metalfun
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Σε τεχνικό λύκειο. Εκεί αν δεν υπογράφεις με σταυρό παίρνεις 15.18 1/12 βαθμος απολυτηριου; Πολυ υψηλο. Εγω 16 1/12 ειχα.
Σε τεχνικό λύκειο. Εκεί αν δεν υπογράφεις με σταυρό παίρνεις 15.18 1/12 βαθμος απολυτηριου; Πολυ υψηλο. Εγω 16 1/12 ειχα.
Εγώ θα μείνω στο αεροδρόμιο της Ροδου διότι ήταν πολύ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ! Και μάλιστα απο άποψη εργατικού δυναμικού γίνονταν τεράστιες προσπάθειες στα όρια του εθνικού καθήκοντος για να λειτουργεί και να εξυπηρετεί τέτοιο όγκο επισκεπτών το καλοκαίρι που έφερνε τους εργαζόμενους στα όρια των ανθρωπίνων αντοχών! Και πληρώνονταν το ίδιο με έναν που τα έξινε στην Χίο ή τη Λήμνο....
Πέρσι το καλοκαίρι σε χωριό της αρκαδίας 30 χλμ από Τρίπολη, 3 ΔΕΗτζήδες έπιναν ούζα στις 12 το μεσημέρι αφού τελείωσαν την δουλειά τους και δεν προλάβαιναν να πάνε στην επόμενη.Να ιδιωτικοποιηθει επιτελους η δεη και ολες οι δεκο για να απαλλαγουμε απι τους καλοπληρωμενους τεμπελχαναδες που μας πινουν το αιμα εδω και δεκαετιες.
Τι να πρωτοθυμηθω. Οτι παλια ερχοταν δεκα ατομα να επισκευασουν το κουτι του οτε και τωρα ενα η δυο? Οτι εμενα οτετζης μου ειχε προτεινει να ερθει μετα τη βαρδια του να μου φτιαξει τη βλαβη και στο μεταξυ επινε ουζα στο καφενειο? Για το γνωστο μου τον εναεριτη που ειχε να ανεβει σε κολωνα δεκα χρονια και πηρε συνταξαρα με 35ετια στα 49, ωντας απο τα δεκαπεντε σε σχολη μαθητειας της δεη? Τα παραδειγματα ειναι παρα πολλα να τα πουλησουν ολα και οσο οσο αν χρειαστει να καυτηριαστει η πληγη που αιμοραγει.
Πέρσι το καλοκαίρι σε χωριό της αρκαδίας 30 χλμ από Τρίπολη, 3 ΔΕΗτζήδες έπιναν ούζα στις 12 το μεσημέρι αφού τελείωσαν την δουλειά τους και δεν προλάβαιναν να πάνε στην επόμενη.
Ουστ ρε κοπρόσκυλα. Ο κόσμος θα γίνει καλύτερος όταν ο τελευταίος Δ.Υ. κρεμαστεί με τα άντερα του τελευταίου παπά (Δ.Υ. κι αυτός)
Ποιο χωριο τύπε?Πέρσι το καλοκαίρι σε χωριό της αρκαδίας 30 χλμ από Τρίπολη, 3 ΔΕΗτζήδες έπιναν ούζα στις 12 το μεσημέρι αφού τελείωσαν την δουλειά τους και δεν προλάβαιναν να πάνε στην επόμενη.
Ουστ ρε κοπρόσκυλα. Ο κόσμος θα γίνει καλύτερος όταν ο τελευταίος Δ.Υ. κρεμαστεί με τα άντερα του τελευταίου παπά (Δ.Υ. κι αυτός)
Δυστυχώς φίλε zerohedge αντίστοιχη ιστορία είμαι κι εγώ. Απολυτήριο 18 2/12, πτυχίο χημικού μηχανικού με παράλληλη εργασία τα ΣΚ για να μην επιβαρύνω τους γονείς μου.
θα αναφερω παραδειγμα δικο μου ,πετυχα πανελληνιες με 18 και περασα στην σχολη πολιτικων μηχανικων θεσσαλονικης με καλη σειρα και εκανα τις σπουδες και μεταπυχιακα,παραλληλα δουλευα για να τα βγαζω περα και να περναω και μια ποιοτικη ζωη γιατι το εισοδημα γονεων δεν εφτανε,μετα δουλεψα σε διαφορες τεχνικες εταιρειες και οργανισμους και παντα προσπαθουσα να επεκτεινω τις δεξιοτητες μου κανοντας διαφορα σεμιναρια και περνωντας πιστοποιησεις οπως PMP,ρισκ μανατζμεντ,health & safety απο αγγλια κλπ..μετα γραφειο..τωρα θα φυγω εξω γιατι δουλειες δεν εχει και δεν εχω να πληρωνω την ασφαλεια του ταμειου !!!!δεν μπορω να πληρωνω 70% φορους κ εισφορες για να ζουνε κατι κοπροι!!!
3 συμμαθητες αποφοιτοι λυκειου χασικληδες και αχρηστοι δεν κοπιασαν για σπουδες και τιποτε απλα διοριστηκαν σε δεκο ,με μισθους υπερογκους και ολη μερα τους βλεπω στην πολη να πινουν καφε και τσιπουρα!!!μιλανε για συνταξη απο τα 40 τους και για τα προνομια κ βριζουν το μνημονιο και την ΕΥΡΩΠΗ!
Αυτοι ειναι η Ελλαδα και γιαυτο χρεωκοπισαμε φιλε mind!
Η καινούργια πτέρυγα την παλεύει κάπως...Φοβερό το ΔΙΑΓΟΡΑΣ !!!!!το βλέπω συχνά! η υλικοτεχνική του υποδομή ούτε στην Καμπότζη!
Αν δεν ειχε διαχείριση δημοσίου..Η καινούργια πτέρυγα την παλεύει κάπως...
Το δάνειο της Fraport είναι ένα τεράστιο θέμα... ψάξε και δες το..
Όσο για το πόσο ελκυστικός είναι ένας προορισμός φαίνεται απο τα κρουαζιερόπλοια που όσο καλύτερη και να είναι η Ρόδος, οι εταιρίες προτιμούν Τουρκία και άλλα λιμάνια που δεν χρεώνουν νερό και έχουν μικρότερη φορολογία ανα επισκέπτη!
Τώρα τη πουτσίσαμε και με τα αεροδρόμια...
Μετά απο 5-10 χρόνια καταστροφής θα φανεί η αποτυχία να ακολουθηθούν τέτοιες πολιτικές χωρίς να ληφθούν υπ'οψη οι τοπικές ανάγκες...
Στο αεροδρόμιο της Ρόδου ήταν ο τύπος που έκλεισε τον πύργο ελέγχου και έφυγε γιατί ο αντικαταστάτης του άργησε να τον αντικαταστήσει. Και δεν τιμωρήθηκε κανένας από τους 2.Οι συριζαιοι φιλε ειναι φαστ τρακ πουλανε σφαιρα! Αλλα ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ αν σου αρεσει ο αερολιμενας ροδου που ειναι σαν το αεροδρομιο της καμπουλ ,ετσι το ειχε καταντησει το κρατος-να μεινει ως ειχε τοτε
-Με την ιδιωτικοποιηση εκτος απο δουλειες που θα δημιουργηθουν στα 14 αεροδρομια και εσοδα για το κρατος (και ΟΧΙ ΧΡΕΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ),θα αυξηθει "γεωμετρικα" η τουριστικη αξια που φανταζομαι επιζητεις κ εσυ!!!
πχ θα γινουν τα εξης με την Aναδιαμόρφωση του τερματικού σταθμού "ΔΙΑΓΟΡΑΣ"
· Aναδιοργάνωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών
· Νέος πυροσβεστικός σταθμός
· 13% αύξηση των σταθμών Check-in (από 40 σε 45)
· 13% αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών (από 16 σε 18)
· 71% αύξηση των σημείων ασφαλείας καιελέγχου του αεροδρομίου (από 7 σε 12)
· 25% αύξηση χώρων παραλαβής αποσκευών (από 4 σε 5)
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ το κρατος χρειαζεται να νουθετει/να οριζει ορους και κανονες και οχι να μανατζαρει οργανισμους με κοπριτες CEO και ΤΑΓΑΡΙΑ ΔΥ!
ΚαντήλαΠοιο χωριο τύπε?
Έχεις δίκιο και σε αυτό!!Αν δεν ειχε διαχείριση δημοσίου..
Τώρα θα ήταν ευρωπαϊκό hub για πτήσεις προς
Ανατολη
Το Αεροδρόμιο Αθηνών είναι κερδοφόρο και κάθε χρόνο ανεβαίνει. Αλλά εκεί λειτουργούν όλα ρολόι. Οι ανεπρόκοποι οι Συριζαίοι προσπάθησαν κι εκεί να βάλουν χέρι αλλά δεν τους πέρασε.Και άλλα πολλά γραφικά με καρεκλοκένταυρους το χειρότερο ειναι η εικόνα στον ξένο επισκέπτη που βλέπει να στάζουν οι ψευδοροφές,να βρωμάνε τα wc ,χαμός στα τσεκ ιν,υγρασία,ζέστη επειδή ο κλιματισμός είναι απαρχαιωμένος,καποια φάση είχε τρύπα σε διάδρομο απογείωσης κ έκλεισε κλπ όπως είναι τωρα πιο πολύ για hub της πακιστάνι αιρ είναι.Eκτός απο το αεροδρόμιο των Αθηνών τα υπόλοιπα ελληνικά αεροδρόμια βρίσκονται σε κακή ή και σε άθλια κατάσταση. Η παραχώρηση την αεροδρομίων είναι απαραίτητη.Εν κατακλείδει: ψόφο στον κρατισμό και τα κοπρόσκυλα του δημοσίου!
........
.......
λεωφορειατζήδες που λυμαίνονται τους τουρίστες κλπ...
.......
......
Και κάτι τελευταίο. Το προεδρίο τη υπηρεσίας που ελέγχει τα ΕΣΠΑ και πληρώνεται από την ΕΕ, είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Βάλε με τον νου σου.
Aν υπαρχουν λεωφορεια παλι καλα..
Στα περισσοτερα αεροδρομια στην Ελλαδα λεωφορειο δεν υπαρχει..
Πληρωνει ο σκανδιναβος 25ευρω αεροπορικο εισητηριο
και 50 ευρω ταξι να τον παει μεχρι την χωρα
Τα κανονιζουν οι βλαχοδημαρχοι προκειμενου να δουλευουν
οι ταριφες που τους ψηφιζουν