barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.643
- Πόντοι
- 5.506
δεν ειναι αυτο το ζητουμενο ρε ξεβρακωτε...
Για αρχη, αυτο ειναι. Να φυγουν αυτα τα κοπροσκυλα παση θυσια. Ιερομοναχε.
δεν ειναι αυτο το ζητουμενο ρε ξεβρακωτε...
Για τις "παπαρολογιες" μου δεν χρειαζεται να σου απαντησω. Σου απαντησαν ηδη σλλοι πριν εγω προλαβω εγώ.
Το ΑΣΕΠ στο οποιο αναφερεσαι ειναι απο τις μεγαλυτερες αποτυχιες της δημοσιας διοικησης.
Του τεστιν. Ολες οι προσληψεις θα γινονται αυστηροτατα μεσω ΑΣΕΠ εκτος απο 562 εξαιρεσεις.
Κοντολογις. Πουτσες μπλε σε θαλασσι κουτιά.
Οι πολιτικαντηδες θεωρουν και χρησιμοποιουν το κρατος ως τσιφλικι τους και αυτο κανενα ΑΣΕΠ δεν μπορει να το σταματησει.
ΥΓ. Και εγω αριστουχος ημουν στο λυκειο, μπηκα 3ος στο πανεπιστημιο αθηνων και τελειωσα στα 4 χρονια με αριστα. Τα μουνοπανα ομως δεν μου ενεκριναν υποτροφια για το εξωτερικο. Πρηγουνταν βλεπεις τα κομματοσκυλα και ο κυκλος τους. Ετσι εκανα μεταπτυχιακα στην Αγγλια δουλευοντας παραληλα.Ειναι ενας τροπος ξερεις να αναπτυξεις αυτο το οργανο του σωματος σου που λεγεται αρχιδια. Το να μην χρειαζεται να γλυφεις ελεεινους πολιτικαντηδες και να μην εξαρτασαι απο το κρατος για την επιβιωση και τη προοδο σου ειναι πολυ ομορφο συναισθημα ξερεις. Σου ευχομαι καποτε να αξιωθεις να το νοιωσεις.
Του τεστιν.
Ωχ, εσύ δεν είσαι ο νοματαίος που άνοιξε το νήμα για την γλώσσα;
σπουδαίο συναίσθημα και αν συνδυάζεται με πραγματική αγάπη για το αντικείμενό σου, τότε ζεις στα περίχωρα του παραδείσου. Ζεις mindreader στα περίχωρα του παραδείσου;
Για τους υπόλοιπους γνωρίζω, γιατί η χαιρεκακία και ο κοινωνικός αυτοματισμός είναι προϊόν ανελεύθερων ανθρώπων.
Τα όρια μεταξύ ιδεολογίας και προσωπικής ιδιοφέλειας είναι δυσδιάκριτα. Δυστυχώς κάτω από το πέπλο της πολιτικής ιδεολογίας κρύβεται ο φθόνος ανελεύθερων ανθρώπων, είτε με την μια πολιτική απόχρωση, είτε με την άλλη. Ο εθνικός διχασμός είναι το φόρτε μας. Δεν ξέρω εάν είναι κάποιο γενετικό χαρακτηριστικό της ράτσας μας ή απλά οι ιστορικές συγκυρίες που διαμορφώνουν την κοινωνική διαστρωμάτωση συγκρουσιακών συμφερόντων, αλλά πολύ φοβάμαι ότι κυρίως είναι χαρακτηριστικό ανελεύθερων ανθρώπων.
Για τις "παπαρολογιες" μου δεν χρειαζεται να σου απαντησω. Σου απαντησαν ηδη σλλοι πριν εγω προλαβω εγώ.
Το ΑΣΕΠ στο οποιο αναφερεσαι ειναι απο τις μεγαλυτερες αποτυχιες της δημοσιας διοικησης.
Του τεστιν. Ολες οι προσληψεις θα γινονται αυστηροτατα μεσω ΑΣΕΠ εκτος απο 562 εξαιρεσεις.
