Δεν ειναι δυνατον να υποτιμουμε το ΑΣΕΠ.Και μεγαλη η συνεισφορα του ευπατριδη Αναστασιου Πεπονη.Μηπως ξεχασαμε τι γινοταν πριν;Κατανοω οτι ειναι απροσωπο αλλα καπως πρεπει να γινοταν.
Η αδερφη μου δουλευει εδω και χρονια σε τραπεζα στην οποια προσεληφθη επειτα απο πανελληνιο γραπτο διαγωνισμο.Στους 100 χιλιαδες συμμετεχοντες οι θεσεις επιτυχοντων ηταν 100.Και παιρνει για παραδειγμα 1100 ευρω και ολοι λενε,εισαι η καλυτερη και ολοι ερχονται και τη ρωτανε για διαφορα θεματα δυσκολα της δουλειας.Και ερχονται αλλοι διορισμενοι απο το παραθυρο,ειναι ασχετοι και παιρνουν 1700 ευρω.Πως;Πεφτει τηλεφωνο και λενε,ειναι καλο παιδι αυτος,ξερω χρονια τον μπαμπα του.Και την αλλη μερα ο ασχετος βρισκεται με προαγωγη αν και εχει λιγοτερα χρονια στη τραπεζα και ομολογουμενως λιγοτερες γνωσεις.Προαγωγη,υψηλοτερος μισθος.
Επισης ο αδερφος μου,μετα απο 8 χρονια που ειχε κανει αιτηση μεσω ΑΣΕΠ,του ηρθε διορισμος.Θα πρεπει να αφησει την επιχειρηση σε ατομο της εμπιστοσυνης του και να παει.
Εγω δουλευω 17 χρονια ως υπαλληλος στον ιδιωτικο τομεα.Εχω απολυτηριο Λυκειου μονο,δεν ειμαι επιστημων.
Θα ηταν δικαιο να καταλαβω μια θεση οπως τοσοι και τοσοι στη γειτονια τα καταφεραν πριν το ΑΣΕΠ;