Νέα

ΔΕΗ....Βολεμένοι εργατορουφιάνοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekfrastikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
για να μην μιλησουμε για τους αλβανους που δικαιως η αδικως παιρνουν μια συνταξη απο τον ΟΓΑ αλλα δεν μενουν εδω ....
ερχονται μονο να εισπραξουν και ξανα στην πατριδα τους

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Και ΟΕΚ θα πληρωσεις και Εργατικη Εστια θα πληρωσεις και θα πεις και ενα τραγουδι.
καλα τραγουδα.....αμα σου παιρνανε εσενα την πρεζα σου που την πληρωσες με τα λεφτα σου και τη μοιραζαν στα αλλα πρεζακια που δεν εχουν λεφτα γιατι δε δουλευουν να δεις τι γαμωσταυριδια θα εριχνες ...

Υ.Γ. η γλαφυρη παρομοιωση εγινε μονο και μονο επειδη τα αναρχοτζαμπαμαγκακια του σαϊτ μονο τετοιες εννοιες ειναι ικανα να κατανοησουν...no offence

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα τραγουδησετε παρεα με τον τραμουντανα και ζωηρα κιολας...

Όλο απειλές είσαι σήμερα...
Δεν παίρνεις κανά κουπόνι κοινωνικού τουρισμού να πάς κάπου να ηρεμήσεις;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν μας γουστάρει, για αυτό πούτσο και ξύλο στον ΟΕΚ,ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, έχει χτίσει τη μισή αλβανία, αφού με τους διάτρητους μηχανισμούς του, οι αλβανοί που τελικά μάλλον είναι οι μόνοι που δικαιούνται δάνεια οεκ, έχουν βγάλει ουκ ολίγα κεφάλαια έξω- κεφάλαια που πλήρωναν όλα αυτά τα χρόνια έλληνες εργαζόμενοι...
Στα γαμίδια και η εργατική εστία, να σταματήσει επιτέλους ο κοινωνικός παρασιτισμός...
Όποιος θέλει, ας φτιάξει το συνδικάτο του ταμείο αλληλοβοηθείας- τον καλό με τα λεφτά του άλλου ξέρω να τον κάνω και εγώ...

μα τι λετε κυριε. εδω κανουμε και πρωτοσελιδα

πηγαμε να μπουμε παρανομα στη χωρα, πεσαμε πανω σε ναρκοπεδιο (τι μαλακια χωρα και τουτη, αντι ναχει και περιπτερο για καφε και λουκουμι στους νεοεισερχοντες). Παπαλα τα ποδαρακια, τσιμπαγαμε 400 ευρω απο τη Προνοια για 3 χρονια και τωρα οι μαλακες μας τη κοψανε? αυτα που δικαιουμαστε καθοτι μας καβλωσε να ερθουμε στο ξεφραγο?

"Ο Ναντουάν, δεν ήθελε να φύγει από την χώρα του, δεν ήθελε να μπει παράνομα στην Ελλάδα, δεν ήθελε να μείνει ανάπηρος… δεν είχε όμως άλλη επιλογή. Η ζωή του Ναντουάν ήταν μόνο ένας δρόμος και αυτός γεμάτος νάρκες.

Σήμερα ζητά τα αυτονόητα, ένα επίδομα για τα προς το ζείν, από ένα υπόγειο στο κέντρο της πόλης ψάχνει να βρει που κρύβεται η θέα για μια καλύτερη ζωή… "

...τα αυτονοητα...δεν ειχε αλλη επιλογη... :headbang:

Επισκέπτης
Όλο απειλές είσαι σήμερα...
Δεν παίρνεις κανά κουπόνι κοινωνικού τουρισμού να πάς κάπου να ηρεμήσεις;
Αφου ειναι παρασιτα ολοι αυτοι,δεν τα παμε?

Ολοι παρασιτουν σε βαρος δικο σου και του αστειου τραμουντανα που ΚΑΙ ικανα φραγκα βγαζει ΚΑΙ θελει σπιτι απο τον ΟΕΚ(επιπλεον κιολας)γιατι,λεει,πληρωνει εισφορα.

Επισκέπτης
μα τι λετε κυριε. εδω κανουμε και πρωτοσελιδα
]
Για να το παιρνει το επιδομα παει να πει οτι δικαιουται το επιδομα.
Οτι πληροι τις προυποθεσεις.

Οι ναρκες κατα προσωπικου εχουν αποσυρθει απο τον Εβρο,απ'οσο γνωριζω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι λεξεις εχουν νοημα.
Παρασιτουν οι απο κατω...

οχι οι από κάτω δεν παρασιτούν... παρασιτούν αυτοί που κόπτονται για τους αποκάτω χωρίς όμως ουσιαστικά να κάνουν τίποτε γιαυτούς, χωρίς να συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο διότι αρνούνται την υφιστάμενη κοινωνική οργάνωση και θέλουν να την αλλάξουν (όπως λένε μην χέσω μέσα) και παρόλα αυτα επιμένουν να απαιτούν αυτά που το κοινωνικό σύνολο προσφέρει στα μέλη του.. εεε αυτοί δεν τα δικαιούνται γιατί είναι παράσιτα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αρα για να κοπει το επιδομα πα να πει οτι δεν ειχε τις προϋποθεσεις.

υ.γ. με τα λεφτα του αλλου κανω και γω τον καλο, οπως πολυ σωστα ειπε ο ισιος

Επισκέπτης
οχι οι από κάτω δεν παρασιτούν... παρασιτούν αυτοί που κόπτονται για τους αποκάτω χωρίς όμως ουσιαστικά να κάνουν τίποτε γιαυτούς, χωρίς να συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο διότι αρνούνται την υφιστάμενη κοινωνική οργάνωση και θέλουν να την αλλάξουν (όπως λένε μην χέσω μέσα) και παρόλα αυτα επιμένουν να απαιτούν αυτά που το κοινωνικό σύνολο προσφέρει στα μέλη του.. εεε αυτοί δεν τα δικαιούνται γιατί είναι παράσιτα...
Συνεχισε τις διασκεδαστικες σου κωλοτουμπες.

Αγωνας εναντια στην κοινωνικη αδικια των εισφορων στον ΟΕΚ,παρεα με ρητορικη-ταχα μου-υπερ των δικαιουχων αυτων ακριβως των εισφορων.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Με την ίδια λογική, όπως καλώς του δόθηκε, καλώς του κόπηκε (το επίδομα) ...
Ας μην επικαλούμαστε το τεκμήριο νομιμότητας διοικητικών πράξεων μόνο όταν μας συμφέρει..

Κατά τα λοιπά, τα παράπονά του στους τούρκους δουλέμπορούς που τον χρησιμοποίησαν για ανιχνευτή ναρκοπεδίων...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697

Συνημμένα

• 22.jpg
    22.jpg
    162,2 KB · Εμφανίσεις: 15

Επισκέπτης
αρα για να κοπει το επιδομα πα να πει οτι δεν ειχε τις προϋποθεσεις.

υ.γ. με τα λεφτα του αλλου κανω και γω τον καλο, οπως πολυ σωστα ειπε ο ισιος
Πιθανον να μην το δικαιουται πλεον,συμφωνα με το νομο.

Ετσι κι αλλιως ομως ειναι απαραδεκτο να πετιεται ενας ανθρωπος στα σκουπιδια γιατι το λεει ο νομος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αφου ειναι παρασιτα ολοι αυτοι,δεν τα παμε?

Ολοι παρασιτουν σε βαρος δικο σου και του αστειου τραμουντανα που ΚΑΙ ικανα φραγκα βγαζει ΚΑΙ θελει σπιτι απο τον ΟΕΚ(επιπλεον κιολας)γιατι,λεει,πληρωνει εισφορα.

αντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα... είμαι αστείος διότι βγάζω φράγκα, πληρώνω εισφορές και ζητώ το αυτονόητο... επιστροφή μέρους των εισφορών που έδωσα στον βαθμό που μου αναλογούν...

με την λογική του παραλόγου που πρεσβεύεις τα παιδιά μου δεν πρέπει να διακιούνται να πάνε σε δημόσιο σχολείο, γιατί έχω να πληρώσω ιδιωτικό, δεν δικαιούμαι περίθαλψης, διότι έχω να πληρώσω νοσοκομείο, δεν δικαιούμαι χρήση αστικών συγκοινωνιών (που επιδοτούνται από το δημόσιο δηλαδή από όλους μας) διότι μπορώ να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο, τα παιδιά μου δεν θα πρέπει να διακιούνται να σπουδάσουν στα πανεπιστήμια διότι έχω την δυνατότητα να τα στείλω στο εξωτερικό.......

τι μου θυμίζουν όλα αυτά τι μου θυμίζουν... ααα ναι... την χιτλερική γερμανία στην οποία οι Εβραίοι δεν είχαν δικαίωμα να πάνε κινηματογράφο, να χρησιμοποιούν τις συγκοινωνίες, να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, να κάθονται στα παγκάκια....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ετσι κι αλλιως ομως ειναι απαραδεκτο να πετιεται ενας ανθρωπος στα σκουπιδια γιατι το λεει ο νομος.

