καλησπερα σε ολους με προσέγγισε μια μεσω φβ και μου προτεινε με 40 ευρο στο σπιτι της για ασφαλεια θα την πως για ξενοδοχειο απλα πιστευω οτι ειναι της ασφαλειας ,εσεις τι πιστευετε οτι απο το φβ αξιζει η μονο γραφεια?
καλησπερα σε ολους με προσέγγισε μια μεσω φβ και μου προτεινε με 40 ευρο στο σπιτι της για ασφαλεια θα την πως για ξενοδοχειο απλα πιστευω οτι ειναι της ασφαλειας ,εσεις τι πιστευετε οτι απο το φβ αξιζει η μονο γραφεια?
Aν θέλεις σε παρακαλώ, λύσε μου την απορία γιατί παντού ακούω για «παιχνίδι» μεσω φεισμπουκ αλλά δεν το καταλαβαίνω. Η κοπέλα ήταν φίλη σου στο φβ, φίλη φίλου ή στο άσχετο? Και αν ήταν στο άσχετο, πώς στο καλό σε βρήκε?
μαλλον τα επενδυσε σε καποιο studio η σε καποιο call girl αν ακους καρτες ή λεφτα μπροστα μακρυα εκτος αν θες να πληρωνεις για να βλεπεις κατι που υπαρχει δωρεαν στα γιουπορν κλπ!εγω προσωπικα οποια ή οποιος κρυβεται πισω απο το προφιλ που ζητα καρτα το κανω αναφορα