Νέα

Δασκάλα «ψάρευε» αγοράκια και τα αποπλανούσε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 619
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
πσιτ φιλαρακι....τις λεξεις αυτες...θελω να τις πεις μπροστα μου αργα και καθαρα χωρις την οθονη μπροστα μας...
οποτε θες
με λαθος ανθρωπο πας να μπλεξεις
λεγε μωρη αδελφη

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΕΞ

Το πάθος για την λεφτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά!

ΥΓ. Για λεφτεριά δεν ξέρω, αλλά κανένα επίδομα προλαβαίνει να το πάρει....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Kαλά ρε παληκάρια καταφέρατε να τσακωθείτε σε ένα τέτοιο θρεντ; Κατόρθωμα το βρίσκω!

"Και ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" "Και θα σου δείξω εσένα!"

Για παιδιαρίσματα μου φαίνονται, αφού αν μη τι άλλο σε 1-2 ώρες θα το έχετε ξεχάσει το θέμα. (Σιγά το ζήτημα τιμής δηλαδή)

Από την άλλη ρε Γαμαϊκανέ που το ξέρεις πως ήταν χοντρή η κοπέλα;
Αλλά ας πούμε πως ήταν. ΑΥΤΟ ήταν το πρόβλημα;
Δηλαδή (με την λογική σου) η μάνα την μύνησε για να μην γίνει ο γιος της "κακόγουστος" και πηδάει χοντρές μετά;
Αν ήταν ας πούμε στους τελικούς των playmates (αλλά της άρεσαν οι 15χρονοι παρά ταύτα) δεν θα την πείραζε, να υποθέσουμε;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ ρε πούστη μου όλο δασκάλους είχα >:(
παλι καλα τυπε.....σκεψου να σε πηδαγε ο δασκαλος......(χιουμορ)

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ο γαμαικ εχει ενα δικιο ασχετα που ειναι τσαντιλας και καπου το χανει....η σεξουαλικη παρενοχληση παιδιων και ανηλικων ειναι το ιδιο αδικημα και καταδιακαστεα πραξη ειτε αφορα γυναικες ειτε αντρες ειτε ομο- ειτε ετεροφυλοφιλικες πραξεις.....περα απο την πλακα το ολο θεμα ειναι η γνωστη μαλακια που πρεπει να ανακυκλωσουμε με τα γνωστα σχολια
ρε τον μαλακα του κατσε τζαμπα μουνι και μιλαει  ή ελα μωρε του κακοπεσε του μπουλη ή κριμα που δεν με ειχε τσιμπουκωσει και μενα η δασκαλα μικρο

προτεινω λοιπον να μπαναριστειτε ολοι και να διαγραφει το θρεντ.....

(κι αυτο χιουμορ) :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
παλι καλα τυπε.....σκεψου να σε πηδαγε ο δασκαλος......(χιουμορ)

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ο γαμαικ εχει ενα δικιο ασχετα που ειναι τσαντιλας και καπου το χανει....η σεξουαλικη παρενοχληση παιδιων και ανηλικων ειναι το ιδιο αδικημα και καταδιακαστεα πραξη ειτε αφορα γυναικες ειτε αντρες ειτε ομο- ειτε ετεροφυλοφιλικες πραξεις.....περα απο την πλακα το ολο θεμα ειναι η γνωστη μαλακια που πρεπει να ανακυκλωσουμε με τα γνωστα σχολια
ρε τον μαλακα του κατσε τζαμπα μουνι και μιλαει  ή ελα μωρε του κακοπεσε του μπουλη ή κριμα που δεν με ειχε τσιμπουκωσει και μενα η δασκαλα μικρο

προτεινω λοιπον να μπαναριστειτε ολοι και να διαγραφει το θρεντ.....

(κι αυτο χιουμορ) :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
URL]]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Υποτίθεται η Πάτρα είναι η πόλη των οργίων αλλά κ την Κρήτη δυναμίκη την εβλέπω τελευταία. :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Σωστά gl!
Αλλά στο αρχικό μου ποστ στο θρεντ θα πρόσεξες και την αναφορά στα 15- θήλεα πορνίδια και τον κίνδυνο του όποιου δυστυχούς 20χρονου να τον κυνηγάνε γιατί τα πήδησε.
Δεν λέω να τα πηδήσω εγώ! Δεν το κάνω από μόνος μου, έτσι κι αλλιώς. Και για βίζιτες τις 30άρες προτιμάω από τις 24άρες. Σήμερα μόλις το ανέφερα.

Ένα ηθικό ζήτημα υπάρχει με την ιδιότητά της ως δασκάλας, επειδή ούτε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου είναι σωστό να πηδάει φοιτήτριές του, και 25χρονες να είναι, διότι έτσι χάνεται κάθε έννοια αξιοκρατίας. (Σιγά να μην διαβάσει για να περάσει το μάθημα το κάθε πουτανάκι που θα έχει "καθήσει" στον καθηγητή!)

Αλλά αν κατάλαβα καλά δεν ήταν δασκάλα του! Τί δασκάλα του να είναι εξ άλλου, αυτός θα πηγαίνει στο Λύκειο.

Κι ούτως ή άλλως η "αποπλάνηση" στα 13-15 διώκεται "κατ' έγκλησιν", δηλαδή μόνο μετά από μήνυση των γονέων. Οπότε αν την μάνα δεν την έπιαναν οι υστερίες της, θέμα δεν θα υπήρχε.
(Κι αυτό το είχα προλάβει λέγοντας "άλλο 11χρονοι, άλλο 15χρονος νταγκλαράς" ;))

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σωστά gl!
Αλλά στο αρχικό μου ποστ στο θρεντ θα πρόσεξες και την αναφορά στα 15- θήλεα πορνίδια και τον κίνδυνο του όποιου δυστυχούς 20χρονου να τον κυνηγάνε γιατί τα πήδησε.
Δεν λέω να τα πηδήσω εγώ! Δεν το κάνω από μόνος μου, έτσι κι αλλιώς. Και για βίζιτες τις 30άρες προτιμάω από τις 24άρες. Σήμερα μόλις το ανέφερα.

Αλλά αν κατάλαβα καλά δεν ήταν δασκάλα του! Τί δασκάλα του να είναι εξ άλλου, αυτός θα πηγαίνει στο Λύκειο.
αν μου εξηγησεις τι δουλεια εχει ενας εικοσαχρονος σε στεκια 15 χρονων θα σου απαντησω .εγω ως εικοσαχρονος ημουν στο πανεπιστημιο αλλος μπορει και να δουλευε στην οικοδομη η το γκαραζ και μπραβο του αλλα δεν την εστηνα παντως εξω απο γυμνασια να βρω γκομενα.....και κοιταγαμε και μεγαλυτερες τοτε οπως ειπες.....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
αν μου εξηγησεις τι δουλεια εχει ενας εικοσαχρονος σε στεκια 15 χρονων θα σου απαντησω .εγω ως εικοσαχρονος ημουν στο πανεπιστημιο αλλος μπορει και να δουλευε στην οικοδομη η το γκαραζ και μπραβο του αλλα δεν την εστηνα παντως εξω απο γυμνασια να βρω γκομενα.....και κοιταγαμε και μεγαλυτερες τοτε οπως ειπες.....

Α! Η Ιστορία πάει αλλού τώρα! Τί διάολο ήθελε η 22άχρονη με τον 15χρονο; Μαζί σου.
"Ψιλοανωμαλία" τη βρίσκω. (Αλλά κι αυτό το έχω προλάβει ο άτιμος, διάβασέ το! :cheesy:)

Αλλά η μόνη είναι; Η 22χρονη που προτιμάει 55χρονους από 30χρονους (ξέρω εγώ τέτοια!) δεν είναι; Απλά αυτό είναι νόμιμο. (Άσε που αρέσει και στα "παπούδια" σαν και του λόγου μου! :grin:)
Και το άλλο είναι "οριακά" παράνομο λέμε. Δεν ανακαλύψαμε καμία στυγερή δολοφόνο, να την "ξεσκίσουμε" με την δημοσιότητα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.979
Πόντοι
25.467

Και ο δεκαπεντάχρονος της ιδίας λογικής με εσάς ήτο. Κοίταξε και αυτός μεγαλύτερη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και ο δεκαπεντάχρονος της ιδίας λογικής με εσάς ήτο. Κοίταξε και αυτός μεγαλύτερη.
:birdman:
Α! Η Ιστορία πάει αλλού τώρα! Τί διάολο ήθελε η 22άχρονη με τον 15χρονο; Μαζί σου.
"Ψιλοανωμαλία" τη βρίσκω. (Αλλά κι αυτό το έχω προλάβει ο άτιμος, διάβασέ το! :cheesy:)

Αλλά η μόνη είναι; Η 22χρονη που προτιμάει 55χρονους από 30χρονους (ξέρω εγώ τέτοια!) δεν είναι; Απλά αυτό είναι νόμιμο. (Άσε που αρέσει και στα "παπούδια" σαν και του λόγου μου! :grin:)
Και το άλλο είναι "οριακά" παράνομο λέμε. Δεν ανακαλύψαμε καμία στυγερή δολοφόνο, να την "ξεσκίσουμε" με την δημοσιότητα...
οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο....θυμασαι το ανεκδοτο με το παρανομο και το παραλογο και τον καθηγητη πανεπιστημιου;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Ρε πώς καταλαβαίνει ένας άντρας πως αρχίζει να γερνάει;
Του αρέσουν πλέον όχι οι μεγαλύτερες, αλλά οι μικρότερες! :grin:

Και πώς καταλαβαίνει πως γέρασε πλέον για τα καλά;
Αρχίζει πάλι να προτιμάει 30άρες και 40άρες, από 20άρες. (Αν είναι σοβαρός...) :( :(

Επισκέπτης
Πάντως, σχετικά με το πόσο πατσαβούρα μπορεί να είναι μία δασκάλα που γουστάρει ανήλικους μαθητές της, ας δούμε μερικές φωτογραφίες δασκάλων που έχουν καταδικαστεί για αυτόν το λόγο.
article-1319771-0B943F5A000005DC-404_233x513.jpg
cameo-patch.jpg
angela-comer.jpg
danielle-walls.jpg
christine-scarlett.jpg
amber-jennings.jpg
bogard.jpg
mary-kay-letourneau.jpg
pamela-smart.jpg
[img[/URL] height=300]
http://blog.collegebars.net/uploads...t-teachers-seduced-students/]εδώ[/url].[/img]

Επισκέπτης
Όταν λέω ότι οι νέοι σήμερα
έχουν γίνει [size=11pt]ξεφωνημένες αδελφάρες[/size],
που το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι
[size=11pt]τα σκουλαρήκια , το piercing , τα τατουάζ ,τα κουρελέ ρούχα ,
οι ανταύγειες , η αποτρίχωση[/size]
και άλλες [size=11pt]ξεφτύλες[/size]
έχω άδικο ;;;;;;;;

Και οι μανάδες τους βέβαια,
καργιόλες ελλεηνίδες
που έμαθαν ότι γάμησαν οι λούγκρες οι γιοί τους
και ... πανικοβλήθηκαν !!!!!!!

Αν μάθαιναν ότι τον παίρνουν από τον κώλο
θα το έπαιζαν προοδευτικές , ανοιχτόμυαλες και ... αντι-ομοφοβικές
και θα τους έλεγαν μπράβο που έγιναν πουστάρες.

Επισκέπτης
Όταν λέω ότι οι νέοι σήμερα
έχουν γίνει [size=11pt]ξεφωνημένες αδελφάρες[/size],
που το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι
[size=11pt]τα σκουλαρήκια , το piercing , τα τατουάζ ,τα κουρελέ ρούχα ,
οι ανταύγειες , η αποτρίχωση[/size]
και άλλες [size=11pt]ξεφτύλες[/size]
έχω άδικο ;;;;;;;;

Και οι μανάδες τους βέβαια,
καργιόλες ελλεηνίδες
που έμαθαν ότι γάμησαν οι λούγκρες οι γιοί τους
και ... πανικοβλήθηκαν !!!!!!!

Αν μάθαιναν ότι τον παίρνουν από τον κώλο
θα το έπαιζαν προοδευτικές , ανοιχτόμυαλες και ... αντι-ομοφοβικές
και θα τους έλεγαν μπράβο που έγιναν πουστάρες.
Τύπε, αν δεν μιλάς για πολιτικά χαίρομαι να σε διαβάζω :rockon:

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Λάθος εποχή πήγα σχολειο.
Καλό γκάου και ο 15χρονος. Αντί να βγάλει το σκασμο. Τώρα η σφεντόνα θα την κάνει πάλι ή θα θεωρηθεί πηδηχταράς και θα του κάτσουν όλες οι συμαθήτριες.
Καλά για τη μάνα δεν έχω να πώ τπτ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom