You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΔΕΗ. Πολιτική Χιονοστιβάδα εν Εξελίξει
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 211
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Παρα πολυς κοσμος πηγε σε αλλους παροχους για να μην πληρωνουν τεμεπεληδες. Αλλα δυστυχως το συνδικατο τους κρατησε την παραγωγη. Να μην πληρωσει κανενας οσο διαρκει η απεργια ή οσες μερες απειλουν οι τεμπέληδες και να δω μετα τι σκατα θα φανε. Εγω ο καταναλωτηε δεν μπορω να απεργησω. Αλλα οι ΔΕΚΟ μπορουν γιατι πατανε στο δικο μου το κεφαλι. Είναι αυτό δικαιο ? είναι αυτό δημοκρατια ? Απειλουν μερες του 94. Να ψοφησουν ολοι οι τεμπέληδες. Ολες οι βλαβες μα ολες οι βλαβες επισκευάζονται Σαββατο για να παιρνουν υπερωριες. Θυμαμαι ένα ΟΤΕτζη που χαλαγε τις γραμμες και πηγαινε Σαββατο και τις διορθωνε.
Mυστη μου καλα τα λεμε εδω αλλα...
ο Τζημερος πηρε 0,49% στις εκλογες
Ψηφιζοντας ΠΑΣΟΚ=ΝΔ=ΣΥΡΙΖΑ δεχομαστε
να κανουμε τους ΔΟΥΛΟΥΣ στους σαπιους
κρατικοδιαιτους συνδικαλες
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.643
- Πόντοι
- 5.506
Mυστη μου καλα τα λεμε εδω αλλα...
ο Τζημερος πηρε 0,49% στις εκλογες
Ψηφιζοντας ΠΑΣΟΚ=ΝΔ=ΣΥΡΙΖΑ δεχομαστε
να κανουμε τους ΔΟΥΛΟΥΣ στους σαπιους
κρατικοδιαιτους συνδικαλες
Να που συμφωνούμε και σε κάτι επιτέλους.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Να που συμφωνούμε και σε κάτι επιτέλους.
Xαιρομαι που συμφωνεις πως η ψηφος
στην ΝΔ τρεφει τον παρασιτισμο
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
18 1/12 βαθμος απολυτηριου; Πολυ υψηλο. Εγω 16 1/12 ειχα.πέρα από τις παπαρολογίες που αναφέρεσε η ΔΕΗ και ο ΑΔΜΗΕ και ο ΔΕΔΔΗΕ (θυγατρικές της ΔΕΗ) και όσοι προσλαμβάνονται γίνονται πλέον εδώ και χρόνια με συμβάσεις ορισμένου χρόνου με αυστηρή μοριοδότηση μέσω ΑΣΕΠ
σκέψου εγώ όταν εργάστηκα στη δεη σαν συμβασιούχος εννοείτε ήμουν άπορος με χαμηλά εισοδήματα και είχα τότε 40 μήνες ανεργία συν βαθμό απολυτηρίου 18 1/12 (απολυτήριο ΔΕ τεχνικό λύκειο)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.643
- Πόντοι
- 5.506
Xαιρομαι που συμφωνεις πως η ψηφος
στην ΝΔ τρεφει τον παρασιτισμο
Συμφωνώ στο κομμάτι οτι ο Έλληνας θέλει ΑΚΟΜΑ πολιτικούς του παλαιού πασοκ-πράσινης νδ και νυν συριζα. Γι αυτό ο Τζήμερος έμεινε στο 0,49%.
Οτι είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να φύγουν ΧΘΕΣ οι σανελάκηδες, συμφωνούμε;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.643
- Πόντοι
- 5.506
18 1/12 βαθμος απολυτηριου; Πολυ υψηλο. Εγω 16 1/12 ειχα.
Εσύ έχανες στα μόρια της παρατεταμένης ανεργίας, όχι στο βαθμό.
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Σορρυ αλλα θελω να απαντησω στον φιλο ποιο πανω για τον ΑΣΕΠ......
πιστευει κανεις οτι προσλαμβανεται καποιος αξιοκρατικα μεσω ΑΣΕΠ??????? τι αστειο ειναι αυτο????? πρεπει καποιος να ειναι εντελως αφελης για να το λεει αυτο....
Ειμαι πτυχιουχος δασολογος , και εκανα 6μηνες πρακτικη στην πολη μου και απο το 2001-2008 εργαστηκα σαν Εποχιακος με 8μηνες συμβασεις... ΟΧΙ με ανανεουμενη συμβαση αλλα ΚΑΘΕ φορα με καινουρια..... ξερετε γιατι???? για να μην εχουμε δικαιωμα να διεκδικισουμε μονιμοτητα μεσω ΑΣΕΠ ........
Αρχιδι πρωην φιλος ( γονεις βολεμενοι και τα μασαγανε κανονικα χωρις να κανουν τιποτα) βολευτηκε απο τον μπαμπακα του με Διμηνες ανανεουμενες συμβασεις για 5χρονια και μεσω ΑΣΕΠ διοριστικε μονιμα!!!!!!!!!!! Γαμω και το συστημα τους και την βουλη τους .... πλεον δεν λυπαμε κανενα μουνοπανο που θα απολυθει απο ΔΕΚΟ..... να μαθουν τι σημαινει να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ για να ζησεις........
πιστευει κανεις οτι προσλαμβανεται καποιος αξιοκρατικα μεσω ΑΣΕΠ??????? τι αστειο ειναι αυτο????? πρεπει καποιος να ειναι εντελως αφελης για να το λεει αυτο....
Ειμαι πτυχιουχος δασολογος , και εκανα 6μηνες πρακτικη στην πολη μου και απο το 2001-2008 εργαστηκα σαν Εποχιακος με 8μηνες συμβασεις... ΟΧΙ με ανανεουμενη συμβαση αλλα ΚΑΘΕ φορα με καινουρια..... ξερετε γιατι???? για να μην εχουμε δικαιωμα να διεκδικισουμε μονιμοτητα μεσω ΑΣΕΠ ........
Αρχιδι πρωην φιλος ( γονεις βολεμενοι και τα μασαγανε κανονικα χωρις να κανουν τιποτα) βολευτηκε απο τον μπαμπακα του με Διμηνες ανανεουμενες συμβασεις για 5χρονια και μεσω ΑΣΕΠ διοριστικε μονιμα!!!!!!!!!!! Γαμω και το συστημα τους και την βουλη τους .... πλεον δεν λυπαμε κανενα μουνοπανο που θα απολυθει απο ΔΕΚΟ..... να μαθουν τι σημαινει να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ για να ζησεις........
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Συμφωνώ στο κομμάτι οτι ο Έλληνας θέλει ΑΚΟΜΑ πολιτικούς του παλαιού πασοκ-πράσινης νδ και νυν συριζα. Γι αυτό ο Τζήμερος έμεινε στο 0,49%.
Οτι είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να φύγουν ΧΘΕΣ οι σανελάκηδες, συμφωνούμε;
Nα φυγουν παρεα με τα γαλαζια πασοκια της ΝΔ
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Σορρυ αλλα θελω να απαντησω στον φιλο ποιο πανω για τον ΑΣΕΠ......
Τυπε μου το δημοσιο δεν δουλευει απλα σαν μια κλικα
Αλλα σαν ΜΑΦΙΑ
Τα κομματοσκυλα που σιτιζονται απο αυτο το συστημα
ψηφιζουν μπετον ΠΑΣΟΚ=ΝΔ=ΣΥΡΙΖΑ
Οποιος θελει να σπασει αυτη η ΜΑΦΙΑ ας ψηφισει
κατι αλλο
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Να ιδιωτικοποιηθει επιτελους η δεη και ολες οι δεκο για να απαλλαγουμε απι τους καλοπληρωμενους τεμπελχαναδες που μας πινουν το αιμα εδω και δεκαετιες.
Τι να πρωτοθυμηθω. Οτι παλια ερχοταν δεκα ατομα να επισκευασουν το κουτι του οτε και τωρα ενα η δυο? Οτι εμενα οτετζης μου ειχε προτεινει να ερθει μετα τη βαρδια του να μου φτιαξει τη βλαβη και στο μεταξυ επινε ουζα στο καφενειο? Για το γνωστο μου τον εναεριτη που ειχε να ανεβει σε κολωνα δεκα χρονια και πηρε συνταξαρα με 35ετια στα 49, ωντας απο τα δεκαπεντε σε σχολη μαθητειας της δεη? Τα παραδειγματα ειναι παρα πολλα να τα πουλησουν ολα και οσο οσο αν χρειαστει να καυτηριαστει η πληγη που αιμοραγει.
Τι να πρωτοθυμηθω. Οτι παλια ερχοταν δεκα ατομα να επισκευασουν το κουτι του οτε και τωρα ενα η δυο? Οτι εμενα οτετζης μου ειχε προτεινει να ερθει μετα τη βαρδια του να μου φτιαξει τη βλαβη και στο μεταξυ επινε ουζα στο καφενειο? Για το γνωστο μου τον εναεριτη που ειχε να ανεβει σε κολωνα δεκα χρονια και πηρε συνταξαρα με 35ετια στα 49, ωντας απο τα δεκαπεντε σε σχολη μαθητειας της δεη? Τα παραδειγματα ειναι παρα πολλα να τα πουλησουν ολα και οσο οσο αν χρειαστει να καυτηριαστει η πληγη που αιμοραγει.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
πέρα από τις παπαρολογίες που αναφέρεσε η ΔΕΗ και ο ΑΔΜΗΕ και ο ΔΕΔΔΗΕ (θυγατρικές της ΔΕΗ) και όσοι προσλαμβάνονται γίνονται πλέον εδώ και χρόνια με συμβάσεις ορισμένου χρόνου με αυστηρή μοριοδότηση μέσω ΑΣΕΠ
σκέψου εγώ όταν εργάστηκα στη δεη σαν συμβασιούχος εννοείτε ήμουν άπορος με χαμηλά εισοδήματα και είχα τότε 40 μήνες ανεργία συν βαθμό απολυτηρίου 18 1/12 (απολυτήριο ΔΕ τεχνικό λύκειο)
Για τις "παπαρολογιες" μου δεν χρειαζεται να σου απαντησω. Σου απαντησαν ηδη σλλοι πριν εγω προλαβω εγώ.
Το ΑΣΕΠ στο οποιο αναφερεσαι ειναι απο τις μεγαλυτερες αποτυχιες της δημοσιας διοικησης.
Του τεστιν. Ολες οι προσληψεις θα γινονται αυστηροτατα μεσω ΑΣΕΠ εκτος απο 562 εξαιρεσεις.
Κοντολογις. Πουτσες μπλε σε θαλασσι κουτιά.
Οι πολιτικαντηδες θεωρουν και χρησιμοποιουν το κρατος ως τσιφλικι τους και αυτο κανενα ΑΣΕΠ δεν μπορει να το σταματησει.
ΥΓ. Και εγω αριστουχος ημουν στο λυκειο, μπηκα 3ος στο πανεπιστημιο αθηνων και τελειωσα στα 4 χρονια με αριστα. Τα μουνοπανα ομως δεν μου ενεκριναν υποτροφια για το εξωτερικο. Πρηγουνταν βλεπεις τα κομματοσκυλα και ο κυκλος τους. Ετσι εκανα μεταπτυχιακα στην Αγγλια δουλευοντας παραληλα.Ειναι ενας τροπος ξερεις να αναπτυξεις αυτο το οργανο του σωματος σου που λεγεται αρχιδια. Το να μην χρειαζεται να γλυφεις ελεεινους πολιτικαντηδες και να μην εξαρτασαι απο το κρατος για την επιβιωση και τη προοδο σου ειναι πολυ ομορφο συναισθημα ξερεις. Σου ευχομαι καποτε να αξιωθεις να το νοιωσεις.
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Για τις "παπαρολογιες" μου δεν χρειαζεται να σου απαντησω. Σου απαντησαν ηδη σλλοι πριν εγω προλαβω εγώ.
Το ΑΣΕΠ στο οποιο αναφερεσαι ειναι απο τις μεγαλυτερες αποτυχιες της δημοσιας διοικησης.
Του τεστιν. Ολες οι προσληψεις θα γινονται αυστηροτατα μεσω ΑΣΕΠ εκτος απο 562 εξαιρεσεις.
Κοντολογις. Πουτσες μπλε σε θαλασσι κουτιά.
Οι πολιτικαντηδες θεωρουν και χρησιμοποιουν το κρατος ως τσιφλικι τους και αυτο κανενα ΑΣΕΠ δεν μπορει να το σταματησει.
ΥΓ. Και εγω αριστουχος ημουν στο λυκειο, μπηκα 3ος στο πανεπιστημιο αθηνων και τελειωσα στα 4 χρονια με αριστα. Τα μουνοπανα ομως δεν μου ενεκριναν υποτροφια για το εξωτερικο. Πρηγουνταν βλεπεις τα κομματοσκυλα και ο κυκλος τους. Ετσι εκανα μεταπτυχιακα στην Αγγλια δουλευοντας παραληλα.Ειναι ενας τροπος ξερεις να αναπτυξεις αυτο το οργανο του σωματος σου που λεγεται αρχιδια. Το να μην χρειαζεται να γλυφεις ελεεινους πολιτικαντηδες και να μην εξαρτασαι απο το κρατος για την επιβιωση και τη προοδο σου ειναι πολυ ομορφο συναισθημα ξερεις. Σου ευχομαι καποτε να αξιωθεις να το νοιωσεις.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.643
- Πόντοι
- 5.506
Δυστυχως τυπε στην Ελλαδα "αρχιδατοι" θεωρουνται οσοι την εχουν βγαλει ζαχαρη. Λιγη δουλεια, αρκετα λεφτα και ο νταβατζης του.
Ξερεις οτι εχεις παντα την εκτιμηση μου, ο λογος και τα ποστ σου αναδεικνυουν ποιος εισαι.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.643
- Πόντοι
- 5.506
η χιονοστιβαδα δεν θα ειναι πολιτικη μονο τυποι...το προβλημα δεν ειναι να δικαιωθουμε ο καθε ενας απο εμας πολιτικα αλλα το μελλον μας
Ας ελπισουμε η δεη να ριξει αυτο το μορφωμα που κανει οτι κυβερναει.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.464
- Πόντοι
- 5.506
δεν ειναι αυτο το ζητουμενο ρε ξεβρακωτε...Ας ελπισουμε η δεη να ριξει αυτο το μορφωμα που κανει οτι κυβερναει.