Έτσι και αλλιώς όμως είναι απαράδεκτο να σπαταλώνται χρήματα φορολογούμενων επειδή το λέει ο νόμος (πάντα με τη δική σου λογική, η οποία συνίσταται στην επιλεκτική εφαρμογή των νόμων)

Επισκέπτης
αντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα... είμαι αστείος διότι βγάζω φράγκα, πληρώνω εισφορές και ζητώ το αυτονόητο... επιστροφή μέρους των εισφορών που έδωσα στον βαθμό που μου αναλογούν...

με την λογική του παραλόγου που πρεσβεύεις τα παιδιά μου δεν πρέπει να διακιούνται να πάνε σε δημόσιο σχολείο, γιατί έχω να πληρώσω ιδιωτικό, δεν δικαιούμαι περίθαλψης, διότι έχω να πληρώσω νοσοκομείο, δεν δικαιούμαι χρήση αστικών συγκοινωνιών (που επιδοτούνται από το δημόσιο δηλαδή από όλους μας) διότι μπορώ να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο, τα παιδιά μου δεν θα πρέπει να διακιούνται να σπουδάσουν στα πανεπιστήμια διότι έχω την δυνατότητα να τα στείλω στο εξωτερικό.......

τι μου θυμίζουν όλα αυτά τι μου θυμίζουν... ααα ναι... την χιτλερική γερμανία στην οποία οι Εβραίοι δεν είχαν δικαίωμα να πάνε κινηματογράφο, να χρησιμοποιούν τις συγκοινωνίες, να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, να κάθονται στα παγκάκια....
Για οσους το υποψιαζονται...ναι,ο τραμουντανας λεει μαλακιες.
Έτσι και αλλιώς όμως είναι απαράδεκτο να σπαταλώνται χρήματα φορολογούμενων επειδή το λέει ο νόμος (πάντα με τη δική σου λογική, η οποία συνίσταται στην επιλεκτική εφαρμογή των νόμων)
Ο ισιος απο την μερια του ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ οτι ο νομος ειναι αιωνιος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να πεταχτει μεχρι το σπιτι του. οχι στο δρομο. ουτε ο δρομος ειναι δικος του, ουτε πληρωσε γιαυτον. και να πληρωσει τα εξοδα αποστολης με τα λεφτα που πηρε 3 χρονια. και να πει και ευχαριστω μαλακες μου περισσεψανε κιολας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για οσους το υποψιαζονται...ναι,ο τραμουντανας λεει μαλακιες.Ο ισιος απο την μερια του ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ οτι ο νομος ειναι αιωνιος.

ενώ εσύ λές υψηλές φιλοσοφίες...

και να ξέρεις κάτι .. ο νόμος μπορεί να μην είναι αιώνιος αλλά ισχύει μέχρι να τροποποιηθεί μέσα από τις επίσημες και κοινά αποδεκτές διαδικασίες..

αντε χάσου φασιστόμουτρο...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο ισιος απο την μερια του ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ οτι ο νομος ειναι αιωνιος.

Ασφαλώς και δεν είναι αιώνιος...Τώρα προβλέπει εισφορές υπέρ ΟΕΚ και Εστίας, αύριο μπορεί αυτά να καταργηθούν...Σήμερα προβλέπει επιδομα σε κάποιον που επιχείρησε λαθραία να μπει στη χώρα, αύριο πάλι όχι...
Βέβαια για τον υπερποντικό, ο νόμος εφαρμόζεται όποτε τον συμφέρει... Μπορεί πχ να πήρε σπίτι με δάνειο ΟΕΚ που προέβλεψε το κακό αστικό κράτος αλλά όταν ένας άλλος νόμος λέει ότι δεν μπορώ να εμποδίζω την ελεύθερη μετακίνηση των ανθρώπων και των αγαθών, τον γράφω το νόμο στα παπάρια μου...

Επισκέπτης
ενώ εσύ λές υψηλές φιλοσοφίες...

και να ξέρεις κάτι .. ο νόμος μπορεί να μην είναι αιώνιος αλλά ισχύει μέχρι να τροποποιηθεί μέσα από τις επίσημες και κοινά αποδεκτές διαδικασίες..

αντε χάσου φασιστόμουτρο...
Θα τραγουδησεις και θα χορεψεις μωρο μου.
να πεταχτει μεχρι το σπιτι του. οχι στο δρομο. ουτε ο δρομος ειναι δικος του, ουτε πληρωσε γιαυτον. και να πληρωσει τα εξοδα αποστολης με τα λεφτα που πηρε 3 χρονια. και να πει και ευχαριστω μαλακες μου περισσεψανε κιολας.
Whatever goes around,comes around.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom