Νέα

ΔΕΗ....Βολεμένοι εργατορουφιάνοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekfrastikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρε ποταπέ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ  εσυ δεν ησουν που δηλωνες την περασμένη βδομάδα πως αποχωρείς και πως δεν θα ξαναγράψεις στο φορούμ???? :rolleyes:

βέβαια εγώ περίμενα πως στάνταρ θα ξανάγραφες, μιας και ποιός έχασε την τσίπα του για να την βρείς εσύ....

δεν πειράζει, να ξερεις πως γράφοντας εδώ μας διασκεδάζεις αφάνταστα... :2funny:

πάρε κάτι να βολευτεις κιολας , με αγάπη απο εμένα, μιας και αυτό που έχεις στην υπογραφή σου είναι μικρό για εσένα...ααααααααχαχαχα !!!!!!!!!!!

[move]
Phelan_FuckYou_72dpi_20cm.jpg
[/move[/URL]]

Συνημμένα

• 22.jpg
    22.jpg
    162,2 KB · Εμφανίσεις: 15

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα ρε κουναβι μεμο

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
μμμ οκ ...και πως ακριβώς πιέζεται την Τρόϊκα κοβοντας σε μας το ρεύμα? Διότι το πρόβλημά μου είναι το ότι θα κόψετε το ρεύμα σε μένα οΧι στην τρόικα... το πρόβλημά μου είναι ότι θα προσπαθήσετε να πιέσεται μία κατάσταση γυρνώντας εμένα στο 1800. Και αυτό δεν είμαι διατεθιμένος να το ανεχτώ! όχι τουλάχιστον χωρίς να έχω πειστεί ότι έχω κάποιο όφελος.
Αναρωτιέμαι μάλιστα μήπως τελικά ο λόγος των αντιδράσεων των ΔΕΗτζήδων είναι όντως καθαρά προσωπικός... διότι αν η ΔΕΗ πουλήσει το 40% των μονάδων λιγνίτη τότε (λέω εγώ!!) τι θα τους κάνει τόσους ΔΕΗτζήδες... ή μήπως θα πάνε πακέτο με τις μονάδες παραγωγής με τις αποδοχές που έχουν?
και από την άλλη...μήπως τελικά είναι καλύτερα να πάρουν το 40% κάποιοι τρίτοι (λέω εγω και πάλι?... δεν ξέρω!)
Μήπως τελικά οι απειλές για κινητοποιήσεις γίνονται όντως γιατί τρίζουν κάποιες ΔΕΗτζήδικες καρέκλες?

Για το πρώτο, φάε λίγο σημερινή τρόικα να πειστείς:

Διακοπή παραλαβής αιτήσεων
[size=11pt]«Παγώνουν» μέχρι το τέλος του 2010 τα δανειοδοτικά προγράμματα του ΟΕΚ[/size]
από το in.gr
Ήσουν δικαιούχος (δηλ. μη προνομιούχος) για δάνειο ή επιδότηση τόκων δανείου από τον ΟΕΚ και περίμενες να πάρεις σπιτάκι? Ε, ξέχνα το!  ;)

[size=11pt]Ευγενικό... τελεσίγραφο [/size]
Σε... ορθοπεταλιά 70 ημερών υποχρεώνεται η κυβέρνηση και ειδικά τα οικονομικό επιτελείο, μετά το ελάχιστα  συγκεκαλυμμένο τελεσίγραφο που εμπεριέχεται στην πρώτη επίσημη έκθεση της τρόικας μετά την υπαγωγή της  Ελλάδας στο καθεστώς της επιτήρησης από το ΔΝΤ, την Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
...................................
Προειδοποιούν ωστόσο πως αν άλλα μέτρα- απελευθέρωση υπηρεσιών και κλειστών επαγγελμάτων, απελευθέρωση της ενέργειας, μείωση της ζήτησης- δεν φέρουν αποτέλεσμα, τότε η κυβέρνηση θα πρέπει να φροντίσει η ίδια να τιθασεύσει το «τέρας» (σ.σ. υπονοώντας την παρέμβαση στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα).
από www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4587675]tanea.gr[/color[/URL]]

θέλεις και άλλα δηλαδή για να πειστείς?
Πες μου, αν είναι να βάλω και άλλα! Πήρα στη τύχη από ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ειδησεογραφία!

Δεν καταλαβαίνεις ότι απλά βαδίζουν με σχέδιο???

είναι δυνατόν να βάζεις μαζί τη μείωση της ζήτησης, την απελευθέρωση των επαγγελμάτων και την αύξηση της τιμής του ρεύματος?!?!?!

είναι αντιφατικά από τη φύση τους!!!!!

Και έχεις και το θράσσος να απειλείς από πάνω!! (προφανώς στη Τρόικα πάει αυτό)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για το πρώτο, φάε λίγο σημερινή τρόικα να πειστείς:

Διακοπή παραλαβής αιτήσεων
[size=11pt]«Παγώνουν» μέχρι το τέλος του 2010 τα δανειοδοτικά προγράμματα του ΟΕΚ[/size]
από το in.gr
Ήσουν δικαιούχος (δηλ. μη προνομιούχος) για δάνειο ή επιδότηση τόκων δανείου από τον ΟΕΚ και περίμενες να πάρεις σπιτάκι? Ε, ξέχνα το!  ;)

αυτό είναι το μόνο που χάρηκα.. πληρώνω ΟΕΚ για 29 χρόνια που δουλεύω και μου λένε ότι δεν δικαιούμαι παροχών γιατί εχω υψηλό εισόδημα...

Επισκέπτης
Αμα εχεις υψηλο εισοδημα-και προφανως δικο σου σπιτι-γιατι να εισαι δικαιουχος στον ΟΕΚ?

Δεν καταλαβα δλδ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αμα εχεις υψηλο εισοδημα-και προφανως δικο σου σπιτι-γιατι να εισαι δικαιουχος στον ΟΕΚ?

Δεν καταλαβα δλδ.

το σπίτι που έχω το πήρα μετά από την απόριψη της αίτησης από τον ΟΕΚ...

εφόσον λοιπόν έχω δικό μου σπίτι γιατί να πληρώνω ΟΕΚ (γύρω στα 2% του μισθού μου τον μηνα παρέα με τον εργοδότη μου)

Επισκέπτης
Για να παρουν αυτοι που δεν εχουν.

Και αμα σου(σας)γουσταρει.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το σπίτι που έχω το πήρα μετά από την απόριψη της αίτησης από τον ΟΕΚ...

εφόσον λοιπόν έχω δικό μου σπίτι γιατί να πληρώνω ΟΕΚ (γύρω στα 2% του μισθού μου τον μηνα παρέα με τον εργοδότη μου)

Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Αυτό μπορεί να είναι άδικο για εσένα μεν αλλά εκφράζει τη εθνική συνοχή και την αλληλεγγύη των κοινωνικών τάξεων στα πλαίσιά του.

Ε, παίρνουμε κατιτίς από τον λίγο ισχυρότερο για να προστατεύσουμε τον πολύ αδύνατο.

ΚΑΤΙΤΙΣ είπα supermouse! Όχι τα πλούτια τους είναι το αίμα μας κτλ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

παπάρια θα πάρουν τώρα...
και αυτοί που πήρανε αρνούνται να πληρώσουν τις δόσεις... υπάρχει και σύλλογος..

δεν μου γουστάρει γιαυτό και έχει ήδη ξεκινήσει από μία ομάδα προσφυγή στο ΣτΕ για να σταματήσει η παρακράτηση υπέρ ΟΕΚ και Εργατικής Εστίας ή να καταργηθούν τα εισοδηματικά κριτήρια στις παροχές (και Εργατική Εστία πληρώνω και δεν δικαιούμαι ούτε διακοπές ούτε εισητήρια σε θέατρα για να πάρουν οι δήθεν μη έχοντες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Αυτό μπορεί να είναι άδικο για εσένα μεν αλλά εκφράζει τη εθνική συνοχή και την αλληλεγγύη των κοινωνικών τάξεων στα πλαίσιά του.

