργαζόμενοι...
Στα γαμίδια και η εργατική εστία, να σταματήσει επιτέλους ο κοινωνικός παρασιτισμός...
Όποιος θέλει, ας φτιάξει το συνδικάτο του ταμείο αλληλοβοηθείας- τον καλό με τα λεφτά του άλλου ξέρω να τον κάνω και εγώ...
ρε παλιοκαραγκιοζη μαλακα....αν δεν ειχες δουλεια και σπιτι ρε ηλιθιε και με αγωνια εψαχνες και δεν εβρισκες τι θα ελεγες τωρα ρε καραστοκε;;;;δυστυχως σαυτο τον τοπο, "εμεις οι δεξιοι" πρεπει να δουλευουμε σκληρα για να βγαζουμε τα προς το ζην καθως ουτε κομματοσκυλα ειμαστε, ουτε ανηκουμε στις απο το κρατος επιδοτουμενες εκλεκτες επαγγελματικες κατηγοριες ουτε διαθετουμε τις περιουσιες και τον απλετο χρονο "εσας των αριστερων"...
βεβαια καποιο αλλο φασιστακι (βλ.ισιος) θα μπορουσε να προσθεσει οτι καθως κινουμαστε στα πλαισια της νομιμοτητας (αφου δε μας νταντευει κανεις οπως εσας τους αριστερους) η μονη νομιμη αντιδραση που διαθετουμε ειναι η ριψη της ψηφου μας στις εκαστοτε εκλογες.....
Εσεις οι "αριστεροι" που ταχετε λυμενα τα οικ. σας προοβληματα και χαιρετε και της πολιτικης ασυλιας της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ κυβερνησης,για πειτε μου πως γινεται να οργανωνεστε, να πολιορκειτε την Αθηνα, να κλεινετε δρομους και λιμανια και αεροδρομια, οι πιο ακραιοι δε να καιτε και να πετροβολατε τα παντα απαξ και μαθετε πως ενας Πακιστανος σκονταψε και στραμπουληξε το ποδι του, αλλα μπροστα στο γαμησι που τρωνε οι ιδεολογικα "προστατευομενοι σας" εργαζομενοι, να κανετε την παπια?
ρε παλιοκαραγκιοζη μαλακα....αν δεν ειχες δουλεια και σπιτι ρε ηλιθιε και με αγωνια εψαχνες και δεν εβρισκες τι θα ελεγες τωρα ρε καραστοκε;;;;
ποια νομιμοτητα ρε ορνιο και μαγκιες;;;;;
επειδη εχεις την δυνατοτητα;;;;ρωτας τον αλλον που δεν την εχει;;;και δεν ειναι τεμπελης και θελει να ειναι νομιμος αλλα ειναι τα αρχιδια του γιατι δεν εχει δουλεια και σπιτι;; σε τι γυαλες ζειτε ρε ηλιθιοι
ρε ανθρωπακια πουθεναδες που το μονο που κανετε ειναι να λειτουργειτε σαν γραναζια ενος συτστηματος που δινοντας σας ενα κομματι ψωμι και κανοντας σας να νομιζετε οτι ειστε βασιλιαδες ενω δεν ειστε ουτε ορτινατσες μπαινετε μπροστα και γαυγιζετε και ωρυεστε....
ανθρωπακια ελεεινα που η συμμετοχη σας και η ευθυνη σας για αυτη την κατρακυλα ειναι τεραστια....
ας πουμε....με αυτα που λεω λοιπον συμφωνεις;;;;;π
παρε ενα χαπακι απο αυτα, θα σε βοηθησει...
το οτι δε καταλαβες τιποτε απο οσα λεω ηταν αναμενομενο απλα.....
τελικα δεν μπορω να καταλαβω τι θελεις;;;
θες κρατος η οχι;;;με την μορφη που υποτιθεται εχουν τακρατη σημερα...δηλ.προνποιας για τους οικονομικα αδυνατους...υποτιθεται λεω...εμενα προσωπικα ξερεις τις αποψεις μου...
βλεπω εσυ θελεις μεν νομους και ταξη αλλα που να πρτοστατευουν και να μαντρωνουν τους οικονομικα ισχυρους και οι αλλοι τα περισεματα να πανε να γαμηθουν...ειναι αχρηστοι...χωρις να ξερεις αν εχουν δυνατοτητες αν αν ...
πραγματικα με τα μυαλα που εχεις και μες στην καβατζα και σιγουρια που νομιζεις οτι ζεις σαν ψευτογιαπης που μου μυριζεσαι και τεχνοκρατης και ρεστα να σου συμβει κατι και να μην εχεις να φας η να κοιμηθεις....
και να σε βλεπω ξαπλωμενο σε τιποτα παγκακια και τιποτα πλατειες και να ζητιανευεις για να φας κανενα σουβλακι....
δεν γινεται ειναι δυσκολο το ξερω γιατι για εσας φροντιζει το συστημα και βαζει δικλειδες ασφαλειας αλλα θα ηθλα να το εβλεπα...
θα ηθελα να σε δω να εισαι ενας απο τους καταραμενους του κοσμου που με αγωνια ξενιτευονται μηπως και δουνε καλυτερη μερα και τελικα γινονται αντικειμενα εκμεταλλευσης...
θα ηθελα να σε δω τι θα ελεγες τοτε μιας και τωρα κοιτας αυτο το ''σκουπιδαριο'' με περισση απαξιωση και αφ'υψηλου....
εδω κοβονται τα ποδια καπου και το μονο που εχεις να πεις ειναι να ζητησει τα ρεστα απο τους δουλεμπορους....
μαγκα ακου τι θα σου πω....οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου να συνεχισεις να εισαι καβατζωμενος και υπερανω και να τα βαζεις με τους δυστυχισμενους και να πουλας κουλτουρα κλπ...αλλα....
υπαρχει παντα ενα αλλα....
το νου σου,,,ειναι μεγαλη πουτανα η ζωη....
και μην θαρρεις οτι αυτος που σου λεει αυτα πειναει η κοιμαται στα παγκακια η σκουπιζει τζαμια στα φαναρια...
μπορει και να μην εχετε μεγαλη διαφορα μεταξυ σας... ;) ;)
απλα εχει μαθει να εκτιμα και να σεβεται καποια πραγματα οπως την πεινα την φτωχια και τη δυστυχια του αλλου...
Υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή που χωρίζει το κράτος πρόνοιας από τον κοινωνικό παρασιτισμό και αυτόν που έχει πράγματι ανάγκη από τον κλαψομούνη...
Όταν καταφέρεις να διακρίνεις αυτές τις γραμμές ίσως καταλάβεις τί λέω...
Από εκεί και πέρα, ευχαριστώ για το λογύδριο με βασικό άξονα "οι πρώτοι έσονται έσχατοι" αλλά δεν θα πάρω...
Κυρίως διότι ξέρω καλά ότι δεν θέλει και πολύ για να πέσεις έξω και οι καβάτζες που (νομίζεις ότι) έχεις δεν φτάνουν ούτε για μήνα...
Αν όμως αποτύχω- πράγμα διλολου απίθανο, θέλω να συμβεί επειδή έκανα εγώ μαλακίες και άστοχες ενέργειες, όχι γιατί κάποιοι δεν με άφηναν να δουλέψω ή επειδή 1 στα 2 ευρώ που έβγαζα πήγαινε ως επίδομα σε τεμπέληδες ή μισθός σε ξύστες...
Δεν θέλω τα λεφτά ή τη δυστυχία κανενός, κάθε άλλο...
Απλά θέλω να βγει εκείνο το γαμημένο χέρι που έχει κατασκηνώσει στην τσέπη μου από τα 24 μου και διαρκώς μου ζητάει και όχι για το γενικό καλό αλλά για ένα συμφερτό αποτυχημένων, οι οποίοι όχι μόνο δεν λένε και ευχαριστώ αλλά μου κάνουν τη ζωή δύσκολη.
αρνεισε να δεις την πραγματικοτητα,,,,αρνεισε να δεις οτι γεννιουντε ανθρωποι που δεν εχουν δικαιωμα στην δουλεια (ενω εσυ εχεις) και δεν εχουν σπιτι να κοιμηθουν μιας και οχι δουλεια οχι λεφτα για νοικι (ενω εσυ εχεις )Υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή που χωρίζει το κράτος πρόνοιας από τον κοινωνικό παρασιτισμό και αυτόν που έχει πράγματι ανάγκη από τον κλαψομούνη...
Όταν καταφέρεις να διακρίνεις αυτές τις γραμμές ίσως καταλάβεις τί λέω...
Από εκεί και πέρα, ευχαριστώ για το λογύδριο με βασικό άξονα "οι πρώτοι έσονται έσχατοι" αλλά δεν θα πάρω...
Κυρίως διότι ξέρω καλά ότι δεν θέλει και πολύ για να πέσεις έξω και οι καβάτζες που (νομίζεις ότι) έχεις δεν φτάνουν ούτε για μήνα...
Αν όμως αποτύχω- πράγμα διλολου απίθανο, θέλω να συμβεί επειδή έκανα εγώ μαλακίες και άστοχες ενέργειες, όχι γιατί κάποιοι δεν με άφηναν να δουλέψω ή επειδή 1 στα 2 ευρώ που έβγαζα πήγαινε ως επίδομα σε τεμπέληδες ή μισθός σε ξύστες...
Δεν θέλω τα λεφτά ή τη δυστυχία κανενός, κάθε άλλο...
Απλά θέλω να βγει εκείνο το γαμημένο χέρι που έχει κατασκηνώσει στην τσέπη μου από τα 24 μου και διαρκώς μου ζητάει και όχι για το γενικό καλό αλλά για ένα συμφερτό αποτυχημένων, οι οποίοι όχι μόνο δεν λένε και ευχαριστώ αλλά μου κάνουν τη ζωή δύσκολη.