strobita
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αν συνεχισεις να λες πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα, θα υποθεσω σε καποια άλλη ήπειρο.
καλά.
όλα λειτουργούν τέλεια.
είσαι σίγουρα μάχιμος,ε?
Αν συνεχισεις να λες πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα, θα υποθεσω σε καποια άλλη ήπειρο.
ναι... το πρόβλημα με τους ενόρκους πρέπει να απαντάται μόνο βόρεια...
ούτε στην Αθήνα ούτε στην επαρχία!
σε ποια χώρα ζω εγω????
Εισαι σιγουρα δικηγορος ε?
καλά.
όλα λειτουργούν τέλεια.
είσαι σίγουρα μάχιμος,ε?
να βάλουμε ένα στοιχηματάκι
ότι όταν τη δεις
δεν θα σου σηκωθεί για μια βδομάδα ;;;;
:-*μπα, χόμπι
Κούκλα, βρεθηκαμε τεσσερις δικηγοροι να μιλαμε, ειναι δυνατον να μην γινουμε κωλος στο τελος?ρε πως της μιλας ετσι της κοπελας; δεν λεει ψεματα αυτο συμβαινει λεμε πως θα γινει..;
ρε πως της μιλας ετσι της κοπελας; δεν λεει ψεματα αυτο συμβαινει λεμε πως θα γινει..;
Καλα εβαζες βιντεακια τοσο καιρο.Έριναλ αυτά δε συμβαίνουν στη χώρα που ασκεί δικηγορία ο Αλεξ
Ειναι γεωγραφικό το ζήτημα! εγώ παντως δεν παρεξηγούμαι, μη σκας!
Δεν μπορώ να καταλάβω πότε ή πως απαξιώνονται απόψεις και με βάση ποια επιχείρηματα (μόρφωση, φύλο, καταγωγή, ιδεολογική τοποθέτηση, πολιτικά πιστεύω), αν μιλάμε σοβαρά ή αστεία, αν προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ή ο σκοπός μας είναι η αέναη διαμάχη, αν το thread ανοίγεται κάθε φορά με κάποιο σκοπο, απορία, ή αυθορμητα ή τυχαία.
Δεν ξέρω καν αν το όνομα του σαιτ αντικατοπρίζεται συνεχώς στα thread και πολύ περισσότερα αν αντικατοπτρίζει τα μυαλά των μελών του...
Καλήνυχτα απο μένα..
Κούκλα, βρεθηκαμε τεσσερις δικηγοροι να μιλαμε, ειναι δυνατον να μην γινουμε κωλος στο τελος?
Πες μου οτι είσαι δικαστίνα να σκίσω τα μεταπτυχιακά μου.Πέντε νομικοι