Κοντολογις. Πουτσες μπλε σε θαλασσι κουτιά.
Οι πολιτικαντηδες θεωρουν και χρησιμοποιουν το κρατος ως τσιφλικι τους και αυτο κανενα ΑΣΕΠ δεν μπορει να το σταματησει.
ΥΓ. Και εγω αριστουχος ημουν στο λυκειο, μπηκα 3ος στο πανεπιστημιο αθηνων και τελειωσα στα 4 χρονια με αριστα. Τα μουνοπανα ομως δεν μου ενεκριναν υποτροφια για το εξωτερικο. Πρηγουνταν βλεπεις τα κομματοσκυλα και ο κυκλος τους. Ετσι εκανα μεταπτυχιακα στην Αγγλια δουλευοντας παραληλα.Ειναι ενας τροπος ξερεις να αναπτυξεις αυτο το οργανο του σωματος σου που λεγεται αρχιδια. Το να μην χρειαζεται να γλυφεις ελεεινους πολιτικαντηδες και να μην εξαρτασαι απο το κρατος για την επιβιωση και τη προοδο σου ειναι πολυ ομορφο συναισθημα ξερεις. Σου ευχομαι καποτε να αξιωθεις να το νοιωσεις.
φιλε δεν εισαι ο μονος με τετοια παραδειγματα....πιστεψε με
θα αναφερω παραδειγμα δικο μου ,πετυχα πανελληνιες με 18 και περασα στην σχολη πολιτικων μηχανικων θεσσαλονικης με καλη σειρα και εκανα τις σπουδες και μεταπυχιακα,παραλληλα δουλευα για να τα βγαζω περα και να περναω και μια ποιοτικη ζωη γιατι το εισοδημα γονεων δεν εφτανε,μετα δουλεψα σε διαφορες τεχνικες εταιρειες και οργανισμους και παντα προσπαθουσα να επεκτεινω τις δεξιοτητες μου κανοντας διαφορα σεμιναρια και περνωντας πιστοποιησεις οπως PMP,ρισκ μανατζμεντ,health & safety απο αγγλια κλπ..μετα γραφειο..τωρα θα φυγω εξω γιατι δουλειες δεν εχει και δεν εχω να πληρωνω την ασφαλεια του ταμειου !!!!δεν μπορω να πληρωνω 70% φορους κ εισφορες για να ζουνε κατι κοπροι!!!
3 συμμαθητες αποφοιτοι λυκειου χασικληδες και αχρηστοι δεν κοπιασαν για σπουδες και τιποτε απλα διοριστηκαν σε δεκο ,με μισθους υπερογκους και ολη μερα τους βλεπω στην πολη να πινουν καφε και τσιπουρα!!!μιλανε για συνταξη απο τα 40 τους και για τα προνομια κ βριζουν το μνημονιο και την ΕΥΡΩΠΗ!
Αυτοι ειναι η Ελλαδα και γιαυτο χρεωκοπισαμε φιλε mind!
Οι προβλέψεις του νόμου 2190/94 γνωστού και ως "νόμος Πεπονή" ίσχυαν για το ΣΥΝΟΛΟ του Δημόσιου Τομέα, δηλαδή όλους τους δημόσιους φορείς ΚΑΙ τις περίφημες ΔΕΚΟ....
Το ΑΣΕΠ στο οποιο αναφερεσαι ειναι απο τις μεγαλυτερες αποτυχιες της δημοσιας διοικησης
Οι προβλέψεις του νόμου 2190/94 γνωστού και ως "νόμος Πεπονή" ίσχυαν για το ΣΥΝΟΛΟ του Δημόσιου Τομέα, δηλαδή όλους τους δημόσιους φορείς ΚΑΙ τις περίφημες ΔΕΚΟ.
Ήταν μια πραγματική προσπάθεια να μπει τέλος στο ρουσφέτι και την τακτοποίηση ημετέρων.
Δεν πρόλαβε να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και άρχισαν οι προσπάθειες έμμεσης ή άμεσης καταστρατήγησης των περιορισμών που ο νόμος έθετε.
Ήταν τόσο έντονος και συνεχής ο πόλεμος εναντίον του Πεπονή και του νόμου, που αναγκάστηκε να παραιτηθεί από υπουργός πριν κλείσει ο χρόνος.
Ποιοι τον πολέμησαν, οι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ του υπουργοί του ΠΑΣΟΚ.
Μέσα στην επόμενη δεκαετία ο νόμος Πεπονή τροποποιήθηκε 43 φορές.
Αν θέλουμε λοιπόν να είμαστε δίκαιοι, το ΑΣΕΠ όπως αρχικά θεσμοθετήθηκε θα μπορούσε να βάλει τέλος στη κομματικοποίηση του κράτους και δεν θα είχαμε τα φαινόμενα πχ των ΔΕΚΟ.
Η αποτυχία ήλθε με το όργιο των αλλαγών στο νόμο.
θα αναφερω παραδειγμα δικο μου ,πετυχα πανελληνιες με 18 και περασα στην σχολη πολιτικων μηχανικων θεσσαλονικης με καλη σειρα και εκανα τις σπουδες και μεταπυχιακα,παραλληλα δουλευα για να τα βγαζω περα και να περναω και μια ποιοτικη ζωη γιατι το εισοδημα γονεων δεν εφτανε,μετα δουλεψα σε διαφορες τεχνικες εταιρειες και οργανισμους και παντα προσπαθουσα να επεκτεινω τις δεξιοτητες μου κανοντας διαφορα σεμιναρια και περνωντας πιστοποιησεις οπως PMP,ρισκ μανατζμεντ,health & safety απο αγγλια κλπ..μετα γραφειο..τωρα θα φυγω εξω γιατι δουλειες δεν εχει και δεν εχω να πληρωνω την ασφαλεια του ταμειου !!!!δεν μπορω να πληρωνω 70% φορους κ εισφορες για να ζουνε κατι κοπροι!!!
3 συμμαθητες αποφοιτοι λυκειου χασικληδες και αχρηστοι δεν κοπιασαν για σπουδες και τιποτε απλα διοριστηκαν σε δεκο ,με μισθους υπερογκους και ολη μερα τους βλεπω στην πολη να πινουν καφε και τσιπουρα!!!μιλανε για συνταξη απο τα 40 τους και για τα προνομια κ βριζουν το μνημονιο και την ΕΥΡΩΠΗ!
Αυτη μάλλον θα ειναι η καταληξη όλων των ιδιωτικοποιησεων,οι ξενοι θα προσαρμοστουν στο πασοκοσοβιετ,θα πληρωσουν τις μιζες θα προσφερουν ελαχιστα στο κοινο το οποιο θα γδαρουν,θα ειναι τραγικη η φάσηΤα εισητήρια ήδη έχουν ανέβει και υπάρχουν τέλη προς την εν λόγω εταιρία όπως επίσης και οι τιμές των χώρων που ενοικιάζονται εντός των αεροδρομίων σε ιδιώτες αλλά δεν έχει γίνει το παραμικρό έργο αναβάθμισης!
Οι αποκρατικοποιήσεις του Σύριζα θα είναι ένα θλιβερό κομμάτι της ιστορίας της χώρας....Δυστηχώς βρέθηκαν οι χειρότεροι των χειροτέρων για να χειριστούν ένα τόσο σημαντικό ζήτημα...
Στα αεροδρόμια έγινε η χειρότερη επιλογή με την πώληση στη Fraport...και στη τιμή που δόθηκαν και στους όρους!Μην μιλήσουμε για το δάνειο...
Τα εισητήρια ήδη έχουν ανέβει και υπάρχουν τέλη προς την εν λόγω εταιρία όπως επίσης και οι τιμές των χώρων που ενοικιάζονται εντός των αεροδρομίων σε ιδιώτες αλλά δεν έχει γίνει το παραμικρό έργο αναβάθμισης!
Και στη ΔΕΗ κάτι παρόμοιο πάει να γίνει και σίγουρα θα ανεβούν οι χρεώσεις...Δυστηχώς έχουμε τους πιο άχρηστους υπεύθυνους-ανέυθυνους σε σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα για να χειριστούν τα σημαντικότερα ζητήματα που θα επηρεάσουν το μέλλον της χώρας τις επόμενες δεκαετίες...
Οι αποκρατικοποιήσεις του Σύριζα θα είναι ένα θλιβερό κομμάτι της ιστορίας της χώρας....Δυστηχώς βρέθηκαν οι χειρότεροι των χειροτέρων για να χειριστούν ένα τόσο σημαντικό ζήτημα...
Στα αεροδρόμια έγινε η χειρότερη επιλογή με την πώληση στη Fraport...και στη τιμή που δόθηκαν και στους όρους!Μην μιλήσουμε για το δάνειο...
Τα εισητήρια ήδη έχουν ανέβει και υπάρχουν τέλη προς την εν λόγω εταιρία όπως επίσης και οι τιμές των χώρων που ενοικιάζονται εντός των αεροδρομίων σε ιδιώτες αλλά δεν έχει γίνει το παραμικρό έργο αναβάθμισης!
Και στη ΔΕΗ κάτι παρόμοιο πάει να γίνει και σίγουρα θα ανεβούν οι χρεώσεις...Δυστηχώς έχουμε τους πιο άχρηστους υπεύθυνους-ανέυθυνους σε σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα για να χειριστούν τα σημαντικότερα ζητήματα που θα επηρεάσουν το μέλλον της χώρας τις επόμενες δεκαετίες...
Σας βάζω και ένα κομμάτι απο τη βιογραφία του στρατηγού Πλαστήρα για να ξέρουμε τι σημαίνει πατριώτης --->
Ο Πλαστήρας ήταν άρρωστος – έπασχε από φυματίωση που είχε "αποκτήσει" κατά την εκστρατεία της Μικράς Ασίας. Έμενε σ’ ένα μικρό σπιτάκι στο Μετς, κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Του πρότειναν να του βάλουν ένα τηλέφωνο δίπλα στο κρεβάτι του αλλά αυτός αρνήθηκε λέγοντας : ''Μα τι λέτε; H Ελλάδα πένεται κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο;''
Τότε, το τηλέφωνο ήταν είδος πολυτελείας και στοίχιζε πολύ.
Πολλές φορές με τρόπο έστελνε και αγόραζαν ψωμί, ελιές και λίγη φέτα. Τότε οι γύρω του, του υπενθύμιζαν ότι είχε ανάγκη καλύτερου φαγητού λόγω της αρρώστιας κι εκείνος με απλότητα τους απαντούσε: ''Τι κάνω; Σκάβω για να καλοτρώγω'';
Ο Βάσος Τσιμπιδάρος, δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Ακρόπολη", περιγράφει το εξής περιστατικό: ''Kάποτε, ο στενός του φίλος Γιάννης Μοάτσος, είχε πάρει την πρωτοβουλία να του εξασφαλίσει μόνιμη στέγη, για να μην περιφέρεται εδώ και εκεί σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Πήγε λοιπόν σε μία τράπεζα και μίλησε με τον διοικητή. "Τι;" απόρησε εκείνος. ''Δεν έχει σπίτι ο Πλαστήρας; Βεβαίως και θα του δώσουμε ό,τι δάνειο θέλει και μάλιστα με τους καλύτερους όρους''!
Ο Μοάτσος έτρεξε περιχαρής στον Πλαστήρα, του το ανήγγειλε και εισέπραξε την αντίδραση: ''Άντε ρε Γιάννη, με τι μούτρα θα βγω στο δρόμο, αν μαθευτεί πως εγώ πήρα δάνειο για σπίτι;''
Έσκισε το έντυπο στα τέσσερα και το πέταξε.
Ο Δημήτρης Λαμπράκης ''δώρισε'' κάποια στιγμή στον Πλαστήρα ένα ωραίο χρυσό στυλό κι' αφού ο στρατηγός κάλεσε το φίλο του Ανδρέα του λέει:
-Εγώ δεν βάζω χρυσές υπογραφές. Μου φτάνει το στυλουδάκι μου. Να το στείλεις πίσω.
-Μα θα προσβληθεί...
-Δεν πειράζει... Ας μου κόψει το νερό από το κτήμα. Δεν θέλω δώρα, Ανδρέα. Γιατί τα δώρα φέρνουν και αντίδωρα!
Το 1952, πρωθυπουργός ο Πλαστήρας, ήταν κατάκοιτος από την αρρώστια που τον βασάνιζε, και από εγκεφαλική συμφόρηση, όταν μια μέρα δέχθηκε την επίσκεψη της Βασίλισσας Φρειδερίκης. Μπαίνοντας εκείνη στο λιτό ενοικιαζόμενο διαμέρισμα του, εξεπλάγη όταν είδε τον πρωθυπουργό να είναι ξαπλωμένος σε ράντζο και τον ρώτησε με οικειότητα: ''Στρατηγέ, Πρόεδρε, γιατί το κάνεις αυτό;'' και η απάντηση ήρθε αφοπλιστική. ''Συνήθισα, Μεγαλειοτάτη, το ράντζο από το στρατό και δεν μπορώ να το αποχωριστώ...''
Ένας στρατηγός, φίλος του Πλαστήρα, σε επιστολή του περιγράφει το παρακάτω: ''Όταν πέθανε ο Πλαστήρας δεν άφησε πίσω του σπίτι, ακίνητα ή καταθέσεις σε τράπεζες. Η κληρονομιά, που άφησε στην ορφανή προσφυγοπούλα ψυχοκόρη του, ήταν 216 δρχ., ένα δεκαδόλαρο και μια λακωνική προφορική διαθήκη: ''Όλα για την Ελλάδα!''. Βρέθηκε επίσης στα ατομικά του είδη ένα χρεωστικό του Στρατού (ΣΥΠ 108) για ένα κρεβάτι που είχε χάσει κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων στη Μικρά Ασία και 8 δρχ. με σημείωση να δοθούν στο Δημόσιο για την αξία του κρεβατιού, ώστε να μην χρωστάει στην Πατρίδα''.
(Όταν πέθανε ο Πλαστήρας στις 26/7/1953 τον έντυσαν το νεκρικό κοστούμι, που το αγόρασε ο φίλος του Διονύσιος Καρρέρ - γιατί ο ίδιος τον μισθό του τον πρόσφερε διακριτικά σε απόρους και ορφανά παιδιά, ο δε γιατρός, που ήταν παρών και υπέγραψε το σχετικό πιστοποιητικό θανάτου, μέτρησε στο ταλαιπωρημένο κορμί του: 27 σπαθιές και 9 σημάδια από βλήματα.
Φίλτατε ξέρεις πόσα σημάδια κακουχιών θα βρείς πάνω στο ταλαιπωρημένο κορμί του κάθε συνδικαλιστή της ΔΕΗ; Μην τα ισωπεδώνουμε όλα.....Και τα πουκάμισα λερωμένα με κιλήδες αίματος από τους αγώνες....ή από σάλτσες όταν τρώνε γαρίδες στα συνέδρια του κόματος....
Φίλε δεν διαφωνούμε στο αν θα πρέπει να δωθούν αλλά στο πως...Αν έχεις ένα ακίνητο γωνία και είσαι ιδιώτης θα το δώσεις εκει που θα πάρεις τον μεγαλύτερο αέρα, θα σου δώσει το χοντρότερο ενοίκιο ....και θα σου κάνει και χάρες όποιος το πάρει!Ετσι να δούνε τι πάει να πει δουλειά (πούτσα) στον ιδιωτικό τομέα και πως στρώνεις χαρακτήρα... οι τσάμπα μάγκες δεητζήδες και ερτατζήδες.. Ετσι Τσίπρα αγόρι μου δώς τα ολα..!!!