Νέα

ΔΕΗ. Πολιτική Χιονοστιβάδα εν Εξελίξει  

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.497
Πόντοι
33.818
Ξεχασες και τους νεκρους-συνδικαλες της ΕΡΤ τυπε!!!! ενα μαυσωλειο δεν φτανει!!!

Οι τσολιάδες στον Άγνωστο Στρατιώτη σε ποιούς βαράνε προσοχή κάθε μέρα νομίζεις;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Συνημμένα

• IMG_0349.PNG
    IMG_0349.PNG
    124 KB · Εμφανίσεις: 33

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η γραμμή αυτή είναι επιδοτούμενη και για πολλά χρόνια είχε σταθερή τιμή τα 76€ περίπου ...
Τα συμπεράςματα τα χαρίζω σε όσους ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και λοιπές μλκιες...

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Χωρις λόγια !! :grin: :grin: :grin:

Αυτος ο τυπος που το πρωτο του επαγγελμα ηταν πρωθυπουργος θα επαναπροσδιορισει την εννοια λαμογιο.

Συνημμένα

• FB_IMG_1490820328898.jpg
    FB_IMG_1490820328898.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 30

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Οι αποκρατικοποιήσεις του Σύριζα θα είναι ένα θλιβερό κομμάτι της ιστορίας της χώρας....Δυστηχώς βρέθηκαν οι χειρότεροι των χειροτέρων για να χειριστούν ένα τόσο σημαντικό  ζήτημα...
Στα αεροδρόμια έγινε η χειρότερη επιλογή με την πώληση στη Fraport...και στη τιμή που δόθηκαν και στους όρους!Μην μιλήσουμε για το δάνειο...
Τα εισητήρια ήδη έχουν ανέβει και υπάρχουν τέλη προς την εν λόγω εταιρία όπως επίσης και οι τιμές των χώρων που ενοικιάζονται εντός των αεροδρομίων σε ιδιώτες αλλά  δεν έχει γίνει το παραμικρό έργο αναβάθμισης!
Και στη ΔΕΗ κάτι παρόμοιο πάει να γίνει και σίγουρα θα ανεβούν οι χρεώσεις...Δυστηχώς έχουμε τους πιο άχρηστους υπεύθυνους-ανέυθυνους σε σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα για να χειριστούν τα σημαντικότερα ζητήματα που θα επηρεάσουν το μέλλον της χώρας τις επόμενες δεκαετίες...

Σας βάζω και ένα κομμάτι απο τη βιογραφία του στρατηγού Πλαστήρα για να ξέρουμε τι σημαίνει πατριώτης --->

Ο Πλαστήρας ήταν άρρωστος – έπασχε από φυματίωση που είχε "αποκτήσει"  κατά την εκστρατεία της Μικράς Ασίας. Έμενε σ’ ένα μικρό σπιτάκι στο Μετς, κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Του πρότειναν να του βάλουν ένα τηλέφωνο δίπλα στο κρεβάτι του αλλά αυτός αρνήθηκε λέγοντας : ''Μα τι λέτε; H Ελλάδα πένεται κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο;''

Τότε, το τηλέφωνο ήταν είδος πολυτελείας και στοίχιζε πολύ.

Πολλές φορές με τρόπο έστελνε και αγόραζαν ψωμί, ελιές και λίγη φέτα. Τότε οι γύρω του, του υπενθύμιζαν ότι είχε ανάγκη καλύτερου φαγητού λόγω της αρρώστιας κι εκείνος με απλότητα τους απαντούσε: ''Τι κάνω; Σκάβω για να καλοτρώγω'';

Ο Βάσος Τσιμπιδάρος, δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Ακρόπολη", περιγράφει το εξής περιστατικό: ''Kάποτε, ο στενός του φίλος Γιάννης Μοάτσος, είχε πάρει την πρωτοβουλία να του εξασφαλίσει μόνιμη στέγη, για να μην περιφέρεται εδώ και εκεί σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Πήγε λοιπόν σε μία τράπεζα και μίλησε με τον διοικητή. "Τι;" απόρησε εκείνος. ''Δεν έχει σπίτι ο Πλαστήρας; Βεβαίως και θα του δώσουμε ό,τι δάνειο θέλει και μάλιστα με τους καλύτερους όρους''!

Ο Μοάτσος έτρεξε περιχαρής στον Πλαστήρα, του το ανήγγειλε και εισέπραξε την αντίδραση: ''Άντε ρε Γιάννη, με τι μούτρα θα βγω στο δρόμο, αν μαθευτεί πως εγώ πήρα δάνειο για σπίτι;''

Έσκισε το έντυπο στα τέσσερα και το πέταξε.