Ε, παίρνουμε κατιτίς από τον λίγο ισχυρότερο για να προστατεύσουμε τον πολύ αδύνατο.

δηλαδή και ο φόρος εισοδηματος που επίσης μου παίρνουν γιατί είναι?

Επισκέπτης
Και ΟΕΚ θα πληρωσεις και Εργατικη Εστια θα πληρωσεις και θα πεις και ενα τραγουδι.

Επισκέπτης

Αυτα ειναι μαλακιες που λες,και με το συμπαθειο.

Ουτε αλληλεγγυη υπαρχει,ουτε κοινωνικη συνοχη.

Τρανη αποδειξη τα ποστ του τραμουντανα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
δηλαδή και ο φόρος εισοδηματος που επίσης μου παίρνουν γιατί είναι?
αυτος ειναι για να στηριζονται οι οικονομικα ισχυροτεροι...

ξερεις, κουμπαροι, μιζενς, δημ.εργα και παει λεγοντας...

παντα βεβαια στο πλαισιο της εθνικης συνοχης που λεει και ο Φυληςηχος

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δεν μας γουστάρει, για αυτό πούτσο και ξύλο στον ΟΕΚ,ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, έχει χτίσει τη μισή αλβανία, αφού με τους διάτρητους μηχανισμούς του, οι αλβανοί που τελικά μάλλον είναι οι μόνοι που δικαιούνται δάνεια οεκ, έχουν βγάλει ουκ ολίγα κεφάλαια έξω- κεφάλαια που πλήρωναν όλα αυτά τα χρόνια έλληνες εργαζόμενοι...
Στα γαμίδια και η εργατική εστία, να σταματήσει επιτέλους ο κοινωνικός παρασιτισμός...
Όποιος θέλει, ας φτιάξει το συνδικάτο του ταμείο αλληλοβοηθείας- τον καλό με τα λεφτά του άλλου ξέρω να τον κάνω και εγώ...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
αυτό είναι το μόνο που χάρηκα.. πληρώνω ΟΕΚ για 29 χρόνια που δουλεύω και μου λένε ότι δεν δικαιούμαι παροχών γιατί εχω υψηλό εισόδημα...

σε ποια εισοδηματα δηλαδη δινουν δανεια και πως περιμενουν την αποπληρωμη τους ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτα ειναι μαλακιες που λες,και με το συμπαθειο.

Ουτε αλληλεγγυη υπαρχει,ουτε κοινωνικη συνοχη.

Τρανη αποδειξη τα ποστ του τραμουντανα.

φυσικά δεν υπάρχει αλληλεγγύη... γιατί προυποθέτει ότι υπάρχουν δύο πλευρές.... μέχρι στιγμής στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει μία που απομυζάται και δεν δικαιούται (η δικιά μου) και μία που εισπράτει χωρίς να δίνει τίποτε στον άλλον ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Εθνική όταν δικαιούχοι είναι κυριως αλλοδαπά;
Και συνοχή όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζουν όποιον βγάζει περισσότερο από αυτούς και νομίζουν ότι όλη η κοινωνία τους χρωστάει;

Αλλος ενας για τραγουδι στο τελος.

Να δούμε ποιος θα τραγουδάει όταν ξηλωθούν οι μηχανισμοί κοινωνικού παρασιτισμού...

Επισκέπτης
Φυληςυχε,επιμενεις ακομα για τα περι κοινωνικης συνοχης και τριχες κατσαρες?

Δεν γουσταρουν,λενε,οι τραμουντανας και ισιος να πληρωνουν για να βρουν(αν βρουν)οι απο κατω κεραμιδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom