aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
για ποιο λογο;;;;; πες μου εναν
για ποιο λογο;;;;; πες μου εναν
Mονο εσυ Αλεξ θα ξερειs αν τιμωρειται η δασκαλα και ποσοKαλα κάνει.
Δεν μπορω παλι αυτη τη συζητηση. Την εκανα πριν μερικα βραδια με τον Λαδακη και ξενυχτησαμε.Mονο εσυ Αλεξ θα ξερειs αν τιμωρειται η δασκαλα και ποσο
Μεγαλυτερο κακο για τον ανδρα απο την μανα του,
δεν μπορει να τον βρει.
Χρεος του πατερα ειναι μετα τα 13 να ξεκολλησει τον γιο απο το φουστανι της μαμας.
εχει καποιο λογο γι' αυτο;;
δεν μπορει να τον βρει.
Χρεος του πατερα ειναι μετα τα 13 να ξεκολλησει τον γιο απο το φουστανι της μαμας.
Στην Αντιγονη αναφεροταν ομως το ποσταρισμα.τυπε βρηκες εγκεφαλο τωρα. η ρυθμ ειπε για τον ιδιορυθμο αλλα συμπαθη σαρουμαν οτι "ειναι απο τα πιο νορμαλ ατομα εδω μεσα"
δεν μπορει να τον βρει.
Χρεος του πατερα ειναι μετα τα 13 να ξεκολλησει τον γιο απο το φουστανι της μαμας και να τον κανει να χωθει σε αλλα φουστανια
δεν θελει να κουραζεται
Πες τους τα.μεγαλυτερο ψεμα απ αυτο δεν υπαρχει!!!
Μουδιασε και το αριστερο χερι.
η λογικη λεει οτι μια γυναικα ειναι με εναν μεγαλυτερο αντρα για 3 λογους α]λεφτα β] σιγουρια γ] εμπειρια, εισαι κοντα σε αυτα;;μεγαλυτερο ψεμα απ αυτο δεν υπαρχει!!!
τυπε βρηκες εγκεφαλο τωρα. η ρυθμ ειπε για τον ιδιορυθμο αλλα συμπαθη σαρουμαν οτι "ειναι απο τα πιο νορμαλ ατομα εδω μεσα"
η λογικη λεει οτι μια γυναικα ειναι με εναν μεγαλυτερο αντρα για 3 λογους α]λεφτα β] σιγουρια γ] εμπειρια, εισαι κοντα σε αυτα;;
μπραβο μαλακαΜουδιασε και το αριστερο χερι.
Ξεκινησα την πεοκρουσια...
οσο και να διαρκεσει μια φορα την εβδομαδα ειναιμεγαλυτερο ψεμα απ αυτο δεν υπαρχει!!!
κι εγω αγαπω σαρου!
all of the above!
σοφα λογιαΜεγαλυτερο κακο για τον ανδρα απο την μανα του,
δεν μπορει να τον βρει.
το ιδιο εψαχνε και ο μικρος λοιπον ;) ;)κι εγω αγαπω σαρου!
all of the above!
η αληθεια ειναι οτι του εχει μια αδυναμιατυπε βρηκες εγκεφαλο τωρα. η ρυθμ ειπε για τον ιδιορυθμο αλλα συμπαθη σαρουμαν οτι "ειναι απο τα πιο νορμαλ ατομα εδω μεσα"