Ο Δημήτρης Λαμπράκης ''δώρισε'' κάποια στιγμή στον Πλαστήρα ένα ωραίο χρυσό στυλό κι' αφού ο στρατηγός κάλεσε το φίλο του Ανδρέα του λέει:

-Εγώ δεν βάζω χρυσές υπογραφές. Μου φτάνει το στυλουδάκι μου. Να το στείλεις πίσω.

-Μα θα προσβληθεί...

-Δεν πειράζει... Ας μου κόψει το νερό από το κτήμα. Δεν θέλω δώρα, Ανδρέα. Γιατί τα δώρα φέρνουν και αντίδωρα!

Το 1952, πρωθυπουργός ο Πλαστήρας, ήταν κατάκοιτος από την αρρώστια που τον βασάνιζε, και από εγκεφαλική συμφόρηση, όταν μια μέρα δέχθηκε την επίσκεψη της Βασίλισσας Φρειδερίκης. Μπαίνοντας εκείνη στο λιτό ενοικιαζόμενο διαμέρισμα του, εξεπλάγη όταν είδε τον πρωθυπουργό να είναι ξαπλωμένος σε ράντζο και τον ρώτησε με οικειότητα: ''Στρατηγέ, Πρόεδρε, γιατί το κάνεις αυτό;'' και η απάντηση ήρθε αφοπλιστική. ''Συνήθισα, Μεγαλειοτάτη, το ράντζο από το στρατό και δεν μπορώ να το αποχωριστώ...''

Ένας στρατηγός, φίλος του Πλαστήρα, σε επιστολή του περιγράφει το παρακάτω: ''Όταν πέθανε ο Πλαστήρας δεν άφησε πίσω του σπίτι, ακίνητα ή καταθέσεις σε τράπεζες. Η κληρονομιά, που άφησε στην ορφανή προσφυγοπούλα ψυχοκόρη του, ήταν 216 δρχ., ένα δεκαδόλαρο και μια λακωνική προφορική διαθήκη: ''Όλα για την Ελλάδα!''. Βρέθηκε επίσης στα ατομικά του είδη ένα χρεωστικό του Στρατού (ΣΥΠ 108) για ένα κρεβάτι που είχε χάσει κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων στη Μικρά Ασία και 8 δρχ. με σημείωση να δοθούν στο Δημόσιο για την αξία του κρεβατιού, ώστε να μην χρωστάει στην Πατρίδα''.

(Όταν πέθανε ο Πλαστήρας στις 26/7/1953 τον έντυσαν το νεκρικό κοστούμι, που το αγόρασε ο φίλος του Διονύσιος Καρρέρ - γιατί ο ίδιος τον μισθό του τον πρόσφερε διακριτικά σε απόρους και ορφανά παιδιά, ο δε γιατρός, που ήταν παρών και υπέγραψε το σχετικό πιστοποιητικό θανάτου, μέτρησε στο ταλαιπωρημένο κορμί του: 27 σπαθιές και 9 σημάδια από βλήματα.
Ολα αυτα καλα, αλλά εγω θεωρω οτι επι 30 χρονια μεχρι τον θανατο του, τον βασανιζε η αδικη εκτελεση των εξι...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ολα αυτα καλα, αλλά εγω θεωρω οτι επι 30 χρονια μεχρι τον θανατο του, τον βασανιζε η αδικη εκτελεση των εξι...
οκ...εδώ στην Ελλάδα του 2017 δεν βασανίζει κανέναν Συριζονούδεο πολιτικό η σύγχρονη πενία των Ελλήνων, οι αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων, οι θανάτοι λόγω ελλείψεων σε νοσοκομεία και πολλές και τεράστιες αδικίες που δημιουργεί η οικονομική κατάσταση του κράτους;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
οκ...εδώ στην Ελλάδα του 2017 δεν βασανίζει κανέναν Συριζονούδεο πολιτικό η σύγχρονη πενία των Ελλήνων, οι αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων, οι θανάτοι λόγω ελλείψεων σε νοσοκομεία και πολλές και τεράστιες αδικίες που δημιουργεί η οικονομική κατάσταση του κράτους;
Φανταζομαι τους απασχολει. Εσυ τι θελεις να πεις? Οτι δεν τους απασχολει?

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
το κρατος χρεωκοπισε γιατι υπηρετουσε την διαπλοκη την πελατεια και τον κρατισμο!!! αλλα εγω δεν ειδα κανενα κοπριτη ΔΥ να παθει πενια -να αυτοκτονησει-να παθει ανεργια-να εχει αδυναμια εισφορων κλπ και να παει στο καλο!!!!!! :orchestra:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
παικτη εγώ ξέρω τι γράφω... εσύ ξέρεςι από που τα ξεσηκώνεις ??

Τι απο που τα ξεσηκώνω?Print screen σου πόσταρα την ανάλυση των φόρων ενός εισητηρίου λίγο πριν την έκδοσή του...Τι πιο αξιόπιστο όταν πληρώνεις την Fraport...
Για γκρούπ των λακογαμημένων πας αν το συνεχίσεις απο τους Μυρμιδόνες του!!! :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Συνημμένα

• rodos.png
    rodos.png
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 21

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τι απο που τα ξεσηκώνω?Print screen σου πόσταρα την ανάλυση των φόρων ενός εισητηρίου λίγο πριν την έκδοσή του...Τι πιο αξιόπιστο όταν πληρώνεις την Fraport...
Για γκρούπ των λακογαμημένων πας αν το συνεχίσεις απο τους Μυρμιδόνες του!!! :rockon: :rockon: :rockon:

και εγώ σου βάζω αντίστοιχο print screen από έκδοση εισιτηρίου με ημερομηνία και ώρα (που λείπουν από το δικό σου)...

και φυσικά το δικό σου αφορά μελλοντική πτήση ...

τα παραμυθάκια αλλού

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ουίσκια πίνεις;Μπες στη Sky express ή όποιος θέλει και ας ψάξει εισητήρια!Εγώ έβαλα τυχαία ημερομηνία 12/04/2017

σήμερα έχουμε 30/3 παίκτη μου... συνεπώς οι χρεώσεις ΔΕΝ έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
σήμερα έχουμε 30/3 παίκτη μου... συνεπώς οι χρεώσεις ΔΕΝ έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται...
Πας καλά;????Όπως σου αποδεικνύω οι χρεώσεις έχουν ξεκινήσει κανονικά!!!

Καλώ τον οποιοδήποτε έχει αμφιβολίες να κάνει το ίδιο...

Συνημμένα

• IMG_0353.PNG
    IMG_0353.PNG
    127,2 KB · Εμφανίσεις: 22

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και επειδή πάμε να χάσουμε την ουσία με αυτές τις παρεμβάσεις που κρατάν την συζήτηςη πίσω....όταν η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται αβίαστα το ίδιο αβίαστα  θα τη σεβαστούν και αυτοί που την αγοράζουν!Θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια και χειρότερα σαν  αυτούς που τους την πούλησαν!Έτσι και στη ΔΕΗ όταν θα πουληθεί θα βλέπουμε τρελές χρεώσεις συντήρησης δικτύου συν όλα τα άλλα...
Ναι στις αποκρατικοποιήσεις αλλά με σωστό τρόπο, όρους προς όφελος του κοινού συμφέροντος ...

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Οι συριζαιοι φιλε ειναι φαστ τρακ πουλανε σφαιρα! Αλλα ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ αν σου αρεσει ο αερολιμενας ροδου που ειναι σαν το αεροδρομιο της καμπουλ ,ετσι το ειχε καταντησει το κρατος-να μεινει ως ειχε τοτε :2funny:

-Με την ιδιωτικοποιηση εκτος απο δουλειες που θα δημιουργηθουν στα 14 αεροδρομια και εσοδα για το κρατος (και ΟΧΙ ΧΡΕΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ),θα αυξηθει "γεωμετρικα" η τουριστικη αξια που φανταζομαι επιζητεις κ εσυ!!!

πχ θα γινουν τα εξης με την Aναδιαμόρφωση του τερματικού σταθμού "ΔΙΑΓΟΡΑΣ"

· Aναδιοργάνωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών

· Νέος πυροσβεστικός σταθμός

· 13% αύξηση των σταθμών Check-in (από 40 σε 45)

· 13% αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών (από 16 σε 18)

· 71% αύξηση των σημείων ασφαλείας καιελέγχου του αεροδρομίου (από 7 σε 12)

· 25% αύξηση χώρων παραλαβής αποσκευών (από 4 σε 5)

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ το κρατος χρειαζεται να νουθετει/να οριζει ορους και κανονες και οχι να μανατζαρει οργανισμους με κοπριτες CEO και ΤΑΓΑΡΙΑ ΔΥ!

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Η συζήτηση ξέφυγε από την ΔΕΗ και πήγε στα αεροδρόμια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom