Νέα

Δε βρίσκω κορίτσι...μούχλιασα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex22_ath

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Like
22
Πόντοι
0
παιδιά...αν και ψάχνω...δε βρίσκω...ούτε μέσω internet...ούτε απ τον έξω κόσμο....έχω φτάσει ένα βήμα πριν τη κατάθλιψη...μπορεί να με βοηθήσει κάποιος...έστω και με βόλτες....έχω μουχλιάσει εδώ μέσα...
22ετών είμαι

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Το διάβασα και θα σου απαντήσω όπως μπορώ...
καταρχήν πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση (όχι ψώνισμα-εγωισμό) κάτι το οποίο σε κάθε σχέση (ερωτική, φιλική, επαγγελματική) περνά άμεσα και φυσικά όχι απαρατήρητο και έτσι σε σέβεται και ο άλλος/-η και φυσικά σε αξιολογούν θετικά. Δεύτερον ποτέ να μη δείχνεις τις αδυναμίες σου πχ δε βρίσκεις κοπέλα. Πολλοί και πολλές πέρασαν ή περνούν τη φάση αυτή. Να ξέρεις για όλους αν το θέλουμε υπάρχει το έτερον ήμισυ. Τώρα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν ψάχνεις σχέση σοβαρή ή ένα ne stand night. Στο δεύτερο προτείνω να πάρεις ένα CG ή άν έχεις λεφτά να κλείσεις ένα CT για να ζητήσεις (περισσότερο από το πήδημα) μια άψογη GFE που θα σου δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και κυρίως μαθήματα πως είναι μια φάση με μια κοπέλα σε σοβαρό δρόμο (έστω και αν το CT το κάνει εικονικά).
Για το αν ψάχνεις να βρεις από νετ, σε καφέ και όπου αλλού γυναίκα για σοβαρή σχέση συνήθως ξεκάρφωτα έτσι μην περιμένεις πολλά. Είναι απλά τύχη σαν να παίζεις τζόκερ και κάποια στιγμή να πιάσεις ένα 4άρι, μην περιμένεις 5+1 εκτός και έχεις την ανάλογη τύχη ενός νικητή του τζόκερ. Να θυμάσαι, αυτοπεποίθηση και γνώση του τι θέλεις. Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως και καλή τύχη, είσαι μικρός ακόμα με πολύ νιάτο μπροστά σου...

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και οι περισσότεροι από εδώ είμαστε μπακούρια... Γι' αυτό μπαίνουμε σε αυτό το site.
Οι περισσότερες γκόμενες ζήτουν πολλά .... χωρίς να δίνουν τίποτα...
Κοιτάζουν το καλό αμάξι, την δουλειά και το ντύσιμο του άντρα. Περισσότερο όμως ψαρώνουν με τον τρόπο που τις αντιμετωπίζει κάποιος. Πρέπει την γυναίκα να την γράφεις στα άρχιδια σου, όσο και αν την γουστάρεις. Και εννοώ τα εξής:
1) Όταν βγένεις μαζί της στο πρώτο ραντεβού θα κάθεσε απέναντί της, θα είσε άνετος και θα μιλάτε για διάφορα θέματα εκτός των σχέσεων και του sex. Θα βάζεις και κάποιο φίλο σου να σε παίρνει στο κίνητο όταν είσε στο ραντεβού (πρόσεχε να μην τον έχεις καταχωρημένο στο κινητό σου με το όνομα του, αλλά με κάποιο γυναικείο) και θα μιλάς σιγά και μονολεκτικά, σαν να σε παίρνει γκόμενα...
2) Σε καμιά περίπτωση δεν θα λες ότι είσαι μπακούρι.... Το' χεις χάσει το παιχνίδι από την αρχή.... Θα λες ότι έχεις μια σχέση, και ότι σε καταπιέζει... και ότι θες να χωρίσεις... και διάφορες παπαριές...
3) Θα προσπαθείς να ποτίζεις την γκόμενα όσο το δυνατό περισσότερο..
4) Μετά το πρώτο ραντεβού δεν θα την πάρεις τηλέφωνο. Θα αφήσεις να σε πάρει εκείνη. Αν δεν σε πάρει εκείνη σε 3-4 μέρες πάρτην ένα τηλέφωνο δήθεν για να δεις τι κάνει...
5) Αν δεις οτί σε γράφει, γράφτην και εσύ στα αρχίδια σου και κοίτα αλλού.

Όπως είδες δεν μίλησα καθόλου για την εμφάνιση.... Αν δεις κάτι γέρους-μπάζα τι κυκλοφορούν..., θα καταλάβεις γιατί...

Θα μου πεις βέβαια, γιατί δεν τα εφαρμόζω εγώ 100% ή έστω 70%...? Η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ...

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Alexxx δεν το αφήνεις ρε φίλε αυτό με τα greeklish και μία φορά ; Νομίζω ότι ο άνθρωπος έχει πρόβλημα.
Προς alex22 : Να είσαι ο εαυτός σου. Χαλάρωσε, πήγαινε μία βόλτα με φίλους, κάνε αυτά που σου αρέσουν και μην το επιδιώκεις σώνει και καλά. Θα έλθει μόνο του.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Για να προλαβω τον κοπο/χρονο που θα επενδυθει στον φιλο Αλεξ απο τους νεους συναγωνιστες, κανω μια συνδεση απο το προηγουμενο φορουμ! Εγραφα λοιπον για τον εκλεκτο φιλο μας"

"παιδες για να συνοψισουμε και για να βοηθησω οσους εχουν χασει επεισοδια! ο alex υποφερει απο: αγοραφοβια, καταθλιψη, ελλειψη στυσης, φλεβιτιδα στο πεος, κυρτοτητα πεους (ποσες μοιρες;;; ), οφθαλμολαγνεια (αρεσκεται στο να βλεπει αλλους να το κανουν και μαλιστα πληρωνει!). Ειναι σε δυσκολη θεση, υποφερει και πληρωνει...πως θα τον ξαναχτυπησει η μοιρα; τι αλλο θα τον βρει; θα μπορεσει κανεις μας να τον βοηθησει; για το τι επιφυλασσει το μελλον στο φιλο μας συντονιστειτε στο bourdela.com!!!  "

Κι ομως η ασπλαχνη μοιρα ξαναχτυπησε (και μαλιστα γρηγορα) και στερει απο το αξιο τεκνο του φορουμ τη χαρα της σχεσης! Αλεξ αγορι μου, θα κανεις καριερα ως σεναριογραφος, το υπογραφω!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Alexxx δεν το αφήνεις ρε φίλε αυτό με τα greeklish και μία φορά ; Νομίζω ότι ο άνθρωπος έχει πρόβλημα.
Προς alex22 : Να είσαι ο εαυτός σου. Χαλάρωσε, πήγαινε μία βόλτα με φίλους, κάνε αυτά που σου αρέσουν και μην το επιδιώκεις σώνει και καλά. Θα έλθει μόνο του.

Απο μυθομανια πασχει αδερφε, ασε ο Alexxx ξερει τι κανει  ;)

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
παιδια μηπωσ γνωριζετε που ειναι ακριβωσ η ιουλιανου. ;) ;) ;)

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Εντάξει, αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ καλά και αν θέλει να επικοινωνήσει (έστω και εδώ μέσα και όπως αυτό θέλει) άστο μην του το κόβεις. Δεν λέμε να γίνει και κανόνας, το έχω γράψει ότι τα greeklish με αρρωσταίνουν.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Εντάξει, αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ καλά και αν θέλει να επικοινωνήσει (έστω και εδώ μέσα και όπως αυτό θέλει) άστο μην του το κόβεις. Δεν λέμε να γίνει και κανόνας, το έχω γράψει ότι τα greeklish με αρρωσταίνουν.

Για αυτό ακριβώς το λόγο μετέτρεψα το post του εγώ σε Ελληνικά.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
ΚΟίτα να έχεις φίλους, να περνάς καλά, να έχεις αυτοπεποίθηση και να είσαι ακομπλεξάριστος. Αν είσαι κοινωνικός και ευχάριστος θα γνωρισεις μωρα.
Χαλάρωσε και κοίτα να περνάς καλά. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ρε δεν ακούτε τον stunt... Μπείτε στο παλιό φόρουμ...
Ο Άλεξ προβλήματα έχει, αλλά όχι αυτά που νομίζετε.

Φίλε Άλεξ γερά. Προτείνω την επόμενη βδομάδα να έχεις νευρική ανορεξία και ταυτόχρονα να ψάχνεις "έμπειρο γαμιά" για να γαμήσει πίσω σου, όχι μπροστά σου αυτή τη φορά.

Κeep creating

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μου φαίνεται ότι ο φίλος μας πάσχει από κατάθλιψη και κοινωνική απομόνωση... και μάλλον πρέπει να βοηθήσει ο ίδιος τον εαυτό του. Πολλές καλές συμβουλές του έχουν δοθεί, ας κάνει μία προσπάθεια να τις ακολουθήσει.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρε δεν ακούτε τον stunt... Μπείτε στο παλιό φόρουμ...
Ο ¶λεξ προβλήματα έχει, αλλά όχι αυτά που νομίζετε.

Φίλε ¶λεξ γερά. Προτείνω την επόμενη βδομάδα να έχεις νευρική ανορεξία και ταυτόχρονα να ψάχνεις "έμπειρο γαμιά" για να γαμήσει πίσω σου, όχι μπροστά σου αυτή τη φορά.

Κeep creating

α, ρε fk, μονο εσυ παρακολουθεις τα τεκτενομενα του site...παντως μπραβο που υπαρχουν ευαισθητοποιημενοι συναγωνιστες αν και ο Αλεξ κανει πλακιτσα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom