Νέα

ΔΕΗ....Βολεμένοι εργατορουφιάνοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekfrastikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Η κυβερνησαρα προτεινε να πωλειται ρευμα,λεει,σε τιμες κοστους σε ιδιωτες για να"απελευθερωθει"η αγορα ενεργειας...Οι οποιοι ιδιωτες θα το μεταπουλουν σε τριτους και θα καρπωνονται την διαφορα,θα συμπληρωναν,αλλα ΔΕΝ το εκαναν.

Και για αυτο το ΑΕΡΙΤΖΙΛΙΚΙ που θα πληρωσουν οι ελληνες πολιτες τι αντιλογος ακουστηκε εδω μεσα απο τους φιλελευθεροαμπλαουμπλα?

ΤΙΠΟΤΑ...οπως παντα για ολα φταινε οι εργαζομενοι-εν προκειμενω στην ΔΕΗ.
εγω αυτο που ξερω, ειναι πως αν αυτα τα μετρα τολμουσαν εστω να τα ψελλισουν,οχι να τα εφαρμοσουν με τετοιο φασιστικο τροπο,δεξιες κυβερνησεις, θα εμπαιναν πυρκαγιες ακομη και στο πεδιο του αρεως, θα εξοστρακιζονταν καμια 10αρια σφαιρες αστυνομικων, θα σκιζοντουσαν 5-6 κορανια, και οι αντιδρασεις των αριστερων θα ηταν τετοιες που θα θυμιζαν εμφυλιο!

προς το παρον, οι μονες σοβαρες αντιδρασεις ηταν αυτες για την πιθανοτητα υποβιβασμου του ηρακλη...

τυχαιο?

δε νομιζω....

Επισκέπτης
Τα σχολια τυπου πετα-την-μπαλα-στην-εξεδρα απο τον μεμο,τον ισιο και λοιπους ειναι χαρακτηριστικα...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Το πιστολι δεν ειναι για μενα αλλα για σενα.
http://[URL unfurl="true"]www.avalonverse.com/mypictures/Glock-19.jpg[/img[/URL]]
Οπλισε το,βαλε την καννη στο στομα και τραβα την σκανδαλη.
Καλα ξεκουμπιδια.

[/quote]
ψυχολογικες μελετες στο πανεπιστημιο της ζουαζιλανδης αναφερουν πως η ενασχοληση με τα πολεμικα παιχνιδια σε μεγαλη ηλικια μαρτυρουν πολυχρονη ενασχοληση κατα την παιδικη ηλικια με κουκλες μπι μπι μπο...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τα σχολια τυπου πετα-την-μπαλα-στην-εξεδρα απο τον μεμο,τον ισιο και λοιπους ειναι χαρακτηριστικα...

Τουλάχιστον είναι λιγότερο κακόγουστα και προκλητικά από τις πιστόλες και τις πηγάδες...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Που'σαι ρε μούτρο??
Βαρέθηκες να φτιάχνεις κλώνους??
περαστικος ειμαι.....μου μυρισε η τεστοστερονη των αναρχικων του μπου τελεια κομ...
Χαιρετίζω την επιστροφή του "ταβάριτς"!!! :rockon: :rockon: :rockon:
εσυ κοιτα να παρεβρεθεις σε καμια συνατηση!αντε!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
περαστικος ειμαι.....μου μυρισε η τεστοστερονη των αναρχικων του μπου τελεια κομ...
πες μου διεύθυνση να σου στείλω ένα σώβρακο να με μυρίζεις σε καθημερινή βάση

δεν είναι ανάγκη να μας ζαλίζεις τ'αρχίδια

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
πες μου διεύθυνση να σου στείλω ένα σώβρακο να με μυρίζεις σε καθημερινή βάση

δεν είναι ανάγκη να μας ζαλίζεις τ'αρχίδια
καμια σφαιρα να μου στειλεις γιατι ο αλλος ο αχρηστος το στειλε αδειο το περιστροφο...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καμια σφαιρα να μου στειλεις γιατι ο αλλος ο αχρηστος το στειλε αδειο το περιστροφο...
πυρπολήσου και βούτα απ'την ταράτσα να κάνεις και πάταγο

δεν κατέω από μπιστόλες

Επισκέπτης
Συνεχισε να σπαμαρεις καραγκιοζακο...ξεφτιλισου.

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Και για να είμαι ξεκάθαρος:

Η τρόικα ΔΕΝ ζήτησε ΟΎΤΕ τη κατάργηση των προνομίων των εργατοπατέρων, ούτε απολύσεις, ούτε τίποτα από αυτά που τσαμπουνάτε!

Ζήτησε:

- Πώληση του 40% των μονάδων λιγνίτη της ΔΕΗ
- Αύξηση 40% της τιμής του ρεύματος.

Τα κουβεντιάζουμε ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ όσο θέλετε! (θέλετε? ;) )

Σταματήστε όμως να αποπροσανατολίζετε με επίκληση θεμάτων που είναι άσχετα.

μμμ οκ ...και πως ακριβώς πιέζεται την Τρόϊκα κοβοντας σε μας το ρεύμα? Διότι το πρόβλημά μου είναι το ότι θα κόψετε το ρεύμα σε μένα οΧι στην τρόικα... το πρόβλημά μου είναι ότι θα προσπαθήσετε να πιέσεται μία κατάσταση γυρνώντας εμένα στο 1800. Και αυτό δεν είμαι διατεθιμένος να το ανεχτώ! όχι τουλάχιστον χωρίς να έχω πειστεί ότι έχω κάποιο όφελος.
Αναρωτιέμαι μάλιστα μήπως τελικά ο λόγος των αντιδράσεων των ΔΕΗτζήδων είναι όντως καθαρά προσωπικός... διότι αν η ΔΕΗ πουλήσει το 40% των μονάδων λιγνίτη τότε (λέω εγώ!!) τι θα τους κάνει τόσους ΔΕΗτζήδες... ή μήπως θα πάνε πακέτο με τις μονάδες παραγωγής με τις αποδοχές που έχουν?
και από την άλλη...μήπως τελικά είναι καλύτερα να πάρουν το 40% κάποιοι τρίτοι (λέω εγω και πάλι?... δεν ξέρω!)
Μήπως τελικά οι απειλές για κινητοποιήσεις γίνονται όντως γιατί τρίζουν κάποιες ΔΕΗτζήδικες καρέκλες?

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Λοιπόν, για να κόψουμε λίγο τις παπαριές και να επανέλθουμε στο θέμα, η λύση είναι μία και απλούστατη.

1. Βάζουμε φωτοβολταϊκά στις ταράτσες και στις στέγες μας.
2. Σπρώχνουμε τους δημαρχαίους μας να κάνουν εταιρίες λαϊκής βάσης αιολικών πάρκων.

Στη συνέχεια :

1. Καταναλώνουμε άφθονη και φθηνή ηλεκτρική -ανανεώσιμη- ενέργεια.
2. Γράφουμε τους ΓΕΝΟΠΟΔΕΗτζήδες και τους Μυτιληναίους και Σια στα παπάρια μας.

Επισκέπτης
κανει πολυ ζεστη για ν αρχισω τις γαμωμανες..
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε πουστροφασιστακια..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ακου πλέζουρα και βάλτο καλά στο μυαλό σου.. στο εργοστασιάκι σου που εσύ πλερώνεις κάνεις ότι γουστάρεις.. στο εργοστάσιο, μαγαζί που πλερώνουμε όλοι πρέπει να ρωτηθούμε όλοι για το τι πρέπει να γίνει και θα γίνει ότι αποφασίσει η πλειοψηφία των μετόχων.. έτσι θα γίνει και στην ΔΕΗ... και επειδή στο μαγαζί που λέγεται ΔΕΗ μέτοχος είναι ο Ελληνικός Λαός θα ρωτηθεί αυτός και κανένας άλλος...

και φυσικά δεν πρόκειται να ρωτηθεί ούτε στο φόρουμ του μπουούτυε στο ιντυμέντια, ούτε στις διαδηλώσεις.. θα ρωτηθεί στις ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν... όπως ρωτήθηκε και τον 10/09 και αποφάσισε (όσο και αν δεν γουτσάρω την απόφαση που πήρε)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
περαστικος ειμαι.....μου μυρισε η τεστοστερονη των αναρχικων του μπου τελεια κομ...εσυ κοιτα να παρεβρεθεις σε καμια συνατηση!αντε!

ρε ποταπέ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ  εσυ δεν ησουν που δηλωνες την περασμένη βδομάδα πως αποχωρείς και πως δεν θα ξαναγράψεις στο φορούμ???? :rolleyes:

βέβαια εγώ περίμενα πως στάνταρ θα ξανάγραφες, μιας και ποιός έχασε την τσίπα του για να την βρείς εσύ....

δεν πειράζει, να ξερεις πως γράφοντας εδώ μας διασκεδάζεις αφάνταστα... :2funny:

πάρε κάτι να βολευτεις κιολας , με αγάπη απο εμένα, μιας και αυτό που έχεις στην υπογραφή σου είναι μικρό για εσένα...ααααααααχαχαχα !!!!!!!!!!!

[move]
Phelan_FuckYou_72dpi_20cm.jpg
[/move[/URL]]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
Η ΔΕΗ είναι τελείως άλλη ιστορία. Έχοντας φτηνό κόστος παραγωγής (λιγνίτης) καταφέρνει να διατηρεί τη τελική τιμή του ρεύματος στα ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ επίπεδα της Ευρώπης. εξ αιτίας αυτού του γεγονότος το περιθώριο να μπουν εναλλακτοί πάροχοι είναι από μηδαμινό έως μηδενικό. Δεν βγαίνουν.

ξεχνάς να πείς πως ναι μεν η ΔΕΗ έχει πολύ φτηνο (σχετικά) κοστος παραγωγη΄ς -λογω λιγνιτη-, απο την άλλη όμως -λογω καυσεως λιγνίτη πάλι για να παραχθει ενεργεια- πληρώνει τα κέρατα της σε πρόστιμα γιατι μολύνει το περιβάλλον, βαση της ευρωπαικής νομοθεσιας...
ετσι ξερώ, αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
ξεχνάς να πείς πως ναι μεν η ΔΕΗ έχει πολύ φτηνο (σχετικά) κοστος παραγωγη΄ς -λογω λιγνιτη-, απο την άλλη όμως -λογω καυσεως λιγνίτη πάλι για να παραχθει ενεργεια- πληρώνει τα κέρατα της σε πρόστιμα γιατι μολύνει το περιβάλλον, βαση της ευρωπαικής νομοθεσιας...
ετσι ξερώ, αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...
... και για την ακρίβεια δεν χρησιμοποιεί ή/και δεν αντικαθιστά τα απαιτούμενα από την ευρωπαική και ελληνική νομοθεσία ηλεκτροστατικά φίλτρα με αποτέλεσμα τα πρόστιμα να είναι πολλά και τσουχτερά και να προέρχονται τόσο από την ΕΕ όσο και από την επίσημη Ελληνική Πολιτεία αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom