Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
οσο και να διαρκεσει μια φορα την εβδομαδα ειναι
εγω παντως απο 50αρη δεν μπορουσα την επομενη μερα να παω για δουλεια, οχι απο 25αρη.
σορρυ
οσο και να διαρκεσει μια φορα την εβδομαδα ειναι
το ιδιο εψαχνε και ο μικρος λοιπον ;) ;)
δε θα το ξαναπω!
απο ποτε γιναμε ισα κι ομοια αντρες - γυναικες?
ε?
εγω επισης ψαχνω γοβες λουστρινι με μπαρετα, το ιδιο ψαχνει κι ο πιτσιρικας?
πηγε αργα μεχρι να το σηκωσεις εεεε????εγω παντως απο 50αρη δεν μπορουσα την επομενη μερα να παω για δουλεια, οχι απο 25αρη.
σορρυ
πηγε αργα μεχρι να το σηκωσεις εεεε????
δε θα το ξαναπω!
ε?
Γάμα τη εμφανισει δηλαδη!!!!
μ εμενα μωρο σηκωνονται αμα τη εμφανισει!
δε χρειαζεται να κανω και πολλα!
βιαγκρα σε λενε
εσυ τις γοβες λουστρινι θα τις μοστραρεις στις κολλητες σου και θα του λες οτι ειναι δωρο απο τον θειο, ο πιτσιρικας θα λεει στους κολλητους του οτι η δασκαλα του του εκανε την καλυτερη πιπα, ποιος λες να ζηλεψει περισσοτερο οι κολλητες σου η οι κολλητοι του μικρου;;;;δε θα το ξαναπω!
ε?
οι φιλοι του θειουεσυ τις γοβες λουστρινι θα τις μοστραρεις στις κολλητες σου και θα του λες οτι ειναι δωρο απο τον θειο, ο πιτσιρικας θα λεει στους κολλητους του οτι η δασκαλα του του εκανε την καλυτερη πιπα, ποιος λες να ζηλεψει περισσοτερο οι κολλητες σου η οι κολλητοι του μικρου;;;;
κοψε κατι,,,,,,εγω παντως απο 50αρη δεν μπορουσα την επομενη μερα να παω για δουλεια, οχι απο 25αρη.
σορρυ
Το θεμα ειναι ποιος θα ζηλεψει περισσοτερο απο τους κολλητους ή τις κολλητες?εσυ τις γοβες λουστρινι θα τις μοστραρεις στις κολλητες σου και θα του λες οτι ειναι δωρο απο τον θειο, ο πιτσιρικας θα λεει στους κολλητους του οτι η δασκαλα του του εκανε την καλυτερη πιπα, ποιος λες να ζηλεψει περισσοτερο οι κολλητες σου η οι κολλητοι του μικρου;;;;
εξαρταται ποιος βλεπει το κωλαρακι σου ;) ;)
αληθεια λει ρε 2 ωρες μεχρι να του σηκωθει, 1 ωρα μεχρι να χυσει (καταραμενο βιαγκρα) και 5 ωρες να θαυμασει τα μαργαριταρια στο καινουριο κολιε.... ματι δεν εκλεισε η κοπελακοψε κατι,,,,,,
πηρε το ξημερωμα..αληθεια λει ρε 2 ωρες μεχρι να του σηκωθει, 1 ωρα μεχρι να χυσει (καταραμενο βιαγκρα) και 5 ωρες να θαυμασει τα μαργαριταρια στο καινουριο κολιε.... ματι δεν εκλεισε η κοπελα
επρεπε να τους παρεις και τους 2 αντιγονειτορεγω παντως απο 50αρη δεν μπορουσα την επομενη μερα να παω για δουλεια, οχι απο 25αρη.
σορρυ